Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: How can i play Battlefield Bad Company 2 online - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How can i play Battlefield Bad Company 2 online Play Battlefield Bad Company 2 on tunngle Rate Topic: -----

#1 User is offline   Hoshii Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-November 10

Posted 18 November 2010 - 15:45

Can somebody tell me how can i play Battlefield Bad Company 2 on tunngle online ?
0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 18 November 2010 - 15:56

Bad Company 2 has no LAN option, so you can´t play it with tunngle. But you can wait if someone release an LAN Emulator.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#3 User is offline   Hoshii Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-November 10

Posted 18 November 2010 - 16:11

View PostZocker4Life, on 18 November 2010 - 15:56, said:

Bad Company 2 has no LAN option, so you can´t play it with tunngle. But you can wait if someone release an LAN Emulator.

Regards
Zocker4Life


thnks ;)
0

#4 User is offline   iori97 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 04-December 10

Posted 04 December 2010 - 17:22

cod6 have alteriwnet to play online way no client for bfbc2 ?!
0

#5 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 04 December 2010 - 17:45

View Postiori97, on 04 December 2010 - 17:22, said:

cod6 have alteriwnet to play online way no client for bfbc2 ?!

There was a team working on it, but I think they give up. The latest news on there website was from August. BTW, a Matchmaking system is easier crackable as dedicated serverfiles.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#6 User is offline   Mauro123 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 15-January 11

Posted 17 January 2011 - 20:57

hey but there are people playing here.... ive seen 15 people connected
0

#7 User is offline   Dreadnought Icon

  • Group: Members
  • Posts: 163
  • Joined: 18-January 10
  • Location: Israel

Posted 17 January 2011 - 22:11

Might be AFKers.

Or they are looking for private rooms.
they might not very well be playing BC 2 .

i do that sometimes with my friends xD
Posted Image




This article was written by a КоммциiзT☭
"In Soviet Яussia, template adds УФU!!"

Note that both the Chiniзe and ze Яussians love ziz зignatuЯe
0

#8 User is offline   iori97 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 04-December 10

Posted 25 February 2011 - 18:38

any one pm me unused MP KEY to play online. ^^
-1

#9 User is offline   aviv200012 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 02-February 13

Posted 04 February 2013 - 19:11

so i can play on tunngle or not?
0

#10 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9008
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 05 February 2013 - 01:37

The game doesnt have a LAN mode so it can't be played using Tunngle.
0

#11 User is offline   Denis4497 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 01-January 12

Posted 09 February 2013 - 17:43

You can play BFBC2 online but not via Tunngle.
Go on Google and search "battlefield bad company 2 nexus" or "battlefield bad company 2 emulator".
It`s not finished like COD6,they`re still working on it but I believe you can`t save your stats. Go check their forum to see if they update it.
I also heard rumors (I don`t know if they`re true) that they are working on project called "Venice" for BF3.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Atreedee Icon : (18 January 2017 - 09:55 PM)
hello, does anyone play terraria?
aerstone Icon : (18 January 2017 - 09:47 PM)
hey guys is gta 4 still playable?
Goliats Icon : (18 January 2017 - 09:42 PM)
Meshuggah BG Icon : (18 January 2017 - 09:39 PM)
i am logged in :hmm:
Bisounours Icon : (18 January 2017 - 09:33 PM)
hi, i'm unable to log in too
wessel1105 Icon : (18 January 2017 - 09:00 PM)
im unable to log in?
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 05:29 PM)
Hi there :)
Phylelitas Icon : (18 January 2017 - 05:24 PM)
hello
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 04:55 PM)
What version of the game do you have? Maybe you have a compressed version of the game. This error can come up if those .ff files are missing, or if the server is using different files than you have ;)
SLAYER_69 Icon : (18 January 2017 - 04:48 PM)
im unable to join servers
SLAYER_69 Icon : (18 January 2017 - 04:48 PM)
can someone tell me what is the error ....... .ff(extension is .ff) in mw1?
nerone2222 Icon : (18 January 2017 - 03:39 PM)
6thhjtu6 :whistling:
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 03:27 PM)
What help do you need, mate? :)
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 03:27 PM)
Hey :)
cakaa Icon : (18 January 2017 - 03:26 PM)
help me please?
cakaa Icon : (18 January 2017 - 03:26 PM)
help*
cakaa Icon : (18 January 2017 - 03:25 PM)
hi can somebody hrlp?
LastOnline Icon : (18 January 2017 - 01:12 PM)
Dark souls 3 есть тут
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 07:58 AM)
@I.G.I.-2, Du kannst sehen das Deutsch forum: https://www.tunngle..../#category_1151 :)
Mike Harper Icon : (18 January 2017 - 07:57 AM)
Hello mates :) @all
I.G.I.-2 Icon : (18 January 2017 - 02:18 AM)
spricht hier einer deutsch?
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:02 AM)
AGREGENME Y HABLAMOS PARA CUANDO JUGAR LISTO
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:01 AM)
AGREGENME ESTE ES MI WHATSAAP 3116398120
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:01 AM)
QUIEN PARA JUGAR YA
FatalSoldier93 Icon : (18 January 2017 - 01:01 AM)
HOLAS
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:13 PM)
pleass
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:08 PM)
help
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:07 PM)
i need a patch for arma 3 from v1.62.137494 to v1.66 my game is from nosteam
mortaza1o2 Icon : (17 January 2017 - 11:06 PM)
hello
VavyanDee Icon : (17 January 2017 - 06:07 PM)
Hello! Van itt magyar felhasználó? :hmm: Kéne egy kis segítség! ;(
Resize Chat Area