Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: (Help!) Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

(Help!) Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2 can't see servers and other people can't see mine Rate Topic: ***** 1 Votes

#1 User is offline   akatsukilider Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-October 11

Posted 03 February 2012 - 00:26

So i followed every step in the tutorial

Quote

Install The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 (checked)
NOTE: Don't apply any fixed files!
Download and Install Patch 1.06 (checked)
Download the "Fixed Image #2" at Gamecopyworld (checked)
Google for "Pr0t.St0p", download it and extract to your Desktop (checked)
Mount the "Fixed Image" with Daemon Tools (checked)
Run "Pr0t.St0p" and press "Hide" (checked)
Join the The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 network (checked)
Start the Game (checked)


i can't see any servers and other people can't see my server

i already port forwarded the tunngle ports and tunngle is accepting connections, my friends did the same.
can someone help me with this?
0

#2 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9119
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 03 February 2012 - 07:01

do you have any other VPN programs such as hamachi installed at the same time?
1

#3 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18326
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 03 February 2012 - 10:48

Hi :). You can check this: Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#4 User is offline   szametu Icon

  • Group: Members
  • Posts: 494
  • Joined: 28-November 09
  • Location: 44.4.223.70

Posted 03 February 2012 - 10:56

Try to do it just like with nfs-mw. Run Tunngle, join network, disconect from internet, launch game - multi, host, connect to internet again. Firend need to do it same way, but under multi he should see your game
[myvpnworld - One of the biggest blog about vpn software]

the only way to accept an insult is to ignore it. if you cant ignore it top it. If you cant top it laugh at it. if you cant laugh at it you probably deserved it


0

#5 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9119
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 03 February 2012 - 11:11

The game doesnt require you to disconnect in order to play. You can watch the simple video tutorial if you havent already. Battle for Middle Earth (Series) Video tutorial
0

#6 User is offline   szametu Icon

  • Group: Members
  • Posts: 494
  • Joined: 28-November 09
  • Location: 44.4.223.70

Posted 03 February 2012 - 12:26

After some google i have found informatuion about patch 1.6 nad that is not allow ppl to play with this game version. And yes, video shows only hot to run game. Nothing about configure/set up.

With friend, try to reinstall game and instal patch 1.3

I'm trying to download game, just to check this tutorial with 1.6 game version.
[myvpnworld - One of the biggest blog about vpn software]

the only way to accept an insult is to ignore it. if you cant ignore it top it. If you cant top it laugh at it. if you cant laugh at it you probably deserved it


0

#7 User is offline   akatsukilider Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-October 11

Posted 03 February 2012 - 22:27

View Postszametu, on 03 February 2012 - 12:26, said:

After some google i have found informatuion about patch 1.6 nad that is not allow ppl to play with this game version. And yes, video shows only hot to run game. Nothing about configure/set up.

With friend, try to reinstall game and instal patch 1.3

I'm trying to download game, just to check this tutorial with 1.6 game version.



thanks i'll try that
btw do i still have to use prot.stop and mount the fixed image #2?
0

#8 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9119
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 03 February 2012 - 22:47

You will need to mount the fixed image in order to use it
0

#9 User is offline   akatsukilider Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-October 11

Posted 04 February 2012 - 01:33

View Postszametu, on 03 February 2012 - 12:26, said:

After some google i have found informatuion about patch 1.6 nad that is not allow ppl to play with this game version. And yes, video shows only hot to run game. Nothing about configure/set up.

With friend, try to reinstall game and instal patch 1.3

I'm trying to download game, just to check this tutorial with 1.6 game version.



tried it ... didn't work :S
prot.stop says "nothing to hide"

[EDIT]

so we found out that hamachi was messing up the tunngle connection we had a 5.126... IP instead of 7.---

now we can't join in each others game cause it says "connection timed out"

This post has been edited by akatsukilider: 04 February 2012 - 19:23

0

#10 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9119
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 04 February 2012 - 03:47

View Postakatsukilider, on 04 February 2012 - 01:33, said:

tried it ... didn't work :S
prot.stop says "nothing to hide"

