Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Battlefield 3 Lan Emulator - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Battlefield 3 Lan Emulator Rate Topic: -----

#1 User is offline   GratterWife Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 02-July 12
  • Tunngle Username: cesarSKY
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 July 2012 - 11:45

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks
0

#2 User is offline   roudy5 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 12-February 12
  • Tunngle Username: roudy5
Reputation: 13
Tiny

Posted 04 July 2012 - 13:44

View PostGratterWife, on 04 July 2012 - 11:45, said:

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks


Hi GratterWife :) BattleField 3 doesn't support LAN but after googling i found that there is a small chance that a patch will come out adding LAN , But for now there is no LAN mode.
0

#3 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7895
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5535
Tunngle Master

Posted 04 July 2012 - 14:12

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1864
Tunngle Master

Posted 11 September 2012 - 20:10

View PostObeseWhale, on 04 July 2012 - 14:12, said:

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.

Well, it's not forbidden to hope for an emulator...
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7895
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5535
Tunngle Master

Posted 12 September 2012 - 11:01

If an EA server emulator was made they would shut it down before you can install it to your computer :D

EA dont take to these kindly :P
0

#6 User is offline   kcptech Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-October 12
  • Tunngle Username: kcptech
Reputation: 1
Neutral

Posted 11 January 2013 - 15:39

I’m looking for the LAN enabled version of Battlefield 3 that we played on the U.S.S. Hornet between October 14 to 16 in 2011. I know it was an early version of the game, very similar to the closed Beta version that was tested internally. Onsite Devs had the LAN running in 64 player mode, on dedicated nVidia Boxes operated by nVidia. The Live release of the game through Origin had LAN disabled due to Origin lacked the resources for dedicated servers.
0

#7 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1864
Tunngle Master

Posted 11 January 2013 - 18:30

I have no idea about that emulator.
But...

Great news! Team Nexus is working on an emulator for Borderlands 2!
Their project is called venice.
More info:
http://forums.emulat...wforum.php?f=11
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#8 User is offline   khiladi_726 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 12
  • Tunngle Username: khiladi_726
Reputation: 5
Neutral

Posted 31 March 2013 - 09:55

soon there will be an emulator ,nofate is working on it
More info
http://fourdeltaone....hp?f=10&t=26302

2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

mamali88 Icon : (04 July 2015 - 11:55 AM)
HI
TrOpKiLaZ Icon : (04 July 2015 - 05:56 AM)
или в mkke
TrOpKiLaZ Icon : (04 July 2015 - 05:55 AM)
плиииииз
TrOpKiLaZ Icon : (04 July 2015 - 05:55 AM)
ребята го в saints row 4
joambolt7 Icon : (03 July 2015 - 11:23 PM)
yo
ThaT_BoY Icon : (03 July 2015 - 10:36 PM)
add me on facebook dahvon spicer if u wana play cod waw zombies with me :thumbsup:
ThaT_BoY Icon : (03 July 2015 - 10:35 PM)
hi
EAP Icon : (03 July 2015 - 01:53 PM)
hi
Mike Harper Icon : (03 July 2015 - 11:32 AM)
Hello there :)
niestuy12 Icon : (03 July 2015 - 11:29 AM)
hi
Rafaelsrj Icon : (02 July 2015 - 10:20 PM)
para avilitar mi server
Rafaelsrj Icon : (02 July 2015 - 10:19 PM)
Como ago para avilitar Rust Alpha Online mi server ???
BUTI47 Icon : (02 July 2015 - 09:49 PM)
anyone wanna play Saints Row 2? :3
BUTI47 Icon : (02 July 2015 - 09:49 PM)
hello everyone ^^
hadlich Icon : (02 July 2015 - 05:11 PM)
ip chivalry?
Nikytka333 Icon : (02 July 2015 - 04:13 PM)
почему
tkdrbas Icon : (02 July 2015 - 03:19 PM)
김현철 개병신
tkdrbas Icon : (02 July 2015 - 03:19 PM)
시발놈아
ObeseWhale Icon : (02 July 2015 - 12:13 PM)
You can try to ask other users in the Need for speed network if they can host one :)
Zuhair Khalid Icon : (02 July 2015 - 11:25 AM)
still no server..
Zuhair Khalid Icon : (02 July 2015 - 09:28 AM)
please create one
Zuhair Khalid Icon : (02 July 2015 - 09:28 AM)
there should be a server in need for speed underground 2
Zuhair Khalid Icon : (02 July 2015 - 09:28 AM)
why no server in need for speed underground 2?
Mike Harper Icon : (02 July 2015 - 03:56 AM)
@ahmdnshat: You can join the Red Alert 3 network ;).
ahmdnshat Icon : (01 July 2015 - 06:51 PM)
how can I find red alert 3 players
mr.unker Icon : (01 July 2015 - 03:31 PM)
ерл
mr.unker Icon : (01 July 2015 - 03:10 PM)
лдю
mr.unker Icon : (01 July 2015 - 03:08 PM)
енл
mr.unker Icon : (01 July 2015 - 03:08 PM)
д
mr.unker Icon : (01 July 2015 - 03:07 PM)
ордж
Resize Chat Area