Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Port Closed - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Port Closed Rate Topic: -----

#1 User is offline   RaptorRayRay Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 23-September 12
  • Tunngle Username: RaptorRayRay
Reputation: 1
Neutral

Posted 23 September 2012 - 19:22

I've finally gotten my router to open the port 11155 with UDP (you can see in portforward.png). When I run a port forward check it works out fine (portforwardcheck.png). As soon as I open up Tuungle though the port ends up being closed. Could this be a result of running on a wireless computer I've set the IP for the port forward?

Attached File(s)


0

#2 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 14942
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 8771
Tunngle Master

Posted 23 September 2012 - 19:26

Hi :). The only proper way to test the forward is using the Tunngle->System->Options->Test button ;).
I wouldn't recommend using another software cause two software cannot use the same port at the same time ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
2

#3 User is offline   RaptorRayRay Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 23-September 12
  • Tunngle Username: RaptorRayRay
Reputation: 1
Neutral

Posted 24 September 2012 - 01:24

View PostBrioche, on 23 September 2012 - 19:26, said:

Hi :). The only proper way to test the forward is using the Tunngle->System->Options->Test button ;).
I wouldn't recommend using another software cause two software cannot use the same port at the same time ;).



Yeah, I guess my firewalls settings were somehow screwed up, because when I restarted I got the error for the firewall. I re installed Tuungle and now I have a big smile :). Thanks for responding quick though what a great community!
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

e19970908 Icon : (26 April 2015 - 09:37 PM)
:D
e19970908 Icon : (26 April 2015 - 09:37 PM)
haa ***
wwaaeerrgg Icon : (26 April 2015 - 08:26 PM)
bn hn
wwaaeerrgg Icon : (26 April 2015 - 05:16 PM)
qazwsx
hmodsx Icon : (26 April 2015 - 05:10 PM)
فيه احد ؟
hmodsx Icon : (26 April 2015 - 05:09 PM)
هلا
mohmmadn.z Icon : (26 April 2015 - 04:27 PM)
سلام ببخشید چجوری انلاین بازی کنم
Regash Neatra Icon : (26 April 2015 - 03:54 PM)
qwerty
Mike Harper Icon : (26 April 2015 - 03:26 PM)
@ruddro101: Welcome to Tunngle :). Which game are you trying to play?
Mike Harper Icon : (26 April 2015 - 03:25 PM)
Hello mates :)
ruddro101 Icon : (26 April 2015 - 10:44 AM)
i loged in to tunngle but cant get into the lan mode
ruddro101 Icon : (26 April 2015 - 10:43 AM)
i need help
dwldnjs1280 Icon : (26 April 2015 - 05:50 AM)
hello
SharkVR9000 Icon : (26 April 2015 - 12:22 AM)
Hai guyz
johnney5 Icon : (26 April 2015 - 12:07 AM)
Network:Magic_2014:_Duels_of_the_Planeswalkers and Network:Magic_2015_-_Duels_of_the_Planeswalkers wiki updated if anyone wants to play I'll be online all day
johnney5 Icon : (25 April 2015 - 11:57 PM)
You must buy the game to play online - there is no exception to this right now as far as I know.
TheKaasj Icon : (25 April 2015 - 06:37 PM)
Hi guys can annyone tell me how i can play GTA 5 online? i can connect to the Tunngle GTA V network but not a clue how to play it online since it wants me to sign in to Rockstar Social Club
C14st3r Icon : (25 April 2015 - 04:48 PM)
Hi
mairusman93 Icon : (25 April 2015 - 04:40 PM)
i've connected my pc with a friend's router through wired lan, and we are in total 3 persons that are connected with the router, but only i'm having a problem, is there any way to resolve, the help will be really appreciated, thanks !
mairusman93 Icon : (25 April 2015 - 04:39 PM)
i'm having a UDP connection error, i need help, i cannot connect though i've turned of my firewall and all..
mairusman93 Icon : (25 April 2015 - 04:39 PM)
hey i need help, can anyone help ?
UNDER_GREY Icon : (25 April 2015 - 12:20 PM)
SheldonZ80 Icon : (25 April 2015 - 11:12 AM)
все ку, русскоговорящие есть?
Godfrey89 Icon : (25 April 2015 - 07:01 AM)
hi
sleepysir Icon : (25 April 2015 - 05:21 AM)
****
Mike Harper Icon : (25 April 2015 - 03:15 AM)
@bood15: Ola :). You can find Brazilians here:
Posted Image Brazilian Tunngle forum :)
Mike Harper Icon : (25 April 2015 - 03:13 AM)
@lacost123 : Salaam :), Here:
Posted Image Arabic Tunngle Forum ;).
Mike Harper Icon : (25 April 2015 - 03:13 AM)
Hello mates :).
bood15 Icon : (25 April 2015 - 03:05 AM)
alguem BR ?
bood15 Icon : (25 April 2015 - 03:05 AM)
eae
Resize Chat Area