Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Splinter Cell Blacklist - Lan? - Tunngle Community

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Splinter Cell Blacklist - Lan? Does that even exist in Ubisoft's heads anymore. Rate Topic: -----

#1 User is offline   Azamaki Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 532
  • Joined: 10-April 10
  • Location: Germany :D

Posted 21 August 2013 - 11:44

Hey Community!

So, I got Blacklist last night and I think it's a cool game. I mean, I died playing Chaos Theory or Conviction, so I can tell
it's not in their league. Anyways.
I saw the Spies & Mercs Thing already an the SMI and I saw that you need to be logged in either with UPLAY or some other stuff.
So I was wondering:

Can you even play that on Tunngle? It'd be such a shame if not since mostly all SP Games are featured on here.

-Azamaki

This post has been edited by Azamaki: 21 August 2013 - 11:45

You are not happy. You don't laugh like you used to.

If I could help you please press the "Thumbs Up" - Button. Thank you.

Posted Image
4

#2 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9065
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 21 August 2013 - 12:03

According to the bottom of this article it will have a LAN mode: http://www.co-optimu...y-explored.html
If so it should be playable on Tunngle :)
1

#3 User is offline   Azamaki Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 532
  • Joined: 10-April 10
  • Location: Germany :D

Posted 21 August 2013 - 14:51

View PostObeseWhale, on 21 August 2013 - 12:03, said:

According to the bottom of this article it will have a LAN mode: http://www.co-optimu...y-explored.html
If so it should be playable on Tunngle :)


Thanks for the Link, bu I still can't find the switch to LAN. It's kinda complicated in the menus, so.

-Azamaki

/edit: Sorry for the rep, I wanted a thumbs up but I glitched. :/

This post has been edited by Azamaki: 21 August 2013 - 14:53

You are not happy. You don't laugh like you used to.

If I could help you please press the "Thumbs Up" - Button. Thank you.

Posted Image
1

#4 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9065
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 21 August 2013 - 15:04

Game isn't released for a few days in my country so I cant try anything until then :(

As for the rep, I think I will survive ;)
1

#5 User is offline   Azamaki Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 532
  • Joined: 10-April 10
  • Location: Germany :D

Posted 21 August 2013 - 15:09

View PostObeseWhale, on 21 August 2013 - 15:04, said:

Game isn't released for a few days in my country so I cant try anything until then :(

As for the rep, I think I will survive ;)


Well, you'll be surprised by the Graphics I can say. :D

I hope they'll be a fix or something to play it nicely without any UPLAY crap on Tunngle. As always.

-Azamaki

Here's a little Screen.

Posted Image
You are not happy. You don't laugh like you used to.

If I could help you please press the "Thumbs Up" - Button. Thank you.

Posted Image
2

#6 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9065
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 21 August 2013 - 15:31

Looks almost as confusing as the Payday 2 game menu.
Hopefully its something simple to get it working :thumbup:
0

#7 User is offline   Azamaki Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 532
  • Joined: 10-April 10
  • Location: Germany :D

Posted 21 August 2013 - 15:42

View PostObeseWhale, on 21 August 2013 - 15:31, said:

Looks almost as confusing as the Payday 2 game menu.
Hopefully its something simple to get it working :thumbup:


PayDay2? That's actually quite comfortable, I think. O.o
YES, hopefully.

-Azamaki
You are not happy. You don't laugh like you used to.

If I could help you please press the "Thumbs Up" - Button. Thank you.

Posted Image
1

#8 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 21 August 2013 - 21:08

There is no lan unfortunately :(
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#9 User is offline   Bl4ckScorp1on Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 16-February 11

Posted 21 August 2013 - 21:43

RoyalGamer,if the steam release came,cant u make a steamworks fix for coop/multiplayer?We would appreciate it,Conviction used uplay too,and it got ******* too.Thank you in advance!
0

#10 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 21 August 2013 - 21:51

It doesn't use steamworks, so no go.
Buy it, have fun without tunngle :thumbup:
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#11 User is offline   Versatile Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 1605
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA

Posted 22 August 2013 - 00:38

Conviction had real LAN so there was lots of hope. This one...we might be screwed until LAN comes.
0

#12 User is offline   CubanCuervo Icon

  • Group: Members
  • Posts: 107
  • Joined: 02-November 11
  • Location: United States

Posted 22 August 2013 - 04:39

sadface

i was really looking forward to this one on LAN! i LOVED conviction! one of the best co-op games ive played in a while.
1

#13 User is offline   coucoudemaline Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 13-November 11
  • Location: Lyon - FRANCE

Posted 25 August 2013 - 11:17

Hi all !

Could we hope someone patches the game ?

SC Blacklist do not need Uplay to work solo game !!
2

#14 User is offline   Evan001 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 31-March 13

Posted 25 August 2013 - 17:06

why is there even a room for it if cant play it and the room is full of people.and does tomb raider has lan?

