Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Can't see any games in LAN - Tunngle Community

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can't see any games in LAN Rate Topic: *---- 1 Votes

#1 User is offline   thedeamon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 05-July 10

Posted 05 July 2010 - 15:53

Hi

Since a week, I can't see any games available in LAN when using tunngle.

Last week, it was working well....I could join any game or host a game and people were joining my game. I didn't change anything in my firewall. I can ping everybody in the blur room in tunngle. What could be the problem ??

Thanks in advance for helping me!
0

#2 User is online   Versatile Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 1603
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA

Posted 07 July 2010 - 05:15

Are you saying that you are 200% sure someone is hosting and you can't see their game?
0

#3 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17877
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 07 July 2010 - 08:42

Hi :). As usual in these cases you can try the connection test with a friend: http://www.tunngle.n...-t23992/p1.html ;(. If data goes through then the problem is the game itself (maybe diff version).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#4 User is offline   thedeamon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 05-July 10

Posted 07 July 2010 - 14:02

'Versatile said:

Are you saying that you are 200% sure someone is hosting and you can't see their game?

Yeah, i'm sure .... My friend is hosting, and people can join his game.....like I was able to join one week ago......Our two version of Blur have the same update....and we haven't change anything in our firewall...
1

#5 User is offline   thedeamon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 05-July 10

Posted 07 July 2010 - 14:12

'Brioche said:

Hi :). As usual in these cases you can try the connection test with a friend: http://www.tunngle.n...-t23992/p1.html :D. If data goes through then the problem is the game itself (maybe diff version).

We can't use this tool since we're in the same place. This tool require us to use the same port. But in the firewall, we can't use the same port. I'm using port 11155 and he is using port 11154.....port 11155 is forwarded to my computer and port 11154 is forwarded to his computer.

As I told, we haven't changed anything......we played for two weeks without any problem....and one day, it stopped working only for me...
1

#6 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17877
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 07 July 2010 - 14:15

The port of the tool must not be the same of tunngle and must be the same for both pcs :D.
Try again and use the default port :).
Explanation about Tunngle and ports can be found in: http://www.tunngle.n...-t29021/p1.html :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#7 User is offline   thedeamon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 05-July 10

Posted 07 July 2010 - 16:11

Ok, I just tried the tool with my friend and it is working. He connects to my server and we can chat.

1min after, we went into Blur and he was seing 5 available game, and I was not seing any games again....

very weird.....
1

#8 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4464
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany

Posted 07 July 2010 - 19:15

Quote

Ok, I just tried the tool with my friend and it is working. He connects to my server and we can chat.

1min after, we went into Blur and he was seing 5 available game, and I was not seing any games again....

very weird.....

Check your router portforward. Possible that your router assigned a other IP for your PC. Try to set a static IP.
Use the TEST button under System - Options to check your portforward.



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#9 User is offline   thedeamon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 05-July 10

Posted 07 July 2010 - 19:18

My port forwarding is good and my computer is on static IP......the test button in tunngle return successful.

I work in IT so I know well all these terms and how it works....

It's just weird that it was working one day, and not working the other day...
2

#10 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4464
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany

Posted 07 July 2010 - 19:29

Scary, the only possibility is a firewall or router issue. What router model is in use? There are some models with a few known problems out there.



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#11 User is offline   thedeamon Icon

  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 05-July 10

Posted 07 July 2010 - 19:30

the firewall is a linux box with IPTABLES.
0

#12 User is online   Versatile Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 1603
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA

Posted 08 July 2010 - 01:54

I really don't know what the issue is. It is clearly network related, but if it is because of the router or PC, not sure.
0

#13 User is offline   herasos Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 08-July 10

Posted 08 July 2010 - 06:36

Hi, i have the same problem here. A few days ago i was playing so easy a game and now ive installed C&C Zero Hour and tried to play with a friend. We have the same version of the game , he can see the games in lobby and players i cannot. Maybe an advice or something please? I even disabled the Win firewall and antivirus. Does it matter if he use a diff version of windows? Please help. Thx a lot
0

#14 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17877
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 08 July 2010 - 08:20

Hi :). If the connectivity test tool is working (meaning that you can see and connect to the other server and back) it means that there is no problem with Tunngle itself but the problem is the game.
Try to see if all these points are checked

Quote

What if I can't see/join games?
A) Do you see your mate in the Tunngle network nick list? :) Do you have the same game version? Update the game in the same order with the same updates! C) Every game has its own executable (like game.exe). Have you added it to windows firewall and other firewalls you might have? D) Is the Tunngle adapter on top? E) Have you used the Tunngle Forum Search to find info about the game? F) Have you tried the Tunngle Community_Connection_Test with a friend?


In particular you might want to try to check again Windows Firewall rules (check that both the private and public are ticked).
Also you might want to try to reinstall the game as it might have become corrupt.
Another thing to check is the firewall/security software. It might very well be that it got some updates that broke the connectivity between the games...
Please report back :D.



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#15 User is offline   herasos Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 08-July 10

Posted 08 July 2010 - 08:42

I've done the test thing, i can see my mate in the tunngle window, allso my firewall and antivirus are disabled. We have the same version of the game, and the game could not update since i didnt let it . Still, he can see the games and players and i can not....
0

#16 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17877
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 08 July 2010 - 18:28

Certain times disabled firewalls can give problems. Not sure if this is your case.
If the Tunngle connectivity test is working the game should be working too.
Is the game using the right adapter? Have you tried reinstalling the game?



