Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Company of Heroes - Tunngle Community

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Company of Heroes Rate Topic: ***** 1 Votes

#1 User is offline   cloaked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 26-July 09

Posted 26 July 2009 - 04:59

EDIT ZAX: Moved

Hi, I've read that Tunngle would work with Company of Heroes, but I still get the timed out message. So far Tunngle is great and I think it's better than Hamachi, but it's just this one problem. My friends and I have Company of Heroes Opposing Fronts version 2.301.
1

#2 User is offline   Ska Icon

  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 30-May 09

Posted 26 July 2009 - 17:29

Brioche he need you !! :thumbsup:
Pour un Tunngle en français !! For a Tunngle in english !! Für einen Tunngle in deutsch !! That's allready done ?? 8|
:P
0

#3 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4463
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX

Posted 26 July 2009 - 17:51

Brioche is out for a little adventure tour (holiday) :thumbsup:

What's about other games in combination with Tunngle?
If you see all Tunnglers in the networks, Tunngle itself is working fine.
I don't know about the game Company of Heroes. But i know guys who play Company of Heroes Tales Of Valor over Tunngle.



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#4 User is offline   cloaked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 26-July 09

Posted 26 July 2009 - 18:20

The only game I've tried was Call of Duty World At War and that works perfectly. It's just this game, I may know what the problem is, but won't say.
0

#5 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4463
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX

Posted 26 July 2009 - 18:27

Mhh.. so it seems to be a problem with the game CoH itself. You have both the same version.... Scary. Tried to ask directly the guys who are playing in the Company of heroes Tunngle network?



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#6 User is offline   Brabarto Icon

  • Group: Members
  • Posts: 33
  • Joined: 18-July 09
  • Tunngle Username: Brabarto

Posted 27 July 2009 - 14:31

Hey, me and a few friends of mine play CoH over tunngle and it works perfect. Just make sure you can see each other typing in the tunngle network, and that you can see pings.
Also, when you host a game, make sure you select LAN instead of Online game (very important :thumbsup:).
If you can't see each other in the channel and can't see each other typing, forward the port given in the options.
Also, me and my friends use the Left 4 Dead shooter channel. This because i've read somewhere it was monitored, so always functioning.
Hope this works, and if you know what the problem is, and won't tell us, then why ask?
1

#7 User is offline   cloaked Icon

  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 26-July 09

Posted 27 July 2009 - 16:42

I know what the problem was, I was using a no-dvd exe, because I don't want to use my disc. Anyway I found the problem and got it working now, thank you all. Tunngle is the best.
1

#8 User is offline   Versatile Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 1599
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA
  • Tunngle Username: versatile

Posted 01 August 2009 - 22:12

View Postcloaked said:

I know what the problem was, I was using a no-dvd exe, because I don't want to use my disc. Anyway I found the problem and got it working now, thank you all. Tunngle is the best.
I want to learn. What did you do to fix the problem. Get rid of the no-dvd.exe and use the DVD?
0

#9 User is offline   MaZy Icon

  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 09-April 09

Posted 01 August 2009 - 22:57

Don't use cracks for no-cd. Thats why maybe u can't play. Get image. I got probs with nocds too.
0

#10 User is offline   erazer Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 26-November 09
  • Tunngle Username: erazer

Posted 03 December 2009 - 16:23

alright guys i need a little help. i got company of heroes tales of valor but i can't play it whit a cd image because i can't get pass the login screen but i can play it whit a *****..
0

#11 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17373
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche

Posted 03 December 2009 - 18:42

Hi :hmm:. You need to have an unmodified version of the game if you want to play online.
Talk about cracks/serials is not allowed :P.



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#12 User is offline   Jumpy Icon

  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 02-December 09

Posted 03 December 2009 - 18:56

Yes orig filez only.
Use mini-image
To remove login scr go 2 c:windowssystem32driversetc and open with ntpad the file "host" (if u dn't c enable hidden filez).

Add thse linez to host file

127.0.0.1 reliclive.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net

Save.
If u uze Win V or 7 run ntepad as admin (right clikc menu).
Done.
4

#13 User is offline   erazer Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 26-November 09
  • Tunngle Username: erazer

Posted 03 December 2009 - 22:27

thanks :)
0

#14 User is offline   Ivertusen Icon

  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 23-September 09
  • Tunngle Username: ivertusen

Posted 24 January 2010 - 12:44

hi guys :) i have COH version 2.601 working on tunngle (make sure you patch the game"on a fresh install" first to the version that u want and make a backup of the original exe"for futur patchs" then use the no cd of that version )---the methode im using does not allow xp point saving ---if you need any help let me know youtube=http://www.youtube.com/user/nococo2413#p/u/4/htNRUonwhSs
:ger: :) 3 vs 3 :en: :)


all official patchs here fast links patch=http://cohpatch.relic.com/
0

#15 User is offline   karam2688 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10

