Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Battlefield 3 Lan Emulator - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Battlefield 3 Lan Emulator Rate Topic: -----

#1 User is offline   GratterWife Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 02-July 12

Posted 04 July 2012 - 11:45

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks
0

#2 User is offline   roudy5 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 12-February 12

Posted 04 July 2012 - 13:44

View PostGratterWife, on 04 July 2012 - 11:45, said:

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks


Hi GratterWife :) BattleField 3 doesn't support LAN but after googling i found that there is a small chance that a patch will come out adding LAN , But for now there is no LAN mode.
0

#3 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9153
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 04 July 2012 - 14:12

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 11 September 2012 - 20:10

View PostObeseWhale, on 04 July 2012 - 14:12, said:

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.

Well, it's not forbidden to hope for an emulator...
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9153
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 12 September 2012 - 11:01

If an EA server emulator was made they would shut it down before you can install it to your computer :D

EA dont take to these kindly :P
0

#6 User is offline   kcptech Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-October 12

Posted 11 January 2013 - 15:39

I’m looking for the LAN enabled version of Battlefield 3 that we played on the U.S.S. Hornet between October 14 to 16 in 2011. I know it was an early version of the game, very similar to the closed Beta version that was tested internally. Onsite Devs had the LAN running in 64 player mode, on dedicated nVidia Boxes operated by nVidia. The Live release of the game through Origin had LAN disabled due to Origin lacked the resources for dedicated servers.
0

#7 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 11 January 2013 - 18:30

I have no idea about that emulator.
But...

Great news! Team Nexus is working on an emulator for Borderlands 2!
Their project is called venice.
More info:
http://forums.emulat...wforum.php?f=11
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#8 User is offline   khiladi_726 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 12

Posted 31 March 2013 - 09:55

soon there will be an emulator ,nofate is working on it
More info
http://fourdeltaone....hp?f=10&t=26302

2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

bogdanfakel2 Icon : (24 April 2017 - 02:24 PM)
wtf? why when i try to open tunngle it say to download ofline setup. I downolad it, and run. Try to open now, but it still say download ofline setup. WTF? I do everything what need to install it. I restart computer every time it want, but it still want me to download ofline again and again when i load it 10 times
ezy0414 Icon : (24 April 2017 - 12:45 AM)
ayuda porfa
ezy0414 Icon : (24 April 2017 - 12:45 AM)
me podrian ayudar a como eliminar mi cuentas de tunngle
ezy0414 Icon : (24 April 2017 - 12:44 AM)
someone knows how to delete my account from tunngle? please help
ANTRAX.3000 Icon : (24 April 2017 - 12:20 AM)
.
ANTRAX.3000 Icon : (24 April 2017 - 12:20 AM)
alguien para jugar borderlands 2 v1.8.3
Mike Harper Icon : (23 April 2017 - 07:51 PM)
Run Tunngle with Windows 7 compatibility mode ;)
Or try the latest test version from here: https://www.tunngle....files-download/ :)
Saltador98 Icon : (23 April 2017 - 07:22 PM)
any suggestions?
Saltador98 Icon : (23 April 2017 - 07:22 PM)
when I try to log in Tunngle I get error "getdmeerrorcode -1"
Saltador98 Icon : (23 April 2017 - 07:21 PM)
hey
Hardwell1331 Icon : (23 April 2017 - 02:53 PM)
Ебланская программа
David1261 Icon : (23 April 2017 - 12:45 PM)
Bo2 ne fonctionne pas pour moi, vous auriez une idée ? ( J'ai déja installé directx, suivis le guide,.. J'suis à cours d'idées la :(
David1261 Icon : (23 April 2017 - 12:44 PM)
Hello xà
omarbnehmad333 Icon : (22 April 2017 - 11:38 PM)
HI
seniorsugus Icon : (22 April 2017 - 05:34 PM)
why tunngle doesn't work me on rainbow six siege?
shenmeshi Icon : (22 April 2017 - 03:55 PM)
ВАША ПРОГРАМА ЕБАНОЕ ДЕРЬМО УБЕЙТЕ СЕБЯ МУДАКИ ЕБАНЫЕ
ThomasDans Icon : (22 April 2017 - 01:53 PM)
bonjour
OlegSudakov Icon : (22 April 2017 - 07:24 AM)
кто играть будет
Al22ru Icon : (22 April 2017 - 05:35 AM)
Тангл окончательно сдох? третий день уже не заходит, 4-104 и нифига не помогает.
Pakool Icon : (22 April 2017 - 02:09 AM)
hola
Meshuggah BG Icon : (22 April 2017 - 01:53 AM)
it's also DRM-free and it does support multi-player in LAN
Meshuggah BG Icon : (22 April 2017 - 01:52 AM)
Saints Row 2 is available for free on GOG.com for some more hours :whistling:
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:19 AM)
do i have to download all the files or files only from codex or any specific files?? if all does that mean all from codex 3dm unofficial and 3dm?
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:18 AM)
this is the link tunngle gave me to download the patches http://mkprog.wixsit...inbow-six-siege
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:18 AM)
but i havent installed the patches
barry31allen Icon : (22 April 2017 - 12:18 AM)
i have rainbow six siege v6.2 installed
2SuperVeer2 Icon : (21 April 2017 - 08:51 PM)
in dreams
2SuperVeer2 Icon : (21 April 2017 - 08:51 PM)
i did
ThunderYes111 Icon : (21 April 2017 - 06:40 PM)
Hey guys does anyone knows hot to play Arma 3 ? pls respond
ThunderYes111 Icon : (21 April 2017 - 06:39 PM)
8
Resize Chat Area