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#17 User is offline   Hairukan Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 13-June 10

Posted 08 July 2010 - 19:06

Did you get that the problems are onle with windos live games because i got same problem . Teknogods . Evreythin worked well i have played with friend . Evreything was working . And then suddenly . Puff . no Servers anymore . gta4 and resident evil 5 .

i Got dsl 1000
hd5770 powercolur i5 intel

Tunggle you have to find a fix !!!

Many people got that problem !!!!

i have done evreything what brioche said
0

#18 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 08 July 2010 - 20:23

Tunngle isn´t the Problem, i think all have the new 1.0.7.0 Patch.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#19 User is offline   herasos Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 08-July 10

Posted 09 July 2010 - 21:19

Ive done all the possible things and finally i found the problem... My mate cant ping me, he gets no answer. So, i have net from a provider that gives me a different ip every time i connect. In that case, could it be this the problem? How can i be "visible" ? Ive tried to shutdown the firewall and antivirus, ive tried with 1 off and 1 on, and then with both off or on. And nothing. Still he cant ping me, he gets a time out thing.



Hope u dont get mad at me, ive managed to play though, but with another program, and still got 1 issue. After some time it gets some mismatch error and disc us. We have the same version of the game, no add-ons or things like that installed. And mismatch. Some help please?



Thanks
0

#20 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 17877
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 10 July 2010 - 00:06

Hi :). You can check this: http://www.tunngle.n...-t23992/p1.html and this: http://www.tunngle.n...-t22562/p1.html :).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

ninjapop12 Icon : (11 December 2016 - 05:00 AM)
wow
VoFchic Icon : (10 December 2016 - 11:53 PM)
Привет! созданы все правила исключения для исполняемых файлов игры и тангл в антивирусе ESET. Однако в игре по сети не вижу ни одного игрока.В чате игроков вижу. Порты настроены,тест прошли.
economicalth... Icon : (10 December 2016 - 12:19 PM)
hello everynyan. can anyone of you please tell me how do i remove inactive friends from my tunngle.. i know how to remove them but each time i restart tunngle they re-appears is there a local file that is controlling this madness so i can edit/remove it ?

-thx
Mike Harper Icon : (10 December 2016 - 11:14 AM)
Some people with the same problem reported that they got it solved by using the new test version: https://www.tunngle....files-download/ :)
Meshuggah BG Icon : (10 December 2016 - 04:13 AM)
clicking it gonna open a page with info about what could be possible causing this error and how to solve it
Meshuggah BG Icon : (10 December 2016 - 04:11 AM)
when an error message pops up, there's a button "Help" on it, next to the "OK" button
Meshuggah BG Icon : (10 December 2016 - 04:10 AM)
i just started my Tunngle client and it connected without any problems, guys
koosh69 Icon : (10 December 2016 - 03:17 AM)
peeps, i keep getting (4-104) could not reach the tunngle master server. whats up with that? i dont think the servers are down or under maintenance because i was able to login using a vpn as a test.. any ideas?
egynono Icon : (10 December 2016 - 01:29 AM)
any help for (4-104) could not reach the tunngle master server (2) ?
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 10:43 PM)
Omsk1993, во что именно?
Meshuggah BG Icon : (09 December 2016 - 10:04 PM)
WASD, Space, LMB, RMB, Omsk :P
Omsk1993 Icon : (09 December 2016 - 09:41 PM)
как играть
Omsk1993 Icon : (09 December 2016 - 09:41 PM)
rfr
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 09:32 PM)
Есть)
maro50025 Icon : (09 December 2016 - 09:14 PM)
Is there one here?
maro50025 Icon : (09 December 2016 - 09:14 PM)
hi guys
kozart1982 Icon : (09 December 2016 - 09:06 PM)
Живые есть?
Mike Harper Icon : (09 December 2016 - 05:33 PM)
If you can't connect in Tunngle, then you can setup Port_Forward :).
If you're not able to connected in game then you can check this wiki: Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game :)
Mike Harper Icon : (09 December 2016 - 05:18 PM)
Hey mate :). Are you not being able to connect in Tunngle or in-game?
adrianwc Icon : (09 December 2016 - 04:51 PM)
hey guys, my nsunsr showed that i cannot connect to session when i tried to connect to my friend's session
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 10:21 AM)
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 10:21 AM)
VoFchic, у вас созданы правила исключения для исполняемых файлов игры и тангл в антивирусе и брандмауэре виндовс?
ChesterNIK1986 Icon : (09 December 2016 - 09:49 AM)
где скачать оффлайн версию?
pedrosisa Icon : (08 December 2016 - 11:59 PM)
hola alguien quiere jugar al Mean greens
VoFchic Icon : (08 December 2016 - 09:31 PM)
Заранее благодарю
VoFchic Icon : (08 December 2016 - 09:31 PM)
Не могу соединиться с сервером игроков.При проверке порта пишет - порт открыт, игроков в чате вижу, могу общаться, при выборе и
запуске игры ни кого не вижу. может дело в антивирусе ESET, хотя отключал файервол и защиту.
VoFchic Icon : (08 December 2016 - 09:22 PM)
Привет! помогите разобраться!
rares215 Icon : (08 December 2016 - 02:20 PM)
I'm sorry if I'm bothering but I still can't play Monaco with my friend and we really wanted to play it. :(
Does anyone have a guide for it? I followed the Tunngle Community Guide step by step but didn't get GreenLuma because that's broken, and it didn't work.
CalmanKhan Icon : (08 December 2016 - 01:31 PM)
hello everyone
nomenus25 Icon : (08 December 2016 - 07:47 AM)
Hello people , I would like to change / remove the automatic extension thing from my account , can someone help me?
Resize Chat Area