Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: error 4-109 again - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

error 4-109 again Rate Topic: -----

#1 User is offline   ZazikiPanzer Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-December 10

Posted 22 December 2010 - 22:18

Hello,
When I start Tunngle and have to select the port, i can see the needed one, but if i pick it, its still
"error 4-109: could not...".
I installed and rebooted a several bunch of times, but it still doesnt want to work...

Plz help!

This post has been edited by ZazikiPanzer: 22 December 2010 - 22:33

0

#2 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17586
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 22 December 2010 - 23:55

View PostZazikiPanzer, on 22 December 2010 - 22:18, said:

Hello,
When I start Tunngle and have to select the port, i can see the needed one, but if i pick it, its still
"error 4-109: could not...".
I installed and rebooted a several bunch of times, but it still doesnt want to work...

Plz help!


Hi :). You can find help here: Error:4-109 ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   gicon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 09-August 11

Posted 09 August 2011 - 23:50

View PostBrioche, on 22 December 2010 - 23:55, said:

Hi :). You can find help here: Error:4-109 ;).



welp.. here ya go folks.. what you're gonna have to do is disable windows 7 driver signing.. NOT really something
that i'd recommend for most average users. But as tuungle seems uninterested in getting their driver signed, this seems to be the only fix for windows 7 users.

Following the steps in this link will resolve your issues and having tuungle working in no time.

http://www.howinthet...g-in-windows-7/


I chose this post because it was the highest ranking on google.. hopefully this finds it's way to the wiki or something to help out everyone having issues.

cheeers
gicon
0

#4 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17586
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 09 August 2011 - 23:53

Hi :). Tunngle driver has a proper signature as you can verify by right clicking the driver ;).
Be sure you use the latest version 4.3.2.4e (the 'e' is recommended) ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   AshuraJohnson Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-August 11

Posted 10 August 2011 - 12:58

View PostZazikiPanzer, on 22 December 2010 - 22:18, said:

Hello,
When I start Tunngle and have to select the port, i can see the needed one, but if i pick it, its still
"error 4-109: could not...".
I installed and rebooted a several bunch of times, but it still doesnt want to work...

Plz help!



View Postgicon, on 09 August 2011 - 23:50, said:

welp.. here ya go folks.. what you're gonna have to do is disable windows 7 driver signing.. NOT really something
that i'd recommend for most average users. But as tuungle seems uninterested in getting their driver signed, this seems to be the only fix for windows 7 users.

Following the steps in this link will resolve your issues and having tuungle working in no time.

http://www.howinthet...g-in-windows-7/


I chose this post because it was the highest ranking on google.. hopefully this finds it's way to the wiki or something to help out everyone having issues.

cheeers
gicon

I had the same issue. It appears, even though they say it is (it isn't) the driver isn't properly signed for windows 7 64bit, at the very least. Instead of disabling through cmd, I just shut down, press F8 on boot up and selected disable device driver signature verification. This should probably be better for those who don't want to disable that feature permanently. You might however, have to restart into that mode each time you want to use tunngle.
0

#6 User is offline   gicon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 09-August 11

Posted 10 August 2011 - 18:10

View PostAshuraJohnson, on 10 August 2011 - 12:58, said:

I had the same issue. It appears, even though they say it is (it isn't) the driver isn't properly signed for windows 7 64bit, at the very least. Instead of disabling through cmd, I just shut down, press F8 on boot up and selected disable device driver signature verification. This should probably be better for those who don't want to disable that feature permanently. You might however, have to restart into that mode each time you want to use tunngle.


Excellent point, thanks AshuraJohnson.
0

#7 User is offline   Skamranabid Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 15-August 11

Posted 17 August 2011 - 16:40

View PostZazikiPanzer, on 22 December 2010 - 22:18, said:

Hello,
When I start Tunngle and have to select the port, i can see the needed one, but if i pick it, its still
"error 4-109: could not...".
I installed and rebooted a several bunch of times, but it still doesnt want to work...

