Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Torchlight II - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Torchlight II Rate Topic: -----

#1 User is offline   Snecy Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-November 11
  • Tunngle Username: Snecy
Reputation: 2
Neutral

Posted 20 September 2012 - 20:22

Any ideas if Torchlight II will be available to play on tunngle? From what I've heard it supports LAN.
1

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1866
Tunngle Master

Posted 20 September 2012 - 20:25

Yes, works on Tunngle. Waiting for a Network to be created and for a Wiki...

Regards,
Royalgamer06
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#3 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1866
Tunngle Master

Posted 20 September 2012 - 20:26

Yes, works on Tunngle. Waiting for a Network to be created and for a Wiki...

Regards,
Royalgamer06
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#4 User is offline   Commander1610 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 24-April 12
  • Tunngle Username: Commander1610
Reputation: 1
Neutral

Posted 20 September 2012 - 21:20

we can co-op TL2 through tunngle now.....:)
Posted Image
0

#5 User is offline   stormyse Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 07-September 11
  • Tunngle Username: stormyse
Reputation: 5
Neutral

Posted 20 September 2012 - 23:14

View PostCommander1610, on 20 September 2012 - 21:20, said:

we can co-op TL2 through tunngle now.....:)
Posted Image




do you guys play with the reloaded release?
0

#6 User is offline   Commander1610 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 24-April 12
  • Tunngle Username: Commander1610
Reputation: 1
Neutral

Posted 21 September 2012 - 00:20

View Poststormyse, on 20 September 2012 - 23:14, said:

do you guys play with the reloaded release?

yes...................
0

#7 User is offline   Versatile Icon

  • Tunngle Enthusiast
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 1597
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA
  • Tunngle Username: versatile
Reputation: 900
Tunngle Master

Posted 21 September 2012 - 01:09

View PostCommander1610, on 21 September 2012 - 00:20, said:

yes...................


Video tutorial live now:
0

#8 User is offline   macalm Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 21-September 12
  • Tunngle Username: macalm
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 September 2012 - 05:25

Hey, I am new to this website, but just got this game. Do I just join lan after installing this?
0

#9 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7971
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5566
Tunngle Master

Posted 21 September 2012 - 06:39

Hey macalm :)

You just install Tunngle then you login with your username and password. After that you search in the left of Tunngle for the game network and you join it ;)

Once you are in the network then you start the game and go LAN ;)
2

#10 User is offline   vanido Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 21-September 12
  • Tunngle Username: vanido
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 September 2012 - 22:28

Do I have to create a new character if I decide to play multiplayer or LAN?
Or can I use my single player character?
0

#11 User is offline   J.A. -->aka. Dreadlock Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 27-December 10
  • Tunngle Username: kociok231
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 September 2012 - 12:17

Hi ,i have qestion about the torchlight 2 . My firend and I wanna play on lan game by tunngle , but we can't cuz when i want to connect in to his serwer , i can't "Connection Failed" or somethink like that , any one know how to solve this?
0

#12 User is offline   branicles Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-September 12
  • Tunngle Username: branicles
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 September 2012 - 14:04

View PostJ.A. -->aka. Dreadlock, on 22 September 2012 - 12:17, said:

Hi ,i have qestion about the torchlight 2 . My firend and I wanna play on lan game by tunngle , but we can't cuz when i want to connect in to his serwer , i can't "Connection Failed" or somethink like that , any one know how to solve this?



Try disabling or closing your Peerblock/Peer Guardian program. That solved it for me.
0

#13 User is offline   Tinggle Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 22-September 12
  • Tunngle Username: owell812
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 September 2012 - 19:26

View Postbranicles, on 22 September 2012 - 14:04, said:

Try disabling or closing your Peerblock/Peer Guardian program. That solved it for me.


how can i do that? because i have the same problem.
0

#14 User is offline   Versatile Icon

  • Tunngle Enthusiast
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 1597
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA
  • Tunngle Username: versatile
Reputation: 900
Tunngle Master

Posted 22 September 2012 - 20:33

Uninstall hotspot shield too.
0

#15 User is offline   Luka555 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 22-September 12
  • Tunngle Username: Luka555
Reputation: 0
Neutral

Posted 23 September 2012 - 13:51

please help! i have same problem:connection failed, i try to fix it but i cant. Please tell me what to do and how? P.S. i tried this Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game but not working.
0

#16 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7971
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5566
Tunngle Master

Posted 23 September 2012 - 14:04

Hi luka555 :)

