Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Best Dayz Server Pack - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Best Dayz Server Pack Rate Topic: -----

#1 User is offline   black61081 Icon

  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 19-October 12

Posted 24 October 2012 - 22:14

I have been messing around with different server packs now for 2 weeks and havent been able to get even 1 to work correctly Im sure it is error on my part, my problems range from SQL errors with Dayz Control center to suck on loading screen with Saintly. Im not very good at modding but everyone of these I have followed the instructions and got nowhere or got it to work but there were significant enough problems that nobody wanted to play on the server. I was hoping to be lead to the best pack available right now that has full instructions. ty
0

#2 User is offline   Crosire Icon

  • Group: Members
  • Posts: 659
  • Joined: 06-July 12

Posted 25 October 2012 - 09:05

View Postblack61081, on 24 October 2012 - 22:14, said:

I have been messing around with different server packs now for 2 weeks and havent been able to get even 1 to work correctly Im sure it is error on my part, my problems range from SQL errors with Dayz Control center to suck on loading screen with Saintly. Im not very good at modding but everyone of these I have followed the instructions and got nowhere or got it to work but there were significant enough problems that nobody wanted to play on the server. I was hoping to be lead to the best pack available right now that has full instructions. ty


Bliss. CC uses it and it's the most advanced around.
Set up and manage your own DayZ server with DayZ Server Controlcenter.
0

#3 User is offline   redfisher Icon

  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 16-September 12

Posted 25 October 2012 - 16:15

View PostCrosire, on 25 October 2012 - 09:05, said:

Bliss. CC uses it and it's the most advanced around.



I can confirm this. We have been using CC for a bit now and love it. It is put together well. Easy install and you can manipulate it easily to add things to the server. Crosire did a sweet job on this.
Posted Image
0

#4 User is offline   Maxxgold Icon

  • Group: Members
  • Posts: 57
  • Joined: 10-October 12

Posted 25 October 2012 - 22:09

I would hold off on CC. I am using it right now and there is an issue with zombies not spawning correctly. They seem to just stop spawning after a while. CC is the best server setup out there but until the zombies problem is fixed I would wait. It seems to happen mostly in the large cities.
Posted Image
0

#5 User is offline   shawncrew Icon

  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 18-July 12

Posted 31 October 2012 - 06:04

Bliss for sure
Posted Image
0

#6 User is offline   Krucialgrape Icon

  • Group: Members
  • Posts: 70
  • Joined: 10-September 11

Posted 01 November 2012 - 02:21

This http://www.tunngle.n...rver-installer/ Easy to use, auto setup, easy to change things. If you need any help with it at all I'd be more then happy to assist you =) I feel like I owe him for making sucha great package anyway.
0

#7 User is offline   Crosire Icon

  • Group: Members
  • Posts: 659
  • Joined: 06-July 12

Posted 01 November 2012 - 15:25

View PostKrucialgrape, on 01 November 2012 - 02:21, said:

This http://www.tunngle.n...rver-installer/ Easy to use, auto setup, easy to change things. If you need any help with it at all I'd be more then happy to assist you =) I feel like I owe him for making sucha great package anyway.


This is Bliss :P
Set up and manage your own DayZ server with DayZ Server Controlcenter.
0

#8 User is offline   Draxanoth Icon

  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 13-July 12

Posted 01 November 2012 - 17:38

Bliss, hands down. Smooth spawns, not terribly difficult to install if you have a basic knowledge of perl and mySQL. The AntiRocket -> Pwnzor one is nice too, very easy auto installer, but unless things have changed lately it's lacking some of the nice additions; such as random vehicle damage.

Crosire's CC is GREAT, but there is some sort of interaction with the included Bliss server that causes some hiccups. Zombie spawning is highly delayed, loot too. I'm not sure why that is, but if it ever gets ironed out, the control center is absolutely wicked. I'd very much like to have it for a Thirsk and Namalsk server.

This post has been edited by Draxanoth: 01 November 2012 - 17:38

0

#9 User is offline   Maxxgold Icon

  • Group: Members
  • Posts: 57
  • Joined: 10-October 12

Posted 01 November 2012 - 22:31

Bliss for sure and I would recommend Control Center. It gives you all the map tools and now with Spectate mode you can run your server with total control.
Posted Image
0

#10 User is offline   rinaun Icon

  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 24-June 12

Posted 02 November 2012 - 01:50

Bliss is not the best. Listen to the amount of people who complain about the amount they patch and how drastic the modifications are each patch. Some patching requires you to delete vehicle tables/rows, etc. Use pwn's or anything else besides this terrible software. We ended up spending 2 weeks making custom vehicles spawns with buildings, only for them to pull the rug from under us. Be Warned!

This post has been edited by rinaun: 02 November 2012 - 01:52

0

#11 User is offline   Krucialgrape Icon

  • Group: Members
  • Posts: 70
  • Joined: 10-September 11

Posted 04 November 2012 - 09:06

View Postrinaun, on 02 November 2012 - 01:50, said:

Bliss is not the best. Listen to the amount of people who complain about the amount they patch and how drastic the modifications are each patch. Some patching requires you to delete vehicle tables/rows, etc. Use pwn's or anything else besides this terrible software. We ended up spending 2 weeks making custom vehicles spawns with buildings, only for them to pull the rug from under us. Be Warned!

