Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: EasyBox 803A Problem - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

EasyBox 803A Problem

#1 User is offline   xDIMAx Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 04-March 11

Posted 08 October 2011 - 12:47

Aktuellstes Firmware-Update und Firewall und alles andere, was erwähnt wurde deaktiviert und das Problem besteht immer noch.

DSL-EasyBox 803 A
Firmware Version:30.05.211
0

#2 User is offline   HelpBot Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1139
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany

Posted 08 October 2011 - 22:06

Hast du im Router auch schon eine Portfreigabe für Tunngle eingerichtet?

Mit freundlichen Grüßen
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   Pixelpaule Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 08-December 12

Posted 16 December 2012 - 16:54

Hallo zusammen,

ich versuche schon die ganze Zeit bei nem Kumpel die EasyBox 803a zu konfigurieren. Leider funktioniert das ganze nicht wirklich. Ich habe alles so gemacht, wie es im Post von ZAX steht.

ENTER

Also ich habe die Firewall im Router angepasst und das Port Mapping erstellt.

Ich habe auch alles versucht was hier gezeigt wird:
ENTER

Windows-Firewall ist auch konfiguriert und ein anderes Porgramm läuft nicht als Firewall. Leider funktioniert Tunngle in Verbindung mit der EasyBox bei meinem Kollegen nicht. Er kann zwar in meine Netzwerke beitreten und auch Ingame in mein Spiel beitreten. Umgekehrt geht das ganze jedoch nicht. Also Zugriff auf sein Netzwerk erhalte ich. Jedoch nicht Ingame. Bei dem Spiel handelt es sich um Anno 1404.

Kann mir jemand sagen wo da das Problem liegt?

Danke
0

#4 User is offline   Agent-X Icon

  • Group: Members
  • Posts: 288
  • Joined: 29-August 08

Posted 16 December 2012 - 18:12

Schwer zu sagen, was da genau hakt. Laut deiner Umschreibung sage ich Firewall. Die Easybox arbeitet ja leider, trotz deiner Bemühungen, nicht korrekt.
Deshalb würde ich nicht ausschließen, dass dieses Problem einfach an der EasyBox liegt. Ich habe vor langer Zeit meine Kiste gegen ne FritzBox ausgetauscht. Schwupp, Probleme beseitigt ;)
Wusstest du, daß 90% aller Computerprobleme vor dem Computer sitzen :D

Können Sie das hören? Das ist der Klang des Unvermeidlichen! Das ist der Klang Ihres Todes, Mr. Anderson!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
а как скачать тангл
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
кто со мной в BORDERLANS 2
0CoCa_CoLa0 Icon : (25 March 2017 - 04:09 PM)
прив
Distructor00... Icon : (25 March 2017 - 01:29 PM)
When i entering the Tunngle, it shows a error 4-121. Server is down?
xx7Ahmed7xx Icon : (25 March 2017 - 12:36 PM)
any help please?
xx7Ahmed7xx Icon : (25 March 2017 - 12:36 PM)
When i launch it , it says libcef.dll is either not designed to run on this windows or corrupted
xx7Ahmed7xx Icon : (25 March 2017 - 12:36 PM)
Guys i just did a fresh install of Tunngle
igorrsalcides Icon : (25 March 2017 - 03:10 AM)
Server down?
Brioche Icon : (24 March 2017 - 10:30 PM)
Mad-Bro Icon : (24 March 2017 - 09:14 PM)
getdrmcodeerror-1
Vodalex Icon : (24 March 2017 - 07:01 PM)
в грид какой ник?
Vodalex Icon : (24 March 2017 - 07:01 PM)
добавляйся в друзья
la1fer Icon : (23 March 2017 - 10:31 PM)
сервера не ищет
la1fer Icon : (23 March 2017 - 10:30 PM)
как играть в нфс
raffi98989898 Icon : (23 March 2017 - 10:13 PM)
can someone help me?
Tailed_Beast Icon : (23 March 2017 - 09:51 PM)
Hi, @ all. I've tried to get a static ip from my ISP but its to costly (for now). I was wondering... If I purchase the Premium/Lifetime bundle, does the feature: 'Static Virtaul IP' means I won't need to get a static IP?
BMWU12 Icon : (23 March 2017 - 01:34 PM)
Hi! friends. It's been a nice experience playing via Tunngle. But I have a problem, I am not able to log in when I am using Internet from "Dongal", it is working fine with wifi internet but I don't have wifi, I came to know about this when I tried to log in using my friends wifi. Can anybody help me to sort the problem. The internet is working without problem. But I don't know why I can't connect to tunngle network using Dongal!
tsao01 Icon : (23 March 2017 - 10:27 AM)
How to play Far Cry 4 throw Tunngle ?
sergss_333 Icon : (22 March 2017 - 06:48 AM)
Всем доброго дня, кто подскажет где могу найти файл MP Fix? заранее спасибо
gtabhaiya12 Icon : (21 March 2017 - 07:51 PM)
gta iv anyone?
ProMiki2001 Icon : (21 March 2017 - 02:06 PM)
hay J have question who play me to Dawn of war solustrom hm ?
Mike Harper Icon : (21 March 2017 - 11:36 AM)
Hey :). I play COD4 multiplayer :)
KRETHOS Icon : (21 March 2017 - 10:55 AM)
do you hawe somebody usually game cod for multi by cod 4?
KRETHOS Icon : (21 March 2017 - 10:54 AM)
hi all
ObeseWhale Icon : (21 March 2017 - 02:04 AM)
If you are having trouble with an account you can send an email to support[at]tunngle.net from the email address you registered the account to :)
Coltmp Icon : (20 March 2017 - 08:37 PM)
I need hell to recober mu life time acaont
Coltmp Icon : (20 March 2017 - 06:36 PM)
well it no boddy home I gest
Coltmp Icon : (20 March 2017 - 06:34 PM)
Biroche helpme in go to bot nat worck ples if ?????
Coltmp Icon : (20 March 2017 - 06:33 PM)
the acaont it from 2012 so long time
Coltmp Icon : (20 March 2017 - 06:32 PM)
I need help recober Life Time membership if I got my IDso so
Resize Chat Area