Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: MAX PAYNE 3 (reloaded/retail version): How to play ! New UPDATE 2/LANFIX v.2 & TROUBLE TO FIND PLAYERS - Tunngle Community

Jump to content

  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

MAX PAYNE 3 (reloaded/retail version): How to play ! New UPDATE 2/LANFIX v.2 & TROUBLE TO FIND PLAYERS Update 2 & Tuto for help if you have trouble to find gameroom Rate Topic: ***** 2 Votes

#21 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 09 June 2012 - 19:05

 mexpress, on 09 June 2012 - 17:50, said:

Cannot get to work when I start playmaxpayne3 it hangs at the loading screen.
I had to add gsrld.dll to the ignore list in Norton, which was detected as a Trojan. :(

It was a false positive than.
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#22 User is offline   BrucieK Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-June 12

Posted 09 June 2012 - 20:39

1st: If we have reloaded version we don't need dlc pack, we already have it.
2nd: lanfix2? It is just skidrow fix 0.17 mixed with rld fix 0.22. We only need rld, MaxPayne3.exe, gsrld.dll, binkw32.dll and dlc folder.
3rd: We don't need to download update1(0.17), we already have it in rld version.

So rld users don't need to download 0,5 GB again...

This post has been edited by BrucieK: 09 June 2012 - 20:41

0

#23 User is offline   bbhvn Icon

  • Group: Members
  • Posts: 29
  • Joined: 24-March 12

Posted 09 June 2012 - 22:58

Does the update for retail version can be played online via tunngle?
0

#24 User is offline   hemanditwiz Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-June 12

Posted 10 June 2012 - 05:28

anyone found a fix 4 blackbox!!!pls help
0

#25 User is offline   Macio92 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 20-May 12

Posted 10 June 2012 - 10:17

Hi, I have RELOADED version.
The LAN-fix v.1 game runs without any problem.
The LAN-fix v.2 I have a problem with the file gsrld.dll and I can not turn on at all games.
- Anti-Virus disabled
- Firewall off

I downloaded the ***** from RELOADED, the game starts but shows a message to activate the game you must have an Internet connection (I was then connected to the Internet) First, of course, install patches and then pasting *****
0

#26 User is offline   SIRDAH Icon

  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 24-December 10

Posted 10 June 2012 - 12:15

 hemanditwiz, on 10 June 2012 - 05:28, said:

anyone found a fix 4 blackbox!!!pls help


check this: lan fix black box




 Macio92, on 10 June 2012 - 10:17, said:

Hi, I have RELOADED version.
The LAN-fix v.1 game runs without any problem.
The LAN-fix v.2 I have a problem with the file gsrld.dll and I can not turn on at all games.
- Anti-Virus disabled
- Firewall off

I downloaded the ***** from RELOADED, the game starts but shows a message to activate the game you must have an Internet connection (I was then connected to the Internet) First, of course, install patches and then pasting *****





if u have trouble with gsrld.dll create exception folder in your antivirus.... .and launch the game with playmaxpayne3.exe




 bbhvn, on 09 June 2012 - 22:58, said:

Does the update for retail version can be played online via tunngle?

yes dude works follow tutorial....
Posted ImagePosted Image
0

#27 User is offline   RockRider012 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 02-May 11

Posted 10 June 2012 - 19:43

Can anyone help me ?? The game starts but when i log in social club my game freezes :( help pls
0

#28 User is offline   georwar Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 12-February 12

Posted 10 June 2012 - 20:48

I found the problem. Now I can play on LAN with tunngle. Update the game to version 1.0.0.22 through PlayMaxPayne3.exe then make sure that it can play in story mode. Dowload MP3FIXv2.zip. we need only gsrld.dll.
instructions
With the game already started in the main menu, minimize it and open the folder where you installed the game and paste the GRSLD.DLL of MP3FIXv2.zip.
Now back to the game and look to enter the LAN game. see that it works.
http://www.mediafire...xpra556tzwjt2vr

if the game freezes .. just move GRSLD.DLL start the game ... and do what the instructions

