Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: DayZ Utes - Tunngle Community

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

DayZ Utes We aren't in Chernarus anymore. Rate Topic: -----

#1 User is offline   Pwnoz0r Icon

  • Group: Members
  • Posts: 349
  • Joined: 22-July 12

Posted 05 September 2012 - 16:21

------------------------------------
Get your own damn pictures.
------------------------------------

If you want the download to the server files go here. Support for it will be here.

Love Pwn.
<3

*This topic was for pre-release activity. It is now released to the public.*

This post has been edited by Pwnoz0r: 16 September 2012 - 06:11

1

#2 User is offline   beowolfschaefer Icon

  • Group: Members
  • Posts: 133
  • Joined: 28-July 12

Posted 05 September 2012 - 16:47

Looks cool. I'd love to see more maps available than just Lingor and Chenarus.
Posted Image
OpenDayZ.net Founder - DayZ 2017 Dev team
0

#3 User is offline   ShadowDuke Icon

  • Group: Members
  • Posts: 754
  • Joined: 01-March 10
  • Location: Germany

Posted 05 September 2012 - 17:25

yeah, but bigger ones, not DM maps :)

This post has been edited by ShadowDuke: 05 September 2012 - 17:25

My Server files - DayZ 1.7.2.6 (including Lingor Island), updated quickly and very easy to install
Please dont send me pm's asking how to set up a server! I dont do private support.
0

#4 User is offline   OmerDn Icon

  • Group: Members
  • Posts: 99
  • Joined: 19-July 12

Posted 05 September 2012 - 17:30

Looks nice!
Lol played too much Chernarus, Keep up the good work!
0

#5 User is offline   Pwnoz0r Icon

  • Group: Members
  • Posts: 349
  • Joined: 22-July 12

Posted 05 September 2012 - 17:46

View PostShadowDuke, on 05 September 2012 - 17:25, said:

yeah, but bigger ones, not DM maps :)

This is my first project like this. I figured I would get this down first then move on to a big island.
0

#6 User is offline   Spoonfed Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 05-September 12

Posted 05 September 2012 - 18:58

This is already available on Vilayer DayZPackage Servers as of this morning. Takistan is on the way or so I am told as well.
0

#7 User is offline   Pwnoz0r Icon

  • Group: Members
  • Posts: 349
  • Joined: 22-July 12

Posted 05 September 2012 - 19:05

View PostSpoonfed, on 05 September 2012 - 18:58, said:

This is already available on Vilayer DayZPackage Servers as of this morning. Takistan is on the way or so I am told as well.

I saw theirs on the server list. Mine launched 3 days before. I also just joined one of the servers. Very unstable and you spawn in the middle of the airfield. In mine you spawn around the coastline. They have nothing setup.

EDIT: DayZ Takistan is going to be weird. If they get it to work right, it will be pretty interesting.

This post has been edited by Pwnoz0r: 05 September 2012 - 19:09

0

#8 User is offline   Spoonfed Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 05-September 12

Posted 05 September 2012 - 19:09

View PostPwnoz0r, on 05 September 2012 - 19:05, said:

I saw theirs on the server list. Mine launched 3 days before. I also just joined one of the servers. Very unstable and you spawn in the middle of the airfield. In mine you spawn around the coastline. They have nothing setup.


I haven't had the chance to try it so I can't really comment on either, I got the impression you were still working on getting yours out. Miss read that.

I'd like to join your server do I need to download anything?
0

#9 User is offline   Pwnoz0r Icon

  • Group: Members
  • Posts: 349
  • Joined: 22-July 12

Posted 05 September 2012 - 19:22

View PostSpoonfed, on 05 September 2012 - 19:09, said:

I haven't had the chance to try it so I can't really comment on either, I got the impression you were still working on getting yours out. Miss read that.

I'd like to join your server do I need to download anything?

Not as of right now I have nothing you need to download. In the future I will edit the client side and tweak it to fit better with the map. For people joining? My answer is no. As of right now I am getting the spawns completed and then people will be able to join for public testing. I just have a few of my friends joining the server to test the spawns.
0

#10 User is offline   Spoonfed Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 05-September 12

Posted 05 September 2012 - 23:11

View PostPwnoz0r, on 05 September 2012 - 19:22, said:

Not as of right now I have nothing you need to download. In the future I will edit the client side and tweak it to fit better with the map. For people joining? My answer is no. As of right now I am getting the spawns completed and then people will be able to join for public testing. I just have a few of my friends joining the server to test the spawns.


