Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Crysis 2 MP - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Crysis 2 MP Rate Topic: -----

#1 User is offline   Ciubakka Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 13-December 10

Posted 23 November 2011 - 02:04

I got Crysis 2 and tunngle but i am not sure how to make it working for MP. Atm i have the 1.9 version but from what i've read there is no fix/patch for tunngle for that so which version should i get to be able to play MP?
0

#2 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany

Posted 23 November 2011 - 02:06

Please check the Crysis 2 Wikipage :)

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   Ciubakka Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 13-December 10

Posted 23 November 2011 - 02:24

if i get the 1.0 or the 1.1 is it possible to play on tunngle with that or i need only the old beta version?
0

#4 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany

Posted 25 November 2011 - 00:37

You can try to ask the Users in the Crysis 2 Network which version they are using.

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   catalinh Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 28-May 12

Posted 02 June 2012 - 11:20

View PostHelpBot, on 23 November 2011 - 02:06, said:

Please check the Crysis 2 Wikipage :)

Best Regards
HelpBot




The link is not working
0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 02 June 2012 - 15:31

The Link works fine. But here is the Link to copy/paste it by yourself:
http://www.tunngle.net/wiki/Network:Crysis_2


Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

alex21021979 Icon : (28 August 2016 - 05:16 PM)
HI
alex21021979 Icon : (28 August 2016 - 05:12 PM)
Есть кто живой?
alex21021979 Icon : (28 August 2016 - 05:12 PM)
Привет всем!
daniyal4303 Icon : (28 August 2016 - 02:23 PM)
x
DragonNostalgia Icon : (28 August 2016 - 01:32 PM)
Guys it did'nt work
Athenian Icon : (28 August 2016 - 12:45 PM)
@Aqibmalik You should Port_Forward to fix this issue
Aqibmalik Icon : (28 August 2016 - 10:46 AM)
hllo frnds please help...i played six vegas 2 but when i host the game my server not showing my friend please help,,,,,,,sorry about my bad english
Aqibmalik Icon : (28 August 2016 - 10:37 AM)
i already check please help allow connection
Aqibmalik Icon : (28 August 2016 - 10:34 AM)
dragonnostalgia ,,,here the link offline setup,, first uninstall preinstalled tunngle and then instal offine:https://www.tunngle.net/community/files/file/301-tunngle-offlinesetup-v587exe/
ObeseWhale Icon : (28 August 2016 - 10:33 AM)
Hey Aqibmalik, you can check you don't have a firewall blocking Tunngle or the game from making connections :)
ObeseWhale Icon : (28 August 2016 - 10:33 AM)
@DragonNostalgia You can grab the offline installer from here: https://www.tunngle....esetup-v587exe/ :)
Aqibmalik Icon : (28 August 2016 - 10:32 AM)
hllo frnds please help...i played six vegas 2 but when i host the game my server not showing my friend please help,,,,,,,sorry about my bad english
DragonNostalgia Icon : (28 August 2016 - 10:29 AM)
When i laucnh Tunggle it says '' Tunngle install incomplete, please download and run '' Tunngle Offline Setup ''
DragonNostalgia Icon : (28 August 2016 - 10:26 AM)
I need help :'(
DragonNostalgia Icon : (28 August 2016 - 10:26 AM)
Is there anybody?
ObeseWhale Icon : (28 August 2016 - 08:56 AM)
There should be about 30 people in there at the moment :)
ObeseWhale Icon : (28 August 2016 - 08:56 AM)
You can try to ask in the Tunngle Network if anyone is playing :)
ahmad78646 Icon : (28 August 2016 - 08:45 AM)
????
ahmad78646 Icon : (28 August 2016 - 08:44 AM)
is any one for black ops 2
ahmad78646 Icon : (28 August 2016 - 08:44 AM)
hi
f0ssa4ka Icon : (28 August 2016 - 08:27 AM)
Не могу из за этого зайти в тангл висит замочек и это сообщение!
f0ssa4ka Icon : (28 August 2016 - 08:27 AM)
Выбивает Meet players on our forum!
Mike Harper Icon : (28 August 2016 - 07:26 AM)
@saood_the_zombe, I replied to your post, check it out :).
@DragonNostalgia, What help do you need, mate :)?
Mike Harper Icon : (28 August 2016 - 07:24 AM)
@ElecTionHeart, Hey :). What kind of help do you need, mate :)?
@omar1512, Nope, Tunngle should be working fine :). If you're having sudden problems, then try restarting your router and PC :)
Mike Harper Icon : (28 August 2016 - 07:23 AM)
@TheGhost994, We all are gamers here :D and many players play Warcraft 3 TFT :)
@Samseymour, If the game has LAN multiplayer feature, then you can use that to play with Tunngle :)
Mike Harper Icon : (28 August 2016 - 07:20 AM)
Hello mates @all :)
sarankumar Icon : (27 August 2016 - 09:44 PM)
hi thirunav
THIRUNAV Icon : (27 August 2016 - 09:39 PM)
hii saran
Arthas001 Icon : (27 August 2016 - 09:10 PM)
hi
DragonNostalgia Icon : (27 August 2016 - 08:57 PM)
;( ;(
Resize Chat Area