Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Can't find my friend in game - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Can't find my friend in game Rate Topic: -----

#1 User is offline   Over_Buff Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12

Posted 23 October 2012 - 18:39

Hi guys i'm desperated, i got a problem with the game.

I have the game on steam, regularly bought with all the DLC (mechro and pirates)
a friend of mine dowloaded the skidrow version and updated it at the lastest versione (1.1.2) with DLCs.
We enter in the same tunngle room and start game but he cannot find my match and viceversa, but the game allow us to join a party on the list (created by some1 else in the same tunngle room) and play togheter.

i want to play with him alone.....what can i do?
why we cant find our self created matches but we can join the same party made some1 else? usually people kick us so we have hard a very hard time to play togheter.

Please help me, thnx in advance

This post has been edited by Over_Buff: 23 October 2012 - 18:41

0

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 23 October 2012 - 18:41

Set Network Options online. And what error do you get when you join him?
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#3 User is offline   Over_Buff Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12

Posted 23 October 2012 - 18:44

View PostRoyalgamer06, on 23 October 2012 - 18:41, said:

Set Network Options online. And what error do you get when you join him?



we set network option as "LAN" and checking for matches...... we see the same parties and we can join them but we can see each other party.
ofc i know that i have to conitnue my game to create a match


i'll do as you suggest and i'll let you know if i can see his match and wich error i'll get

This post has been edited by Over_Buff: 23 October 2012 - 18:46

0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3960
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands

Posted 23 October 2012 - 18:49

You can try these things:
1. Run the Game and Tunngle as Administrator
2. Turn off your Firewall and Turn off your Anti-Virus (Firewall)
3. Uninstall Hotspot Shield and/or any other VPN Software (Turn them at least off)
4. Port_Forward your Tunngle Port
5. Use both same SKIDROW Fix and choose your nickname in the "skidrow.ini" file
6. Create a shortcut to borderlands2.exe and edit the path: "C:\XYZ\Borderlands 2\Binaries\Win32\Borderlands2.exe" 7.0.0.0.
And change the "7.0.0.0" to the Tunngle IP of the host.
7. Read Can't see others in Networks, it might include the solution
8. Adapter Priority and Network Locations might fix your problem
9. Check if your router supports Tunngle
10. Reinstall Tunngle and Borderlands 2 and delete all registry keys.
REVOLT.GROUP
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#5 User is offline   Over_Buff Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12

Posted 23 October 2012 - 18:50

ok i tried it, i can set online but my friend does not, the game gives him a general error and set automatically in offline
0

#6 User is offline   Lilith. Icon

  • Group: Members
  • Posts: 272
  • Joined: 22-September 12
  • Location: Omnipresent

Posted 23 October 2012 - 18:52

Hmm.. You sure you both using the proper SKiDROW updates? If so, set both Network Options on Lan, and use a less busy Network (30-50 Users Max.). Remember, when a network is full some people for you become high-pinged.
0

#7 User is offline   Over_Buff Icon

  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 22-October 12

Posted 23 October 2012 - 18:58

View PostLilith., on 23 October 2012 - 18:52, said:

Hmm.. You sure you both using the proper SKiDROW updates? If so, set both Network Options on Lan, and use a less busy Network (30-50 Users Max.). Remember, when a network is full some people for you become high-pinged.


i got the steam original game
and yes we botj use 1.1.2

This post has been edited by Over_Buff: 23 October 2012 - 18:59

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (19 October 2017 - 04:09 PM)
Hello mate :).
Sayonara_Kun Icon : (19 October 2017 - 02:14 PM)
hi guys
Sayonara_Kun Icon : (19 October 2017 - 02:14 PM)
lol
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
Just add me as a friend
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
I can help.
omarogi35 Icon : (19 October 2017 - 01:59 AM)
Hey
gamersmack3 Icon : (18 October 2017 - 08:30 AM)
i need some help please
gamersmack3 Icon : (18 October 2017 - 08:30 AM)
anyone here?
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:01 AM)
good luck using crap
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:01 AM)
Most games have to be "PROPER" real steam files, for Proper patches to work
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:00 AM)
Wildwind , depends on the patch and your game
RMJ Icon : (18 October 2017 - 06:00 AM)
if the game has lan= obviously
discreeTeej Icon : (17 October 2017 - 03:32 PM)
Can I still use Tunngle for ARK?
discreeTeej Icon : (17 October 2017 - 03:44 AM)
Anybody know if we can still use Tunngle with ARK?
WildWind_ Icon : (16 October 2017 - 06:50 PM)
is anybody play grid? i have a problem with updating my grid to version 1.3 with the pach that tunngle offered. please help me
WildWind_ Icon : (16 October 2017 - 06:48 PM)
hi
MikeArt Icon : (16 October 2017 - 05:28 PM)
Кто-нибудь может составить мне компанию в Dark Souls Prepar to die? Локацию говорите вы. Can anybody join me in Dark Souls Prepare to die? You say the locality.
SuperJohn Icon : (16 October 2017 - 04:07 PM)
hey guys i have a problem, i try to install Rainbow six siege and when i open setup i get "Runtime error at 197:565 Division by zero" i tried installing with firewall and antivirus off, i installed essentials and i still get this, any ideas?
Olix00 Icon : (16 October 2017 - 08:41 AM)
Кто будет играть в Рокет Лигу?
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
98% of all issues is there
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
RMJ Icon : (16 October 2017 - 01:38 AM)
Read my tunngle basic's!
sssssssssss123 Icon : (16 October 2017 - 01:00 AM)
hi guys
Andenuris Icon : (15 October 2017 - 04:14 PM)
228
MANSOR12312 Icon : (15 October 2017 - 07:13 AM)
f
MANSOR12312 Icon : (15 October 2017 - 07:13 AM)
hi
SuperJohn Icon : (15 October 2017 - 04:07 AM)
i tried disactivating firewall but had no success
Sky619 Icon : (14 October 2017 - 07:58 PM)
i am recieving a firewall problem from Today, yesterday the installation ang login was smooth, but from today i am recieving a problem saying tunngle cannot load this web panel. Some features might not be available. Please check the firewall, PLEASE REVERT ME a POSITIVE ANSWER or Solution
Ass- Icon : (14 October 2017 - 06:42 PM)
jgaard31 Icon : (14 October 2017 - 06:37 PM)
i need to change my payment meathod due to lost CC, how?
Resize Chat Area