Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Set up your own DayZ server now! - Tunngle Community

Jump to content

  • 149 Pages +
  • « First
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Set up your own DayZ server now! DayZ 1.7.2.4 - current Pack: v2.2 - DayZ private server Rate Topic: ****- 29 Votes

#741 User is offline   DannyBates Icon

  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 09-July 12

Posted 11 July 2012 - 01:36

View Postallankaio, on 10 July 2012 - 22:36, said:

hello everybody!
sorry for the noob question, but how i change the difficulty of "Regular" from "Expert" through TA2DST server creation?

because every time when i change, in my server remains in "Regular". I play Dayz 1.7.1.5 using the method Navicat + Mysql shown in one video tutorial pages ago.

Thanks!


Dunno how you do it trough TA2DST but i did it this way.

Find the file "server.cfg" in "\arma 2 operation arrowhead\cfgdayz" open it


// MISSIONS CYCLE (see below)
class Missions
{
class DayZ {
template = dayz_222.Chernarus;
difficulty = "Regular";
};
};


Change difficulty = "Regular" to what ever you want,

This post has been edited by DannyBates: 11 July 2012 - 01:37

0

#742 User is offline   oODEADEYEOo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-July 12

Posted 11 July 2012 - 02:45

My server runs and everything but when i go to join it all it does is say Waiting for Host? noob to all this server running business, any help would be much appreciated thank you:)
0

#743 User is offline   DannyBates Icon

  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 09-July 12

Posted 11 July 2012 - 02:52

View PostoODEADEYEOo, on 11 July 2012 - 02:45, said:

My server runs and everything but when i go to join it all it does is say Waiting for Host? noob to all this server running business, any help would be much appreciated thank you:)


Have you port forwarded the ports ?
0

#744 User is offline   oODEADEYEOo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-July 12

Posted 11 July 2012 - 02:54

View PostDannyBates, on 11 July 2012 - 02:52, said:

Have you port forwarded the ports ?

How do i go about doing that ^^;?
0

#745 User is offline   Marcel40235 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 35
  • Joined: 01-July 12
  • Location: Germany

Posted 11 July 2012 - 03:11

Go into your firewall and open all arma2 ports

This post has been edited by Marcel40235: 11 July 2012 - 03:11

German and Europe DayZ Mirror:

http://DayZ.Cr4zy.eu

________________________________


DayZ - EU250 [Private Hive] [24/7 Daytime] [50 Vehicles] [45 Players]

Dedicated Server | 100mbit Upstream | Traffic flat

http://Forum.Cr4zy.eu
0

#746 User is offline   DannyBates Icon

  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 09-July 12

Posted 11 July 2012 - 03:14

View PostoODEADEYEOo, on 11 July 2012 - 02:54, said:

How do i go about doing that ^^;?


Go into your router settings and there should be options to open game ports.

Ports that should be open are

Ports 2302-2305 UDP

This post has been edited by DannyBates: 11 July 2012 - 03:15

0

#747 User is offline   oODEADEYEOo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-July 12

Posted 11 July 2012 - 03:47

View PostDannyBates, on 11 July 2012 - 03:14, said:

Go into your router settings and there should be options to open game ports.

Ports that should be open are

Ports 2302-2305 UDP

Yea those are already open
0

#748 User is offline   oODEADEYEOo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-July 12

Posted 11 July 2012 - 04:04

i can host server's, i've done it for the normal arma2 OA games and people joined
but idk whats with dayz that it doesnt let me
0

#749 User is offline   akbarfoto Icon

  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 17-June 12

Posted 11 July 2012 - 06:46

just for data since i have tested:

  • a new arma patch 94700 does'nt work with dayz 1.7.1.5
  • server with 94444 and client with 94700 can get it and work with dayz 1.7.1.5

0

#750 User is offline   Clevaleva Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-July 12

Posted 11 July 2012 - 07:13

Okay, I Have Set The Server Up i Can Join, But I Wanted To Play With My Friend So I Removed The Reporting_ip Line (0.0.0.0) And Uncommented The Other (I Think) It Comes Up In The Internet Server List, I Can Connect But When My Friend Tries He Gets A Connecting Failed Error, Any Help?
0

#751 User is offline   Marcel40235 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 35
  • Joined: 01-July 12
  • Location: Germany

Posted 11 July 2012 - 12:52

View Postanti_rocket, on 10 July 2012 - 17:32, said:

Sorry, no 1.7.2 until late saturday. As stated in the news section on page one, i am off to field work for the entire week. Furthermore, Rocket messed up again making 1.7.2 _and_ the new hiveext.dll a *donotwant*.

