Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Can't see my friends - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can't see my friends But we both can see the others talking Rate Topic: -----

#1 User is offline   RudyFaasse Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 24-February 11

Posted 03 March 2011 - 21:21

Hello comrades of Tunngle,

I have an problem with seeing my friend(s) in the tunngle networks.
I've tried different networks in tunngle (battlefield vietnam and gta 4)
In both I can't see my 2 friends heroricardo and leroy.

It happens today with Ricardo, and always had this problem already with Leroy.

I saw Ricardo a little time back but now we don't see each other anymore. But we see the same (other) people talking.

- Why is this only to my friends that I can't see?
- Why did I saw him first, but now not more?
- How do I solve this?

If I need to portforward, I think that that is going to be impossible due a password. + My Friend Leroy already tried that and we still had the problem. (And with the test button he still didn't got the ports forwarded. I think that is an bug because I did it for him with teamviewer and know how it works)

Greetings,

Rudy Faasse

This post has been edited by RudyFaasse: 03 March 2011 - 21:24

0

#2 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18246
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 04 March 2011 - 10:05

View PostRudyFaasse, on 03 March 2011 - 21:21, said:

Hello comrades of Tunngle,

I have an problem with seeing my friend(s) in the tunngle networks.
I've tried different networks in tunngle (battlefield vietnam and gta 4)
In both I can't see my 2 friends heroricardo and leroy.

It happens today with Ricardo, and always had this problem already with Leroy.

I saw Ricardo a little time back but now we don't see each other anymore. But we see the same (other) people talking.

- Why is this only to my friends that I can't see?
- Why did I saw him first, but now not more?
- How do I solve this?

If I need to portforward, I think that that is going to be impossible due a password. + My Friend Leroy already tried that and we still had the problem. (And with the test button he still didn't got the ports forwarded. I think that is an bug because I did it for him with teamviewer and know how it works)

Greetings,

Rudy Faasse


Hi :). If you cannot access your router you can still try with UPnP: Port_Forward#Automatic_UPnP_Port_Forward ;).
If that fails, then your best chance is to have your friend do the forward. If Tunngle says that there is a problem maybe the forward is not correct.
Your friend can post a screenshot from his Port_Forward configuration so that we can check if everything is ok :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   RudyFaasse Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 24-February 11

Posted 04 March 2011 - 14:01

Ok I have the password now and were able to Port_Forward mine too. I tested it with the test button and it said it was open now.

So I must be 100% clear now and it is probably a problem from their PC's?
1

#4 User is offline   RudyFaasse Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 24-February 11

Posted 04 March 2011 - 14:05

ok update: my friend Leroy and I see each other now.
1

#5 User is offline   RudyFaasse Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 24-February 11

Posted 07 March 2011 - 21:52

Ok again, Leroy and I don't see each other anymore.... still saying on his test that the ports aren't open...
0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 08 March 2011 - 00:09

Why you don´t set a Portforward? If you can´t access the Router, reset it to manufacture settings. Your friends should do the same.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

qdenex69 Icon : (24 February 2017 - 06:53 AM)
Вообще не запускается Tungle, что делать?
mdubz Icon : (24 February 2017 - 04:12 AM)
o.o
moragetta_de... Icon : (23 February 2017 - 10:01 PM)
ESPAÑOL?
UNDER_GREY Icon : (23 February 2017 - 08:23 PM)
KENTZz7 Icon : (23 February 2017 - 05:40 PM)
какудалить аккаунт
adiabat98 Icon : (23 February 2017 - 05:35 PM)
hey, i can't enter to tungle, when loadingI stop it after log in settings
MadMadoc Icon : (23 February 2017 - 04:33 PM)
anyone alive ?
MadMadoc Icon : (23 February 2017 - 04:33 PM)
yo
Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
@amercanos, Check this wiki: Network:DRAGON_BALL_XENOVERSE :)
Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
Hello mates @all :)
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:38 PM)
how can i play xenvorse online
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:37 PM)
hi
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 11:07 PM)
hello
kings1995 Icon : (22 February 2017 - 10:49 PM)
hello
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:29 PM)
any one ?
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:14 PM)
how do i find mz post _
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:13 PM)
hello
bamBitter Icon : (22 February 2017 - 10:11 PM)
hi anyone wanna play sniper elite 3
upseron Icon : (22 February 2017 - 06:27 PM)
рун
oOXanOo Icon : (22 February 2017 - 05:14 PM)
could you tell me what version of ARMA 3 is on your server?
ObeseWhale Icon : (22 February 2017 - 03:42 PM)
Hey :)
thesupersama Icon : (22 February 2017 - 02:20 PM)
hello
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:50 PM)
231430 для COH2
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:38 PM)
ребят, скажите steamappid для COH 2
WAIDL007 Icon : (22 February 2017 - 01:09 PM)
I am having a error message error code 4-111 does anybody have the solution?
Mike Harper Icon : (22 February 2017 - 09:57 AM)
Of course :). Check the "Static IP" part of the wiki: Port_Forward#Static_IP_Address :)
VaajNtxwv_Hmoob Icon : (22 February 2017 - 05:23 AM)
is it possible to get a static ip address even after computer is rebooted?
Meshuggah BG Icon : (21 February 2017 - 09:18 PM)
also remember the games at GoG are DRM-FREE :)
Brioche Icon : (21 February 2017 - 06:48 PM)
:thumbup:!
BestNoob Icon : (21 February 2017 - 03:19 PM)
Remember you can get Mass Effect 2 at Origin for FREE
Resize Chat Area