Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Could not reach the Tunngle master server 4-104 - Tunngle Community

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Could not reach the Tunngle master server 4-104 Could not reach the Tunngle master server 4-104 Rate Topic: -----

#1 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 30 April 2012 - 13:27

I try everything but still Could not reach the Tunngle master server. Turned off firewall, make exceptions, updated and dont know what to do
2

#2 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 8481
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale

Posted 30 April 2012 - 13:37

Good work :thumbup: creating the thread wasn't to hard :)

Hopefully one of the admins can help with your problem.
0

#3 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: HelpBot

Posted 30 April 2012 - 20:22

Please reactivate your Firewall, because a deactivated Firewall can block Datapackages too. You can also try to add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to your Antivirus exceptions.

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#4 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 01 May 2012 - 09:02

View PostHelpBot, on 30 April 2012 - 20:22, said:

Please reactivate your Firewall, because a deactivated Firewall can block Datapackages too. You can also try to add Tunngle.exe and TnglCtrl.exe to your Antivirus exceptions.

Best Regards
HelpBot

I am with Kaspersky pure and i make tunngle.exe tnglctrl.exe as exceptions and i turn on my firewall and make exceptions
0

#5 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: HelpBot

Posted 01 May 2012 - 17:42

Please follow this Post to confgure your Kaspersky Pure :).

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

#6 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 02 May 2012 - 11:27

I was with Avira and then i saw this post and that why I downloaded Kaspersky pure and follow these steps but dont work
0

#7 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17373
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche

Posted 02 May 2012 - 18:21

Hi :). If you think that your firewall might be broken please check: Firewall#Broken_Security_Suites ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#8 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 02 May 2012 - 19:52

View PostBrioche, on 02 May 2012 - 18:21, said:

Hi :). If you think that your firewall might be broken please check: Firewall#Broken_Security_Suites ;).

Ok, i donwnloaded Kaspersky removal tool or something from the link and installed then reboot my computer and install Kaspersky again but dont work again Could not reach
0

#9 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: HelpBot

Posted 02 May 2012 - 23:24

Please be sure that no other Firewall (As Example: ZoneAlarm or Comodo Firewall) is blocking the Connection :).

If you aren't sure, you can give us an List of your installed programs.

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

#10 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 03 May 2012 - 10:11

View PostHelpBot, on 02 May 2012 - 23:24, said:

Please be sure that no other Firewall (As Example: ZoneAlarm or Comodo Firewall) is blocking the Connection :).

If you aren't sure, you can give us an List of your installed programs.

Best Regards
HelpBot

Adobe flash player 11ActiveX, Adobe flash player plugin, AMD Catalyst Install manager, FlexType 2K, DAEMON Tools Lite, Java 6 Update 31, McAfee Security Scan plus, Microsoft .NET Framework 1.1, M.N.F. 2.0 Service pack 2, M.N.F. 3.0 Service pack 2, M.N.F 3.5 Service pack 1, M.N.F Client profile, M.N.F 4 Extended, Microsoft Compression Client pack 1.0 for Windows Xp, Microsoft games for Windows -LIVE Redistrubutable
Microsoft User-Mode Driver Framework Feature pack 1.0, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, Microsof Visual C++2010 x86 Redistributable- 10.0.40219
0

#11 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17373
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche

Posted 03 May 2012 - 18:26

You can try to add Tunngle.exe and Tnglctrl.exe to the McAfee Security Scan plus exceptions ;).
If they are already there, you can try to remove and add them back :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

#12 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: HelpBot

Posted 03 May 2012 - 23:28

And please note that using 2 Antivirus programs at the same time isn't recommended :).

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#13 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 04 May 2012 - 14:06

View PostBrioche, on 03 May 2012 - 18:26, said:

You can try to add Tunngle.exe and Tnglctrl.exe to the McAfee Security Scan plus exceptions ;).
If they are already there, you can try to remove and add them back :).

I think I cant add exceptions in McAfee dont know from where in Settings have a schedule for scans, Internet dont help me.
0

#14 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17373
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche

Posted 04 May 2012 - 19:02

You can try to disable it during the download ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#15 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 05 May 2012 - 08:59

View PostBrioche, on 04 May 2012 - 19:02, said:

You can try to disable it during the download ;).

