Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Payday 2 Can't play with friends - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Payday 2 Can't play with friends Rate Topic: -----

#1 User is offline   anso Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-March 11

Posted 22 August 2013 - 17:58

I tried to play a game with a friend , we both downloaded the game and updated the game and patched it with the MP Fix V2 ect... but when we try to join a game in CIRIME.NET its like we are in diferent universes. , we see diferent players and when i put the friends only option i don't see his game, and if he invites me to the game it says "Error, failed to connect to the game" ,
i can play with everybody but not with him , and he can play with everybody but not with me , and when we try to play in a public server or he dosn't find my game or i dosn't find his game.

This post has been edited by anso: 22 August 2013 - 17:59

0

#2 User is offline   DarkPenguins Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-September 12

Posted 23 August 2013 - 00:06

Exact same problem here, I can play with other people but my one friend perfectly fine, but there is always the error "Failed to connect to the game."
0

#3 User is offline   coucoudemaline Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 13-November 11
  • Location: Lyon - FRANCE

Posted 23 August 2013 - 01:26

Hi,

You can play with friends !

You MUST : First invite them into STEAM and AFTER you can invite them in the game !!!

Of course, you must choose "Private Game" into PAYDAY 2 !!!!!

This post has been edited by coucoudemaline: 23 August 2013 - 01:28

0

#4 User is offline   № 1 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-May 11

Posted 24 August 2013 - 18:08

Hi!

I'm having the same problem. I cant play with my friend. If we invite each other than fail to join the game. Me and my friend see totally different active games while we are in the same city and we have the totally same settings. 2 days ago there was no problem and yesterday something happened and I see olny a few active games while he can see a lots of. Both of us had the same update (update 4) and we noticed this problem. Now we installed update 6 to solve the problem but we couldnt.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

switcher17 Icon : (18 November 2017 - 01:48 AM)
hellow someone for sniper elite 3 coop ?
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 06:01 PM)
متاسفانه درست نمیشه و ارور نت فوروارد میده همون پروت غوروارد
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 06:00 PM)
اون شکلک پایین قرمزه و آموزش های تو اینترنت رو هم تقریبا دیدم ولی نمیتونم مطابقت بدم با مودمم
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 05:59 PM)
ویندوز 10 هم نصبه
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 05:59 PM)
مودمم zenet هست که و آنتی ویروس هم نود 10
SirHadiRahimi Icon : (17 November 2017 - 05:58 PM)
سلام مهندس
DeathWalker9959 Icon : (17 November 2017 - 05:39 PM)
hello/
DeathWalker9959 Icon : (17 November 2017 - 05:37 PM)
someone civilization 5 or 6?
Doctorlspdfr Icon : (17 November 2017 - 03:48 PM)
someone asseto corsa
AlbertWesker... Icon : (17 November 2017 - 10:32 AM)
در من از چه ویندوزی استفاده میکنی؟انتی ویروس هم داری؟
AlbertWesker... Icon : (17 November 2017 - 10:31 AM)
آخه بعضی وقت ها نیاز به پورت فاروارد نیست
AlbertWesker... Icon : (17 November 2017 - 10:30 AM)
و دقیقا مشکلت چیه
AlbertWesker... Icon : (17 November 2017 - 10:30 AM)
مدل مودمت چیه؟
AlbertWesker... Icon : (17 November 2017 - 10:29 AM)
سلام دوست عزیز
flipmoney4122 Icon : (17 November 2017 - 08:11 AM)
So is that a no or what?
rampager_ralph Icon : (17 November 2017 - 04:50 AM)
feel free to add me! :D
flipmoney4122 Icon : (17 November 2017 - 02:37 AM)
Anyone get nioh to work?
rampager_ralph Icon : (16 November 2017 - 10:54 PM)
wazzz up
LDKid6669 Icon : (16 November 2017 - 03:48 AM)
sdmfdshni
mes__sabri Icon : (16 November 2017 - 03:33 AM)
salma
SirHadiRahimi Icon : (15 November 2017 - 10:49 PM)
من هر کاری می کنم نمیتونم
SirHadiRahimi Icon : (15 November 2017 - 10:48 PM)
دوستان کسی آموزش به درد بخور پورت فورواردینگ داره ؟
zyzo82 Icon : (15 November 2017 - 05:26 PM)
W 3LAYKOM SLAM
zyzo82 Icon : (15 November 2017 - 05:26 PM)
HI
£
OrangeCross Icon : (15 November 2017 - 09:57 AM)
yes.....
OppaiDrago Icon : (14 November 2017 - 09:30 PM)
is anyone here?
OppaiDrago Icon : (14 November 2017 - 09:29 PM)
2
OppaiDrago Icon : (14 November 2017 - 09:28 PM)
hello guys come play guilty gear xrd revelator
BraksBolado21 Icon : (14 November 2017 - 09:06 PM)
omeone here plays injustice gods among or under night
Sovaking Icon : (14 November 2017 - 05:56 PM)
mi problema es que me pide que instale el setup de tunngle offline , lo instalo hasta aqui bien el problema es que al ejecutar tunngle como normalmente , me lo vuelve a pedir
Resize Chat Area