I will get home late at night on friday and after a long nap, i will continue to work on a 1.7.2 release.


//edit
Before you ask why i am not online during this week: the hotel i am housed in has teh uberfast internetz. 10-20kb/s downstream and 5kb/s upstream. Pages take like forever to load



Reading can Help
German and Europe DayZ Mirror:

http://DayZ.Cr4zy.eu

________________________________


DayZ - EU250 [Private Hive] [24/7 Daytime] [50 Vehicles] [45 Players]

Dedicated Server | 100mbit Upstream | Traffic flat

http://Forum.Cr4zy.eu
0

#752 User is offline   leshiyss Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 02-July 12

Posted 11 July 2012 - 13:50

well, that nobody knows how to turn on display of the names in the game?
0

#753 User is offline   Divus Diavolo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 15-August 11

Posted 11 July 2012 - 14:20

Hi,

your server is working very fine with that package. Thanks alot!

Well i didn't like the aspect of running a MySQL DB with root/root as default password on my server... so i decided to use the database of my already working / running webserver.

Therefore i created a DB named hivemind, looked into the HiveEXT.dll and used the given password and username (tr9M5te5rEpEtrAt / HIVE2). I loaded a backup of the originals server sql into it because i didn't liked to start from scratch on the server.

Well now, when i try to get into the game, i get the message "This server is runnig an incorrect version of ther server side application [...]"

I believe it's due to the given access data for MySQL it is with this pack root/root ... but where is this declared or set when not in "HiveEXT.dll"?

Would be great if you guys could help me :)

Divus101
0

#754 User is offline   myselph33 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 75
  • Joined: 27-October 11

Posted 11 July 2012 - 14:26

View Postanti_rocket, on 22 June 2012 - 18:54, said:

[*]Always up to date with every new version of DayZ


Well not up to date anymore, to anyone that would like to switch to a up to date server here is a migration script:

Migration:
Written from scratch migration of character data from hivemind into a fresh install of my db:

INSERT INTO dayz.main (id,uid,name,pos,inventory,backpack,medical,survival,humanity,kills,hs,hkills,bkills,model,state) SELECT CharacterID,character_data.PlayerID,PlayerName,Worldspace,Inventory,Backpack,Medical,Datestamp,Humanity,KillsZ,HeadshotsZ,KillsH,KillsB,Model,currentState FROM hivemind.character_data JOIN hivemind.player_data ON character_data.PlayerID=player_data.PlayerID WHERE Alive=1;

Migration of object data (It is recommended that you don't migrate your object data)

INSERT INTO dayz.objects (id,uid,instance,otype,damage,oid,pos,inventory,health,fuel) SELECT ObjectID, ObjectUID, Instance, Classname, Damage, CharacterID, Worldspace, Inventory, Hitpoints, Fuel FROM hivemind.object_data;

This post has been edited by myselph33: 11 July 2012 - 14:29

Post from back when Guru Abdul was teaching anti_rocket how to write vechicle scripts;D

View Postanti_rocket, on 25 June 2012 - 00:47, said:

Guru, you are amazing. Thank you very much! :)
-3

#755 User is offline   Gerarddude5100 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 45
  • Joined: 19-June 12

Posted 11 July 2012 - 16:05

View Postmyselph33, on 11 July 2012 - 14:26, said:

Well not up to date anymore, to anyone that would like to switch to a up to date server here is a migration script:

Migration:
Written from scratch migration of character data from hivemind into a fresh install of my db:

INSERT INTO dayz.main (id,uid,name,pos,inventory,backpack,medical,survival,humanity,kills,hs,hkills,bkills,model,state) SELECT CharacterID,character_data.PlayerID,PlayerName,Worldspace,Inventory,Backpack,Medical,Datestamp,Humanity,KillsZ,HeadshotsZ,KillsH,KillsB,Model,currentState FROM hivemind.character_data JOIN hivemind.player_data ON character_data.PlayerID=player_data.PlayerID WHERE Alive=1;

