Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: [SOLVED] "Tungle.exe could not be found" :( - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

[SOLVED] "Tungle.exe could not be found" :( solution inside ! Rate Topic: -----

#1 User is offline   frigga Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-September 12

Posted 27 September 2012 - 15:30

EDIT: SOLVED !
If you have the same problem as me below, try the following steps:

Quote

1. Renamed the Tunngle.exe to T.exe

2. then got an "System Error 126: The specific module could not be found" prompt

3. Downloaded that sf126_fix.zip file from http://www.tunngle.n...stemfehler-126/ and did as the readme.txt said.

4. Application is starting, smilie in the right hand corner is green, let's try gaming now.


Hey everybody, I've been using Tunngle for quite some time already, though havn't used it for a while yet. Since then i didn't do any changes to my system except changing my CPU to a quadcore, but that hasn't caused any problems with Applications yet. When I'. starting tunngle (with admin rights, of course) it tells me this:

[Sorry, it's german] "C:\Program Files\Tunngle\Tunngle.exe" could not be found. Please make sure that you typed the name correctly and try again."

Posted Image

Uploaded with ImageShack.us

Same error with the uninstaller ! So I tried:

-Installing it to another direction - same error.
-Uninstalling it with an uninstall-software, with registry scan and everything, so it's really removed. Then I installed it again - same Error.

Funny/Strange: I've got the same problem with hamachi !

NO Antivirus, NO system tweaking tools (except tuneup utilities), NO windows security, NO windows firewall or anything like that.

Please help me ! :(

With kind Regards,
Nick

This post has been edited by frigga: 05 October 2012 - 12:07

0

#2 User is online   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18391
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 27 September 2012 - 16:01

Hi :), I do not understand the language of the message however it seems that your computer has some issue with the exe file type definition.
Warning: you follow the steps described below at your own risk ;).
If you agree with the disclaimer you can try to follow these instructions: http://www.sevenforu...ns-restore.html ;).
The file type that you might want to restore is the exe file type ;).
If you decide to attempt this you should create a System_Restore_Point before ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   frigga Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-September 12

Posted 27 September 2012 - 21:24

Thank you very much for your answer, the error in the picture says exactly what I've written above it,

Quote

C:\Program Files\Tunngle\Tunngle.exe" could not be found. Please make sure that you typed the name correctly and try again.

Are you sure it has to do with the filetype association ? But i will try the instructions and report the results.
0

#4 User is online   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18391
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 27 September 2012 - 22:37

Of course I am not sure, this is a Windows issue ;). I can only give you some options to consider ;).
It's up to you to choose if they are useful or not ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   frigga Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-September 12

Posted 02 October 2012 - 16:24

Unfortunately, this doesn't work ! :( Did as that little tutorial said, marged it, rebooted, still the same error ! :huh:
What can it be, after all ? Every other software is working as usual on my computer ! ?(
0

#6 User is online   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18391
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 02 October 2012 - 16:32

You can try to run a disk check using the Check disk tool that you find under the tools tab when you right-click your hard disk from My Computer ;).
You might need to schedule the scan and then reboot ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   frigga Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-September 12

Posted 02 October 2012 - 21:40

I checked the discs, nothing changed :( what's strange: In the same folder as shown above there is also a Launcher.exe and TnglCtrl.exe , which both are perfectly fine to launch, no errors. But I just can't start Tunngle.exe nor the uninstaller, unins000.exe !

I couldn't find anything else on the internet about this problem and i do not have it with any other Program :( damn, i want tunngle to work again !

PS: Scheduling the drives to be checked, i also chose the deeper scan (like for scanning each and every sector or something like that), but everything was said to be fine with my drive.
0

#8 User is online   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18391
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 03 October 2012 - 08:17

At this point I would recommend a deep virus and malware scan (you can try with this http://www.microsoft...it/default.aspx and maybe with some other anti-malware tools).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#9 User is offline   frigga Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-September 12

Posted 03 October 2012 - 21:55

Scanned my whole system now with that microsoft tool and with Spybot Search and Destroy. Took about 4 hours, found only minor adware and stuff. Nevertheless, I rebooted, downloaded Tunngle again and installed it. And guess what: the same old thing.

The only new thing: After scanning my system, Windows Defender got activated, and I received the following error: "CreateProcess failed; code 2.". I looked it up on the internet, and every here and there people had this with various tiny apps, but reasons for this were often antivirus programs, (even though it could also be everything else, like wrong java configs when developing java apps, like here )

But then I deactivated Windows Defender, and the old Error appears again, as mentioned above.

