Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Looking to rent a dayZ sanctuary server - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Looking to rent a dayZ sanctuary server Rate Topic: -----

#1 User is offline   pudd1nG Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 29-July 12
  • Tunngle Username: pudd1nG
Reputation: 1
Neutral

Posted 29 July 2012 - 21:00

Hey guys, mods quickly demolished my post on the official forums as the peoples republic of the dayz hive didn't see it fit for their society.

Till they sort out server hopping and vehicle hacks we plan to play on a private hive only giving the password to our own relatively small community. I am looking to rent a dayZ sanctuaray server. I really don't have the time to fluff around myself with a VPS so either a hosting company who could accommodate this or an individual who can make this happen for us could get in contact and we can finalise things like price :)

Yes I am well aware the dayz team doesn't like this, but there is absolutely no reason for them to prohibit these kinds of servers other than a plan on running a totalitarian regime, which just doesn't work

Thanks!
1

#2 User is offline   battlesoldier1 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 24-July 12
  • Tunngle Username: battlesoldier1
Reputation: 0
Neutral

Posted 30 July 2012 - 00:18

Im interested in the same.
Looking for a non hive server with password.
5-10 slots is ok.

if anyone can host it or help me with making one pls pm
0

#3 User is offline   Humbleuk Icon

  • Advanced Tunngler
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 410
  • Joined: 07-June 12
  • Tunngle Username: humbleuk
Reputation: 56
Average

Posted 30 July 2012 - 01:29

Why not join a established private server and make it your home instead?
If you are unsure about how things work anyway, becoming admins and getting it updated and maintained would pose a bigger problem overtime, especially if you are unsure how it really works.

Why not just follow anti rockets tutorial or gur abduls and try it on a home pc first, if you feel you can work with it move to a proper dedicated server or a vps that can handle it.
HTTP:///WWW.DAYZMAD.COM - UK 1 PRIVATE SERVER
0

#4 User is offline   serprime Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 12-July 12
  • Tunngle Username: serprime
Reputation: 0
Neutral

Posted 30 July 2012 - 10:54

Hey,
soo
I got a dedicated root server from hetzner.de .
It has a I7-3770 4(8) x 3.4 -3.9ghz
16gb ram
Sata 3 hdd
100mbit up/down
transfer bandwith limits per month 10tb then locked at 10mbit/s

My Dayz servers are AT01-AT02-AT03 @ Sanctuary 2.3.2 @ 1.7.2.4@ latest beta patch
I have enough space to host a few 5-20 slot servers
At the moment i wont take any money for any service!
You can donate a few bucks as you like with paypal
You can choose your own server password / rcon password.
I have also space on my ts3 server for your clan.
Just add me in skype if you want more details : dayz-serprime
If you want to try out the server stability join one the three servers !

so long,
serprime
0

#5 User is offline   darksoon Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 30
  • Joined: 31-May 11
  • Tunngle Username: darksoon
Reputation: 4
Neutral

Posted 30 July 2012 - 11:55

Hey Guys,

i can host a lot of DayZ Server. My Root System is

Intel i7 3960X EE @6x3300 MHz
32 GB DDR3 Ram
500GB SATA3, 7.500 upm, 8MB
3 Gbit/s Connection
Location: Germany

You can choose Rcon pass etc... restarts and updates was made by me. additional you become an own TS3 :)
Write me an PM :)
Our Private Server:
Posted Image
1

#6 User is offline   Aluessa Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 24-May 11
  • Tunngle Username: aluessa87
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 August 2012 - 15:49

View Postserprime, on 30 July 2012 - 10:54, said:

Hey,
soo
I got a dedicated root server from hetzner.de .
It has a I7-3770 4(8) x 3.4 -3.9ghz
16gb ram
Sata 3 hdd
100mbit up/down
transfer bandwith limits per month 10tb then locked at 10mbit/s

My Dayz servers are AT01-AT02-AT03 @ Sanctuary 2.3.2 @ 1.7.2.4@ latest beta patch
I have enough space to host a few 5-20 slot servers
At the moment i wont take any money for any service!
You can donate a few bucks as you like with paypal
You can choose your own server password / rcon password.
I have also space on my ts3 server for your clan.
Just add me in skype if you want more details : dayz-serprime
If you want to try out the server stability join one the three servers !

so long,
serprime


I am extreamly interested in renting a 15 man private DayZ Sanctuary server. If you still have availability, reply back. Thanks.
0

#7 User is offline   Heizenberg Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 34
  • Joined: 01-August 12
  • Tunngle Username: Heizenberg
Reputation: 2
Neutral

Posted 04 August 2012 - 05:59

View PostAluessa, on 03 August 2012 - 15:49, said:

I am extreamly interested in renting a 15 man private DayZ Sanctuary server. If you still have availability, reply back. Thanks.

