Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Beta Installed: Now Can't Access Router Settings Rate Topic: -----

#1 User is offline   AlexGivens Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10

Posted 03 June 2010 - 20:31

So I installed Tunngle, the latest beta. Now, however, I cannot access my Router Settings (Linksys).



Need help.



Thanks,



Alex
0

#2 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4471
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany

Posted 03 June 2010 - 20:33

Question: Error messages after start? You can't see all Tunnglers in the networks? Tunngle can work fine without any special doings too :)



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   AlexGivens Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10

Posted 03 June 2010 - 20:36

Tunngle works fine and all and I was able to host a game, but now when I try and access Router settings (192.168.1.1) with IE I cannot get it. The page is blank, with the typical message that I cannot access URL, etc.

I have no firewalls or AV programs running.

Alex
0

#4 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4471
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany

Posted 03 June 2010 - 20:43

Quote

Tunngle works fine

So there is no need to adjust your router settings :)



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#5 User is offline   AlexGivens Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10

Posted 03 June 2010 - 20:45

Actually, I need access to the page, to set ports for other things and adjust settings when I need to.


Alan
0

#6 User is offline   ZAX Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4471
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany

Posted 03 June 2010 - 20:50

Ah ok :)
Sure that 192.168.1.1 is the right router adress? Open Cmd and type ipconfig /all to search for your standard gateway. That's the right router adress.



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   AlexGivens Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-June 10

Posted 03 June 2010 - 21:29

It's the right address. If I unplug my router then replug I can access page. But then once I get into tunngle I have to again unplug router, etc., to get to my Router settings.

I can't be doing this all the time.

Alex
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

thrashman13 Icon : (17 August 2017 - 05:28 PM)
играем с другом , и возникла проблема "нестабильное соеденение с этим игроком" что делать ?
otousaka_yu Icon : (17 August 2017 - 05:20 PM)
it's me madafaka accept my friend request
asrom11 Icon : (17 August 2017 - 02:52 PM)
Трангл без вирусов?
StarWarsLuck2 Icon : (17 August 2017 - 12:08 PM)
Januszkiewicz Icon : (17 August 2017 - 08:23 AM)
Yo!
theduke1010 Icon : (17 August 2017 - 12:26 AM)
do*
theduke1010 Icon : (17 August 2017 - 12:26 AM)
what should i dp
theduke1010 Icon : (17 August 2017 - 12:26 AM)
4 104 could not reach the tunngle master server
bambrst123 Icon : (16 August 2017 - 09:43 PM)
ahoj
AndrexMaster2 Icon : (16 August 2017 - 09:19 PM)
помогите пж
AndrexMaster2 Icon : (16 August 2017 - 09:19 PM)
Я уже который день пытаюсь исправить ошибку но никак не получается. Сама проблема заключается в бесконечной загрузке сетевого адаптера в tunngle. Я уже и переустанавливал и тангл, и адаптеры тоже, ничего не помогает... Последний раз я играл через тангл около года назад в "донт старв" и всё было нормальо.
Xero74 Icon : (16 August 2017 - 04:12 PM)
пидор
Xero74 Icon : (16 August 2017 - 04:12 PM)
sofimajid80 сдохни
Xero74 Icon : (16 August 2017 - 04:12 PM)
сдохнуть
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 02:11 PM)
?
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 02:01 PM)
COME QUICK... I AM IN TOURNAMENT PLEASE JOIN FST
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 01:58 PM)
ANYONE WANTS TO PLAY WITH ME?
sofimajid80 Icon : (16 August 2017 - 01:39 PM)
I have now installed the game which versions are now added
kioskovich_k... Icon : (16 August 2017 - 01:36 PM)
помогите пожалуйста, при запуске tunngle открывает сообщение со словами "скачайте и устоновите tunngle 5.8.9) но он уже есть у меня. что делать?
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 01:09 PM)
i am new here and wants to play please help me
gamechanger51 Icon : (16 August 2017 - 01:08 PM)
hi
Memorise1942 Icon : (16 August 2017 - 02:41 AM)
but it does have to do anything with internet speed connection
Memorise1942 Icon : (16 August 2017 - 02:41 AM)
i have same error
erben10 Icon : (16 August 2017 - 01:12 AM)
can reach tunngle master server 2
erben10 Icon : (16 August 2017 - 01:09 AM)
why cant i launch tunngle does it require a high internet connection? mine is 102 kbs
soul1622 Icon : (15 August 2017 - 09:54 PM)
hola
sadboi05 Icon : (15 August 2017 - 09:46 PM)
test
yusuf.ozdmir Icon : (15 August 2017 - 05:27 PM)
Arkadaşlar oda nasıl kurucaz Allah rızası için söyler misiniz
theosusan Icon : (15 August 2017 - 05:12 PM)
Hi i have issues with the Guild. My friend can't see my room. We both have ports open
DarkKnight221 Icon : (15 August 2017 - 03:24 PM)
Any one online ?
Resize Chat Area