Then quite frankly yours was not "Released" 3 days ago. But good luck with your project.
0

#11 User is offline   Pwnoz0r Icon

  • Group: Members
  • Posts: 349
  • Joined: 22-July 12

Posted 05 September 2012 - 23:20

View PostSpoonfed, on 05 September 2012 - 23:11, said:

Then quite frankly yours was not "Released" 3 days ago. But good luck with your project.

OK it wasn't "released" it was "started".

Thanks.

EDIT: The word was actually "launched".

This post has been edited by Pwnoz0r: 05 September 2012 - 23:21

0

#12 User is offline   dethy. Icon

  • Group: Members
  • Posts: 72
  • Joined: 02-August 12

Posted 06 September 2012 - 02:48

This is pretty easy to set up, thanks for the good idea. Got mine Up and running in ~20 minutes, proper randomized spawns along the coastline and everything.
Only thing that has to be done now, is to set up the vehicle spawns one by one. There is a problem with that though: there are very few industrial loot spawns in Utes, so getting parts for your broken car will be impossible. not that you really need a car, a bicycle will do, for a map as small as this.
0

#13 User is offline   NigeyUK Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 19-August 12

Posted 06 September 2012 - 03:27

how did you get random coastal spawns?
0

#14 User is offline   dethy. Icon

  • Group: Members
  • Posts: 72
  • Joined: 02-August 12

Posted 06 September 2012 - 03:48

View PostNigeyUK, on 06 September 2012 - 03:27, said:

how did you get random coastal spawns?



server_playerSetup.sqf inside dayz_server.pbo
look for BIS_fnc_findsafepos and change it's parameters.
also, you need to change the spawn0-spawn5 spawnpoints inside mission.sqm
(I use antirocket's files).

Basically, you can take ANY map that uses chernarus type buildings (loot spawns are tied to each buildingtype)
and modify a couple of text files and the map runs just like Chernarus (except for the randomized rubble, car wrecks etc, they are set somewhere inside @dayZ modfolder which we cant edit legitimately).

This post has been edited by dethy.: 06 September 2012 - 03:52

0

#15 User is offline   Pwnoz0r Icon

  • Group: Members
  • Posts: 349
  • Joined: 22-July 12

Posted 06 September 2012 - 11:40

View Postdethy., on 06 September 2012 - 02:48, said:

This is pretty easy to set up, thanks for the good idea. Got mine Up and running in ~20 minutes, proper randomized spawns along the coastline and everything.
Only thing that has to be done now, is to set up the vehicle spawns one by one. There is a problem with that though: there are very few industrial loot spawns in Utes, so getting parts for your broken car will be impossible. not that you really need a car, a bicycle will do, for a map as small as this.

Once I get mine stable I will probably release it with my server pack.

This post has been edited by Pwnoz0r: 06 September 2012 - 11:40

0

#16 User is offline   dolphumous Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 07-September 12

Posted 10 September 2012 - 16:34

Anything avail for private servers yet?
0

#17 User is offline   Shinfo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 09-September 12

Posted 10 September 2012 - 17:05

Save us PwnZorobi, you're our only hope :P
0

#18 User is offline   Pwnoz0r Icon

  • Group: Members
  • Posts: 349
  • Joined: 22-July 12

Posted 11 September 2012 - 03:52

I sort of forgot about this.:thumbdown:. I will get to working on it tomorrow. Sorry about the wait.
1

#19 User is offline   Shinfo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 09-September 12

Posted 12 September 2012 - 02:59

View PostPwnoz0r, on 11 September 2012 - 03:52, said:

I sort of forgot about this.:thumbdown:. I will get to working on it tomorrow. Sorry about the wait.


You should talk with HFB Servers about joining up and providing Utes to their customers ;) Make some money off of your time :P
0

#20 User is offline   James_Manring Icon

  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 16-July 12
  • Location: Bremerton, Washington

Posted 12 September 2012 - 03:22

Are you planning on publicly releasing your server package?
Posted Image

DayZ Chernarus - US 72 #1 *FULL MOON NIGHTS* (1.7.2.6/96895) [Veteran|3DP:OFF|CH:OFF|DM:OFF:Tags:OFF][GMT-8]