This post has been edited by Evan001: 25 August 2013 - 17:08

0

#15 User is offline   adnan nabhan Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 09-February 13

Posted 29 August 2013 - 11:13

I am just need to know

is there any ***** on the way for SC blacklist cuz every one waiting for it on the rooms

some of them say : there is no *****

and some of the say : there is a *****

the qus : is there a ***** on the way or what ?? :(

sry for bad english :P
0

#16 User is offline   Black Snow Princess Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 392
  • Joined: 23-July 13
  • Location: Malaysia

Posted 29 August 2013 - 13:43

View Postadnan nabhan, on 29 August 2013 - 11:13, said:

I am just need to know

is there any ***** on the way for SC blacklist cuz every one waiting for it on the rooms

some of them say : there is no *****

and some of the say : there is a *****

the qus : is there a ***** on the way or what ?? :(

sry for bad english :P

As far as I know, there's still no patch/cra.ck for it. But I'm always wondering why are there so much people in that room by the way? I don't even know what're they doing. All they did, sometimes there're people asking: "Is there any patch yet?" or "Can this one can be played with LAN?". So I was just like :P .
Posted Image
1

#17 User is offline   Azamaki Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 532
  • Joined: 10-April 10
  • Location: Germany :D

Posted 29 August 2013 - 15:14

It doesn't look like there's gonna be LAN since of all the Networks you need to play online. ShadowNet and UPlay.
Conviction had this awesome LAN Option, which Blacklist is missing. Sucks 'cause of the Spies vs. Merc.

I don't think there will be a fix like in PayDay 2 that you can play with Steam, so.

Let's all sit down and cry. :/

-Azamaki
You are not happy. You don't laugh like you used to.

If I could help you please press the "Thumbs Up" - Button. Thank you.

Posted Image
0

#18 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 29 August 2013 - 16:51

It doesn't use steamworks so...
It use uplay servers.
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#19 User is offline   chixuaxua Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 12-September 11

Posted 07 September 2013 - 15:42

hey sombody can tall me ho i can play i need any patch to play or without patchs?
-4

#20 User is offline   Zocker4Life Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3941
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany

Posted 07 September 2013 - 16:09

You must buy the Game if you want to play Multiplayer/Coop!!!

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
2

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
@amercanos, Check this wiki: Network:DRAGON_BALL_XENOVERSE :)
Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
Hello mates @all :)
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:38 PM)
how can i play xenvorse online
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:37 PM)
hi
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 11:07 PM)
hello
kings1995 Icon : (22 February 2017 - 10:49 PM)
hello
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:29 PM)
any one ?
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:14 PM)
how do i find mz post _
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:13 PM)
hello
bamBitter Icon : (22 February 2017 - 10:11 PM)
hi anyone wanna play sniper elite 3
upseron Icon : (22 February 2017 - 06:27 PM)
рун
oOXanOo Icon : (22 February 2017 - 05:14 PM)
could you tell me what version of ARMA 3 is on your server?
ObeseWhale Icon : (22 February 2017 - 03:42 PM)
Hey :)
thesupersama Icon : (22 February 2017 - 02:20 PM)
hello
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:50 PM)
231430 для COH2
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:38 PM)
ребят, скажите steamappid для COH 2
WAIDL007 Icon : (22 February 2017 - 01:09 PM)
I am having a error message error code 4-111 does anybody have the solution?
Mike Harper Icon : (22 February 2017 - 09:57 AM)
Of course :). Check the "Static IP" part of the wiki: Port_Forward#Static_IP_Address :)
VaajNtxwv_Hmoob Icon : (22 February 2017 - 05:23 AM)
is it possible to get a static ip address even after computer is rebooted?
Meshuggah BG Icon : (21 February 2017 - 09:18 PM)
also remember the games at GoG are DRM-FREE :)
Brioche Icon : (21 February 2017 - 06:48 PM)
:thumbup:!
BestNoob Icon : (21 February 2017 - 03:19 PM)
Remember you can get Mass Effect 2 at Origin for FREE
Ruslan93frn Icon : (21 February 2017 - 11:43 AM)
кто играет в Sniper Elite 3
Ruslan93frn Icon : (21 February 2017 - 11:43 AM)
Sniper Elite 3
Volod1211 Icon : (20 February 2017 - 09:39 PM)
sk cz ??????????????
ShockYourself Icon : (20 February 2017 - 08:53 PM)
when does the sales end?
NinSin Icon : (20 February 2017 - 08:22 PM)
Hey guys cant log in status its Configure but dont go further :(
Erast_Fandorin Icon : (20 February 2017 - 05:54 PM)
в planetary annihilation или supreme commander
GTASpeed Icon : (20 February 2017 - 04:55 PM)
Ребят, в GTA Liberty City Stories на эмуляторе можно по мульту сыграть через Tunngle?
Guys, is it possible to play GTA Liberty City Stories Multiplayer on PPSSPP Emulator with Tunngle?
BluntHunter Icon : (20 February 2017 - 03:21 PM)
'Your connection can't be secured' error.
Resize Chat Area