Encontré el problema. Ahora puedo jugar en LAN con tunngle. Actualicen el juego a la versión 1.0.0.22 por medio de PlayMaxPayne3.exe luego asegúrense de que lo pueden jugar en modo historia. Dowload MP3FIXv2.zip. solo vamos a necesitar gsrld.dll.
Instrucciones
Con el juego ya comenzado en el menú principal minimícelo y abran la carpeta donde instalaron el juego y peguen el GRSLD.DLL del MP3FIXv2.zip.
Ahora vuelvan al juego entren al LAN y busquen partida. verán que funciona.
http://www.mediafire...xpra556tzwjt2vr

si se congela el juego solo muevan GRSLD.DLL.. empiecen el juego... y hagan lo de las instrucciones

This post has been edited by georwar: 10 June 2012 - 20:55

1

#29 User is offline   hemanditwiz Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-June 12

Posted 11 June 2012 - 08:25

Sirdah is the new lan fix wrking for blackbox???pls give the tutorial !!!thx
0

#30 User is offline   SIRDAH Icon

  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 24-December 10

Posted 11 June 2012 - 10:17

 hemanditwiz, on 11 June 2012 - 08:25, said:

Sirdah is the new lan fix wrking for blackbox???pls give the tutorial !!!thx
it's not for black box edition but u can find in tungle forum a tuto about this....http://www.tunngle.net/wiki/index.php?title=Network:Max_Payne_3&oldid=40961 try here the alternative lan fix it's for blackbox
Posted ImagePosted Image
0

#31 User is offline   DVinam7 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 27
  • Joined: 18-September 11

Posted 11 June 2012 - 14:56

I have 1.0.0.17 version, if i update, Can i lost my savegames and level??

Thanks

Sorry for my english.
0

#32 User is offline   SIRDAH Icon

  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 24-December 10

Posted 11 June 2012 - 16:17

 DVinam7, on 11 June 2012 - 14:56, said:

I have 1.0.0.17 version, if i update, Can i lost my savegames and level??

Thanks

Sorry for my english.


level it's connected to your socialclub....and save no don't worry
Posted ImagePosted Image
1

#33 User is offline   .SHADOW. Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 11-October 11
  • Location: EGYPT

Posted 13 June 2012 - 04:30

the update 1 file is gone , deleted ,can some one reupload it plz :)
thnx in advance
0

#34 User is offline   SIRDAH Icon

  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 24-December 10

Posted 13 June 2012 - 13:30

 .SHADOW., on 13 June 2012 - 04:30, said:

the update 1 file is gone , deleted ,can some one reupload it plz :)
thnx in advance


if u launch playmaxpyane3 the game download update directly so if u launch playmaxpayne3 and no download...your game is updated



Posted ImagePosted Image
0

#35 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 13 June 2012 - 20:00

Using the manual Updatefiles is recommended, because Rockstar Games can push out a new Update!

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#36 User is offline   hemanditwiz Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 08-June 12

Posted 14 June 2012 - 02:55

Is there anyone kind enough to tell me the blackbox patch and tutorial !!!pls help........plsssssss
0

#37 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 8836
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 14 June 2012 - 04:35

Please check the Black Box Tutorial thread for instructions on how to use it ;)
0

#38 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 14 June 2012 - 10:27

This has no extra info than the Official Max Payne 3 Wiki Page. And most of your links are outdated (use the new links in the wiki).
Maybe it is better to just copy the contents of the wiki page.

Regards,
Royalgamer06
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#39 User is offline   SIRDAH Icon

  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 24-December 10

Posted 14 June 2012 - 12:12

Links dead..---Links now update....enjoy

This post has been edited by SIRDAH: 14 June 2012 - 12:26

Posted ImagePosted Image
0

#40 User is offline   deSSy2724 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 25-May 12

Posted 14 June 2012 - 12:19

No need to close tunngle when its already open, u just need to go back to main menu and go to LAN again.... nothing more!
0

Share this topic:


