Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Borderlands 2 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Borderlands 2 Borderlands 2 on tunngle? Rate Topic: -----

#1 User is offline   Ryes125 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12
  • Tunngle Username: Ryes125
Reputation: 1
Neutral

Posted 09 September 2012 - 15:25

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!
0

#2 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1864
Tunngle Master

Posted 09 September 2012 - 15:59

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 15:25, said:

HELLO

I would like to know if Borderlands 2 is going to be available on TUNNGLE?

Thanks in advance!

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
3

#3 User is offline   Ryes125 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 20-June 12
  • Tunngle Username: Ryes125
Reputation: 1
Neutral

Posted 09 September 2012 - 21:00

View PostRoyalgamer06, on 09 September 2012 - 15:59, said:

Yes, it has LAN mode, so it probably will work on Tunngle!
More info, here: http://www.tunngle.n...-borderlands-2/


Thank you!
1

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1864
Tunngle Master

Posted 09 September 2012 - 21:39

View PostRyes125, on 09 September 2012 - 21:00, said:

Thank you!

No problem

This post has been edited by Royalgamer06: 13 September 2012 - 06:25

REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
2

#5 User is offline   kaz050 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11
  • Tunngle Username: kaz050
Reputation: -2
Neutral

Posted 13 September 2012 - 01:53

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.
-1

#6 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1864
Tunngle Master

Posted 13 September 2012 - 06:26

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#7 User is offline   kaz050 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-April 11
  • Tunngle Username: kaz050
Reputation: -2
Neutral

Posted 14 September 2012 - 05:09

View PostRoyalgamer06, on 13 September 2012 - 06:26, said:

But Borderlands 2 uses Steamworks matchmaking in stead of Gamespy Matchmaking :C

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.
1

#8 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1864
Tunngle Master

Posted 14 September 2012 - 06:40

View Postkaz050, on 14 September 2012 - 05:09, said:

last time i looked they added in offline lan support aswell as online.

I know, already in the main page of mine thread:

Quote

In the first Borderlands, we were able to play LAN and Online, powered by Gamespy, on Tunngle.
I can confirm Borderlands 2 also has LAN.
Only the thing is, Borderlands 2 uses Steamworks in stead of Gamespy's matchmaking. So, we are not able to play on legit servers with the future SKiDROW version.
Only if someone is willing to make a Multiplayer Fix. But why? The game has LAN, so why bother...

http://www.tunngle.n...-borderlands-2/
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#9 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2727
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6380
Tunngle Master

Posted 19 September 2012 - 11:25

View Postkaz050, on 13 September 2012 - 01:53, said:

yes it has lan no its pointless because you can play online via gamespy.


Why would having a game on Tunngle be pointless?? your post makes no sense at all.
Posted ImagePosted Image
2

#10 User is offline   Man Of Game Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 10-May 12
  • Location: DZ , Relizane
  • Tunngle Username: Meguenni48
Reputation: 70
Good

Posted 20 September 2012 - 11:29

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:





T h e G a m i n g R e v o l u t i o n Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#11 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1864
Tunngle Master

Posted 21 September 2012 - 06:47

View PostMan Of Game, on 20 September 2012 - 11:29, said:

is iT working with the BLackBox Release or any other repack ? :rolleyes:

I dunno.
You can try, give us feedback...
I think you can, although you may run into some problems
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mister_eko Icon : (30 June 2015 - 08:04 AM)
Callspawnserver; unexpected response ;$0
4e eto takoye mat ego 4to mne delat
Mister_eko Icon : (30 June 2015 - 08:04 AM)
runtime error at(178;2996;)>>>WTF?
aavaz Icon : (30 June 2015 - 01:53 AM)
hey
aavaz Icon : (30 June 2015 - 01:52 AM)
hey
UNDER_GREY Icon : (29 June 2015 - 08:09 PM)
SwagLink, Error:126
SwagLink Icon : (29 June 2015 - 08:00 PM)
Systemfehler. Code 126. The specific module could not be found
SwagLink Icon : (29 June 2015 - 08:00 PM)
Cant start it up, gives me an error:
UNDER_GREY Icon : (29 June 2015 - 07:36 PM)
Leksus89rus, какую ошибку выдает? учетная запись активирована?
Leksus89rus Icon : (29 June 2015 - 06:36 PM)
не могу авторизоваться в самой программе тангл,что делать?логин и пароль пишу и все равно ни как
kostegriz Icon : (29 June 2015 - 04:59 PM)
ergergrt
zonkedmandable Icon : (29 June 2015 - 01:53 PM)
hi there why do i get a runtime error R6025 and then tunngle says GUI failed
Lem0ngg Icon : (29 June 2015 - 12:28 PM)
hh
Mike Harper Icon : (29 June 2015 - 10:33 AM)
@Reproman: Hey :). Tunngle is 100% safe ;). It's always checked for virus before releasing. I use it for myself (over years) with Kaspersky IS, never had any trouble. You can also check this wiki for more info: Antivirus#Tunngle ;)
Mike Harper Icon : (29 June 2015 - 10:30 AM)
@naughty_girl : To see your Virtual IP, you need to join a network first ;).
For problem with the internet, check this wiki: www.tunngle.net/wiki/Troubleshooting#Disconnects
And for the last one, check this wiki: Error:4-112 :)
Mike Harper Icon : (29 June 2015 - 10:27 AM)
@jokerpunt: Have you also opened two different ports in your router? Please make sure you've done everything correctly from this wiki: Port_Forward#Multiple_PCs ;)
Mike Harper Icon : (29 June 2015 - 10:26 AM)
@Dark Vortex 29: Which one do you mean mate :) ? You can find a list of usable BBCodes in this link: http://www.tunngle.n...gends&do=bbcode :)
Mike Harper Icon : (29 June 2015 - 10:26 AM)
Hello mates :)
Dark Vortex 29 Icon : (29 June 2015 - 09:52 AM)
BBCode already seems to work, so, what function does the grayed-out "BBCode" button serve?
Dark Vortex 29 Icon : (29 June 2015 - 09:52 AM)
Format test.
Dark Vortex 29 Icon : (29 June 2015 - 09:46 AM)
No viruses at all.
danut.98 Icon : (29 June 2015 - 08:47 AM)
:sleeping:
danut.98 Icon : (29 June 2015 - 08:47 AM)
salut
ObeseWhale Icon : (29 June 2015 - 05:22 AM)
Tunngle is safe and virus free.
Reproman Icon : (29 June 2015 - 12:13 AM)
Just to be safe, no one has gotten a virus from tunngle right? I just want to be sure.
beko134 Icon : (28 June 2015 - 11:23 PM)
hi
RanjitFalguni Icon : (28 June 2015 - 08:24 PM)
guys, what do i do if every time i try to join a server it puts me youwere kicked off the game?
naughty_girl Icon : (28 June 2015 - 06:58 PM)
anyone help
naughty_girl Icon : (28 June 2015 - 06:51 PM)
i already turned off my firewall
naughty_girl Icon : (28 June 2015 - 06:51 PM)
now ti says "could not establish a UDP connection.."
Godbrine012 Icon : (28 June 2015 - 06:45 PM)
The problem is in your internet. check the firewall.
Resize Chat Area