Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Age of Empires II HD? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Age of Empires II HD? Does it work? Rate Topic: -----

#1 User is offline   caligero3000 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 34
  • Joined: 16-January 12

Posted 06 April 2013 - 00:29

Hey, two quick questions, here:

First: Does anyone know if Age of Empires II HD edition is gonna work over tunngle? Or if it's gonna be possible to play LAN over the internet at all?


Second one: My friends and I have never managed to get the original aoe2 to work through tunngle. All that would happen is that we would find each others matches but would be unable to enter each other's lobbies since the connection would time out. We all have windows 7 and we have tried almost every solution, possible short of opening our tunngle port. And that's not possible since we rent a place and we have no say when it comes to our internet. Does anyone know of any solutions to making aoe2 work with win7 over tunngle?
0

#2 User is offline   ska23 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-December 12

Posted 06 April 2013 - 00:53

As far as i know, there wont be a official LAN mode for AoE2 HD.

Have you tried to enter the IPs of your game partner manually to join the lobby?
Have you set your firewall to allow AoE2 to communicate over tunngle?
Posted Image
0

#3 User is offline   caligero3000 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 34
  • Joined: 16-January 12

Posted 06 April 2013 - 01:29

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.

This post has been edited by caligero3000: 06 April 2013 - 15:11

0

#4 User is online   Versatile Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 1604
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA

Posted 06 April 2013 - 17:42

View Postcaligero3000, on 06 April 2013 - 01:29, said:

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.


1) Did you see my video tutorial on this topic?
2) Outside of tunngle, did you try any other vpn gaming programs by chance to determine if its game issue, tunngle issue, or other?
0

#5 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 06 April 2013 - 19:07

It's a Bad remake any way , graphics are pretty same as the old version . :thumbdown:
i think it works with GreenLuma . :)
Good Luck . :thumbup:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#6 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 06 April 2013 - 20:17

MP Fix

Try it . :thumbup:

This post has been edited by Man Of Game: 06 April 2013 - 20:22






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   Matq0 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-April 13

Posted 06 April 2013 - 20:57

View PostMan Of Game, on 06 April 2013 - 20:17, said:

MP Fix

Try it . :thumbup:


Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?
0

#8 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 06 April 2013 - 21:09

View PostMatq0, on 06 April 2013 - 20:57, said:

Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?


  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)







T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#9 User is offline   javieracdc Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 25-May 11

Posted 07 April 2013 - 19:08

View PostMan Of Game, on 06 April 2013 - 21:09, said:

  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)


It works fine :)
0

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 07 April 2013 - 20:31

View Postjavieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)


Good News . :)
Enjoy . ;)






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   zhadian Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-August 13

Posted 06 August 2013 - 14:47

View Postjavieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)

I did it but my AOE dosent work anymore!!!!
Please help me!
0

#12 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13

Posted 28 October 2013 - 16:46

Hello I am french.

I can't join my friend in AOE II HD with tunngle.

Impossible to participate in the game when my friend invit me on steam.

When i go to Lobby Browser, I not see any game.

Can you help me pls ?
0

#13 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13

Posted 30 October 2013 - 14:17

up pls
0

#14 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13

Posted 01 November 2013 - 20:54

up
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Versatile Icon : (11 December 2016 - 05:10 AM)
whats up guys
ninjapop12 Icon : (11 December 2016 - 05:00 AM)
wow
VoFchic Icon : (10 December 2016 - 11:53 PM)
Привет! созданы все правила исключения для исполняемых файлов игры и тангл в антивирусе ESET. Однако в игре по сети не вижу ни одного игрока.В чате игроков вижу. Порты настроены,тест прошли.
economicalth... Icon : (10 December 2016 - 12:19 PM)
hello everynyan. can anyone of you please tell me how do i remove inactive friends from my tunngle.. i know how to remove them but each time i restart tunngle they re-appears is there a local file that is controlling this madness so i can edit/remove it ?

-thx
Mike Harper Icon : (10 December 2016 - 11:14 AM)
Some people with the same problem reported that they got it solved by using the new test version: https://www.tunngle....files-download/ :)
Meshuggah BG Icon : (10 December 2016 - 04:13 AM)
clicking it gonna open a page with info about what could be possible causing this error and how to solve it
Meshuggah BG Icon : (10 December 2016 - 04:11 AM)
when an error message pops up, there's a button "Help" on it, next to the "OK" button
Meshuggah BG Icon : (10 December 2016 - 04:10 AM)
i just started my Tunngle client and it connected without any problems, guys
koosh69 Icon : (10 December 2016 - 03:17 AM)
peeps, i keep getting (4-104) could not reach the tunngle master server. whats up with that? i dont think the servers are down or under maintenance because i was able to login using a vpn as a test.. any ideas?
egynono Icon : (10 December 2016 - 01:29 AM)
any help for (4-104) could not reach the tunngle master server (2) ?
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 10:43 PM)
Omsk1993, во что именно?
Meshuggah BG Icon : (09 December 2016 - 10:04 PM)
WASD, Space, LMB, RMB, Omsk :P
Omsk1993 Icon : (09 December 2016 - 09:41 PM)
как играть
Omsk1993 Icon : (09 December 2016 - 09:41 PM)
rfr
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 09:32 PM)
Есть)
maro50025 Icon : (09 December 2016 - 09:14 PM)
Is there one here?
maro50025 Icon : (09 December 2016 - 09:14 PM)
hi guys
kozart1982 Icon : (09 December 2016 - 09:06 PM)
Живые есть?
Mike Harper Icon : (09 December 2016 - 05:33 PM)
If you can't connect in Tunngle, then you can setup Port_Forward :).
If you're not able to connected in game then you can check this wiki: Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game :)
Mike Harper Icon : (09 December 2016 - 05:18 PM)
Hey mate :). Are you not being able to connect in Tunngle or in-game?
adrianwc Icon : (09 December 2016 - 04:51 PM)
hey guys, my nsunsr showed that i cannot connect to session when i tried to connect to my friend's session
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 10:21 AM)
UNDER_GREY Icon : (09 December 2016 - 10:21 AM)
VoFchic, у вас созданы правила исключения для исполняемых файлов игры и тангл в антивирусе и брандмауэре виндовс?
ChesterNIK1986 Icon : (09 December 2016 - 09:49 AM)
где скачать оффлайн версию?
pedrosisa Icon : (08 December 2016 - 11:59 PM)
hola alguien quiere jugar al Mean greens
VoFchic Icon : (08 December 2016 - 09:31 PM)
Заранее благодарю
VoFchic Icon : (08 December 2016 - 09:31 PM)
Не могу соединиться с сервером игроков.При проверке порта пишет - порт открыт, игроков в чате вижу, могу общаться, при выборе и
запуске игры ни кого не вижу. может дело в антивирусе ESET, хотя отключал файервол и защиту.
VoFchic Icon : (08 December 2016 - 09:22 PM)
Привет! помогите разобраться!
rares215 Icon : (08 December 2016 - 02:20 PM)
I'm sorry if I'm bothering but I still can't play Monaco with my friend and we really wanted to play it. :(
Does anyone have a guide for it? I followed the Tunngle Community Guide step by step but didn't get GreenLuma because that's broken, and it didn't work.
CalmanKhan Icon : (08 December 2016 - 01:31 PM)
hello everyone
Resize Chat Area