I am also interested in renting a 20 man server to get familiar with the server setup before I go to 40-50 slots.

I can setup a server now but would like to begin experimenting with a live setup, if anybody is capable of or knows someone that is capable of hosting a private dayz server let us know. I've looked at some of the current providers for the regular dayz server but I have yet to contact any of them.
1

#8 User is offline   vamp1212 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 03-June 13
  • Tunngle Username: vampire1212
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 June 2013 - 18:19

Before you hurry renting any server take a look here, is the best compare with up to 18 hosts for dayz server rental
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

bbatmmann Icon : (14 February 2016 - 09:24 PM)
did i done goofed ?
bbatmmann Icon : (14 February 2016 - 09:23 PM)
yooo i have a problem fellas , i port forwarded tunngle but it keeps having that stupid yello smiley face ...its looking at me .... here a printscreen of the port fwrd http://prntscr.com/a39vcc :thumbdown:
Mike Harper Icon : (14 February 2016 - 09:06 PM)
@mRziggs, glad to help, mate ^^
@DigitalNinja, you can click the "Start a new Topic" button from top of any forum ;), or use "Add reply" button to reply to or to put a comment in a topic :)
@iliya_2006, have you tried using the offline installer? :)
Cyberlady Icon : (14 February 2016 - 06:59 PM)
iliya_2006, which error or nothing?
Cyberlady Icon : (14 February 2016 - 06:59 PM)
DigitalNinja, yes
iliya_2006 Icon : (14 February 2016 - 06:56 PM)
:D
iliya_2006 Icon : (14 February 2016 - 06:56 PM)
/background
iliya_2006 Icon : (14 February 2016 - 06:52 PM)
Hello?
iliya_2006 Icon : (14 February 2016 - 06:51 PM)
Hello Guys I'm in windows 10 and my tunngle won't open can someone help me plz?
DigitalNinja Icon : (14 February 2016 - 06:45 PM)
Does anyone know how to post something in the forum...I need some help
mRziggs Icon : (14 February 2016 - 05:45 PM)
mr mike ty for help
mRziggs Icon : (14 February 2016 - 05:45 PM)
hey all
Mike Harper Icon : (14 February 2016 - 05:37 PM)
Hey :). What help do you need mate? :)
TigerBella1234 Icon : (14 February 2016 - 04:56 PM)
anyone?
TigerBella1234 Icon : (14 February 2016 - 04:47 PM)
Need help
Mike Harper Icon : (14 February 2016 - 03:15 PM)
@bobymarley76, Welcome to Tunngle :). Check this : http://www.tunngle.n...ow-to-tutorial/ ;)
Mike Harper Icon : (14 February 2016 - 03:13 PM)
@gamingdivergent, Hey mate :). Welcome to Tunngle :). Have you already tried full uninstall and reinstall? :)
@xxxMeddesxxx, you can use this link to reset your password (if it's what you asked): https://www.tunngle....ection=lostpass :)
gamingdivergent Icon : (14 February 2016 - 01:50 PM)
when i sign in tunngle,tunngle stops working and shutdowns..What can i do?
gamingdivergent Icon : (14 February 2016 - 01:49 PM)
hey mikeharper
xxxMeddesxxx Icon : (14 February 2016 - 01:16 PM)
desoler je sais pas pour R6
xxxMeddesxxx Icon : (14 February 2016 - 01:15 PM)
me to for password
bobymarley76 Icon : (14 February 2016 - 08:59 AM)
est ce que quelqu'un peut me dire ou je peux trouver la liste des serveur rainbow six siege?
bobymarley76 Icon : (14 February 2016 - 08:58 AM)
bonjours as tous
Mike Harper Icon : (14 February 2016 - 08:55 AM)
Hello TigerBella1234 :). If you see a red cross near his name then you'll need to setup Port_Forward to fix that problem ;)
TigerBella1234 Icon : (14 February 2016 - 08:22 AM)
...
TigerBella1234 Icon : (14 February 2016 - 08:17 AM)
please help
TigerBella1234 Icon : (14 February 2016 - 08:15 AM)
Last night at my home we played on my wifi and worked
TigerBella1234 Icon : (14 February 2016 - 08:15 AM)
Can someone help please. I am playing onl;ine with my internet, my brother at his home with a 3G stick. He cant find matches i am hosting. IS there a setting he needs to do for 3G>
TigerBella1234 Icon : (14 February 2016 - 08:14 AM)
Hi Guys
Beatotic98 Icon : (14 February 2016 - 06:38 AM)
como activo para hacer un server?
Resize Chat Area