Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Dead Space 3 off/online coop ? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Dead Space 3 off/online coop ? Rate Topic: -----

#1 User is offline   EXXXCE Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-February 13

Posted 05 February 2013 - 14:39

Hello everyone, I have a very simple question: dead space 3 is "out" and I'd love to play it @ coop with tunngle or a tunngle fix.

Is there already a trick to make it work at the moment ?

Thanks in advance.


edit: my bad if I misplaced this thread on the forum, I'm a bit new and there's a lot of categories :D

This post has been edited by EXXXCE: 05 February 2013 - 14:40

1

#2 User is offline   Itsyuka Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 03-March 12

Posted 05 February 2013 - 15:39

As far as I know from what the publisher said, there will not be a lan/splitscreen feature.
1

#3 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 05 February 2013 - 18:56

Nope, there will likely never be a mp fix for this EA game.
Ask TeknoGods or NexusEmulator. If someone can do it, it's them. But don't count on it...
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#4 User is offline   artemzz Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-September 12

Posted 06 February 2013 - 05:34

View PostRoyalgamer06, on 05 February 2013 - 18:56, said:

Nope, there will likely never be a mp fix for this EA game.
Ask TeknoGods or NexusEmulator. If someone can do it, it's them. But don't count on it...


Are you guys going to get the co-op feature of this game to work with tunngle? I really want to play with a friend! :)
0

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9836
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 06 February 2013 - 06:18

The game doesnt appear to have LAN and cant be played with Tunngle :(
0

#6 User is offline   EXXXCE Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 05-February 13

Posted 06 February 2013 - 11:38

The only way would have been through an EA gateway (since the coop is: each players buy a copy of the game then join his friend online) but it seems as hard as illegal (needs an Origin account, that will be banned sooner or later).

So, my bad, no money no coop. Thanks everyone for answering/repeating the same answer without getting mad!
0

#7 User is offline   MrJigz Icon

  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 15-July 12

Posted 11 February 2013 - 14:07

So much for EA being greedy, with DLCs and other useless crap. And next future games, I'd expect saying,"Pre-order now and you will get free cookies in-game!".
LAN Players still exists in this generation!
0

#8 User is offline   Dank Nuggs Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 10-September 11

Posted 27 January 2014 - 16:18

I don't get it, how can we play other online only multiplayer games but not this? RE6 runs fine and there's definitely no lan play. <_<
0

#9 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 27 January 2014 - 16:40

RE6 is using steam matchmaking (steamworks) and Dead Space 3 uses origin matchmaking.
Some time ago DS3 was very cheap (only $1), shame you missed it.
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (19 October 2017 - 04:09 PM)
Hello mate :).
Sayonara_Kun Icon : (19 October 2017 - 02:14 PM)
hi guys
Sayonara_Kun Icon : (19 October 2017 - 02:14 PM)
lol
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
Just add me as a friend
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
I can help.
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
Hey
gamersmack3 Icon : (18 October 2017 - 08:30 AM)
i need some help please
gamersmack3 Icon : (18 October 2017 - 08:30 AM)
anyone here?
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:01 AM)
good luck using crap
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:01 AM)
Most games have to be "PROPER" real steam files, for Proper patches to work
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:00 AM)
Wildwind , depends on the patch and your game
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:00 AM)
if the game has lan= obviously
discreeTeej Icon : (17 October 2017 - 03:32 PM)
Can I still use Tunngle for ARK?
discreeTeej Icon : (17 October 2017 - 03:44 AM)
Anybody know if we can still use Tunngle with ARK?
WildWind_ Icon : (16 October 2017 - 06:50 PM)
is anybody play grid? i have a problem with updating my grid to version 1.3 with the pach that tunngle offered. please help me
WildWind_ Icon : (16 October 2017 - 06:48 PM)
hi
MikeArt Icon : (16 October 2017 - 05:28 PM)
Кто-нибудь может составить мне компанию в Dark Souls Prepar to die? Локацию говорите вы. Can anybody join me in Dark Souls Prepare to die? You say the locality.
SuperJohn Icon : (16 October 2017 - 04:07 PM)
hey guys i have a problem, i try to install Rainbow six siege and when i open setup i get "Runtime error at 197:565 Division by zero" i tried installing with firewall and antivirus off, i installed essentials and i still get this, any ideas?
Olix00 Icon : (16 October 2017 - 08:41 AM)
Кто будет играть в Рокет Лигу?
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
98% of all issues is there
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
Read my tunngle basic's!
sssssssssss123 Icon : (16 October 2017 - 01:00 AM)
hi guys
Andenuris Icon : (15 October 2017 - 04:14 PM)
228
MANSOR12312 Icon : (15 October 2017 - 07:13 AM)
f
MANSOR12312 Icon : (15 October 2017 - 07:13 AM)
hi
SuperJohn Icon : (15 October 2017 - 04:07 AM)
i tried disactivating firewall but had no success
Sky619 Icon : (14 October 2017 - 07:58 PM)
i am recieving a firewall problem from Today, yesterday the installation ang login was smooth, but from today i am recieving a problem saying tunngle cannot load this web panel. Some features might not be available. Please check the firewall, PLEASE REVERT ME a POSITIVE ANSWER or Solution
Ass- Icon : (14 October 2017 - 06:42 PM)
jgaard31 Icon : (14 October 2017 - 06:37 PM)
i need to change my payment meathod due to lost CC, how?
Resize Chat Area