Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod" - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod" Google Tradutor! Rate Topic: -----

#1 User is offline   KornvN Icon

  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil

Posted 26 July 2012 - 17:07

How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod"

DayZ Items/Vehicles ID's

NOTE: In the first place. I did this with files "Guru Abdul" and "ConanHUN"

Open your server, and between him, the place where you will want to put the vehicle / object.

Example: I want my vehicle / object appears in one of the sheds the "airfield"

Spoiler


After that, you can leave your server and turn it off

Enter your connection Navicat
and open the "DB" in the dayz.
my database is called "dayz"

Spoiler


Now, the table is "spawns" and add the vehicle as well.

example:

Spoiler


Now go to "objects" and add the vehicle as well.

Spoiler


Now, remember where you left your character on your server?

Now go in the "main" column in the column will "POS"
copy that is within this column "Do not copy copy the column, which is within"
Spoiler


place where he was missing in the tables "spawns" and "objects"
Spoiler


Ok, now restart the server so that the vehicle will be it!

My Result
Posted Image

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 08:44

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
6

#2 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA

Posted 26 July 2012 - 20:43

I have 2 problems.

First in my objects there are no other vehicles.

Second when I add a vehicle does the ID have to be the same in spawn as objects? Because vehicle I start at 74 but objects is already at like 130.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#3 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA

Posted 26 July 2012 - 22:21

Alright I got it. I have no other vehicles in objects so can you give the info for a vehicle to spawn with everything damaged?

I got the "[[motor|1]|[wheel_2_1|1]]" part but do not know what to put in 'damage' row.

No matter what I set the motor, wheel etc to (1 or 2) the vehicle still spawns with all green parts?


Alright everything works now!

This post has been edited by RumbleJunkie: 27 July 2012 - 01:06

Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#4 User is offline   KornvN Icon

  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil

Posted 27 July 2012 - 01:04

View PostRumbleJunkie, on 26 July 2012 - 20:43, said:

I have 2 problems.

First in my objects there are no other vehicles.

Second when I add a vehicle does the ID have to be the same in spawn as objects? Because vehicle I start at 74 but objects is already at like 130.


not expensive, I started with the number 74 because I already have another 73 vehicles / object on my server, so you follow the numerical order in your database!

if you wanted to put this vehicle totally damaged in HEALTH

Quote

[["glass1"|1]|["glass2"|1]|["glass3"|1]|["glass4"|1]|["wheel_1_1_steering"|1]|["wheel_1_2_steering"|1]|["wheel_2_1_steering"|1]|["motor"|0.8]|["karoserie"|1]|["palivo"|0.8]]

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 01:06

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#5 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA

Posted 27 July 2012 - 01:48

View PostKornvN, on 27 July 2012 - 01:04, said:

not expensive, I started with the number 74 because I already have another 73 vehicles / object on my server, so you follow the numerical order in your database!

if you wanted to put this vehicle totally damaged in HEALTH


Awesome thanks, I'm sure this post will help others as well.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#6 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA

Posted 27 July 2012 - 04:44

Have another question, if the vehicles get destroyed do they respawn?
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#7 User is offline   KornvN Icon

  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil

Posted 27 July 2012 - 08:28

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 04:44, said:

Have another question, if the vehicles get destroyed do they respawn?


not. to making a querry here to return to the destroyed vehicles to respawn places!
I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#8 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA

Posted 27 July 2012 - 11:06

Ok, also how do you add vehicles that are not in DayZ, I tried adding a few other non-standard vehicles and they do not spawn. I added them to both objects and spawn tables but still no go?
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#9 User is offline   KornvN Icon

  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil

Posted 27 July 2012 - 11:28

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 11:06, said:

Ok, also how do you add vehicles that are not in DayZ, I tried adding a few other non-standard vehicles and they do not spawn. I added them to both objects and spawn tables but still no go?


expensive to add vehicles that is not the dayz, I'll post how to do this, because in itself priprio mod addons, ta all banned, here about 30 minutes I'll post how to do this, I'm kinda busy with my parents forum sorry I'll post on shelves.

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 11:29

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#10 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA

Posted 27 July 2012 - 11:36

Ok send me link or post here, I just hope I can understand your english enough to follow the instructions properly.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#11 User is offline   KornvN Icon

  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil

Posted 27 July 2012 - 12:05

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 11:36, said:

Ok send me link or post here, I just hope I can understand your english enough to follow the instructions properly.


Sorry but sometimes need to use the translator to respond quickly but I'm not fluent.
I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#12 User is offline   Wsylum Icon

  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 06-July 12

Posted 28 July 2012 - 20:04

hi KornvN

i have added HMMWV_Armored but no spawn why. is it baned for dayz(1.7.2.3)? if that true. which vehicles can i add in dayz(1.7.2.3)?
0

#13 User is offline   MrSherenai Icon

  • Group: Members
  • Posts: 218
  • Joined: 15-July 12

Posted 28 July 2012 - 23:58

View PostWsylum, on 28 July 2012 - 20:04, said:

hi KornvN

i have added HMMWV_Armored but no spawn why. is it baned for dayz(1.7.2.3)? if that true. which vehicles can i add in dayz(1.7.2.3)?

http://www.tunngle.n...utorial-season/
Project DayZ++ , enlarge your experience.
Click me for more information on Project Dayz++ and its features.
[NEW DAYZ MAP] Panthera Island! Klick!
1

#14 User is offline   Wsylum Icon

  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 06-July 12

Posted 01 August 2012 - 14:33

View PostMrSherenai, on 28 July 2012 - 23:58, said:



Thx MrSherenai i will try to :thumbup:
0

#15 User is offline   jackel7007 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-July 12

Posted 02 August 2012 - 22:19

I can't find the databases?