Migration of object data (It is recommended that you don't migrate your object data)

INSERT INTO dayz.objects (id,uid,instance,otype,damage,oid,pos,inventory,health,fuel) SELECT ObjectID, ObjectUID, Instance, Classname, Damage, CharacterID, Worldspace, Inventory, Hitpoints, Fuel FROM hivemind.object_data;



I have faith in anti_rocket he may not be able to be the fastest to get up to date servers but his way to make a Dayz server that involves a database it much more easier to do compared to using Arma2 Net. As personally I spent a week straight trying to make a Dayz server using that method, but all I was able to learn is that it is very confusing and to be honest, the amount of response I was able to get when asking for help, was very minimal compared to anti_rocket. So I think mainly everyone on this forum trusts anti_rocket to make a simply and quick way to make a Dayz server. Also the whole point of this forum is to make a Dayz server for your mates to go on and have some fun, using your own database. Not to have someone else control your character.
0

#756 User is offline   Humbleuk Icon

  • Group: Members
  • Posts: 410
  • Joined: 07-June 12

Posted 11 July 2012 - 16:07

anti_rocket is working at his job, no update till saturday.

Anyway guys, the 1.7.2 is rubbish many issues, they have already started testing 1.7.2.1 which now breaks zombies anyway and crashing servers because publicvarible stops working.

Stay with 1.7.5 - my official dayz server crashes every 17minutes with 1.7.2
HTTP:///WWW.DAYZMAD.COM - UK 1 PRIVATE SERVER
1

#757 User is offline   VerticalSynapse Icon

  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 18-April 12
  • Location: Sunderland, UK

Posted 11 July 2012 - 20:22

View PostHumbleuk, on 11 July 2012 - 16:07, said:

Stay with 1.7.5 - my official dayz server crashes every 17minutes with 1.7.2


Yea I have complete faith in anti_rocket, I would much rather sit patiently waiting for version that works than rush into 'the newest, bestest alternative' that is just full of fault's. It just not worth it for the sake of an additional object. In the meantime I've got to keep turning people away who seem to think I know how to create the updates they need :/ I've given up explaining to them
Need help setting up the DayZ server's? We have video guides prepared to ease the process!
ALL PRAISE ANTI_ROCKET!

http://www.youtube.c...e?feature=guide
3

#758 User is offline   Johnny1978 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 201
  • Joined: 06-July 12
  • Location: somewhere in germany

Posted 11 July 2012 - 22:05

first, thank you for the easiest dayz-server installation ever.

i think i figured out a big problem between your server and the mysql database.
the update-routine for the backpack (doesnt matter what kind) is to slow.
if i pick up some items directly in the backpack all is fine. the sql database shows me the same like the game shows me. but if i put items out of my backpack and if i do that to fast (double-click, fast clicks at the arrow), the update to the mysql-database dont work correctly.
f.e. the alice-BP has 20 slots. fill it with 20 coke's. put them fast away until your BP is empty, log out, log in and check your BP. you still have coke's in your BP, arround 10-15.
it's a bug i think. the server missed to send the '-1 value command' to the mysql-db. there is no check like "the user has" - "in mysql-db is". if you do this to often your BP overflows (the DB-entry has shown me 35 items for the my alice-BP while i logged out with an emtpy one). and, because items in DB are sorted asc, you will only see the first 20 (alice-BP) items. all others (with late letters) are not loaded while loggin in.

maybe now you think: how did he figured it out?
it wasnt me. it was a friend played on my server. he cleared up loot spots to get better items. every time his BP was full of trash, he killed a Z and filled him with the trash out of his BP. then he logged out. next day most of his items in his BP was gone, but a lot of trash was in ...

english isnt my main language, but i hope you understand the problem and you are able to replicate and fix it.
0

#759 User is offline   eliwtt Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 11-July 12

Posted 11 July 2012 - 23:53

when i started the mysql server it would not start id sayd:" mysql server could not be started."
i've had this problem before on minecraft servers and google had an answer to fix it but i can't find anything for dayz servers can you help me?please?
0