Plz help!



may be u disable the vpn connection. first y has to enable the connection from the control panel...........................
0

#8 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4464
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany

Posted 17 August 2011 - 21:30

I hope you guys already downloaded the really last version 4.3.2.4e (the 'e' version is a Win7 hotfix release to solve adapter issues!) :)



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#9 User is offline   UnderFire555 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 22-February 12

Posted 23 February 2012 - 00:47

ive tryed everything restarting computer removing tunngle instaling it again everything!!! and even trying the wiki solutions please help!!! i have version 4.4.0.1 if this is the wrong one please send me a link
0

#10 User is offline   UnderFire555 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 22-February 12

Posted 23 February 2012 - 01:07

by the way tunngle is listed in the list after error 4-109 is show again plz help
0

#11 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17586
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 23 February 2012 - 09:23

Hi :). You can give the troubleshooter a shot: http://www.tunngle.n...bleshooter-v08/ ;).
If that fails you can try to check Error:4-109 ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (27 September 2016 - 07:00 AM)
Hello there :)
ZalaNozara Icon : (27 September 2016 - 04:03 AM)
Hi is anyone there?
zakion Icon : (26 September 2016 - 03:14 PM)
guys does someone play dota 1 here ?
max11223344 Icon : (26 September 2016 - 11:07 AM)
salam
abusherlock Icon : (26 September 2016 - 09:49 AM)
some one hemlp me with setting up FEAR 3 co op for skidrow version
HersonMendoza Icon : (26 September 2016 - 05:45 AM)
:thumbsup: :thumbsup: :whistling:
HersonMendoza Icon : (26 September 2016 - 05:45 AM)
zwaper hernandes
HersonMendoza Icon : (26 September 2016 - 05:43 AM)
que onda
ObeseWhale Icon : (26 September 2016 - 02:01 AM)
I replied to your thread Marvin ;)
MarvinTheMage Icon : (26 September 2016 - 01:30 AM)
guys the activation link wont work what can i do
ahmed-maher Icon : (25 September 2016 - 07:22 PM)
hii uchihabeast
Brioche Icon : (25 September 2016 - 06:40 PM)
you can check the request new network thread ;)
UchihaBeast Icon : (25 September 2016 - 05:50 PM)
Anyone ?
UchihaBeast Icon : (25 September 2016 - 05:49 PM)
Guys --" im so bored give me a game could be played with tunngle !
Mike Harper Icon : (25 September 2016 - 01:15 PM)
Hey :D
TJMCLAREN Icon : (25 September 2016 - 11:00 AM)
anyone here?
Mike Harper Icon : (25 September 2016 - 10:40 AM)
I unfortunately don't know that game very well and i don't have those files :(.
If i somehow come around any info about those files, then i'll let you know :)
Cool223 Icon : (25 September 2016 - 09:39 AM)
I've been searching for the fix and I can't find it anywhere
Cool223 Icon : (25 September 2016 - 09:35 AM)
I need help with napoleon total war, me and my friend want to play this game LAN but it wont work and the napoleon total war tunngle wiki is outdated, the link on thw wiki dont work
Mike Harper Icon : (25 September 2016 - 09:33 AM)
@Cool223, what help do you need :)?
Mike Harper Icon : (25 September 2016 - 09:33 AM)
@IdaeroAce, Hey :). Yeah, I'm still alive :D. I guess you didn't kill me in COD BO2 :D :rofl:
Cool223 Icon : (25 September 2016 - 09:32 AM)
I wanted to ask for help please
Cool223 Icon : (25 September 2016 - 09:32 AM)
Hello
Mike Harper Icon : (25 September 2016 - 09:31 AM)
Hello Cool223 :)
Cool223 Icon : (25 September 2016 - 09:14 AM)
Is anyone here?
Cool223 Icon : (25 September 2016 - 09:14 AM)
Hello
IdaeroAce Icon : (25 September 2016 - 08:57 AM)
its been 3 years last time i visit
IdaeroAce Icon : (25 September 2016 - 08:56 AM)
omg mike harper you are still alive!!
Mike Harper Icon : (25 September 2016 - 08:23 AM)
@Dummschaedel, Tunngle ist hergestellt in Deutschland :D
Mike Harper Icon : (25 September 2016 - 08:21 AM)
@69xXxsw4gm4st3rxXx69, You can try to right click on the "Play" button and click "Configure", then change the settings and see if it helps :).
Resize Chat Area