Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: No mail profiles configured - Tunngle Error - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

No mail profiles configured - Tunngle Error Rate Topic: -----

#1 User is offline   rowan112 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-August 10

Posted 05 August 2010 - 13:46

guys my mate is trying to install tunngle and when he runs setup he gets this error

Quote

tunngle setup has detected that you have no mail profiles condigured. tunngle requirers at least one profile. please configue a mail profile and restart tunngle setup.
how can you fix it?
0

#2 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17489
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 06 August 2010 - 07:46

Hi ;). Can you please post a screenshot of the error?



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   navid75 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 08-December 11

Posted 12 December 2011 - 15:12

View Postrowan112, on 05 August 2010 - 13:46, said:

guys my mate is trying to install tunngle and when he runs setup he gets this error
how can you fix it?

i have the same problem :(
0

#4 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17489
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 12 December 2011 - 15:54

Hi :). If you have the same problem and you require help, then you can post a screenshot as requested in the previous post ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#5 User is offline   rowan112 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-August 10

Posted 12 December 2011 - 16:23

View PostBrioche, on 12 December 2011 - 15:54, said:

Hi :). If you have the same problem and you require help, then you can post a screenshot as requested in the previous post ;).


ummm this thread is over 1year lol, but thanks for offering some help. i dont remem how i fixed the problem, but he dont get the problem anymore

This post has been edited by rowan112: 12 December 2011 - 16:24

1

#6 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17489
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 12 December 2011 - 16:26

If you can remember how you fixed it, it will surely help navid75 which posted the same issue above ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   huydinh282 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 24-December 11

Posted 21 January 2012 - 02:42

Navid75 you downloaded "Tungle Outlook Connector", but the name's supposed to have 2 n, TuNNgle.
2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Burgiq Icon : (31 August 2016 - 10:56 PM)
моля малко помощ
Burgiq Icon : (31 August 2016 - 10:55 PM)
dobar ve4er
bafeink Icon : (31 August 2016 - 10:32 PM)
hi ,i need help with black ops 3.totally new to this
BattleFury1441 Icon : (31 August 2016 - 09:30 PM)
Beyler bana yardımcı olabilecek varmı bi Türke ihtiyacım var yeniyimde??
IIIaMaNcHeG Icon : (31 August 2016 - 08:12 PM)
модераторы есть в чате в данный момент ?
UNDER_GREY Icon : (31 August 2016 - 05:27 PM)
MoNsTeR_77714, на каком сервере?
MoNsTeR_77714 Icon : (31 August 2016 - 05:04 PM)
где найти айпи на сервере
MoNsTeR_77714 Icon : (31 August 2016 - 04:09 PM)
на сервере
MoNsTeR_77714 Icon : (31 August 2016 - 04:09 PM)
где найти айпи
Darkmaster24 Icon : (31 August 2016 - 01:27 PM)
xenoverse rooms not found lease help
jaguar.claw Icon : (31 August 2016 - 11:53 AM)
Умеет кто играть в Need For Speed: Most Wanted (2005)?
Mike Harper Icon : (31 August 2016 - 10:51 AM)
Hey :). Check this: Port_Forward :)
AlfanFarron Icon : (31 August 2016 - 10:29 AM)
how to open the port?
Uzairnaw Icon : (31 August 2016 - 05:50 AM)
no rooms find plz tell me fix for that
Ahmed778 Icon : (31 August 2016 - 12:55 AM)
...
Ahmed778 Icon : (31 August 2016 - 12:54 AM)
plz any one tell me
Ahmed778 Icon : (31 August 2016 - 12:54 AM)
plz guys I need play tom clancys six siege online what can I do
madaraxtreme Icon : (30 August 2016 - 11:54 PM)
alguém jogando gmod?
madaraxtreme Icon : (30 August 2016 - 11:51 PM)
alguém jogando gmod ??????????
supermoneylife Icon : (30 August 2016 - 07:53 PM)
i read FIFA 11 latest, although i see 12 in the list inside Tunngle
supermoneylife Icon : (30 August 2016 - 07:52 PM)
hey guys anyone ever play FIFA on here (any edition)
reznik1985 Icon : (30 August 2016 - 04:57 PM)
ааа
taichie Icon : (30 August 2016 - 04:00 PM)
There is no server list displayed, if mod on ? but can host with mod on and ppl can joint ? any idea what is wrong ?
Wooly the El... Icon : (30 August 2016 - 12:46 PM)
Tunngle was working fine, but 10 minutes ago it gave me a message about servers coming back online, but i couldn't connect to anyone, i restarted Tunngle and i got error 1-104. When i restarted again i got 4-112. Pls help
Mike Harper Icon : (30 August 2016 - 08:43 AM)
Hello @all :)
@ChAn-Singh, You mean the "Play" button of Tunngle? If yes, then you can right click and click "Configure" :)
@dragoo0, check this wiki: Port_Forward :)
ChAn-Singh Icon : (30 August 2016 - 07:38 AM)
Does anybody know how to change the source of game? I accidentally set the setup of game as a source and everytime I open it the game starts installing ( Even though the game is installed). Any help?
madara012 Icon : (30 August 2016 - 06:29 AM)
cant find any
madara012 Icon : (30 August 2016 - 06:29 AM)
need players acc
madara012 Icon : (30 August 2016 - 06:28 AM)
need help here
madara012 Icon : (30 August 2016 - 06:28 AM)
hii
Resize Chat Area