#760 User is offline   Humbleuk Icon

  • Group: Members
  • Posts: 410
  • Joined: 07-June 12

Posted 12 July 2012 - 03:06

just retstarted dedi server and now get This server is running an incorrect version of the server side application
weird? any ideas?
HTTP:///WWW.DAYZMAD.COM - UK 1 PRIVATE SERVER
0

Share this topic:


  • 149 Pages +
  • « First
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:57 PM)
это вообще возможно?
Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:56 PM)
Как удалить свой аккаунт?
craftminer25 Icon : (27 March 2017 - 11:43 AM)
lo
Oluk Icon : (26 March 2017 - 05:46 PM)
Please need latest updates for L4D2. I'm on 2.1.4.1. :D
lucajerico1 Icon : (26 March 2017 - 04:37 PM)
quando apro tunngle mi chiede di selezionare la scheda di rete ma se la seleziono e faccio click su ok mi ricompare la scheda
Oluk Icon : (26 March 2017 - 04:17 PM)
Any admins?
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
someone help me
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
Hello
Oluk Icon : (26 March 2017 - 02:28 PM)
I need help also with L4D2. Can't find link for full game and needed patches. Please help.
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
все там ищет, просто надо настроить
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
la1fer Icon : (24 March 2017 - 12:30 AM)
как играть в нфс - Без проблем вообще. Пиши в лс.
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:32 AM)
0CoCa_CoLa0, как скачать тангл..??? вот после таких вопросов порой не удивляешься что у вас нехреа не получается ничего с тангл..
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:30 AM)
Топалов, только на платном аккаунте
Топалов Icon : (26 March 2017 - 10:59 AM)
Добрый день! Подскажите, возможно ли сменить имя пользователя?
wertyos1965 Icon : (26 March 2017 - 09:11 AM)
КТО ИГРАЕТ Sniper Elite 2
dexterkeen3 Icon : (26 March 2017 - 02:36 AM)
Grim down you don't have the correct version of game to enter in this server
PLEASE HELP SOMEONE
dexterkeen3 Icon : (26 March 2017 - 02:04 AM)
hello friendz i just want to update my grim down anyone know how i find update
dexterkeen3 Icon : (26 March 2017 - 02:03 AM)
Hi
Inkvizitor147 Icon : (25 March 2017 - 11:46 PM)
helper
Inkvizitor147 Icon : (25 March 2017 - 11:46 PM)
Admin, Moder?hey
Inkvizitor147 Icon : (25 March 2017 - 11:45 PM)
есть кто?, может помочь решить проблем?
22Evrei22 Icon : (25 March 2017 - 10:53 PM)
ГОВНО СУКА БЯЛДЬ ААААА ИДИТЕ НАХУЙ СЛАВА УКРАИНЕ ГДЕ МОЕ САЛО УУУУ ПАЙДУ РЕЗАТЬ СВИНЕЙЙ ЗА ДАНБАС
22Evrei22 Icon : (25 March 2017 - 10:51 PM)
СУКА ВОТ Я БЕРУ СВОЮ МЫШКУ И ДОВОЖУ ДО СКВИРТА ВАШУ ПРОГРАММУ ОТ ЗЛОСТИ УУ СУКА УМРИ ХУЯЯНЛГЛ ТАНЛГЛ ПВАПЩВАПХЩВАЗВАП
22Evrei22 Icon : (25 March 2017 - 10:43 PM)
ГОВНО БЛЯДЬ ЭТА ПОЕБОТА ОРЕТ " ЫЫЫЫ КАЧАЙ С ОФФ САЙТА" НО ЕЕ НЕ ЕБТ ТО ЧТО Я СУКА 9 РАЗ СКАЧАЛ УЖЕ СС НЕГО ЕБУЧАЯ ХУЙНЯ УМРИ БЛЯДЬ!!!11
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
а как скачать тангл
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
кто со мной в BORDERLANS 2
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
прив
Distructor00... Icon : (25 March 2017 - 01:29 PM)
When i entering the Tunngle, it shows a error 4-121. Server is down?
xx7Ahmed7xx Icon : (25 March 2017 - 12:36 PM)
any help please?
xx7Ahmed7xx Icon : (25 March 2017 - 12:36 PM)
When i launch it , it says libcef.dll is either not designed to run on this windows or corrupted
Resize Chat Area