Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: [Assistenza] impossibile inizializzare la scheda rete - Tunngle Community

Jump to content


Benvenuti nel forum italiano di Tunngle!

Si prega di osservare tutte le regole generali del forum. Trovate la copia inglese qui: Regole.

In sintesi le più importanti sono:
  • E' severamente vietato pubblicare qualunque tipo di materiale illegale. Informazioni su come segnalare il contenuto illegale possono essere reperite qui.
  • E' severamente proibita ogni pubblicità di beni o servizi non correlati con Tunngle!
  • Si prega di rispettare sempre i moderatori e, in generale, di rispettare tutti gli utenti del forum.

Ricrodate che questo è l'unico posto su questo forum dove si può parlare italiano.

Buona discussione a tutti!
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

[Assistenza] impossibile inizializzare la scheda rete Rate Topic: -----

#1 User is offline   iBerserked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 01-February 12

Posted 01 February 2012 - 20:45

Salve a tutti sono nuovo del forum e spero di non sbagliare sezione. Ho installato tunngle per piu di 5 volte sono andato su windows firewall per controllare che fosse tutto a posto, ma niente mi fa sempre questo errore e mi apre una finestra dove posso selezionare delle chede di rete ho provato a selezionarle tutte una per volta ma niente mi riporta sempre questo errore "(4-109):Impossibile inizializzare la scheda di rete".
Orma non so piu cosa fare e chiedo a voi una mano.
Grazie in anticipo
0

#2 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18660
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 02 February 2012 - 09:01

Ciao :). Puoi provare questo strumento: http://www.tunngle.n...bleshooter-v08/ ;).
Se faillisce, incolla qui il contenuto del log generato durante l'esecuzione :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   iBerserked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 01-February 12

Posted 02 February 2012 - 13:34

View PostBrioche, on 02 February 2012 - 09:01, said:

Ciao :). Puoi provare questo strumento: http://www.tunngle.n...bleshooter-v08/ ;).
Se faillisce, incolla qui il contenuto del log generato durante l'esecuzione :).



ho provato a fare quel che mi hai detto ma quando avvio TBIF mi dice SUCCES per 2 volte la terza mi da FAILED mi si carica tutta la barra e infine dice Fail sopra la barra verde.... non so cosa intendi con log xD quindi chiede di nuovo il tuo aiuto per aiutarmi magari spiegandomi come copiare il log.

Spoiler


Grazie in anticipo
0

#4 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18660
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 02 February 2012 - 13:38

Nella stessa cartella di TBFI.exe dovresi trovare un file.log.
Lo apri con notepad ed incolli il contenuto qui ;).

Per la cronaca, hai qualche antivirus/firewall installato? Che software esattamente?



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   iBerserked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 01-February 12

Posted 02 February 2012 - 14:25

Trovato metto sotto spoiler quello che mi ha dato

Spoiler



Come sistema operarivo ho windows 7 uso windows firewall e come antivirus ho norton

This post has been edited by iBerserked: 02 February 2012 - 14:26

0

#6 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18660
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 02 February 2012 - 15:18

Puoi provare con Manual_Adapter_Install ;).
Trovi il traduttore sotto la barra di navigazione ;).

Riavvia il computer prima di ogni tentativo ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   iBerserked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 01-February 12

Posted 02 February 2012 - 18:14

niente non va ci sto perdendo la pazienza xD .... ce un modo per parlare con te via msn oppure farti vedere cosa accade con team wiever ? non so piu cosa fare voglio giocare online con un mio amico ma non ci riesco per questo motivo..
0

#8 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18660
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 02 February 2012 - 18:15

Il mio msn è nel mio profilo ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#9 User is offline   iBerserked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 01-February 12

Posted 02 February 2012 - 18:24

ti ho aggiunto quando puoi accetta la richiesta cosi poi proviamo a risolvere il problema e se ci riusciamo posterò la soluzione qui
1