DayZ Lingor Island - US 72 #2 *FULL MOON NIGHTS* (0.34/96895) [Veteran|3DP:OFF|CH:OFF|DM:OFF:Tags:OFF][GMT-8]
Posted Image
Posted Image
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 01:13 PM)
You can see the Port_Forward wiki for more info and guide :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 01:13 PM)
Hey :). That should be in your router's configuration pages ;)
BagisLOHAS Icon : (07 December 2016 - 12:18 PM)
blank*
BagisLOHAS Icon : (07 December 2016 - 12:18 PM)
Where can i find that balnk to fill in all the info of protocols and ports?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 07:00 AM)
@Mitita_, You can create a new topic in the forum with more details :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 07:00 AM)
@Mitita_, Did you try manual Port_Forward or UPnP or port trigger?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:59 AM)
@zemb2314, What problem are you having exactly?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:59 AM)
@Waleedz, i replied in the topic you created, check it out :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:58 AM)
Hello mates :) @all
zemb2314 Icon : (07 December 2016 - 03:03 AM)
The Problem This Reset!
Mitita_ Icon : (07 December 2016 - 12:58 AM)
Hi guys.
Does anyone have idea what should I do?
So, I'm getting nat error, and what ever I did form "tunngle help", it stays the same? Any of grid idea?
Also, I should say that I have deactivated some stuff from svchost in cmd,few months ago, because it was taking way too much of my memory.
watch.dogs Icon : (06 December 2016 - 07:59 PM)
hola a todos :clap: :gamer: 8o :thumbsup: :love: :rolleyes: :D 8) :P
Sytrx Icon : (06 December 2016 - 07:17 PM)
yali yali yaaa
Waleedz Icon : (06 December 2016 - 07:08 PM)
hello i used to work tunngle in my laptop and its working fine but now
> i have PC and after login in tunngle its say could not initialize
> tunngle network adapter 1 and i found out that i dont have (TAP-Win32
> Adapter v9 tunngle ) in my device manager and in i have it in my
> laptop so please my PC is new and i dont want to download any program
> that could be risk to my PC can u please tell me how can i install
> this program and work tunngle fine?
Brioche Icon : (06 December 2016 - 06:33 PM)
Hey :), have you tried to contact the network admins? If you still have issues please create a topic ;).
shrestha94 Icon : (06 December 2016 - 02:25 PM)
In our college network is protected by SOPHOS so i cannot connect to TUNNGLE network . Can anyone tell provide me a solution please.
shrestha94 Icon : (06 December 2016 - 02:11 PM)
Hello anyone out there to help me?
Mike Harper Icon : (06 December 2016 - 06:25 AM)
Hey :). You R6S LAN online with Tunngle (game shows it as "Offline", cause it's LAN) ;). You can only play online over the official Uplay servers ;)
Roneaone Icon : (05 December 2016 - 10:30 PM)
I have started my RS6 Siege via tunngle but the game says it is offline. I try multiplayer but the game is offline for some reason. How do I make go online? My Tunngle is up to date and is running fine.
Roneaone Icon : (05 December 2016 - 10:27 PM)
hi
UNDER_GREY Icon : (05 December 2016 - 09:51 PM)
Zelinskii85, ну тогда только либо советовать скачать эту же тестовую версию всем вашим друзьям и знакомым, с которыми вы играете, либо дождаться пока выйдет стабильная версия тангл и все до неё обновятся.
Zelinskii85 Icon : (05 December 2016 - 08:45 PM)
К сожалению проблема осталось.....
UNDER_GREY Icon : (05 December 2016 - 07:43 PM)
Zelinskii85, Попробуйте установить эту версию https://www.tunngle....ost__p__1602011 клиента, так же, возможно, эта проблема связана с тем, что у вас тестовая версия, а у других людей нет.
Zelinskii85 Icon : (05 December 2016 - 07:38 PM)
Привет! скажите пожалуйста, как исправить данную ситуацию, установил версию 5.8.7 , после чего около 70 % из списка друзей стали серыми, скачал "Debug" версию 23 отсюда => https://www.tunngle....35#entry1601635 , проблема с серыми друзьями изчезла, но вот взамену пришла другая, теперь в общем чате мой текст не видят, а я их вижу, за ранее спасибо!
rares215 Icon : (05 December 2016 - 06:27 PM)
Didn't work ;n;
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 06:02 PM)
Hey mate :) I replied in your topic :)
rares215 Icon : (05 December 2016 - 05:51 PM)
Hey guys, can anyone check my topic on offtopic? I have a problem with playing Monaco on LAN, can't see my friend's server. BTW does GreenLuma still work or was it patched? I haven't used it for this because it didn't work for me.
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 09:36 AM)
That's good mate :). Posting in the topic should be helpful :thumbup:
Kapatu Icon : (05 December 2016 - 06:16 AM)
@Mike Harper Hey, yeah I've seen the thread and posted there, so she can see. There is a steam config file, and i've modified it to unlockall dlc from =0 to =1, but nothing happened
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 05:11 AM)
Actually, Cyberlady was helping most of the members with Helldivers related problems, but she's offline for some time now :(.
Resize Chat Area