[EDIT]

so we found out that hamachi was messing up the tunngle connection we had a 5.126... IP instead of 7.---

As I suspected :) I had the same problem when i first wanted to play :)
0

#11 User is offline   lordzaki Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 17-January 13

Posted 19 January 2013 - 11:37

The Battle for Middle-earth ™ II I want help The Lord of the Rings The Battle for Middle-earth ™ II join FAILED game has detected a mismatch, this means multiplayer game has lost synchronization data between the players, lt is possidle that your opponent has modified their version of the game
0

#12 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9119
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 19 January 2013 - 12:53

Hey :)

This error often happens when you use a fixed exe on the game. Any exe besides the original will cause the game to break and it will become unplayable ;)
0

#13 User is offline   jpi90 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 26-January 13

Posted 26 January 2013 - 20:10

La solucion?

What is the solution?
0

#14 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9119
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 27 January 2013 - 00:43

What solutions are you looking for? :)
0

#15 User is offline   xsccwwfe Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 22-July 13

Posted 22 July 2013 - 17:37

So, game don't work on tunngle? I must have original or what?
0

#16 User is online   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9119
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 23 July 2013 - 00:26

You need a standard copy of the game to play. Make sure you don't use any exe files because they break the game version and make it unplayable in the multiplayer mode. ;)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

kawarizmi92 Icon : (29 March 2017 - 04:04 AM)
is there a game list what can i play?
kawarizmi92 Icon : (29 March 2017 - 04:03 AM)
test
xXx_LINKI_xXx Icon : (28 March 2017 - 11:42 PM)
Правой кнопкой нажми на значёк играть и поменяй исполняемый файл!
xXx_LINKI_xXx Icon : (28 March 2017 - 11:40 PM)
я
vop1994q Icon : (28 March 2017 - 05:00 PM)
КТО ЕСТЬ
vop1994q Icon : (28 March 2017 - 04:56 PM)
ПРИВЕТ
vop1994q Icon : (28 March 2017 - 04:56 PM)
КТО ИГРАЕТ 7 Days to Die
kingduncan01 Icon : (28 March 2017 - 03:42 PM)
hie guyzz
ShaD0vvw Icon : (28 March 2017 - 02:00 PM)
Может кто помочь?
sashulkaandk... Icon : (28 March 2017 - 01:54 PM)
123
ShaD0vvw Icon : (28 March 2017 - 01:48 PM)
Как поменять запускаемый фаил?
ShaD0vvw Icon : (28 March 2017 - 01:48 PM)
Привет!
HP79 Icon : (28 March 2017 - 10:45 AM)
I have a question, can I ask?
HP79 Icon : (28 March 2017 - 10:45 AM)
hi guys
Mike Harper Icon : (28 March 2017 - 01:47 AM)
Hey there :)
E.bo Icon : (27 March 2017 - 08:55 PM)
hi
thelastnichU Icon : (27 March 2017 - 08:02 PM)
nos pasamos el juego de vicio en una noche
thelastnichU Icon : (27 March 2017 - 08:02 PM)
alguien kiere jugar gears of war coop?
thelastnichU Icon : (27 March 2017 - 08:02 PM)
hola
Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:57 PM)
это вообще возможно?
Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:56 PM)
Как удалить свой аккаунт?
craftminer25 Icon : (27 March 2017 - 11:43 AM)
lo
Oluk Icon : (26 March 2017 - 05:46 PM)
Please need latest updates for L4D2. I'm on 2.1.4.1. :D
lucajerico1 Icon : (26 March 2017 - 04:37 PM)
quando apro tunngle mi chiede di selezionare la scheda di rete ma se la seleziono e faccio click su ok mi ricompare la scheda
Oluk Icon : (26 March 2017 - 04:17 PM)
Any admins?
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
someone help me
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
Hello
Oluk Icon : (26 March 2017 - 02:28 PM)
I need help also with L4D2. Can't find link for full game and needed patches. Please help.
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
все там ищет, просто надо настроить
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
la1fer Icon : (24 March 2017 - 12:30 AM)
как играть в нфс - Без проблем вообще. Пиши в лс.
Resize Chat Area