Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Crysis 2 connection to host failed - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Crysis 2 connection to host failed Rate Topic: -----

#1 User is offline   dxkiller Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 18-February 11

Posted 20 February 2011 - 16:48

Crysis 2 connection to host failed
I need Help All Room tell me This
Posted Image

Uploaded with ImageShack.us
0

#2 User is offline   dxkiller Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 18-February 11

Posted 21 February 2011 - 13:46

Kann mir Jemand Helfen?
0

#3 User is offline   dxkiller Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 18-February 11

Posted 21 February 2011 - 14:31

Ich habe T-Com Modem und wie mache ich das mit Tunngle und Crysic 2 Funkcioniert?
0

#4 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 21 February 2011 - 15:04

  • Read the Crysis 2 Wikipage
  • Forward UDP-Port 11155 into your Router
  • Set exceptions for Tunngle.exe and TnglCtrl.exe into your firewall
  • Check the adapter priority (Tunngle needs to be the First)

BTW, there is an EDIT button under your Posts, please use it next time

Regards
Zocker4Life

This post has been edited by Zocker4Life: 21 February 2011 - 15:08

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#5 User is offline   dxkiller Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 18-February 11

Posted 21 February 2011 - 15:38

how can I change on Router Port to 11155
0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 21 February 2011 - 15:41

View Postdxkiller, on 21 February 2011 - 15:38, said:

how can I change on Router Port to 11155

Visit Portforward.com and search your Router or watch into the Router manual.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#7 User is offline   dxkiller Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 18-February 11

Posted 21 February 2011 - 16:16

Dont Work
0

#8 User is offline   horizon2122 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 16-February 11

Posted 21 February 2011 - 23:03

unplug your modem for 30 seconds and plug it back in. this assigns you a new ip if you have a dynamic ip from your isp, that fixed my hosting problem.
0

#9 User is offline   FarkiJR Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-April 11

Posted 04 May 2011 - 13:20

It doesnt work.... I did all the things that u say and still not working... Something wrong with my tunngle... I cannot join any server... Tunngle is the first at priority... i reinstalled 3 times still not working. what should i do?
0

#10 User is online   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18047
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 05 May 2011 - 07:38

Hi :). Please check this: Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   kingwolf_1997 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-October 12

Posted 18 October 2012 - 13:44

HELPPPPP!!!!
i have the same but i don't kown how to fix
0

#12 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9008
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 18 October 2012 - 22:47

Hey :)

What solutions have you tried so far? :)

Have you tried all the ones suggested in this thread?
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Atreedee Icon : (18 January 2017 - 09:55 PM)
hello, does anyone play terraria?
aerstone Icon : (18 January 2017 - 09:47 PM)
hey guys is gta 4 still playable?
Goliats Icon : (18 January 2017 - 09:42 PM)
Meshuggah BG Icon : (18 January 2017 - 09:39 PM)
i am logged in :hmm:
Bisounours Icon : (18 January 2017 - 09:33 PM)
hi, i'm unable to log in too
wessel1105 Icon : (18 January 2017 - 09:00 PM)
im unable to log in?
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 05:29 PM)
Hi there :)
Phylelitas Icon : (18 January 2017 - 05:24 PM)
hello
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 04:55 PM)
What version of the game do you have? Maybe you have a compressed version of the game. This error can come up if those .ff files are missing, or if the server is using different files than you have ;)
SLAYER_69 Icon : (18 January 2017 - 04:48 PM)
im unable to join servers
SLAYER_69 Icon : (18 January 2017 - 04:48 PM)
can someone tell me what is the error ....... .ff(extension is .ff) in mw1?
nerone2222 Icon : (18 January 2017 - 03:39 PM)
6thhjtu6 :whistling:
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 03:27 PM)
What help do you need, mate? :)
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 03:27 PM)
Hey :)
cakaa Icon : (18 January 2017 - 03:26 PM)
help me please?
cakaa Icon : (18 January 2017 - 03:26 PM)
help*
cakaa Icon : (18 January 2017 - 03:25 PM)
hi can somebody hrlp?
LastOnline Icon : (18 January 2017 - 01:12 PM)
Dark souls 3 есть тут
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 07:58 AM)
@I.G.I.-2, Du kannst sehen das Deutsch forum: https://www.tunngle..../#category_1151 :)
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 07:57 AM)
Hello mates :) @all
I.G.I.-2 Icon : (18 January 2017 - 02:18 AM)
spricht hier einer deutsch?
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:02 AM)
AGREGENME Y HABLAMOS PARA CUANDO JUGAR LISTO
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:01 AM)
AGREGENME ESTE ES MI WHATSAAP 3116398120
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:01 AM)
QUIEN PARA JUGAR YA
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:01 AM)
HOLAS
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:13 PM)
pleass
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:08 PM)
help
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:07 PM)
i need a patch for arma 3 from v1.62.137494 to v1.66 my game is from nosteam
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:06 PM)
hello
VavyanDee Icon : (17 January 2017 - 06:07 PM)
Hello! Van itt magyar felhasználó? :hmm: Kéne egy kis segítség! ;(
Resize Chat Area