Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Won't Load - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Won't Load Screen shot provided Rate Topic: -----

#1 User is offline   My Wonderful P3NIS Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 18-December 12

Posted 27 December 2012 - 02:16

Keeps on getting stuck at innitialization...
0

#2 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9065
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 27 December 2012 - 02:35

Is Tunngle giving you an error code?
If so what error are you getting?
1

#3 User is offline   G.Voltage Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 08-July 13

Posted 09 July 2013 - 02:13

I am getting this error.



Systemfehler. Code:126

The Specified Module Could Not Be Found.


THEN, I click on the loading bar on the Tunngle Screen and it gives me this....


Zugriffsverletzung Bei Adresse 00462953 in Modul 'Tunngle.exe'. Lesen Von Adresse 000001B4.
0

#4 User is offline   xXiBassXx Icon

  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 19-July 12

Posted 09 July 2013 - 02:20

Please check this earlier post on the same issue http://www.tunngle.n...31#entry1200331
3

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9065
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 09 July 2013 - 13:28

As xXiBassXx said you can check that thread for some info on the german error message. You can fix the 126 error message by downloading the Tunngle offline installer from here: http://www.tunngle.n...setup-v4501zip/ ;)

Fixing the 126 error should also fix the german message error as well.
1

#6 User is offline   Radhan Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 12-January 13

Posted 16 November 2013 - 00:21

Hi

It is November 11th, 2013 and I am having the same problems. I have gone through the help thread and wiki or whatever it was, done all the so called "fixes" and I'm still getting the same error message. Frankly, I'm beginning to become a little pissed off and frustrated with the fact that it isn't working. My firewall is not blocking it, I have done the offline installer, I have deleted it and reinstalled it. Why won't it work?
0

#7 User is offline   ObeseWhale Icon

  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 9065
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia

Posted 16 November 2013 - 01:34

Hey :)

Is Tunngle giving you the same 126 error code as described above or is it giving you a different one?
1

#8 User is offline   Meshuggah BG Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 451
  • Joined: 31-October 11
  • Location: Bulgaria

Posted 16 November 2013 - 03:46

View PostRadhan, on 16 November 2013 - 00:21, said:

... I have deleted it and reinstalled it. Why won't it work?


Deleting is not the same as the uninstalling - you have to run the application's uninstaller and reboot your OS, to properly uninstall it. You may need to take an extra step and check your system registry for leftovers in the registry. Then you may attempt a re-install (with the offline version of the installer). Skipping a proper uninstalling of any piece of software (not just Tunngle) leads to cluttering your OS registry with invalid entries and leads to possible future problems with the performance of your machine and other applications, and it becomes harder to diagnose what is causing which problem.

Good luck! :)
Posted Image
Posted Image
Можем да си говорим на български в Българския форум
2

#9 User is offline   Josyrox Icon

  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 17-February 14

Posted 24 July 2014 - 16:52

Hi, I have the same problem in download and install offline setup 4.5.1.4b, so I deleted it and I try to download and install a previous version, offline setup 4.4.4.1 but when I started it, I need update.So I download again the offline setup 4.5.1.4b(I don't delete the previous version) , and it works!
I repeat:
-Download offline setup 4.4.4.1 and install it ( http://www.mediafire...up_v4.4.4.1.zip)
-After you need to Download offline setup 4.5.1.4b and install it too ( http://www.mediafire...p_v4.5.1.4b.zip )

.
1

#10 User is offline   mesteve95 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 15-November 14

Posted 16 November 2014 - 02:34

View PostJosyrox, on 24 July 2014 - 16:52, said:

Hi, I have the same problem in download and install offline setup 4.5.1.4b, so I deleted it and I try to download and install a previous version, offline setup 4.4.4.1 but when I started it, I need update.So I download again the offline setup 4.5.1.4b(I don't delete the previous version) , and it works!
I repeat:
-Download offline setup 4.4.4.1 and install it ( http://www.mediafire...up_v4.4.4.1.zip)
-After you need to Download offline setup 4.5.1.4b and install it too ( http://www.mediafire...p_v4.5.1.4b.zip )

.

Thanks man this actually worked!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
@amercanos, Check this wiki: Network:DRAGON_BALL_XENOVERSE :)
Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
Hello mates @all :)
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:38 PM)
how can i play xenvorse online
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:37 PM)
hi
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 11:07 PM)
hello
kings1995 Icon : (22 February 2017 - 10:49 PM)
hello
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:29 PM)
any one ?
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:14 PM)
how do i find mz post _
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:13 PM)
hello
bamBitter Icon : (22 February 2017 - 10:11 PM)
hi anyone wanna play sniper elite 3
upseron Icon : (22 February 2017 - 06:27 PM)
рун
oOXanOo Icon : (22 February 2017 - 05:14 PM)
could you tell me what version of ARMA 3 is on your server?
ObeseWhale Icon : (22 February 2017 - 03:42 PM)
Hey :)
thesupersama Icon : (22 February 2017 - 02:20 PM)
hello
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:50 PM)
231430 для COH2
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:38 PM)
ребят, скажите steamappid для COH 2
WAIDL007 Icon : (22 February 2017 - 01:09 PM)
I am having a error message error code 4-111 does anybody have the solution?
Mike Harper Icon : (22 February 2017 - 09:57 AM)
Of course :). Check the "Static IP" part of the wiki: Port_Forward#Static_IP_Address :)
VaajNtxwv_Hmoob Icon : (22 February 2017 - 05:23 AM)
is it possible to get a static ip address even after computer is rebooted?
Meshuggah BG Icon : (21 February 2017 - 09:18 PM)
also remember the games at GoG are DRM-FREE :)
Brioche Icon : (21 February 2017 - 06:48 PM)
:thumbup:!
BestNoob Icon : (21 February 2017 - 03:19 PM)
Remember you can get Mass Effect 2 at Origin for FREE
Ruslan93frn Icon : (21 February 2017 - 11:43 AM)
кто играет в Sniper Elite 3
Ruslan93frn Icon : (21 February 2017 - 11:43 AM)
Sniper Elite 3
Volod1211 Icon : (20 February 2017 - 09:39 PM)
sk cz ??????????????
ShockYourself Icon : (20 February 2017 - 08:53 PM)
when does the sales end?
NinSin Icon : (20 February 2017 - 08:22 PM)
Hey guys cant log in status its Configure but dont go further :(
Erast_Fandorin Icon : (20 February 2017 - 05:54 PM)
в planetary annihilation или supreme commander
GTASpeed Icon : (20 February 2017 - 04:55 PM)
Ребят, в GTA Liberty City Stories на эмуляторе можно по мульту сыграть через Tunngle?
Guys, is it possible to play GTA Liberty City Stories Multiplayer on PPSSPP Emulator with Tunngle?
BluntHunter Icon : (20 February 2017 - 03:21 PM)
'Your connection can't be secured' error.
Resize Chat Area