Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Borderlands 2 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Borderlands 2 Borderlands 2 on tunngle? Rate Topic: -----

#1 User is offline   Ryes125 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12

Posted 09 September 2012 - 15:25

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!
0

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 09 September 2012 - 15:59

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 15:25, said:

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
3

#3 User is offline   Ryes125 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12

Posted 09 September 2012 - 21:00

View PostRoyalgamer06, on 09 September 2012 - 15:59, said:

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/


Thank you!
1

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 09 September 2012 - 21:39

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 21:00, said:

Thank you!

No problem

This post has been edited by Royalgamer06: 13 September 2012 - 06:25

REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
2

#5 User is offline   kaz050 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11

Posted 13 September 2012 - 01:53

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.
-1

#6 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 13 September 2012 - 06:26

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#7 User is offline   kaz050 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11

Posted 14 September 2012 - 05:09

View PostRoyalgamer06, on 13 September 2012 - 06:26, said:

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.
1

#8 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 14 September 2012 - 06:40

View Postkaz050, on 14 September 2012 - 05:09, said:

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.

I know, already in the main page of mine thread:

Quote

In the first Borderlands, we were able to play LAN and Online, powered by Gamespy, on Tunngle.
I can confirm Borderlands 2 also has LAN.
Only the thing is, Borderlands 2 uses Steamworks in stead of Gamespy's matchmaking. So, we are not able to play on legit servers with the future SKiDROW version.
Only if someone is willing to make a Multiplayer Fix. But why? The game has LAN, so why bother...

http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#9 User is offline   SFK Icon

  • Group: Lifetime
  • Posts: 2736
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK

Posted 19 September 2012 - 11:25

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.


Why would having a game on Tunngle be pointless?? your post makes no sense at all.
Posted Image
2

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 20 September 2012 - 11:29

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 21 September 2012 - 06:47

View PostMan Of Game, on 20 September 2012 - 11:29, said:

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:

I dunno.
You can try, give us feedback...
I think you can, although you may run into some problems
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

mx-simo Icon : (17 August 2017 - 08:01 PM)
plz som1 can answer me?
mx-simo Icon : (17 August 2017 - 07:51 PM)
i want to know wich update the players use
mx-simo Icon : (17 August 2017 - 07:50 PM)
in total war rome 2 emperor edition
mx-simo Icon : (17 August 2017 - 07:50 PM)
i have a problem
mx-simo Icon : (17 August 2017 - 07:50 PM)
hi guys
thrashman13 Icon : (17 August 2017 - 05:28 PM)
играем с другом , и возникла проблема "нестабильное соеденение с этим игроком" что делать ?
otousaka_yu Icon : (17 August 2017 - 05:20 PM)
it's me madafaka accept my friend request
asrom11 Icon : (17 August 2017 - 02:52 PM)
Трангл без вирусов?
StarWarsLuck2 Icon : (17 August 2017 - 12:08 PM)
Januszkiewicz Icon : (17 August 2017 - 08:23 AM)
Yo!
theduke1010 Icon : (17 August 2017 - 12:26 AM)
do*
theduke1010 Icon : (17 August 2017 - 12:26 AM)
what should i dp
theduke1010 Icon : (17 August 2017 - 12:26 AM)
4 104 could not reach the tunngle master server
bambrst123 Icon : (16 August 2017 - 09:43 PM)
ahoj
AndrexMaster2 Icon : (16 August 2017 - 09:19 PM)
помогите пж
AndrexMaster2 Icon : (16 August 2017 - 09:19 PM)
Я уже который день пытаюсь исправить ошибку но никак не получается. Сама проблема заключается в бесконечной загрузке сетевого адаптера в tunngle. Я уже и переустанавливал и тангл, и адаптеры тоже, ничего не помогает... Последний раз я играл через тангл около года назад в "донт старв" и всё было нормальо.
Xero74 Icon : (16 August 2017 - 04:12 PM)
пидор
Xero74 Icon : (16 August 2017 - 04:12 PM)
sofimajid80 сдохни
Xero74 Icon : (16 August 2017 - 04:12 PM)
сдохнуть
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 02:11 PM)
?
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 02:01 PM)
COME QUICK... I AM IN TOURNAMENT PLEASE JOIN FST
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 01:58 PM)
ANYONE WANTS TO PLAY WITH ME?
sofimajid80 Icon : (16 August 2017 - 01:39 PM)
I have now installed the game which versions are now added
kioskovich_k... Icon : (16 August 2017 - 01:36 PM)
помогите пожалуйста, при запуске tunngle открывает сообщение со словами "скачайте и устоновите tunngle 5.8.9) но он уже есть у меня. что делать?
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 01:09 PM)
i am new here and wants to play please help me
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 01:08 PM)
hi
Memorise1942 Icon : (16 August 2017 - 02:41 AM)
but it does have to do anything with internet speed connection
Memorise1942 Icon : (16 August 2017 - 02:41 AM)
i have same error
erben10 Icon : (16 August 2017 - 01:12 AM)
can reach tunngle master server 2
erben10 Icon : (16 August 2017 - 01:09 AM)
why cant i launch tunngle does it require a high internet connection? mine is 102 kbs
Resize Chat Area