Did you try all the suggestions on that page? What about the Port Forward? Is the smiley fce in the bottom right of Tunngle happy? :)
0

#17 User is offline   MasterDragoon Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 26-September 12
  • Tunngle Username: Legendofdragoon
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2012 - 14:28

hello, after having tried everything that is listed on the tutorial, I still have the same problemme connection and I am smiley in the bottom right corner in green, you have an idea to help me with that, thank you
0

#18 User is offline   slickricksweet16 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 23-September 11
  • Tunngle Username: slickricksweet16
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 October 2012 - 16:48

Here is my problem, I run the game via LAN (Tunngle), my friend connects fine, once we enter a dungeon and combat starts it seems like they are in a whole different channel/layer since they Teamspeak me saying I'm standing in one spot when actually I am waiting at the next entrance, then they say I vanish and then they catch up.

I have not yet fluidly engaged in combat with my teammate because of this. Can not find any forum or reported similar problem after scanning multiple Google search pages figured for once I had better start one.

Also my Borderlands 2 is rubber banding quickly whether through Tunngle or Hamachi, can not test Torchlight 2 with Hamachi though.
0

#19 User is offline   slickricksweet16 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 23-September 11
  • Tunngle Username: slickricksweet16
Reputation: 0
Neutral

Posted 10 October 2012 - 16:49

I searched all over for a solution to that problem, will try reinstalling, maybe a patch caused it.

This post has been edited by slickricksweet16: 10 October 2012 - 16:50

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (29 August 2015 - 09:04 PM)
Hi mates :)
@nitramzz, feel free to ask for help, mate :). If you need help with big problems then using the forums will be better :).
Hussain2332AA Icon : (29 August 2015 - 08:33 PM)
Hello
nitramzz Icon : (29 August 2015 - 06:32 PM)
Hello, may I ask for some help please
Mike Harper Icon : (29 August 2015 - 06:17 PM)
Hello mates :)
Aldo35 Icon : (29 August 2015 - 05:13 PM)
hi e.e
Xernilius Icon : (29 August 2015 - 04:20 PM)
Sich hei!=)
Xhanto Icon : (29 August 2015 - 03:00 PM)
ah toz
old skull Icon : (29 August 2015 - 02:08 PM)
я устанавливаю tunngle и он у меня не запускаеться
xxSPARTAN626xx Icon : (29 August 2015 - 10:55 AM)
guys, anybody still playing halo 2 vista?
Brioche Icon : (29 August 2015 - 10:44 AM)
@slepten you can try to reboot your computer and your router
Brioche Icon : (29 August 2015 - 10:23 AM)
hi :)
zahr074 Icon : (29 August 2015 - 10:17 AM)
hello
Slepten Icon : (29 August 2015 - 05:25 AM)
It worked fine yesterday but now it won't let me log in.
Slepten Icon : (29 August 2015 - 05:24 AM)
Can somebody help me with Error 4-121? I know nothing about computers.
Slepten Icon : (29 August 2015 - 05:24 AM)
Test
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:15 PM)
Great :-)
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 10:13 PM)
Worked great, Sectioned! Somehow it cloned, so I had 2 adapters... Disabled one and voilá!
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:08 PM)
Welcome. Let me know how you get on.
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 10:06 PM)
OK, TY
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:06 PM)
Restart PC after doing this but if it does not work I am pretty sure the developers are aware of the situation as there is a similer problem with windows 10. All seems to be working for me though.
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 10:04 PM)
Let's try then... I hope it works...
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 10:02 PM)
OK same as me. What you can try is opening your device manager, locate the Tunngle adapter and disable it and then re enable it. That should make it visible again.
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:58 PM)
5.5 and win 7 x64
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 09:56 PM)
OK are you using the new 5.5 version and also are you on windows 10?
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:53 PM)
Tried reinstalling also, but nope...
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:53 PM)
The same as some users: Tunngle launches (already up to date), logs me in but does not connect the adapter... and It has been stuck for 30min and counting...
Sectioned Icon : (28 August 2015 - 09:48 PM)
What issue are you having?
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:45 PM)
Emm, I'm having an issue with the client, don't know if I post a new thread or reply an open one with a similar issue... or just ask you guys directly...
Lt.Nightshade Icon : (28 August 2015 - 09:44 PM)
Hey, fellas, What's up?
Mike Harper Icon : (28 August 2015 - 07:10 PM)
Hello mates :)
Resize Chat Area