Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Borderlands 2 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Borderlands 2 Borderlands 2 on tunngle? Rate Topic: -----

#1 User is offline   Ryes125 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12
  • Tunngle Username: Ryes125
Reputation: 1
Neutral

Posted 09 September 2012 - 15:25

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!
0

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3927
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1839
Tunngle Master

Posted 09 September 2012 - 15:59

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 15:25, said:

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
3

#3 User is offline   Ryes125 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12
  • Tunngle Username: Ryes125
Reputation: 1
Neutral

Posted 09 September 2012 - 21:00

View PostRoyalgamer06, on 09 September 2012 - 15:59, said:

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/


Thank you!
1

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3927
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1839
Tunngle Master

Posted 09 September 2012 - 21:39

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 21:00, said:

Thank you!

No problem

This post has been edited by Royalgamer06: 13 September 2012 - 06:25

REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
2

#5 User is offline   kaz050 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11
  • Tunngle Username: kaz050
Reputation: -2
Neutral

Posted 13 September 2012 - 01:53

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.
-1

#6 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3927
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1839
Tunngle Master

Posted 13 September 2012 - 06:26

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#7 User is offline   kaz050 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11
  • Tunngle Username: kaz050
Reputation: -2
Neutral

Posted 14 September 2012 - 05:09

View PostRoyalgamer06, on 13 September 2012 - 06:26, said:

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.
1

#8 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3927
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1839
Tunngle Master

Posted 14 September 2012 - 06:40

View Postkaz050, on 14 September 2012 - 05:09, said:

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.

I know, already in the main page of mine thread:

Quote

In the first Borderlands, we were able to play LAN and Online, powered by Gamespy, on Tunngle.
I can confirm Borderlands 2 also has LAN.
Only the thing is, Borderlands 2 uses Steamworks in stead of Gamespy's matchmaking. So, we are not able to play on legit servers with the future SKiDROW version.
Only if someone is willing to make a Multiplayer Fix. But why? The game has LAN, so why bother...

http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#9 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2711
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6360
Tunngle Master

Posted 19 September 2012 - 11:25

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.


Why would having a game on Tunngle be pointless?? your post makes no sense at all.
Posted ImagePosted Image
2

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 20 September 2012 - 11:29

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3927
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1839
Tunngle Master

Posted 21 September 2012 - 06:47

View PostMan Of Game, on 20 September 2012 - 11:29, said:

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:

I dunno.
You can try, give us feedback...
I think you can, although you may run into some problems
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

anjavermelha100 Icon : (22 December 2014 - 12:05 AM)
I want to play rust and your?
anjavermelha100 Icon : (22 December 2014 - 12:05 AM)
I want to pla
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:49 PM)
Laybal, какую ошибку выдает?
Laybal Icon : (21 December 2014 - 09:47 PM)
в тылу врага 2 штурм установил ...захожу ошибку выбивает и выкидывает...хрен пойму
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:46 PM)
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:44 PM)
все равно спасибо тебе большое за помощ
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:43 PM)
хах блин теперь 4-110
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:22 PM)
AlexandrDeev, вот решение ошибки 4-101 http://www.tunngle.n...ost__p__1538943 , а это решение ошибки 4-109 http://www.tunngle.n...ost__p__1538967
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:19 PM)
поменял адаптер и тоже 4-109
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:18 PM)
мы сейчас вместе устанавливаем просто
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:18 PM)
а у друга 4-109
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:18 PM)
нет, 4-101
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:12 PM)
ошибка 4-109?
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:12 PM)
какой?
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:07 PM)
мне в самой программе пишет что невозможно найти сетевой адаптер. что делать?
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:06 PM)
все нашел спасибо, а и еще вопросик..
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:01 PM)
AlexandrDeev, сменить пароль можно перейдя по этой ссылке https://www.tunngle....e&area=password
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 08:56 PM)
я немогу зайти в тингл изза того что пароль большей(
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 08:56 PM)
парни как тут поменять пароль?
pitbuls Icon : (21 December 2014 - 07:45 PM)
8EX727H7LUWD7XLDEE6F
BrockLesnar05 Icon : (21 December 2014 - 07:41 PM)
No probs ... :)
Shouvik Talu... Icon : (21 December 2014 - 07:36 PM)
Thanks for your information mate. :thumbsup:
BrockLesnar05 Icon : (21 December 2014 - 07:30 PM)
It's not you only .... it's been like this for over a month now
Shouvik Talu... Icon : (21 December 2014 - 07:28 PM)
Why I am viewing this message?
Shouvik Talu... Icon : (21 December 2014 - 07:27 PM)
[#10221] You do not have permission to view the member listing.
Paapoo Icon : (21 December 2014 - 07:05 PM)
hi
Mike Harper Icon : (21 December 2014 - 04:39 PM)
Du können versuchen mit verwenden Opera 12.17 wie dein Default-browser :).
Auch sehe dass du hab nein Ad-block oder popup-blocker installieren :).

Mehr info: Client:Private_Networks#Troubleshooting
(Ich hoffe du verstehen mir)
CaptainMorgan24 Icon : (21 December 2014 - 04:31 PM)
Ich kann meine Private netzwerke nicht aktivieren
Mike Harper Icon : (21 December 2014 - 04:28 PM)
Hallo :). Was hilfe du brauchen? :)

Apropos, Tunngle ist ein produkt von Deutschland :).

(Ich bin nicht ein Deutscher und ich bin nicht ein admin.... mein Deutsch ist nicht sehr gut)
CaptainMorgan24 Icon : (21 December 2014 - 04:23 PM)
Ist hier ein Deutscher Admin dabei ?!! Brauche dringend hilfe!!
Resize Chat Area