Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Multi Gigabyte range lz77 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Multi Gigabyte range lz77 Multi Gigabyte range lz77 Rate Topic: -----

#1 User is offline   06mete Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 28-July 12

Posted 29 July 2012 - 10:57

i installed arma 2 but when i try to install this black screen at %35 it saying Multi-gigabyte LZ77 preprocessor stop working plz help me
0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 01 August 2012 - 19:20

Try to wait if something happens or use another Release!

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
-1

#3 User is offline   Humbleuk Icon

  • Group: Members
  • Posts: 410
  • Joined: 07-June 12

Posted 01 August 2012 - 20:56

1. Uninstall your game
2. Go to command prompt
3. Run it as administrator
4. Type in "bcdedit /set IncreaseUserVA 2990"
5. Press Enter
6. Restart PC
7. Reinstall game
8. Have fun!

p/s

Buy the game man, these "pirate" version are not worth the hassle half the time.

This post has been edited by Humbleuk: 01 August 2012 - 20:57

HTTP:///WWW.DAYZMAD.COM - UK 1 PRIVATE SERVER
2

#4 User is offline   kma550 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 20-November 12

Posted 20 November 2012 - 19:59

I also have this problem and I can not install the game! Please help want to play and I can not!

I've tried with the command line but does not work with 51% of the installations is the problem!
0

#5 User is offline   065foru Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-September 14

Posted 21 September 2014 - 14:58

 Humbleuk, on 01 August 2012 - 20:56, said:

1. Uninstall your game
2. Go to command prompt
3. Run it as administrator
4. Type in "bcdedit /set IncreaseUserVA 2990"
5. Press Enter
6. Restart PC
7. Reinstall game
8. Have fun!

p/s

Buy the game man, these "pirate" version are not worth the hassle half the time.


Also help me plz... I have assassin's creed4 whenever I install it on coming 18%it stops and says multi-gigiabyte lz777is stops working and then I have too close it....
so Plz help meeeee

Also help me plz... I have assassin's creed4 whenever I install it on coming 18%it stops and says multi-gigiabyte lz777is stops working and then I have too close it....
so Plz help meeeee.... same problem

This post has been edited by 065foru: 21 September 2014 - 14:57

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users