Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: ZTE ZXHN H108NS Port Forwarding Problem - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ZTE ZXHN H108NS Port Forwarding Problem Rate Topic: -----

#1 User is offline   Bare7a Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria

Posted 13 February 2013 - 22:58

Hello, one of the new guys from Tunngle has a port forwarding problem, I've joined his PC with TeamViewer in order to help him out, I added the port 11155 but it still says that this port is blocked, we've tried to turn off the firewall just in case, and again the same thing, he is using ZTE ZXHN H108NS Router I didn't find any detailed info in the web about it but however I tough I found the solution for it, I made it but again nothing, here is screenshot, so please if anyone can help this guy I and him will be thankful!
Posted Image
This screenshot is of the NAT Virtual Server I believe is called..
One more thing, his face on the Tunngle right bottom is Yellow not Red, if that helps at anyway..
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
0

#2 User is offline   tristanakos Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 13-February 13

Posted 13 February 2013 - 23:05

so i'm this guy and i would be very greatful if some1 helps me out with this cuz i need to play through tunngle with my friends a lot!!!thank you in advance!!!
0

#3 User is offline   Bare7a Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria

Posted 13 February 2013 - 23:37

BTW Before 2 minutes I've tried to enable and disable some stuff again, but no luck ?( ?( ?(
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
0

#4 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9836
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 14 February 2013 - 02:29

Hi :)

Are you certain you have the correct IP? The Local IP is the Local IP of your PC you are setting the Port_Forward on.
Make sure you also have a Static IP address so it doesnt change over time ;)
1

#5 User is offline   Bare7a Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria

Posted 14 February 2013 - 07:12

View PostObeseWhale, on 14 February 2013 - 02:29, said:

Hi :)

Are you certain you have the correct IP? The Local IP is the Local IP of your PC you are setting the Port_Forward on.
Make sure you also have a Static IP address so it doesnt change over time ;)

Can you try to make that for him, since he isn't good at that stuff, and I was a little bit better than him at setting this thing up and still failed.. If you cannot at least can you be more specific how to find this information and change it for him, since I don't have a router (I've fixed some of my friends router settings before but his I cannot for some reason..), btw thanks anyway for trying to help in the first place :)
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
0

#6 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9836
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 14 February 2013 - 07:38

The Port_Forward#Static_IP_Address wiki page explains how to setup a Static IP address. It should be able to help you :)
2

#7 User is offline   Brioche Icon

  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 18797
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy

Posted 14 February 2013 - 09:17

Hi :). Also he should check that he doesn't have two routers: Port_Forward#Two_routers ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#8 User is offline   Bare7a Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 189
  • Joined: 14-March 10
  • Location: Bulgaria

Posted 14 February 2013 - 10:57

Thanks for the suggestions guys, I will write back to you when we try them out, either with success or fail! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
♪ ♪ ♪ Rock That Beat ♪ ♪ ♪
Posted ImagePosted Image
Posted Image
Posted Image
Thanks Brioche for the YouTube MP3 player!
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
Just add me as a friend
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
I can help.
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
Hey
gamersmack3 Icon : (18 October 2017 - 08:30 AM)
i need some help please
gamersmack3 Icon : (18 October 2017 - 08:30 AM)
anyone here?
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:01 AM)
good luck using crap
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:01 AM)
Most games have to be "PROPER" real steam files, for Proper patches to work
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:00 AM)
Wildwind , depends on the patch and your game
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:00 AM)
if the game has lan= obviously
discreeTeej Icon : (17 October 2017 - 03:32 PM)
Can I still use Tunngle for ARK?
discreeTeej Icon : (17 October 2017 - 03:44 AM)
Anybody know if we can still use Tunngle with ARK?
WildWind_ Icon : (16 October 2017 - 06:50 PM)
is anybody play grid? i have a problem with updating my grid to version 1.3 with the pach that tunngle offered. please help me
WildWind_ Icon : (16 October 2017 - 06:48 PM)
hi
MikeArt Icon : (16 October 2017 - 05:28 PM)
Кто-нибудь может составить мне компанию в Dark Souls Prepar to die? Локацию говорите вы. Can anybody join me in Dark Souls Prepare to die? You say the locality.
SuperJohn Icon : (16 October 2017 - 04:07 PM)
hey guys i have a problem, i try to install Rainbow six siege and when i open setup i get "Runtime error at 197:565 Division by zero" i tried installing with firewall and antivirus off, i installed essentials and i still get this, any ideas?
Olix00 Icon : (16 October 2017 - 08:41 AM)
Кто будет играть в Рокет Лигу?
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
98% of all issues is there
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
Read my tunngle basic's!
sssssssssss123 Icon : (16 October 2017 - 01:00 AM)
hi guys
Andenuris Icon : (15 October 2017 - 04:14 PM)
228
MANSOR12312 Icon : (15 October 2017 - 07:13 AM)
f
MANSOR12312 Icon : (15 October 2017 - 07:13 AM)
hi
SuperJohn Icon : (15 October 2017 - 04:07 AM)
i tried disactivating firewall but had no success
Sky619 Icon : (14 October 2017 - 07:58 PM)
i am recieving a firewall problem from Today, yesterday the installation ang login was smooth, but from today i am recieving a problem saying tunngle cannot load this web panel. Some features might not be available. Please check the firewall, PLEASE REVERT ME a POSITIVE ANSWER or Solution
Ass- Icon : (14 October 2017 - 06:42 PM)
jgaard31 Icon : (14 October 2017 - 06:37 PM)
i need to change my payment meathod due to lost CC, how?
Palmer2341 Icon : (14 October 2017 - 06:36 PM)
сука как скачать эту ХУЙНЮ БЛЯТЬ ГОРИТ УЖЕ ДОЛБОЁБЫ
denhik10021 Icon : (14 October 2017 - 06:26 PM)
CloneN175
Dragodarchik Icon : (14 October 2017 - 06:10 PM)
can someone help?
Resize Chat Area