EDIT: Safe Mode with/without network drivers didn't yield any changes, same Error, file cannot be found. Isn't there some monitoring tool out there for debugging, which shows you a protocoll of actions taking place when clicking on an .exe , so I could maybe find out why he "can't find" the file although it's clearly there ?

Maybe you could ask a developer for his opinion on this problem ? ;(

This post has been edited by frigga: 03 October 2012 - 22:17

1

#10 User is offline   frigga Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-September 12

Posted 04 October 2012 - 14:44

LOL solved:

1. Renamed the Tunngle.exe to T.exe

2. then got an "System Error 126: The specific module could not be found" prompt

3. Downloaded that sf126_fix.zip file from http://www.tunngle.n...stemfehler-126/ and did as the readme.txt said.

4. Application is starting, smilie in the right hand corner is green, let's try gaming now.

This post has been edited by frigga: 04 October 2012 - 14:47

1

#11 User is online   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18391
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 05 October 2012 - 09:25

Glad that it's solved mate :). Nice work :thumbup:!



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

bogdanfakel2 Icon : (24 April 2017 - 02:24 PM)
wtf? why when i try to open tunngle it say to download ofline setup. I downolad it, and run. Try to open now, but it still say download ofline setup. WTF? I do everything what need to install it. I restart computer every time it want, but it still want me to download ofline again and again when i load it 10 times
ezy0414 Icon : (24 April 2017 - 12:45 AM)
ayuda porfa
ezy0414 Icon : (24 April 2017 - 12:45 AM)
me podrian ayudar a como eliminar mi cuentas de tunngle
ezy0414 Icon : (24 April 2017 - 12:44 AM)
someone knows how to delete my account from tunngle? please help
ANTRAX.3000 Icon : (24 April 2017 - 12:20 AM)
.
ANTRAX.3000 Icon : (24 April 2017 - 12:20 AM)
alguien para jugar borderlands 2 v1.8.3
Mike Harper Icon : (23 April 2017 - 07:51 PM)
Run Tunngle with Windows 7 compatibility mode ;)
Or try the latest test version from here: https://www.tunngle....files-download/ :)
Saltador98 Icon : (23 April 2017 - 07:22 PM)
any suggestions?
Saltador98 Icon : (23 April 2017 - 07:22 PM)
when I try to log in Tunngle I get error "getdmeerrorcode -1"
Saltador98 Icon : (23 April 2017 - 07:21 PM)
hey
Hardwell1331 Icon : (23 April 2017 - 02:53 PM)
Ебланская программа
David1261 Icon : (23 April 2017 - 12:45 PM)
Bo2 ne fonctionne pas pour moi, vous auriez une idée ? ( J'ai déja installé directx, suivis le guide,.. J'suis à cours d'idées la :(
David1261 Icon : (23 April 2017 - 12:44 PM)
Hello xà
omarbnehmad333 Icon : (22 April 2017 - 11:38 PM)
HI
seniorsugus Icon : (22 April 2017 - 05:34 PM)
why tunngle doesn't work me on rainbow six siege?
shenmeshi Icon : (22 April 2017 - 03:55 PM)
ВАША ПРОГРАМА ЕБАНОЕ ДЕРЬМО УБЕЙТЕ СЕБЯ МУДАКИ ЕБАНЫЕ
ThomasDans Icon : (22 April 2017 - 01:53 PM)
bonjour
OlegSudakov Icon : (22 April 2017 - 07:24 AM)
кто играть будет
Al22ru Icon : (22 April 2017 - 05:35 AM)
Тангл окончательно сдох? третий день уже не заходит, 4-104 и нифига не помогает.
Pakool Icon : (22 April 2017 - 02:09 AM)
hola
Meshuggah BG Icon : (22 April 2017 - 01:53 AM)
it's also DRM-free and it does support multi-player in LAN
Meshuggah BG Icon : (22 April 2017 - 01:52 AM)
Saints Row 2 is available for free on GOG.com for some more hours :whistling:
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:19 AM)
do i have to download all the files or files only from codex or any specific files?? if all does that mean all from codex 3dm unofficial and 3dm?
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:18 AM)
this is the link tunngle gave me to download the patches http://mkprog.wixsit...inbow-six-siege
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:18 AM)
but i havent installed the patches
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:18 AM)
i have rainbow six siege v6.2 installed
2SuperVeer2 Icon : (21 April 2017 - 08:51 PM)
in dreams
2SuperVeer2 Icon : (21 April 2017 - 08:51 PM)
i did
ThunderYes111 Icon : (21 April 2017 - 06:40 PM)
Hey guys does anyone knows hot to play Arma 3 ? pls respond
ThunderYes111 Icon : (21 April 2017 - 06:39 PM)
8
Resize Chat Area