I setup a new connection --> MySQL
Give it a name, and port 3316 with root/root

After connecting I open The servername, and then open hivemind
then when i open tables, i see these names:

character_data
dbver
objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

So i dont see the same tables and columns in the tables as in the example..

what am I doing wrong?
0

#16 User is offline   neonitrous Icon

  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 11-September 12

Posted 17 September 2012 - 15:25

Merci beaucoup
Thanks Very Much

For French or Uk : http://www.gameoverb...r-serveur-dayz/

At the end of this i've put the explanation for DB version with

objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

Regards

Thx a lot it's work for me :)

Have a nice day
Admin : GameOverBlog
DayZ Files : Files
DayZ Stories (FR) : Stories
DayZ Tutos : Tutos
0

#17 User is offline   Mernster Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 28-August 12

Posted 22 September 2012 - 09:43

View Postjackel7007, on 02 August 2012 - 22:19, said:

I can't find the databases?

I setup a new connection --> MySQL
Give it a name, and port 3316 with root/root

After connecting I open The servername, and then open hivemind
then when i open tables, i see these names:

character_data
dbver
objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

So i dont see the same tables and columns in the tables as in the example..

what am I doing wrong?

This must be a different DayZ Server Mod than the one your using. I have the same style that you have. Go under "object_spawns" and set it as the first set of his explanation. the next place you add the vehicle is in "objects_data" and that is where you set the second part. Hope that helps you. If not pm if you need more help.
1

#18 User is offline   Dook89 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 13-May 12

Posted 21 February 2013 - 16:44

hello im noob on server hosting and i wonder if any kind person can help me step by step.

Pm plz

thx for taking your time.

This post has been edited by Dook89: 21 February 2013 - 16:45

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

STO9IK Icon : (22 June 2017 - 10:51 AM)
Does any1 know how to play Total War Warhammer using tunngle? I even cant create a local game, please help!))
Mr.x2 Icon : (22 June 2017 - 09:58 AM)
I loged in but when I want to play it tell me loge in first
Mike Harper Icon : (22 June 2017 - 09:58 AM)
Hello mates :)
Mr.x2 Icon : (22 June 2017 - 09:57 AM)
hi
derekryan2000 Icon : (22 June 2017 - 05:17 AM)
hello is anybody here?
pembelolipop Icon : (21 June 2017 - 04:46 PM)
how to download tunngle 5.8.4
Figura_B4 Icon : (21 June 2017 - 04:09 PM)
Я русский)))
ObeseWhale Icon : (21 June 2017 - 01:11 PM)
The most popular one at the moment is Rainbow Six Siege :)
RahaTrOhAn1212 Icon : (21 June 2017 - 12:55 PM)
what is the most played game here?
FUKFC Icon : (21 June 2017 - 12:43 PM)
anybody plsying bf1
ItsGout1337 Icon : (21 June 2017 - 11:29 AM)
какую качать (1,2, или 3 ?)
ItsGout1337 Icon : (21 June 2017 - 11:29 AM)
сука блять
ItsGout1337 Icon : (21 June 2017 - 11:29 AM)
ееееее
kowkamango Icon : (21 June 2017 - 10:53 AM)
еее, русские
Trop5978 Icon : (21 June 2017 - 10:35 AM)
Я русский
DjGarthren1 Icon : (20 June 2017 - 10:49 PM)
does this site supports euro truck?
DjGarthren1 Icon : (20 June 2017 - 10:35 PM)
hi
vvVereb11 Icon : (20 June 2017 - 08:38 PM)
hey, me and my 2 other friends tried to play with aoe2 forgetten. But me, and my friend have red cross. If we try to join to a room, we dont see eachoter, but when we try to join the secound friend, we can, but we cant start the game. The secound friend is have green face, but me and first friend have yellow one. we tried million ways of port forwarding but it didt helped. Anyone have some tip?
poxol25 Icon : (20 June 2017 - 08:35 PM)
alguien juega stellaris?
poxol25 Icon : (20 June 2017 - 08:34 PM)
hi, some one knows how i can play stellaris in here?
Garryelnotas Icon : (20 June 2017 - 07:38 PM)
someone of this know version of tunngle or where put the information of the version thanks
litsenzionni... Icon : (20 June 2017 - 07:17 PM)
Кто русский ?
Agusthedestr... Icon : (20 June 2017 - 06:55 PM)
alguien para jugar flatout 2?
Agusthedestr... Icon : (20 June 2017 - 06:55 PM)
hola
Xirot Icon : (20 June 2017 - 04:54 PM)
Helooo?
Xirot Icon : (20 June 2017 - 04:54 PM)
I can't connect to tungngle
Xirot Icon : (20 June 2017 - 04:53 PM)
Who could help me?
Xirot Icon : (20 June 2017 - 04:53 PM)
hello
ravindersoll... Icon : (20 June 2017 - 09:19 AM)
Hey
Gorfos Icon : (20 June 2017 - 01:07 AM)
People help when I start Tunngle I get an error that you need to download the offline version 5.8.8 and I downloaded and still I get an error
Resize Chat Area