Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod" - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod" Google Tradutor! Rate Topic: -----

#1 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 26 July 2012 - 17:07

How put the vehicle on your server manually "ArmA 2 DayZ Mod"

DayZ Items/Vehicles ID's

NOTE: In the first place. I did this with files "Guru Abdul" and "ConanHUN"

Open your server, and between him, the place where you will want to put the vehicle / object.

Example: I want my vehicle / object appears in one of the sheds the "airfield"

Spoiler


After that, you can leave your server and turn it off

Enter your connection Navicat
and open the "DB" in the dayz.
my database is called "dayz"

Spoiler


Now, the table is "spawns" and add the vehicle as well.

example:

Spoiler


Now go to "objects" and add the vehicle as well.

Spoiler


Now, remember where you left your character on your server?

Now go in the "main" column in the column will "POS"
copy that is within this column "Do not copy copy the column, which is within"
Spoiler


place where he was missing in the tables "spawns" and "objects"
Spoiler


Ok, now restart the server so that the vehicle will be it!

My Result
Posted Image

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 08:44

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
6

#2 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 26 July 2012 - 20:43

I have 2 problems.

First in my objects there are no other vehicles.

Second when I add a vehicle does the ID have to be the same in spawn as objects? Because vehicle I start at 74 but objects is already at like 130.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#3 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 26 July 2012 - 22:21

Alright I got it. I have no other vehicles in objects so can you give the info for a vehicle to spawn with everything damaged?

I got the "[[motor|1]|[wheel_2_1|1]]" part but do not know what to put in 'damage' row.

No matter what I set the motor, wheel etc to (1 or 2) the vehicle still spawns with all green parts?


Alright everything works now!

This post has been edited by RumbleJunkie: 27 July 2012 - 01:06

Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#4 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 01:04

View PostRumbleJunkie, on 26 July 2012 - 20:43, said:

I have 2 problems.

First in my objects there are no other vehicles.

Second when I add a vehicle does the ID have to be the same in spawn as objects? Because vehicle I start at 74 but objects is already at like 130.


not expensive, I started with the number 74 because I already have another 73 vehicles / object on my server, so you follow the numerical order in your database!

if you wanted to put this vehicle totally damaged in HEALTH

Quote

[["glass1"|1]|["glass2"|1]|["glass3"|1]|["glass4"|1]|["wheel_1_1_steering"|1]|["wheel_1_2_steering"|1]|["wheel_2_1_steering"|1]|["motor"|0.8]|["karoserie"|1]|["palivo"|0.8]]

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 01:06

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#5 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 01:48

View PostKornvN, on 27 July 2012 - 01:04, said:

not expensive, I started with the number 74 because I already have another 73 vehicles / object on my server, so you follow the numerical order in your database!

if you wanted to put this vehicle totally damaged in HEALTH


Awesome thanks, I'm sure this post will help others as well.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#6 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 04:44

Have another question, if the vehicles get destroyed do they respawn?
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#7 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 08:28

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 04:44, said:

Have another question, if the vehicles get destroyed do they respawn?


not. to making a querry here to return to the destroyed vehicles to respawn places!
I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#8 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 11:06

Ok, also how do you add vehicles that are not in DayZ, I tried adding a few other non-standard vehicles and they do not spawn. I added them to both objects and spawn tables but still no go?
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#9 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 11:28

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 11:06, said:

Ok, also how do you add vehicles that are not in DayZ, I tried adding a few other non-standard vehicles and they do not spawn. I added them to both objects and spawn tables but still no go?


expensive to add vehicles that is not the dayz, I'll post how to do this, because in itself priprio mod addons, ta all banned, here about 30 minutes I'll post how to do this, I'm kinda busy with my parents forum sorry I'll post on shelves.

This post has been edited by KornvN: 27 July 2012 - 11:29

I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#10 User is offline   RumbleJunkie Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 74
  • Joined: 24-July 12
  • Location: Va, USA
  • Tunngle Username: RumbleJunkie
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2012 - 11:36

Ok send me link or post here, I just hope I can understand your english enough to follow the instructions properly.
Did I help you resolve a problem? Rep me!
0

#11 User is offline   KornvN Icon

  • Tunngler
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 20-June 11
  • Location: Brasil
  • Tunngle Username: kornvn666
Reputation: 55
Average

Posted 27 July 2012 - 12:05

View PostRumbleJunkie, on 27 July 2012 - 11:36, said:

Ok send me link or post here, I just hope I can understand your english enough to follow the instructions properly.


Sorry but sometimes need to use the translator to respond quickly but I'm not fluent.
I helped you? + Rep me. - Posted Image

Galera, finalmente o forum da Tunngle em nossa lingua
Forum em Portugues Brasileiro
0

#12 User is offline   Wsylum Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 06-July 12
  • Tunngle Username: Wsylum
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 July 2012 - 20:04

hi KornvN

i have added HMMWV_Armored but no spawn why. is it baned for dayz(1.7.2.3)? if that true. which vehicles can i add in dayz(1.7.2.3)?
0

#13 User is offline   MrSherenai Icon

  • Advanced Tunngler
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 218
  • Joined: 15-July 12
  • Tunngle Username: MrSherenai
Reputation: 49
Average

Posted 28 July 2012 - 23:58

View PostWsylum, on 28 July 2012 - 20:04, said:

hi KornvN

i have added HMMWV_Armored but no spawn why. is it baned for dayz(1.7.2.3)? if that true. which vehicles can i add in dayz(1.7.2.3)?

http://www.tunngle.n...utorial-season/
Project DayZ++ , enlarge your experience.
Click me for more information on Project Dayz++ and its features.
[NEW DAYZ MAP] Panthera Island! Klick!
1

#14 User is offline   Wsylum Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 06-July 12
  • Tunngle Username: Wsylum
Reputation: 0
Neutral

Posted 01 August 2012 - 14:33

View PostMrSherenai, on 28 July 2012 - 23:58, said:



Thx MrSherenai i will try to :thumbup:
0

#15 User is offline   jackel7007 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-July 12
  • Tunngle Username: jackel7007
Reputation: 0
Neutral

Posted 02 August 2012 - 22:19

I can't find the databases?

