Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Could not reach the Tunngle master server 4-104 - Tunngle Community

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Could not reach the Tunngle master server 4-104 Could not reach the Tunngle master server 4-104 Rate Topic: -----

#1 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 30 April 2012 - 13:27

I try everything but still Could not reach the Tunngle master server. Turned off firewall, make exceptions, updated and dont know what to do
2

#2 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9111
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 30 April 2012 - 13:37

Good work :thumbup: creating the thread wasn't to hard :)

Hopefully one of the admins can help with your problem.
0

#3 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany

Posted 30 April 2012 - 20:22

Please reactivate your Firewall, because a deactivated Firewall can block Datapackages too. You can also try to add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to your Antivirus exceptions.

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#4 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 01 May 2012 - 09:02

View PostHelpBot, on 30 April 2012 - 20:22, said:

Please reactivate your Firewall, because a deactivated Firewall can block Datapackages too. You can also try to add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to your Antivirus exceptions.

Best Regards
HelpBot

I am with Kaspersky pure and i make tunngle.exe tnglctrl.exe as exceptions and i turn on my firewall and make exceptions
0

#5 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany

Posted 01 May 2012 - 17:42

Please follow this Post to confgure your Kaspersky Pure :).

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

#6 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 02 May 2012 - 11:27

I was with Avira and then i saw this post and that why I downloaded Kaspersky pure and follow these steps but dont work
0

#7 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18318
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 02 May 2012 - 18:21

Hi :). If you think that your firewall might be broken please check: Firewall#Broken_Security_Suites ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#8 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 02 May 2012 - 19:52

View PostBrioche, on 02 May 2012 - 18:21, said:

Hi :). If you think that your firewall might be broken please check: Firewall#Broken_Security_Suites ;).

Ok, i donwnloaded Kaspersky removal tool or something from the link and installed then reboot my computer and install Kaspersky again but dont work again Could not reach
0

#9 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany

Posted 02 May 2012 - 23:24

Please be sure that no other Firewall (As Example: ZoneAlarm or Comodo Firewall) is blocking the Connection :).

If you aren't sure, you can give us an List of your installed programs.

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

#10 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 03 May 2012 - 10:11

View PostHelpBot, on 02 May 2012 - 23:24, said:

Please be sure that no other Firewall (As Example: ZoneAlarm or Comodo Firewall) is blocking the Connection :).

If you aren't sure, you can give us an List of your installed programs.

Best Regards
HelpBot

Adobe flash player 11ActiveX, Adobe flash player plugin, AMD Catalyst Install manager, FlexType 2K, DAEMON Tools Lite, Java 6 Update 31, McAfee Security Scan plus, Microsoft .NET Framework 1.1, M.N.F. 2.0 Service pack 2, M.N.F. 3.0 Service pack 2, M.N.F 3.5 Service pack 1, M.N.F Client profile, M.N.F 4 Extended, Microsoft Compression Client pack 1.0 for Windows Xp, Microsoft games for Windows -LIVE Redistrubutable
Microsoft User-Mode Driver Framework Feature pack 1.0, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, Microsof Visual C++2010 x86 Redistributable- 10.0.40219
0

#11 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18318
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 03 May 2012 - 18:26

You can try to add Tunngle.exe and Tnglctrl.exe to the McAfee Security Scan plus exceptions ;).
If they are already there, you can try to remove and add them back :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

#12 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany

Posted 03 May 2012 - 23:28

And please note that using 2 Antivirus programs at the same time isn't recommended :).

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#13 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 04 May 2012 - 14:06

View PostBrioche, on 03 May 2012 - 18:26, said:

You can try to add Tunngle.exe and Tnglctrl.exe to the McAfee Security Scan plus exceptions ;).
If they are already there, you can try to remove and add them back :).

I think I cant add exceptions in McAfee dont know from where in Settings have a schedule for scans, Internet dont help me.
0

#14 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18318
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 04 May 2012 - 19:02

You can try to disable it during the download ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#15 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 05 May 2012 - 08:59

View PostBrioche, on 04 May 2012 - 19:02, said:

You can try to disable it during the download ;).

What you mean what i need to download and try to disable
0

#16 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18318
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 05 May 2012 - 09:18

I meant that you could try to disable the antivirus during the Tunngle download, setup and startup to see if it does make any difference :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#17 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 05 May 2012 - 14:35

View PostBrioche, on 05 May 2012 - 09:18, said:

I meant that you could try to disable the antivirus during the Tunngle download, setup and startup to see if it does make any difference :).

