Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Confused - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Confused Do people play? Rate Topic: -----

#1 User is offline   doyouknowthejoke Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-February 11
  • Tunngle Username: freetunngleaccount

Posted 23 April 2011 - 02:41

Hello.

I notice that every time people are in the Crysis 2 room (even with over 20 people) that only like 2 people are in the game. All the time too, yesterday it had 32 players in the room and it only came up with one game featuring 2 players, when i'd refresh it sometimes wouldn't even show that.

Whats going on D:
0

#2 User is offline   eycel Icon

  • Group: Members
  • Posts: 42
  • Joined: 17-February 11
  • Location: USA
  • Tunngle Username: eycel

Posted 24 April 2011 - 00:54

yea its always been like that. I useually have a server going that gets busy around 4 am to noon central standard time but I havent had it going for a week or so, ill prob start it again.
Visit my youtube channel youtube.com/notebookplayer
0

#3 User is offline   doyouknowthejoke Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-February 11
  • Tunngle Username: freetunngleaccount

Posted 25 April 2011 - 05:16

Well, its ******* ***. I myself paid for the complete version of the game but keep getting disconnected AND incorrect serial messages regardless. Something about playing the beta online makes it better to and i'm not even sure what. Its fucked how theres 20 ppl online right now, no one in game and no one joining my game
0

#4 User is offline   doyouknowthejoke Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-February 11
  • Tunngle Username: freetunngleaccount

Posted 02 May 2011 - 02:53

cmon, bump. lets sort this out and start playing again.
0

#5 User is offline   majstor037 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 12-June 11
  • Tunngle Username: majstor037

Posted 12 June 2011 - 18:49

Is it possible to play LAN in full Crysis 2, or it has to be Beta?
I want to play but I would like to play with full game because I have it installed on my PC. I have the Beta also, but I'm just wondering with which game should I try playing LAN multiplayer over tunngle?
Posted Image

|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] volume: ııııııııııııııııııııııııııııı[]

I substitute my own reality
0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life

Posted 12 June 2011 - 22:53

View Postmajstor037, on 12 June 2011 - 18:49, said:

Is it possible to play LAN in full Crysis 2, or it has to be Beta?
I want to play but I would like to play with full game because I have it installed on my PC. I have the Beta also, but I'm just wondering with which game should I try playing LAN multiplayer over tunngle?

If I´m right you can play LAN with the Beta, for the Full game there is a way to play Online (Real, no LAN). For more Information check the Crysis 2 Wikipage.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

bigshabby Icon : (23 July 2016 - 10:22 PM)
hey
bigbobby101 Icon : (23 July 2016 - 10:22 PM)
hi
bigshabby Icon : (23 July 2016 - 10:22 PM)
hi
bigshabby Icon : (23 July 2016 - 10:17 PM)
hey
Romanhik195 Icon : (23 July 2016 - 08:56 PM)
ошибка 4-113
Romanhik195 Icon : (23 July 2016 - 08:56 PM)
я уже много перепробыввал и прочел, не помогает
Romanhik195 Icon : (23 July 2016 - 08:54 PM)
ребят, у меня порты не хотят нормально работать в роутере, помогите
Zalzadar_dz Icon : (23 July 2016 - 02:04 PM)
سلام
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 09:37 PM)
ладно спасибо
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 09:37 PM)
может версия игры не та много причин может быть
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 09:20 PM)
а куда я его отправлю сюда же нельзя
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 09:18 PM)
7toxa75, покажите скриншот папки, с установленной игрой.
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 09:17 PM)
да в папку там еще же в этой папке крешед этот который выдает мне
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 09:15 PM)
7toxa75, довольно странно, вы надеюсь МПфикс распаковали в папку с игрой?
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 09:07 PM)
я прописал этот айди что вы написали теперь захожу в игру пишет стим оффлайн не суждено значить поиграть
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 09:03 PM)
щас попробую
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 08:57 PM)
7toxa75, ID игры в стим, его и надо писать 381210
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:51 PM)
а да а какой айди писать надо было может я не тот прописал и выкидывает
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:47 PM)
3 раза уже выкинуло даже сыграть не могу
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:47 PM)
ааа спасибо вот еще я запустил ее через эмулятор но меня выкинуло и выдало что крешед типо не лицуха
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 08:46 PM)
7toxa75, ну креш - это нормально игра как бы даже на лицензиях вылетает.
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 08:46 PM)
7toxa75, вы можете запускать игру не привязывая её к тангл, а просто сделав ярлык на ссе.
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:38 PM)
меня выкинуло с игры крешед вышел
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:33 PM)
да ток другой прописал был щас поставил какой был и игра запустилась а как теперь в tunngle поставит чтобы эмулятор запускался а не через главный файл
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 08:30 PM)
7toxa75, ну я понял какую вам ошибку выдает, вы в строке Target = прописали исполняемый файл?
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:27 PM)
Unable to find game executable.Verify your startIn and Target setup in configuration file вот что выдает когда запуская эмулятор
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 08:25 PM)
7toxa75, ну покажите те пункты, которые нужно изменить, в вашем файле ССЕ, возможно, вы что-то не так прописали.
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:22 PM)
пишет не удается найти файл главный ,а как я его покажу
UNDER_GREY Icon : (22 July 2016 - 08:19 PM)
7toxa75, какую ошибку? Покажите файл конфигурации ССЕ.
7toxa75 Icon : (22 July 2016 - 08:17 PM)
в игру я сделал все как описано и выдает с эмулятора ошибку
Resize Chat Area