What you mean what i need to download and try to disable
0

#16 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17373
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche

Posted 05 May 2012 - 09:18

I meant that you could try to disable the antivirus during the Tunngle download, setup and startup to see if it does make any difference :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#17 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 05 May 2012 - 14:35

View PostBrioche, on 05 May 2012 - 09:18, said:

I meant that you could try to disable the antivirus during the Tunngle download, setup and startup to see if it does make any difference :).

My antivirus its always off, becase detect only viruses and i reinstall tunngle with reboot and download again with disabled antivirus and dont work
0

#18 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17373
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche

Posted 05 May 2012 - 16:44

Maybe it's broken and it's blocking your connection. You can try to check this again: Firewall#Broken_Security_Suites ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#19 User is offline   newnickname Icon

  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 18-February 12
  • Tunngle Username: black_berreta

Posted 05 May 2012 - 18:03

View PostBrioche, on 05 May 2012 - 16:44, said:

Maybe it's broken and it's blocking your connection. You can try to check this again: Firewall#Broken_Security_Suites ;).

I already try this and dont help
0

#20 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17373
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche

Posted 06 May 2012 - 09:59

I am a bit confused, how is it possible that you tried the uninstaller for McAfee, if you still have it installed?
Unfortunately I do not have access to your machine so I can only inform you about some of the solutions that helped other members ;).
It's up to you to decide what to do basing on what you see on your machine ;).
If you have another PC you can also test there to determine that your ISP isn't preventing the connection ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:42 AM)
Hola ?
Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:42 AM)
Hols ?
Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:38 AM)
Alguien para jugar Dark Soul Prepare to Die Edition ?
Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:30 AM)
Hola
destroybh Icon : (29 July 2016 - 09:21 AM)
Hey
Mike Harper Icon : (29 July 2016 - 06:14 AM)
Hey there :)
Midomamido147 Icon : (29 July 2016 - 12:34 AM)
hello
Hassaanahmed99 Icon : (28 July 2016 - 04:16 PM)
Guys Black Ops 2 Co op server isnt working, The following error pops up "Network is too busy at the moment"
KaisukeDXD Icon : (28 July 2016 - 03:00 PM)
N consigo me logar no tunngle aplicativo no PC glr pode me ajudar ?
KaisukeDXD Icon : (28 July 2016 - 03:00 PM)
Criei minha conta porem...
KaisukeDXD Icon : (28 July 2016 - 02:59 PM)
Galera
baderissam Icon : (28 July 2016 - 02:32 PM)
مر حبا
synyster929 Icon : (28 July 2016 - 12:18 PM)
hi i've a problem updating my codex version of rainbow six siege to 3.4 3dm. Someone could help me?
Iron3218 Icon : (28 July 2016 - 08:19 AM)
ip ip ip
Iron3218 Icon : (28 July 2016 - 08:18 AM)
ip please
elchantaa Icon : (28 July 2016 - 05:47 AM)
Hola se puede jugar tropico 5 online??
LeddFoot Icon : (28 July 2016 - 12:46 AM)
has tunngle gone belly up?
LeddFoot Icon : (28 July 2016 - 12:44 AM)
any one from toca race driver 3 in here?
UNDER_GREY Icon : (27 July 2016 - 02:27 PM)
QuTy123 Icon : (27 July 2016 - 12:54 PM)
Tungle doesnt work
QuTy123 Icon : (27 July 2016 - 12:53 PM)
Tungle doesnt work for me
Alex21152790 Icon : (27 July 2016 - 12:29 PM)
Помогите! Пишет при запуске что нужна версия 5.8.4, а на сайте только 5.8.7
axpz1234 Icon : (27 July 2016 - 02:46 AM)
me aceptan ala comunidad
axpz1234 Icon : (27 July 2016 - 02:46 AM)
hola
Grad1vus Icon : (27 July 2016 - 12:14 AM)
можно ли как-то поиграть в company of heroes 2 master collection (v 4.0.0.21040 + DLC's) через tunngle?
MajorMayhem19 Icon : (26 July 2016 - 11:58 PM)
hello
jhondarkis Icon : (26 July 2016 - 10:10 PM)
ola
EAGLMUSTANG Icon : (26 July 2016 - 03:54 PM)
what are u doing now??
ItsMeFranko Icon : (25 July 2016 - 06:32 PM)
Anyone wants to play EDAIN MOD
ItsMeFranko Icon : (25 July 2016 - 06:32 PM)
Yo
Resize Chat Area