My antivirus its always off, becase detect only viruses and i reinstall tunngle with reboot and download again with disabled antivirus and dont work
0

#18 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18318
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 05 May 2012 - 16:44

Maybe it's broken and it's blocking your connection. You can try to check this again: Firewall#Broken_Security_Suites ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#19 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12

Posted 05 May 2012 - 18:03

View PostBrioche, on 05 May 2012 - 16:44, said:

Maybe it's broken and it's blocking your connection. You can try to check this again: Firewall#Broken_Security_Suites ;).

I already try this and dont help
0

#20 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18318
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 06 May 2012 - 09:59

I am a bit confused, how is it possible that you tried the uninstaller for McAfee, if you still have it installed?
Unfortunately I do not have access to your machine so I can only inform you about some of the solutions that helped other members ;).
It's up to you to decide what to do basing on what you see on your machine ;).
If you have another PC you can also test there to determine that your ISP isn't preventing the connection ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:57 PM)
это вообще возможно?
Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:56 PM)
Как удалить свой аккаунт?
craftminer25 Icon : (27 March 2017 - 11:43 AM)
lo
Oluk Icon : (26 March 2017 - 05:46 PM)
Please need latest updates for L4D2. I'm on 2.1.4.1. :D
lucajerico1 Icon : (26 March 2017 - 04:37 PM)
quando apro tunngle mi chiede di selezionare la scheda di rete ma se la seleziono e faccio click su ok mi ricompare la scheda
Oluk Icon : (26 March 2017 - 04:17 PM)
Any admins?
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
someone help me
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
Hello
Oluk Icon : (26 March 2017 - 02:28 PM)
I need help also with L4D2. Can't find link for full game and needed patches. Please help.
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
все там ищет, просто надо настроить
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
la1fer Icon : (24 March 2017 - 12:30 AM)
как играть в нфс - Без проблем вообще. Пиши в лс.
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:32 AM)
0CoCa_CoLa0, как скачать тангл..??? вот после таких вопросов порой не удивляешься что у вас нехреа не получается ничего с тангл..
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:30 AM)
Топалов, только на платном аккаунте
Топалов Icon : (26 March 2017 - 10:59 AM)
Добрый день! Подскажите, возможно ли сменить имя пользователя?
wertyos1965 Icon : (26 March 2017 - 09:11 AM)
КТО ИГРАЕТ Sniper Elite 2
dexterkeen3 Icon : (26 March 2017 - 02:36 AM)
Grim down you don't have the correct version of game to enter in this server
PLEASE HELP SOMEONE
dexterkeen3 Icon : (26 March 2017 - 02:04 AM)
hello friendz i just want to update my grim down anyone know how i find update
dexterkeen3 Icon : (26 March 2017 - 02:03 AM)
Hi
Inkvizitor147 Icon : (25 March 2017 - 11:46 PM)
helper
Inkvizitor147 Icon : (25 March 2017 - 11:46 PM)
Admin, Moder?hey
Inkvizitor147 Icon : (25 March 2017 - 11:45 PM)
есть кто?, может помочь решить проблем?
22Evrei22 Icon : (25 March 2017 - 10:53 PM)
ГОВНО СУКА БЯЛДЬ ААААА ИДИТЕ НАХУЙ СЛАВА УКРАИНЕ ГДЕ МОЕ САЛО УУУУ ПАЙДУ РЕЗАТЬ СВИНЕЙЙ ЗА ДАНБАС
22Evrei22 Icon : (25 March 2017 - 10:51 PM)
СУКА ВОТ Я БЕРУ СВОЮ МЫШКУ И ДОВОЖУ ДО СКВИРТА ВАШУ ПРОГРАММУ ОТ ЗЛОСТИ УУ СУКА УМРИ ХУЯЯНЛГЛ ТАНЛГЛ ПВАПЩВАПХЩВАЗВАП
22Evrei22 Icon : (25 March 2017 - 10:43 PM)
ГОВНО БЛЯДЬ ЭТА ПОЕБОТА ОРЕТ " ЫЫЫЫ КАЧАЙ С ОФФ САЙТА" НО ЕЕ НЕ ЕБТ ТО ЧТО Я СУКА 9 РАЗ СКАЧАЛ УЖЕ СС НЕГО ЕБУЧАЯ ХУЙНЯ УМРИ БЛЯДЬ!!!11
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
а как скачать тангл
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
кто со мной в BORDERLANS 2
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
прив
Distructor00... Icon : (25 March 2017 - 01:29 PM)
When i entering the Tunngle, it shows a error 4-121. Server is down?
xx7Ahmed7xx Icon : (25 March 2017 - 12:36 PM)
any help please?
xx7Ahmed7xx Icon : (25 March 2017 - 12:36 PM)
When i launch it , it says libcef.dll is either not designed to run on this windows or corrupted
Resize Chat Area