  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 01:13 PM)
You can see the Port_Forward wiki for more info and guide :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 01:13 PM)
Hey :). That should be in your router's configuration pages ;)
BagisLOHAS Icon : (07 December 2016 - 12:18 PM)
blank*
BagisLOHAS Icon : (07 December 2016 - 12:18 PM)
Where can i find that balnk to fill in all the info of protocols and ports?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 07:00 AM)
@Mitita_, You can create a new topic in the forum with more details :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 07:00 AM)
@Mitita_, Did you try manual Port_Forward or UPnP or port trigger?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:59 AM)
@zemb2314, What problem are you having exactly?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:59 AM)
@Waleedz, i replied in the topic you created, check it out :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:58 AM)
Hello mates :) @all
zemb2314 Icon : (07 December 2016 - 03:03 AM)
The Problem This Reset!
Mitita_ Icon : (07 December 2016 - 12:58 AM)
Hi guys.
Does anyone have idea what should I do?
So, I'm getting nat error, and what ever I did form "tunngle help", it stays the same? Any of grid idea?
Also, I should say that I have deactivated some stuff from svchost in cmd,few months ago, because it was taking way too much of my memory.
watch.dogs Icon : (06 December 2016 - 07:59 PM)
hola a todos :clap: :gamer: 8o :thumbsup: :love: :rolleyes: :D 8) :P
Sytrx Icon : (06 December 2016 - 07:17 PM)
yali yali yaaa
Waleedz Icon : (06 December 2016 - 07:08 PM)
hello i used to work tunngle in my laptop and its working fine but now
> i have PC and after login in tunngle its say could not initialize
> tunngle network adapter 1 and i found out that i dont have (TAP-Win32
> Adapter v9 tunngle ) in my device manager and in i have it in my
> laptop so please my PC is new and i dont want to download any program
> that could be risk to my PC can u please tell me how can i install
> this program and work tunngle fine?
Brioche Icon : (06 December 2016 - 06:33 PM)
Hey :), have you tried to contact the network admins? If you still have issues please create a topic ;).
shrestha94 Icon : (06 December 2016 - 02:25 PM)
In our college network is protected by SOPHOS so i cannot connect to TUNNGLE network . Can anyone tell provide me a solution please.
shrestha94 Icon : (06 December 2016 - 02:11 PM)
Hello anyone out there to help me?
Mike Harper Icon : (06 December 2016 - 06:25 AM)
Hey :). You R6S LAN online with Tunngle (game shows it as "Offline", cause it's LAN) ;). You can only play online over the official Uplay servers ;)
Roneaone Icon : (05 December 2016 - 10:30 PM)
I have started my RS6 Siege via tunngle but the game says it is offline. I try multiplayer but the game is offline for some reason. How do I make go online? My Tunngle is up to date and is running fine.
Roneaone Icon : (05 December 2016 - 10:27 PM)
hi
UNDER_GREY Icon : (05 December 2016 - 09:51 PM)
Zelinskii85, ну тогда только либо советовать скачать эту же тестовую версию всем вашим друзьям и знакомым, с которыми вы играете, либо дождаться пока выйдет стабильная версия тангл и все до неё обновятся.
Zelinskii85 Icon : (05 December 2016 - 08:45 PM)
К сожалению проблема осталось.....
UNDER_GREY Icon : (05 December 2016 - 07:43 PM)
Zelinskii85, Попробуйте установить эту версию https://www.tunngle....ost__p__1602011 клиента, так же, возможно, эта проблема связана с тем, что у вас тестовая версия, а у других людей нет.
Zelinskii85 Icon : (05 December 2016 - 07:38 PM)
Привет! скажите пожалуйста, как исправить данную ситуацию, установил версию 5.8.7 , после чего около 70 % из списка друзей стали серыми, скачал "Debug" версию 23 отсюда => https://www.tunngle....35#entry1601635 , проблема с серыми друзьями изчезла, но вот взамену пришла другая, теперь в общем чате мой текст не видят, а я их вижу, за ранее спасибо!
rares215 Icon : (05 December 2016 - 06:27 PM)
Didn't work ;n;
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 06:02 PM)
Hey mate :) I replied in your topic :)
rares215 Icon : (05 December 2016 - 05:51 PM)
Hey guys, can anyone check my topic on offtopic? I have a problem with playing Monaco on LAN, can't see my friend's server. BTW does GreenLuma still work or was it patched? I haven't used it for this because it didn't work for me.
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 09:36 AM)
That's good mate :). Posting in the topic should be helpful :thumbup:
Kapatu Icon : (05 December 2016 - 06:16 AM)
@Mike Harper Hey, yeah I've seen the thread and posted there, so she can see. There is a steam config file, and i've modified it to unlockall dlc from =0 to =1, but nothing happened
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 05:11 AM)
Actually, Cyberlady was helping most of the members with Helldivers related problems, but she's offline for some time now :(.
Resize Chat Area