#10 User is offline   Fiammaoscura Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 09-March 12

Posted 09 March 2012 - 19:50

non hai ancora trovato la soluzione?
0

#11 User is offline   supercrasherman Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 29-September 12

Posted 01 October 2012 - 14:50

anch'io ho lo stesso problema
0

#12 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18660
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 01 October 2012 - 15:30

Ciao, puoi provare il risolutore: http://www.tunngle.n...bleshooter-v08/ ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

ppxArmy Icon : (21 July 2017 - 12:18 AM)
paying dying light
mohamed441033 Icon : (20 July 2017 - 10:46 PM)
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
mohamed441033 Icon : (20 July 2017 - 10:38 PM)
heeeeeeeeeeeeeeeeelp
mohamed441033 Icon : (20 July 2017 - 10:37 PM)
i am from egypt how i fix 4_104
mohamed441033 Icon : (20 July 2017 - 10:36 PM)
hi
Mike Harper Icon : (20 July 2017 - 06:00 PM)
And to close your account, you can use this link: https://www.tunngle.net/account/close
Mike Harper Icon : (20 July 2017 - 06:00 PM)
Welcome to Tunngle and sorry to hear you're leaving us.
If you have any problem, then please post so we can help u fix it :)
Mike Harper Icon : (20 July 2017 - 05:59 PM)
Hey mate :)
MitchCarter90 Icon : (20 July 2017 - 05:52 PM)
How can I delete my account?
Mahfaeraak_M00 Icon : (20 July 2017 - 03:20 PM)
Anyone can help? I just port-forwarded, but my smiley face is still yellow...
Mike Harper Icon : (20 July 2017 - 02:31 PM)
What problem do you have, mate?
INU5 Icon : (20 July 2017 - 11:19 AM)
im having a big problem
Brioche Icon : (20 July 2017 - 10:41 AM)
you can try to download our offline installer (see forum downloads)
Lumix-Vertex Icon : (19 July 2017 - 11:03 PM)
it wont let me download it. it says file its corrupted what do i do
Prester644 Icon : (19 July 2017 - 04:50 PM)
Use toilet paper.
Chabayta Icon : (19 July 2017 - 11:22 AM)
hello can u help to fix why zombies doesnt work if host mode is not activated
Chabayta Icon : (19 July 2017 - 11:20 AM)
can anyone help me why black ops zombies work only when i am host, i cant play with my friends if all of us are hosts and for all of us zombies doesnt work if host mode is not activated
Mike Harper Icon : (19 July 2017 - 09:47 AM)
You can just join the network start playing :).
If you need guide, here it is: Network:Dying_Light :)
Mike Harper Icon : (19 July 2017 - 09:47 AM)
Many players are playing Dying Light :).
Around 100+ people are in the network right now :)
Mike Harper Icon : (19 July 2017 - 09:46 AM)
Hi mate :), Welcome to Tunngle :)
ScottRyder Icon : (19 July 2017 - 05:41 AM)
anyone playing dying light?
ScottRyder Icon : (19 July 2017 - 05:41 AM)
hi....
ObeseWhale Icon : (19 July 2017 - 01:11 AM)
You might be looking at Basic Plus :)
ObeseWhale Icon : (19 July 2017 - 01:11 AM)
Basic is still and always will be 100% free
pifft83 Icon : (18 July 2017 - 11:11 PM)
when did they change the free basic to 0.99 dollars?
TgrGrim Icon : (18 July 2017 - 09:16 PM)
how to get the app id?
Muji445 Icon : (18 July 2017 - 03:47 PM)
without harming my save data and DLCs
Muji445 Icon : (18 July 2017 - 03:46 PM)
how can i update my version of borderlands 2
Muji445 Icon : (18 July 2017 - 03:46 PM)
HALP ME PLZ
costas_melas Icon : (18 July 2017 - 02:47 PM)
i can connect to other peoples game except my friends, any help ?
Resize Chat Area