Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Age of Empires II HD? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Age of Empires II HD? Does it work? Rate Topic: -----

#1 User is offline   caligero3000 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 34
  • Joined: 16-January 12

Posted 06 April 2013 - 00:29

Hey, two quick questions, here:

First: Does anyone know if Age of Empires II HD edition is gonna work over tunngle? Or if it's gonna be possible to play LAN over the internet at all?


Second one: My friends and I have never managed to get the original aoe2 to work through tunngle. All that would happen is that we would find each others matches but would be unable to enter each other's lobbies since the connection would time out. We all have windows 7 and we have tried almost every solution, possible short of opening our tunngle port. And that's not possible since we rent a place and we have no say when it comes to our internet. Does anyone know of any solutions to making aoe2 work with win7 over tunngle?
0

#2 User is offline   ska23 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-December 12

Posted 06 April 2013 - 00:53

As far as i know, there wont be a official LAN mode for AoE2 HD.

Have you tried to enter the IPs of your game partner manually to join the lobby?
Have you set your firewall to allow AoE2 to communicate over tunngle?
Posted Image
0

#3 User is offline   caligero3000 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 34
  • Joined: 16-January 12

Posted 06 April 2013 - 01:29

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.

This post has been edited by caligero3000: 06 April 2013 - 15:11

0

#4 User is offline   Versatile Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 1605
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA

Posted 06 April 2013 - 17:42

 caligero3000, on 06 April 2013 - 01:29, said:

No, haven't tried any of that, yet. Gonna try it as soon as I can and then report back.

Yeah just tried it, doesn't work, either. Whenever I try to join a game it just freezes and the blue ring of death appears. After a while I'm unceremoniously kicked the hell out of the server. And everything's okay with the firewall. Hell, I even try to disable it when I try to play aoe2 just in case, not that it really matters much. Aoe2 multi has always been spotty for us, even back in the day when we all had XP we still couldn't find or connect to each other all the time.


1) Did you see my video tutorial on this topic?
2) Outside of tunngle, did you try any other vpn gaming programs by chance to determine if its game issue, tunngle issue, or other?
0

#5 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 06 April 2013 - 19:07

It's a Bad remake any way , graphics are pretty same as the old version . :thumbdown:
i think it works with GreenLuma . :)
Good Luck . :thumbup:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#6 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 06 April 2013 - 20:17

MP Fix

Try it . :thumbup:

This post has been edited by Man Of Game: 06 April 2013 - 20:22






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#7 User is offline   Matq0 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-April 13

Posted 06 April 2013 - 20:57

 Man Of Game, on 06 April 2013 - 20:17, said:

MP Fix

Try it . :thumbup:


Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?
0

#8 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 06 April 2013 - 21:09

 Matq0, on 06 April 2013 - 20:57, said:

Hi, I downloaded the mp fix you linked but I do not see LAN option in multiplayer. How is this supposed to work?


  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)







T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#9 User is offline   javieracdc Icon

  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 25-May 11

Posted 07 April 2013 - 19:08

 Man Of Game, on 06 April 2013 - 21:09, said:

  • You will need Steam which you can download from:
  • http://store.steampowered.com
  • After you install Steam , run it it will update just exit .
  • Then you need Greenluma , wich can download from :
  • http://cs.rin.ru/for...hp?f=29&t=62700
  • Once you download it, extract all the files to the Steam install directory .
  • Extract all the files from the rar you just downloaded [MPFIX] into the game installation directory and now run the game from the exe .
  • Don't run from steam .
  • Now you're in game, you can invite some Friends to play with or host a game .
ENjoy . ;)


It works fine :)
0

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane

Posted 07 April 2013 - 20:31

 javieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)


Good News . :)
Enjoy . ;)






T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   zhadian Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 06-August 13

Posted 06 August 2013 - 14:47

 javieracdc, on 07 April 2013 - 19:08, said:

It works fine :)

I did it but my AOE dosent work anymore!!!!
Please help me!
0

#12 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13

Posted 28 October 2013 - 16:46

Hello I am french.

I can't join my friend in AOE II HD with tunngle.

Impossible to participate in the game when my friend invit me on steam.

When i go to Lobby Browser, I not see any game.

Can you help me pls ?
0

#13 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13

Posted 30 October 2013 - 14:17

up pls
0

#14 User is offline   Lili_Banzai Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 30-January 13

Posted 01 November 2013 - 20:54

up
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

kawarizmi92 Icon : (29 March 2017 - 04:04 AM)
is there a game list what can i play?
kawarizmi92 Icon : (29 March 2017 - 04:03 AM)
test
xXx_LINKI_xXx Icon : (28 March 2017 - 11:42 PM)
Правой кнопкой нажми на значёк играть и поменяй исполняемый файл!
xXx_LINKI_xXx Icon : (28 March 2017 - 11:40 PM)
я
vop1994q Icon : (28 March 2017 - 05:00 PM)
КТО ЕСТЬ
vop1994q Icon : (28 March 2017 - 04:56 PM)
ПРИВЕТ
vop1994q Icon : (28 March 2017 - 04:56 PM)
КТО ИГРАЕТ 7 Days to Die
kingduncan01 Icon : (28 March 2017 - 03:42 PM)
hie guyzz
ShaD0vvw Icon : (28 March 2017 - 02:00 PM)
Может кто помочь?
sashulkaandk... Icon : (28 March 2017 - 01:54 PM)
123
ShaD0vvw Icon : (28 March 2017 - 01:48 PM)
Как поменять запускаемый фаил?
ShaD0vvw Icon : (28 March 2017 - 01:48 PM)
Привет!
HP79 Icon : (28 March 2017 - 10:45 AM)
I have a question, can I ask?
HP79 Icon : (28 March 2017 - 10:45 AM)
hi guys
Mike Harper Icon : (28 March 2017 - 01:47 AM)
Hey there :)
E.bo Icon : (27 March 2017 - 08:55 PM)
hi
thelastnichU Icon : (27 March 2017 - 08:02 PM)
nos pasamos el juego de vicio en una noche
thelastnichU Icon : (27 March 2017 - 08:02 PM)
alguien kiere jugar gears of war coop?
thelastnichU Icon : (27 March 2017 - 08:02 PM)
hola
Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:57 PM)
это вообще возможно?
Rockymodo Icon : (27 March 2017 - 01:56 PM)
Как удалить свой аккаунт?
craftminer25 Icon : (27 March 2017 - 11:43 AM)
lo
Oluk Icon : (26 March 2017 - 05:46 PM)
Please need latest updates for L4D2. I'm on 2.1.4.1. :D
lucajerico1 Icon : (26 March 2017 - 04:37 PM)
quando apro tunngle mi chiede di selezionare la scheda di rete ma se la seleziono e faccio click su ok mi ricompare la scheda
Oluk Icon : (26 March 2017 - 04:17 PM)
Any admins?
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
someone help me
KatWalk Icon : (26 March 2017 - 02:55 PM)
Hello
Oluk Icon : (26 March 2017 - 02:28 PM)
I need help also with L4D2. Can't find link for full game and needed patches. Please help.
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
все там ищет, просто надо настроить
SkyWay1 Icon : (26 March 2017 - 11:35 AM)
la1fer Icon : (24 March 2017 - 12:30 AM)
как играть в нфс - Без проблем вообще. Пиши в лс.
Resize Chat Area