Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod" - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod" Google Tradutor! Rate Topic: -----

#1 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 26 July 2012 - 17:07

How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod"

DayZ Items/Vehicles ID's

NOTE: In the first place. I did this with files "Guru Abdul" and "ConanHUN"

Open your server, and between him, the place where you will want to put the vehicle / object.

Example: I want my vehicle / object appears in one of the sheds the "airfield"

Spoiler


After that, you can leave your server and turn it off

Enter your connection Navicat
and open the "DB" in the dayz.
my database is called "dayz"

Spoiler


Now, the table is "spawns" and add the vehicle as well.

example:

Spoiler


Now go to "objects" and add the vehicle as well.

Spoiler


Now, remember where you left your character on your server?

Now go in the "main" column in the column will "POS"
copy that is within this column "Do not copy copy the column, which is within"
Spoiler


place where he was missing in the tables "spawns" and "objects"
Spoiler


Ok, now restart the server so that the vehicle will be it!

My Result
Posted Image

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 08:44

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
6

#2 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 26 July 2012 - 20:43

I have 2 problems.

First in my objects there are no other vehicles.

Second when I add a vehicle does the ID have to be the same in spawn as objects? Because vehicle I start at 74 but objects is already at like 130.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#3 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 26 July 2012 - 22:21

Alright I got it. I have no other vehicles in objects so can you give the info for a vehicle to spawn with everything damaged?

I got the "[[motor|1]|[wheel_2_1|1]]" part but do not know what to put in 'damage' row.

No matter what I set the motor, wheel etc to (1 or 2) the vehicle still spawns with all green parts?


Alright everything works now!

This post has been edited by RumbleJunkie: 27 July 2012 - 01:06

Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#4 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 01:04

View PostRumbleJunkie, on 26 July 2012 - 20:43, said:

I have 2 problems.

First in my objects there are no other vehicles.

Second when I add a vehicle does the ID have to be the same in spawn as objects? Because vehicle I start at 74 but objects is already at like 130.


not expensive, I started with the number 74 because I already have another 73 vehicles / object on my server, so you follow the numerical order in your database!

if you wanted to put this vehicle totally damaged in HEALTH

Quote

[["glass1"|1]|["glass2"|1]|["glass3"|1]|["glass4"|1]|["wheel_1_1_steering"|1]|["wheel_1_2_steering"|1]|["wheel_2_1_steering"|1]|["motor"|0.8]|["karoserie"|1]|["palivo"|0.8]]

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 01:06

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#5 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 01:48

View PostKornvN, on 27 July 2012 - 01:04, said:

not expensive, I started with the number 74 because I already have another 73 vehicles / object on my server, so you follow the numerical order in your database!

if you wanted to put this vehicle totally damaged in HEALTH


Awesome thanks, I'm sure this post will help others as well.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#6 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 04:44

Have another question, if the vehicles get destroyed do they respawn?
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#7 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 08:28

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 04:44, said:

Have another question, if the vehicles get destroyed do they respawn?


not. to making a querry here to return to the destroyed vehicles to respawn places!
I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#8 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 11:06

Ok, also how do you add vehicles that are not in DayZ, I tried adding a few other non-standard vehicles and they do not spawn. I added them to both objects and spawn tables but still no go?
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#9 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 11:28

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 11:06, said:

Ok, also how do you add vehicles that are not in DayZ, I tried adding a few other non-standard vehicles and they do not spawn. I added them to both objects and spawn tables but still no go?


expensive to add vehicles that is not the dayz, I'll post how to do this, because in itself priprio mod addons, ta all banned, here about 30 minutes I'll post how to do this, I'm kinda busy with my parents forum sorry I'll post on shelves.

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 11:29

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#10 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 11:36

Ok send me link or post here, I just hope I can understand your english enough to follow the instructions properly.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#11 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 12:05

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 11:36, said:

Ok send me link or post here, I just hope I can understand your english enough to follow the instructions properly.


Sorry but sometimes need to use the translator to respond quickly but I'm not fluent.
I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#12 User is offline   Wsylum Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 06-July 12
  • Tunngle Username: Wsylum
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 July 2012 - 20:04

hi KornvN

i have added HMMWV_Armored but no spawn why. is it baned for dayz(1.7.2.3)? if that true. which vehicles can i add in dayz(1.7.2.3)?
0

#13 User is offline   MrSherenai Icon

  • Advanced Tunngler
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 218
  • Joined: 15-July 12
  • Tunngle Username: MrSherenai
Reputation: 49
Average

Posted 28 July 2012 - 23:58

View PostWsylum, on 28 July 2012 - 20:04, said:

hi KornvN

i have added HMMWV_Armored but no spawn why. is it baned for dayz(1.7.2.3)? if that true. which vehicles can i add in dayz(1.7.2.3)?

http://www.tunngle.n...utorial-season/
Project DayZ++ , enlarge your experience.
Click me for more information on Project Dayz++ and its features.
[NEW DAYZ MAP] Panthera Island! Klick!
1

#14 User is offline   Wsylum Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 06-July 12
  • Tunngle Username: Wsylum
Reputation: 0
Neutral

Posted 01 August 2012 - 14:33

View PostMrSherenai, on 28 July 2012 - 23:58, said:



Thx MrSherenai i will try to :thumbup:
0

#15 User is offline   jackel7007 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-July 12
  • Tunngle Username: jackel7007
Reputation: 0
Neutral

Posted 02 August 2012 - 22:19

I can't find the databases?