Never had to do anything this guy is talking about and never had one single problem.
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 01:13 PM)
You can see the Port_Forward wiki for more info and guide :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 01:13 PM)
Hey :). That should be in your router's configuration pages ;)
BagisLOHAS Icon : (07 December 2016 - 12:18 PM)
blank*
BagisLOHAS Icon : (07 December 2016 - 12:18 PM)
Where can i find that balnk to fill in all the info of protocols and ports?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 07:00 AM)
@Mitita_, You can create a new topic in the forum with more details :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 07:00 AM)
@Mitita_, Did you try manual Port_Forward or UPnP or port trigger?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:59 AM)
@zemb2314, What problem are you having exactly?
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:59 AM)
@Waleedz, i replied in the topic you created, check it out :)
Mike Harper Icon : (07 December 2016 - 06:58 AM)
Hello mates :) @all
zemb2314 Icon : (07 December 2016 - 03:03 AM)
The Problem This Reset!
Mitita_ Icon : (07 December 2016 - 12:58 AM)
Hi guys.
Does anyone have idea what should I do?
So, I'm getting nat error, and what ever I did form "tunngle help", it stays the same? Any of grid idea?
Also, I should say that I have deactivated some stuff from svchost in cmd,few months ago, because it was taking way too much of my memory.
watch.dogs Icon : (06 December 2016 - 07:59 PM)
hola a todos :clap: :gamer: 8o :thumbsup: :love: :rolleyes: :D 8) :P
Sytrx Icon : (06 December 2016 - 07:17 PM)
yali yali yaaa
Waleedz Icon : (06 December 2016 - 07:08 PM)
hello i used to work tunngle in my laptop and its working fine but now
> i have PC and after login in tunngle its say could not initialize
> tunngle network adapter 1 and i found out that i dont have (TAP-Win32
> Adapter v9 tunngle ) in my device manager and in i have it in my
> laptop so please my PC is new and i dont want to download any program
> that could be risk to my PC can u please tell me how can i install
> this program and work tunngle fine?
Brioche Icon : (06 December 2016 - 06:33 PM)
Hey :), have you tried to contact the network admins? If you still have issues please create a topic ;).
shrestha94 Icon : (06 December 2016 - 02:25 PM)
In our college network is protected by SOPHOS so i cannot connect to TUNNGLE network . Can anyone tell provide me a solution please.
shrestha94 Icon : (06 December 2016 - 02:11 PM)
Hello anyone out there to help me?
Mike Harper Icon : (06 December 2016 - 06:25 AM)
Hey :). You R6S LAN online with Tunngle (game shows it as "Offline", cause it's LAN) ;). You can only play online over the official Uplay servers ;)
Roneaone Icon : (05 December 2016 - 10:30 PM)
I have started my RS6 Siege via tunngle but the game says it is offline. I try multiplayer but the game is offline for some reason. How do I make go online? My Tunngle is up to date and is running fine.
Roneaone Icon : (05 December 2016 - 10:27 PM)
hi
UNDER_GREY Icon : (05 December 2016 - 09:51 PM)
Zelinskii85, ну тогда только либо советовать скачать эту же тестовую версию всем вашим друзьям и знакомым, с которыми вы играете, либо дождаться пока выйдет стабильная версия тангл и все до неё обновятся.
Zelinskii85 Icon : (05 December 2016 - 08:45 PM)
К сожалению проблема осталось.....
UNDER_GREY Icon : (05 December 2016 - 07:43 PM)
Zelinskii85, Попробуйте установить эту версию https://www.tunngle....ost__p__1602011 клиента, так же, возможно, эта проблема связана с тем, что у вас тестовая версия, а у других людей нет.
Zelinskii85 Icon : (05 December 2016 - 07:38 PM)
Привет! скажите пожалуйста, как исправить данную ситуацию, установил версию 5.8.7 , после чего около 70 % из списка друзей стали серыми, скачал "Debug" версию 23 отсюда => https://www.tunngle....35#entry1601635 , проблема с серыми друзьями изчезла, но вот взамену пришла другая, теперь в общем чате мой текст не видят, а я их вижу, за ранее спасибо!
rares215 Icon : (05 December 2016 - 06:27 PM)
Didn't work ;n;
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 06:02 PM)
Hey mate :) I replied in your topic :)
rares215 Icon : (05 December 2016 - 05:51 PM)
Hey guys, can anyone check my topic on offtopic? I have a problem with playing Monaco on LAN, can't see my friend's server. BTW does GreenLuma still work or was it patched? I haven't used it for this because it didn't work for me.
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 09:36 AM)
That's good mate :). Posting in the topic should be helpful :thumbup:
Kapatu Icon : (05 December 2016 - 06:16 AM)
@Mike Harper Hey, yeah I've seen the thread and posted there, so she can see. There is a steam config file, and i've modified it to unlockall dlc from =0 to =1, but nothing happened
Mike Harper Icon : (05 December 2016 - 05:11 AM)
Actually, Cyberlady was helping most of the members with Helldivers related problems, but she's offline for some time now :(.
Resize Chat Area