Posted 11 February 2010 - 23:51

COH 1.71 works fine with me when i play alone but when using Tunngle to play in ln the game crashes ,plz help
0

#16 User is offline   karam2688 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10

Posted 13 February 2010 - 02:29

ignoring a post is not a good way to say we dont know
0

#17 User is offline   A.G.A. Icon

  • Group: Members
  • Posts: 75
  • Joined: 01-February 10

Posted 13 February 2010 - 06:43

You must have the same version as the other buddies.
Posted Image
Burn the heretic, kill the mutant, purge the unclean.
Posted Image
0

#18 User is offline   karam2688 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10

Posted 13 February 2010 - 12:19

'A.G.A. said:

You must have the same version as the other buddies.
if u replaying to my post ,the problem is the game crashes i am able to play but the game still crashes each time
0

#19 User is offline   Du33eD Icon

  • Group: Members
  • Posts: 102
  • Joined: 07-December 09
  • Tunngle Username: Du33eD

Posted 13 February 2010 - 12:27

'karam2688 said:

ignoring a post is not a good way to say we dont know

might be ur game that is the issue &
the guys DON'T sit in this forum 24 hours a day waiting to reply to posts ;) ..they do have lives u know
Posted Image
0

#20 User is offline   karam2688 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10

Posted 13 February 2010 - 12:32

'Du33eD said:

might be ur game that is the issue &
the guys DON'T sit in this forum 24 hours a day waiting to reply to posts ;) ..they do have lives u know
i dont think the game is the problem ,and yes i know they have a live but more than 2 days is too long
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Cyberwolf302 Icon : (29 July 2016 - 11:21 PM)
hey
profitME Icon : (29 July 2016 - 10:05 PM)
s
NL1_Lenny Icon : (29 July 2016 - 09:58 PM)
Network:ArmA_III

*Download and Install: ARMA3 Apex ^^NOSTEAM^^ Full Game

*hostName = "[NL1] A3Wasteland - HighSFPS|FullSave|Parking|AI+|24/7 - Lenny";
lucas9242 Icon : (29 July 2016 - 07:08 PM)
algum br ai?
Mike Harper Icon : (29 July 2016 - 05:29 PM)
Check this wiki: Network:Dying_Light :).
You can check the video tutorials ;)
xXGhoStWoLFXx Icon : (29 July 2016 - 05:27 PM)
.
xXGhoStWoLFXx Icon : (29 July 2016 - 05:23 PM)
how i join ?
Mike Harper Icon : (29 July 2016 - 05:21 PM)
Hey mate :). You can find about 60+ players in the Dying Light network right now. You can join the netwokr and start playing with them :)
If you need a guide, you can check it: Network:Dying_Light :)
xXGhoStWoLFXx Icon : (29 July 2016 - 05:14 PM)
hello?
xXGhoStWoLFXx Icon : (29 July 2016 - 05:11 PM)
anyone want to play dying light?
xXGhoStWoLFXx Icon : (29 July 2016 - 05:11 PM)
hi
mkultra420 Icon : (29 July 2016 - 04:46 PM)
anyone wanna play Planetary annihilation TITANS?
rizwanbabar Icon : (29 July 2016 - 04:05 PM)
hi all
Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:42 AM)
Hola ?
Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:42 AM)
Hols ?
Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:38 AM)
Alguien para jugar Dark Soul Prepare to Die Edition ?
Muffin_39 Icon : (29 July 2016 - 09:30 AM)
Hola
destroybh Icon : (29 July 2016 - 09:21 AM)
Hey
Mike Harper Icon : (29 July 2016 - 06:14 AM)
Hey there :)
Midomamido147 Icon : (29 July 2016 - 12:34 AM)
hello
Hassaanahmed99 Icon : (28 July 2016 - 04:16 PM)
Guys Black Ops 2 Co op server isnt working, The following error pops up "Network is too busy at the moment"
KaisukeDXD Icon : (28 July 2016 - 03:00 PM)
N consigo me logar no tunngle aplicativo no PC glr pode me ajudar ?
KaisukeDXD Icon : (28 July 2016 - 03:00 PM)
Criei minha conta porem...
KaisukeDXD Icon : (28 July 2016 - 02:59 PM)
Galera
baderissam Icon : (28 July 2016 - 02:32 PM)
مر حبا
synyster929 Icon : (28 July 2016 - 12:18 PM)
hi i've a problem updating my codex version of rainbow six siege to 3.4 3dm. Someone could help me?
Iron3218 Icon : (28 July 2016 - 08:19 AM)
ip ip ip
Iron3218 Icon : (28 July 2016 - 08:18 AM)
ip please
elchantaa Icon : (28 July 2016 - 05:47 AM)
Hola se puede jugar tropico 5 online??
LeddFoot Icon : (28 July 2016 - 12:46 AM)
has tunngle gone belly up?
Resize Chat Area