I setup a new connection --> MySQL
Give it a name, and port 3316 with root/root

After connecting I open The servername, and then open hivemind
then when i open tables, i see these names:

character_data
dbver
objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

So i dont see the same tables and columns in the tables as in the example..

what am I doing wrong?
0

#16 User is offline   neonitrous Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 11-September 12
  • Tunngle Username: GameOverBlog
Reputation: 1
Neutral

Posted 17 September 2012 - 15:25

Merci beaucoup
Thanks Very Much

For French or Uk : http://www.gameoverb...r-serveur-dayz/

At the end of this i've put the explanation for DB version with

objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

Regards

Thx a lot it's work for me :)

Have a nice day
Admin : GameOverBlog
DayZ Files : Files
DayZ Stories (FR) : Stories
DayZ Tutos : Tutos
0

#17 User is offline   Mernster Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 28-August 12
  • Tunngle Username: Mernster
Reputation: 1
Neutral

Posted 22 September 2012 - 09:43

View Postjackel7007, on 02 August 2012 - 22:19, said:

I can't find the databases?

I setup a new connection --> MySQL
Give it a name, and port 3316 with root/root

After connecting I open The servername, and then open hivemind
then when i open tables, i see these names:

character_data
dbver
objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

So i dont see the same tables and columns in the tables as in the example..

what am I doing wrong?

This must be a different DayZ Server Mod than the one your using. I have the same style that you have. Go under "object_spawns" and set it as the first set of his explanation. the next place you add the vehicle is in "objects_data" and that is where you set the second part. Hope that helps you. If not pm if you need more help.
1

#18 User is offline   Dook89 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 13-May 12
  • Tunngle Username: dook1989
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 February 2013 - 16:44

hello im noob on server hosting and i wonder if any kind person can help me step by step.

Pm plz

thx for taking your time.

This post has been edited by Dook89: 21 February 2013 - 16:45

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (13 February 2016 - 06:30 AM)
Hey :). Welcome to Tunngle :) Check this: http://www.tunngle.n...ow-to-tutorial/ :)
Lord_Azimuth Icon : (13 February 2016 - 06:24 AM)
hey guys how to play rainbow six siege online thru tunngle ?
Cyberlady Icon : (13 February 2016 - 01:13 AM)
saloo7ee Icon : (13 February 2016 - 01:08 AM)
Arabic
Cyberlady Icon : (13 February 2016 - 01:06 AM)
saloo7ee, what language do u prefer?
saloo7ee Icon : (13 February 2016 - 01:01 AM)
I'm not good at English
:pinch:
ObeseWhale Icon : (13 February 2016 - 12:59 AM)
You can open your Port by setting up a Port_Forward :)
ObeseWhale Icon : (13 February 2016 - 12:59 AM)
Hey :)
saloo7ee Icon : (13 February 2016 - 12:58 AM)
yeah can u tell me how?
Cyberlady Icon : (13 February 2016 - 12:51 AM)
saloo7ee, maybe, need to open it? ;)
saloo7ee Icon : (13 February 2016 - 12:37 AM)
my port is closed
saloo7ee Icon : (13 February 2016 - 12:37 AM)
guys plz help me
Cyberlady Icon : (12 February 2016 - 11:44 PM)
pavaya66, u mean this release from PROPHET?
jaythegamer00 Icon : (12 February 2016 - 11:28 PM)
who wants to play naruto ?
LeddFoot Icon : (12 February 2016 - 10:49 PM)
does any one else have a problem w/ the amount of Cpu being used just to sign into tunngle
XenomorphYTPL Icon : (12 February 2016 - 08:32 PM)
.
pavaya66 Icon : (12 February 2016 - 08:10 PM)
hey need help
pavaya66 Icon : (12 February 2016 - 08:09 PM)
got company of heros complete eddition and there is no any option multiplayer>LAN anyone know
pavaya66 Icon : (12 February 2016 - 08:08 PM)
guys
pavaya66 Icon : (12 February 2016 - 08:08 PM)
hey need help
lekakos13 Icon : (12 February 2016 - 06:41 PM)
is anybody there ?
lekakos13 Icon : (12 February 2016 - 06:38 PM)
i have a problem
lekakos13 Icon : (12 February 2016 - 06:38 PM)
hi
pitsch83 Icon : (12 February 2016 - 04:31 PM)
@Cyberlade IWWG ist mein kollege mit dem ich spielen möchte im game Dying Light.
IWWG Icon : (12 February 2016 - 04:21 PM)
@hi Cyberlady....Pitsch83 ist ein kolege von mir wir spielen das dying light spiel
Cyberlady Icon : (12 February 2016 - 03:19 PM)
pitsch83, hallo
was für ein Spiel?
vielleicht, es ist notwendig einen port für ein Spiel z. öffnen oder verwenden die gleiche version
aber hier wir brauchen besonderheiten, eine detailliertere beschreibung des problems
pitsch83 Icon : (12 February 2016 - 03:13 PM)
hallo was muss ich machen das mein freund meine Lobby sehen kann??
0_MyXa_0 Icon : (12 February 2016 - 01:08 PM)
привет
0_MyXa_0 Icon : (12 February 2016 - 01:07 PM)
:whistling:
Qatoi Icon : (12 February 2016 - 10:07 AM)
Dying Light: The Following (Fixed DLC list) -- http://www.tunngle.n...fixed-dlc-list/
Resize Chat Area