Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: How Do I Play Chivalry Through Tunngle? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How Do I Play Chivalry Through Tunngle? I need some help. Rate Topic: -----

#1 User is offline   Chainsaw Hobbit Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 04-November 12

Posted 04 November 2012 - 01:15

So, I have a copy of Chivalry: Medieval Warfare downloaded, and I need help playing it through Tunngle. Please give me a hand.
1

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 04 November 2012 - 01:40

Network:Chivalry:_Medieval_Warfare
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#3 User is offline   Chainsaw Hobbit Icon

  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 04-November 12

Posted 04 November 2012 - 02:25

View PostRoyalgamer06, on 04 November 2012 - 01:40, said:


Thanks, but its not working. I browse for the correct Chivalry .exe, find it, and select it. Nothing happens. No matter what I do, it says that Chivalry is not installed and not running.

Please help.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 04 November 2012 - 02:41

View PostChainsaw Hobbit, on 04 November 2012 - 02:25, said:

Thanks, but its not working. I browse for the correct Chivalry .exe, find it, and select it. Nothing happens. No matter what I do, it says that Chivalry is not installed and not running.

Please help.

" I browse for the correct Chivalry .exe"
What do you mean by that???
Just follow the instructions! I am sure it works!!
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

qdenex69 Icon : (24 February 2017 - 06:53 AM)
Вообще не запускается Tungle, что делать?
mdubz Icon : (24 February 2017 - 04:12 AM)
o.o
moragetta_de... Icon : (23 February 2017 - 10:01 PM)
ESPAÑOL?
UNDER_GREY Icon : (23 February 2017 - 08:23 PM)
KENTZz7 Icon : (23 February 2017 - 05:40 PM)
какудалить аккаунт
adiabat98 Icon : (23 February 2017 - 05:35 PM)
hey, i can't enter to tungle, when loadingI stop it after log in settings
MadMadoc Icon : (23 February 2017 - 04:33 PM)
anyone alive ?
MadMadoc Icon : (23 February 2017 - 04:33 PM)
yo
Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
@amercanos, Check this wiki: Network:DRAGON_BALL_XENOVERSE :)
Mike Harper Icon : (23 February 2017 - 03:18 AM)
Hello mates @all :)
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:38 PM)
how can i play xenvorse online
amercanos Icon : (22 February 2017 - 11:37 PM)
hi
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 11:07 PM)
hello
kings1995 Icon : (22 February 2017 - 10:49 PM)
hello
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:29 PM)
any one ?
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:14 PM)
how do i find mz post _
yamenon1 Icon : (22 February 2017 - 10:13 PM)
hello
bamBitter Icon : (22 February 2017 - 10:11 PM)
hi anyone wanna play sniper elite 3
upseron Icon : (22 February 2017 - 06:27 PM)
рун
oOXanOo Icon : (22 February 2017 - 05:14 PM)
could you tell me what version of ARMA 3 is on your server?
ObeseWhale Icon : (22 February 2017 - 03:42 PM)
Hey :)
thesupersama Icon : (22 February 2017 - 02:20 PM)
hello
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:50 PM)
231430 для COH2
emrezo Icon : (22 February 2017 - 01:38 PM)
ребят, скажите steamappid для COH 2
WAIDL007 Icon : (22 February 2017 - 01:09 PM)
I am having a error message error code 4-111 does anybody have the solution?
Mike Harper Icon : (22 February 2017 - 09:57 AM)
Of course :). Check the "Static IP" part of the wiki: Port_Forward#Static_IP_Address :)
VaajNtxwv_Hmoob Icon : (22 February 2017 - 05:23 AM)
is it possible to get a static ip address even after computer is rebooted?
Meshuggah BG Icon : (21 February 2017 - 09:18 PM)
also remember the games at GoG are DRM-FREE :)
Brioche Icon : (21 February 2017 - 06:48 PM)
:thumbup:!
BestNoob Icon : (21 February 2017 - 03:19 PM)
Remember you can get Mass Effect 2 at Origin for FREE
Resize Chat Area