Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Battlefield 3 Lan Emulator - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Battlefield 3 Lan Emulator Rate Topic: -----

#1 User is offline   GratterWife Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 02-July 12
  • Tunngle Username: cesarSKY
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 July 2012 - 11:45

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks
0

#2 User is offline   roudy5 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 12-February 12
  • Tunngle Username: roudy5
Reputation: 13
Tiny

Posted 04 July 2012 - 13:44

View PostGratterWife, on 04 July 2012 - 11:45, said:

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks


Hi GratterWife :) BattleField 3 doesn't support LAN but after googling i found that there is a small chance that a patch will come out adding LAN , But for now there is no LAN mode.
0

#3 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 8280
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5776
Tunngle Master

Posted 04 July 2012 - 14:12

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3954
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1886
Tunngle Master

Posted 11 September 2012 - 20:10

View PostObeseWhale, on 04 July 2012 - 14:12, said:

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.

Well, it's not forbidden to hope for an emulator...
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 8280
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5776
Tunngle Master

Posted 12 September 2012 - 11:01

If an EA server emulator was made they would shut it down before you can install it to your computer :D

EA dont take to these kindly :P
0

#6 User is offline   kcptech Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-October 12
  • Tunngle Username: kcptech
Reputation: 2
Neutral

Posted 11 January 2013 - 15:39

I’m looking for the LAN enabled version of Battlefield 3 that we played on the U.S.S. Hornet between October 14 to 16 in 2011. I know it was an early version of the game, very similar to the closed Beta version that was tested internally. Onsite Devs had the LAN running in 64 player mode, on dedicated nVidia Boxes operated by nVidia. The Live release of the game through Origin had LAN disabled due to Origin lacked the resources for dedicated servers.
0

#7 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3954
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1886
Tunngle Master

Posted 11 January 2013 - 18:30

I have no idea about that emulator.
But...

Great news! Team Nexus is working on an emulator for Borderlands 2!
Their project is called venice.
More info:
http://forums.emulat...wforum.php?f=11
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#8 User is offline   khiladi_726 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 12
  • Tunngle Username: khiladi_726
Reputation: 5
Neutral

Posted 31 March 2013 - 09:55

soon there will be an emulator ,nofate is working on it
More info
http://fourdeltaone....hp?f=10&t=26302

2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (03 May 2016 - 08:03 PM)
Hi mate :)
griartem Icon : (03 May 2016 - 07:49 PM)
hello
danielgonthi Icon : (03 May 2016 - 05:26 PM)
I need help with Rainbow Six siege
Psystec Icon : (03 May 2016 - 04:02 PM)
Hi mihram50, are you sure you are using the same version of Gmod as the server :)
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:26 PM)
can somebody help me?
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:26 PM)
i can not join online
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:25 PM)
i need help with garrys mod
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:25 PM)
guys
mihram50 Icon : (03 May 2016 - 03:25 PM)
hi
Cj.1 Icon : (03 May 2016 - 03:19 PM)
WHATSUP dude
Alex_char Icon : (03 May 2016 - 02:09 PM)
э
nokialol Icon : (03 May 2016 - 02:06 PM)
Someone wants to play Zombie army:trilogy
uberpers Icon : (03 May 2016 - 11:08 AM)
в ск2 тут реально поиграть ?
wing2907 Icon : (03 May 2016 - 08:37 AM)
im heading to arma
UNDER_GREY Icon : (02 May 2016 - 08:08 PM)
Mefystofell666, каждый день общий онлайн около 50к, но по разным играм он отличается, в одни играет много, в другие мало.
Mefystofell666 Icon : (02 May 2016 - 07:27 PM)
Кто может сказать сколько человек примерно играет через тангл или почти никого нет ?
Ganibal5891 Icon : (02 May 2016 - 05:35 PM)
кто сыграет со мной????
UNDER_GREY Icon : (02 May 2016 - 03:21 PM)
dmklimuk, если у вас ЮСБ модем, от мобильных операторов связи, то порты вы скорее всего открыть не сможете.
dmklimuk Icon : (02 May 2016 - 03:01 PM)
Раздаю инет с билайна с телефона, и вот не пойму как порты так настраивать
dmklimuk Icon : (02 May 2016 - 03:00 PM)
Ребят, ошибка 1-102 как решить?
Psystec Icon : (02 May 2016 - 02:41 PM)
Hello :)
Doppelganger... Icon : (02 May 2016 - 02:32 PM)
Я не могу авторизоваться,что делать?
Mike Harper Icon : (02 May 2016 - 10:12 AM)
Hi there :)
Zalzadar_dz Icon : (02 May 2016 - 10:02 AM)
hello
Kaid007 Icon : (02 May 2016 - 08:09 AM)
Кто в GTA V
Kaid007 Icon : (02 May 2016 - 08:08 AM)
HI
mario1999 Icon : (02 May 2016 - 06:30 AM)
smerttt там сервера софтов а в дс1 и дс3 подключаемся напрямую к хосту
kksteyn25 Icon : (02 May 2016 - 05:23 AM)
dbc 14 anyone?
FuzzyShaque Icon : (01 May 2016 - 10:28 PM)
Hey guys im trying to play factorio with my friend and i cant connect to his server and were in the same private network
SlumDawg187 Icon : (01 May 2016 - 09:24 PM)
SlumDawg187 add me
Resize Chat Area