Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Borderlands 2 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Borderlands 2 Borderlands 2 on tunngle? Rate Topic: -----

#1 User is offline   Ryes125 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12
  • Tunngle Username: Ryes125
Reputation: 1
Neutral

Posted 09 September 2012 - 15:25

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!
0

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1857
Tunngle Master

Posted 09 September 2012 - 15:59

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 15:25, said:

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
3

#3 User is offline   Ryes125 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12
  • Tunngle Username: Ryes125
Reputation: 1
Neutral

Posted 09 September 2012 - 21:00

View PostRoyalgamer06, on 09 September 2012 - 15:59, said:

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/


Thank you!
1

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1857
Tunngle Master

Posted 09 September 2012 - 21:39

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 21:00, said:

Thank you!

No problem

This post has been edited by Royalgamer06: 13 September 2012 - 06:25

REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
2

#5 User is offline   kaz050 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11
  • Tunngle Username: kaz050
Reputation: -2
Neutral

Posted 13 September 2012 - 01:53

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.
-1

#6 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1857
Tunngle Master

Posted 13 September 2012 - 06:26

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
1

#7 User is offline   kaz050 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11
  • Tunngle Username: kaz050
Reputation: -2
Neutral

Posted 14 September 2012 - 05:09

View PostRoyalgamer06, on 13 September 2012 - 06:26, said:

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.
1

#8 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1857
Tunngle Master

Posted 14 September 2012 - 06:40

View Postkaz050, on 14 September 2012 - 05:09, said:

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.

I know, already in the main page of mine thread:

Quote

In the first Borderlands, we were able to play LAN and Online, powered by Gamespy, on Tunngle.
I can confirm Borderlands 2 also has LAN.
Only the thing is, Borderlands 2 uses Steamworks in stead of Gamespy's matchmaking. So, we are not able to play on legit servers with the future SKiDROW version.
Only if someone is willing to make a Multiplayer Fix. But why? The game has LAN, so why bother...

http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
1

#9 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2720
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6364
Tunngle Master

Posted 19 September 2012 - 11:25

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.


Why would having a game on Tunngle be pointless?? your post makes no sense at all.
Posted ImagePosted Image
2

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 20 September 2012 - 11:29

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3943
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1857
Tunngle Master

Posted 21 September 2012 - 06:47

View PostMan Of Game, on 20 September 2012 - 11:29, said:

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:

I dunno.
You can try, give us feedback...
I think you can, although you may run into some problems
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Eingefügtes Bild
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

redloock Icon : (04 March 2015 - 08:25 PM)
yes, the forest 0.14 is playable in co op without tunngle, because i'm playing with special mod :) about gameplay: very good
Coco28 Icon : (04 March 2015 - 07:39 PM)
anyone know if the forest 0.14 is playable on co-op mode?
Mike Harper Icon : (04 March 2015 - 06:35 PM)
@ZeroFantasy: What kind of error are you getting, mate :)?
Mike Harper Icon : (04 March 2015 - 06:33 PM)
@kian00sh: You can try the solutions from this wiki: Error:4-109 :).
UNDER_GREY Icon : (04 March 2015 - 04:51 PM)
спрашивайте
sanek66 Icon : (04 March 2015 - 04:40 PM)
есть кто ? нужен совет
kian00sh Icon : (04 March 2015 - 04:24 PM)
who want's help me? :|
kian00sh Icon : (04 March 2015 - 04:23 PM)
:|
ZeroFantasy Icon : (04 March 2015 - 04:22 PM)
I just want to play Xenoverse online for a bit :(
kian00sh Icon : (04 March 2015 - 04:20 PM)
just i want play most wanted 2005 online . but just i see 4-109 error :((((
ZeroFantasy Icon : (04 March 2015 - 04:19 PM)
I'm getting a error
ZeroFantasy Icon : (04 March 2015 - 04:18 PM)
Can someone help me out with Dragon Ball Xenoverse?
kian00sh Icon : (04 March 2015 - 04:03 PM)
pls help!!!
kian00sh Icon : (04 March 2015 - 04:02 PM)
error 4-109
Mike Harper Icon : (04 March 2015 - 04:01 PM)
Hi :). What error do you see, mate?
kian00sh Icon : (04 March 2015 - 03:46 PM)
when i open the tunngle , i see a error!!! help!
kian00sh Icon : (04 March 2015 - 03:45 PM)
heeeelp mee!! i cant play most wanted 2005 online!
my tunngle was error
RacingIsMyPa... Icon : (04 March 2015 - 02:33 PM)
come and join me
RacingIsMyPa... Icon : (04 March 2015 - 02:32 PM)
i m playing NFS Most Wanted
RacingIsMyPa... Icon : (04 March 2015 - 02:30 PM)
is there someone
RacingIsMyPa... Icon : (04 March 2015 - 02:30 PM)
hii
Mike Harper Icon : (04 March 2015 - 12:49 PM)
Hey there :)
Aurum.z Icon : (04 March 2015 - 12:47 PM)
hyy
Mike Harper Icon : (04 March 2015 - 12:25 PM)
Hello mate :). You can put Tunngle skins in: C:\User\Public\Documents\Tunngle\Skins ;).
More info: Skins
Fire_Dash42 Icon : (04 March 2015 - 11:31 AM)
Guys, I forgot where to insert skins for Tunngle. Nobody will tell me the directory with skins?
xyixyixyi Icon : (04 March 2015 - 09:49 AM)
helo everybody!
Gabriel_9k Icon : (04 March 2015 - 12:20 AM)
alguem pra jogar need 2 ?
delcoker Icon : (03 March 2015 - 09:06 PM)
???
KrysaKrve Icon : (03 March 2015 - 08:22 PM)
lllooolll
KrysaKrve Icon : (03 March 2015 - 08:22 PM)
hfhjbhghjhg
Resize Chat Area