Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: COD:BO2 screen freeze - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

COD:BO2 screen freeze Rate Topic: -----

#1 User is offline   deris54 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 31-July 15

Posted 10 September 2017 - 16:30

Hello, i know this is the WaW tab but there isnt one for bo2.
sometimes when i use the plane on mob of the dead or randomly during origins or tranzit the screen freezes but the game keeps going, the audio still works i can still shoot walks and everything also my teammates can see moving and shooting. if i tab in and out of the game i cant control my character anymore but audio still works.
also this guy had the same problem back when the game first launch but nobody posted a working fix :community.callofduty.com/t5/Black-Ops-II-Technical-Support/Black-Ops-2-Zombies-Tranzit-Freezes-and-Crashes/td-p/8390223 he also posted a video if you want to see how it looks
somebody help me please this is gamebreaking.
0

#2 User is offline   sina___j Icon

  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 29-June 17

Posted 10 September 2017 - 18:40

Hi Bro!
Host and all players in a lobby should write this command on game console then game will not crashes any more! :)
cl_connectionattempts 50
1

#3 User is offline   RMJ Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 353
  • Joined: 10-July 10
  • Location: Planet Earth

Posted 11 September 2017 - 00:54

most issues are from bad game files- bad repacks -then adding crap updates on repacks!

If all used PROPER game and Proper updates , there would be less issues. This does not remove PC issues, not enough power CPU- GPU.....!

Proper = All real game files , not what some repacker thinks are proper.

Proper updates = All real files, not what they think are needed!

I have seen this issue in many games!= NOT PROPER!!!!!!!!!!!
0

#4 User is offline   deris54 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 31-July 15

Posted 11 September 2017 - 12:29

View PostRMJ, on 11 September 2017 - 00:54, said:

most issues are from bad game files- bad repacks -then adding crap updates on repacks!

If all used PROPER game and Proper updates , there would be less issues. This does not remove PC issues, not enough power CPU- GPU.....!

Proper = All real game files , not what some repacker thinks are proper.

Proper updates = All real files, not what they think are needed!

I have seen this issue in many games!= NOT PROPER!!!!!!!!!!!

So should i try reinstalling? if so do you reccomend any site?
Also my pc is in the reccomended system requirements.
Also my game has coding names i.e."zm_tomb_xx_xxx" that may be one of the causes, tho it doesnt happen when i interact with stuff, and it happens after a few seconds of using the plane, not all of the time tho.

View Postsina___j, on 10 September 2017 - 18:40, said:

Hi Bro!
Host and all players in a lobby should write this command on game console then game will not crashes any more! :)
cl_connectionattempts 50

thats not the problem, the game freezes it doesnt crash, and its during the game not during the loading screen.

This post has been edited by deris54: 11 September 2017 - 12:32

0

#5 User is offline   sina___j Icon

  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 29-June 17

Posted 11 September 2017 - 15:45

View Postderis54, on 11 September 2017 - 12:29, said:

So should i try reinstalling? if so do you reccomend any site?
Also my pc is in the reccomended system requirements.
Also my game has coding names i.e."zm_tomb_xx_xxx" that may be one of the causes, tho it doesnt happen when i interact with stuff, and it happens after a few seconds of using the plane, not all of the time tho.


thats not the problem, the game freezes it doesnt crash, and its during the game not during the loading screen.


i had this problem with another game its because of my power cause cant provide gpu power i changed it :) maybe another parts of your pc have problem or your game has
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

holylordzeus Icon : (21 November 2017 - 02:06 PM)
cybx...dll error when pathcing with https://www.tunngle....-using-tunngle/ v2fix
holylordzeus Icon : (21 November 2017 - 02:05 PM)
holylordzeus Icon : (21 November 2017 - 02:04 PM)
cyxubeqe.dll error
holylordzeus Icon : (21 November 2017 - 02:04 PM)
xubeqe.dll error
Mike Harper Icon : (21 November 2017 - 12:33 PM)
You can check this wiki for info and tutorial about port forwarding : Port_Forward :)
Mike Harper Icon : (21 November 2017 - 12:32 PM)
Hey :). You need to open the Tunngle port (11155 UDP) in your router ;)
aminarshiya68 Icon : (21 November 2017 - 12:16 PM)
eror : port closed
aminarshiya68 Icon : (21 November 2017 - 12:16 PM)
somebody know how fix yellow icon in tunngle?
aminarshiya68 Icon : (21 November 2017 - 12:15 PM)
کسی میدونه چطوری حلش کنم؟
aminarshiya68 Icon : (21 November 2017 - 12:15 PM)
علامت زرد رنگ اومده گوشه تانگل و نوشته port closed
aminarshiya68 Icon : (21 November 2017 - 12:14 PM)
سلام من یه سوال دارم
UNDER_GREY Icon : (20 November 2017 - 03:40 PM)
STIldar, смотря кто нужен,)
STIldar Icon : (20 November 2017 - 11:58 AM)
Парни, есть кто?
ingres Icon : (20 November 2017 - 03:10 AM)
yung_lordik @ lol )))to Darento : Раз тангл для тебя *** так иди ты сам на ***, помогать тебе еще - ***... Таким не помогаем. Неадекват
Ред.: UNDER_GREY: Не надо уподобляться неадекватам и писать ругательства и оскорбления.
yung_lordik Icon : (19 November 2017 - 10:05 PM)
кто в don't starve со skype
SkyWay1 Icon : (19 November 2017 - 05:50 PM)
to Darento : Раз тангл для тебя *** так иди ты сам на ***, помогать тебе еще - ***... Таким не помогаем. Неадекват.
Ред.: UNDER_GREY: Не надо уподобляться неадекватам и писать ругательства и оскорбления.
saif18pro Icon : (19 November 2017 - 09:56 AM)
faizankhan76
Spectre01010 Icon : (18 November 2017 - 08:29 PM)
какое название сетки?
Tvirusreaper Icon : (18 November 2017 - 06:13 PM)
...
AlbertWesker... Icon : (18 November 2017 - 05:19 PM)
اگه هم بلد نیستی فایروال انتی ویروست رو خاموش کنی کلا حذفش کنی بهتره
AlbertWesker... Icon : (18 November 2017 - 05:16 PM)
بعدش اگه از انتی ویروس نود 32 ایست استفاده میکنی پرسنال فایروالش و ویوروس پروتکشن رو خاموش کن
AlbertWesker... Icon : (18 November 2017 - 05:14 PM)
اول از همه فایروال ویدوزت رو خاموش کن بعد حتما ریستارت کن
AlbertWesker... Icon : (18 November 2017 - 05:13 PM)
سلام
Probingo Icon : (18 November 2017 - 04:38 PM)
Русскиё пиплы тожё ёсть.
Xwalker48 Icon : (18 November 2017 - 10:27 AM)
ANYONE BO2 BLACK OPS 2
switcher17 Icon : (18 November 2017 - 01:48 AM)
hellow someone for sniper elite 3 coop ?
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 06:01 PM)
متاسفانه درست نمیشه و ارور نت فوروارد میده همون پروت غوروارد
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 06:00 PM)
اون شکلک پایین قرمزه و آموزش های تو اینترنت رو هم تقریبا دیدم ولی نمیتونم مطابقت بدم با مودمم
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 05:59 PM)
ویندوز 10 هم نصبه
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 05:59 PM)
مودمم zenet هست که و آنتی ویروس هم نود 10
Resize Chat Area