I setup a new connection --> MySQL
Give it a name, and port 3316 with root/root

After connecting I open The servername, and then open hivemind
then when i open tables, i see these names:

character_data
dbver
objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

So i dont see the same tables and columns in the tables as in the example..

what am I doing wrong?
0

#16 User is offline   neonitrous Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 11-September 12
  • Tunngle Username: GameOverBlog
Reputation: 1
Neutral

Posted 17 September 2012 - 15:25

Merci beaucoup
Thanks Very Much

For French or Uk : http://www.gameoverb...r-serveur-dayz/

At the end of this i've put the explanation for DB version with

objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

Regards

Thx a lot it's work for me :)

Have a nice day
Admin : GameOverBlog
DayZ Files : Files
DayZ Stories (FR) : Stories
DayZ Tutos : Tutos
0

#17 User is offline   Mernster Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 28-August 12
  • Tunngle Username: Mernster
Reputation: 1
Neutral

Posted 22 September 2012 - 09:43

View Postjackel7007, on 02 August 2012 - 22:19, said:

I can't find the databases?

I setup a new connection --> MySQL
Give it a name, and port 3316 with root/root

After connecting I open The servername, and then open hivemind
then when i open tables, i see these names:

character_data
dbver
objects_classes
objects_data
object_spawns
player_data
player_login

So i dont see the same tables and columns in the tables as in the example..

what am I doing wrong?

This must be a different DayZ Server Mod than the one your using. I have the same style that you have. Go under "object_spawns" and set it as the first set of his explanation. the next place you add the vehicle is in "objects_data" and that is where you set the second part. Hope that helps you. If not pm if you need more help.
1

#18 User is offline   Dook89 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 13-May 12
  • Tunngle Username: dook1989
Reputation: 0
Neutral

Posted 21 February 2013 - 16:44

hello im noob on server hosting and i wonder if any kind person can help me step by step.

Pm plz

thx for taking your time.

This post has been edited by Dook89: 21 February 2013 - 16:45

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

IBRAHIMPRO-FBI Icon : (03 May 2016 - 09:52 PM)
Free DLC Battlefield 4 Dragon's Teeth & Battlefield Hardline Robbery
https://www.origin.c...es/on-the-house
Mike Harper Icon : (03 May 2016 - 08:03 PM)
Hi mate :)
griartem Icon : (03 May 2016 - 07:49 PM)
hello
danielgonthi Icon : (03 May 2016 - 05:26 PM)
I need help with Rainbow Six siege
Psystec Icon : (03 May 2016 - 04:02 PM)
Hi mihram50, are you sure you are using the same version of Gmod as the server :)
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:26 PM)
can somebody help me?
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:26 PM)
i can not join online
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:25 PM)
i need help with garrys mod
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:25 PM)
guys
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:25 PM)
hi
Cj.1 Icon : (03 May 2016 - 03:19 PM)
WHATSUP dude
Alex_char Icon : (03 May 2016 - 02:09 PM)
э
nokialol Icon : (03 May 2016 - 02:06 PM)
Someone wants to play Zombie army:trilogy
uberpers Icon : (03 May 2016 - 11:08 AM)
в ск2 тут реально поиграть ?
wing2907 Icon : (03 May 2016 - 08:37 AM)
im heading to arma
UNDER_GREY Icon : (02 May 2016 - 08:08 PM)
Mefystofell666, каждый день общий онлайн около 50к, но по разным играм он отличается, в одни играет много, в другие мало.
Mefystofell666 Icon : (02 May 2016 - 07:27 PM)
Кто может сказать сколько человек примерно играет через тангл или почти никого нет ?
Ganibal5891 Icon : (02 May 2016 - 05:35 PM)
кто сыграет со мной????
UNDER_GREY Icon : (02 May 2016 - 03:21 PM)
dmklimuk, если у вас ЮСБ модем, от мобильных операторов связи, то порты вы скорее всего открыть не сможете.
dmklimuk Icon : (02 May 2016 - 03:01 PM)
Раздаю инет с билайна с телефона, и вот не пойму как порты так настраивать
dmklimuk Icon : (02 May 2016 - 03:00 PM)
Ребят, ошибка 1-102 как решить?
Psystec Icon : (02 May 2016 - 02:41 PM)
Hello :)
Doppelganger... Icon : (02 May 2016 - 02:32 PM)
Я не могу авторизоваться,что делать?
Mike Harper Icon : (02 May 2016 - 10:12 AM)
Hi there :)
Zalzadar_dz Icon : (02 May 2016 - 10:02 AM)
hello
Kaid007 Icon : (02 May 2016 - 08:09 AM)
Кто в GTA V
Kaid007 Icon : (02 May 2016 - 08:08 AM)
HI
mario1999 Icon : (02 May 2016 - 06:30 AM)
smerttt там сервера софтов а в дс1 и дс3 подключаемся напрямую к хосту
kksteyn25 Icon : (02 May 2016 - 05:23 AM)
dbc 14 anyone?
FuzzyShaque Icon : (01 May 2016 - 10:28 PM)
Hey guys im trying to play factorio with my friend and i cant connect to his server and were in the same private network
Resize Chat Area