Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Battlefield 3 Lan Emulator - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Battlefield 3 Lan Emulator Rate Topic: -----

#1 User is offline   GratterWife Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 02-July 12
  • Tunngle Username: cesarSKY
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 July 2012 - 11:45

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks
0

#2 User is offline   roudy5 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 12-February 12
  • Tunngle Username: roudy5
Reputation: 13
Tiny

Posted 04 July 2012 - 13:44

View PostGratterWife, on 04 July 2012 - 11:45, said:

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks


Hi GratterWife :) BattleField 3 doesn't support LAN but after googling i found that there is a small chance that a patch will come out adding LAN , But for now there is no LAN mode.
0

#3 User is online   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7852
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5510
Tunngle Master

Posted 04 July 2012 - 14:12

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3946
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1861
Tunngle Master

Posted 11 September 2012 - 20:10

View PostObeseWhale, on 04 July 2012 - 14:12, said:

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.

Well, it's not forbidden to hope for an emulator...
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#5 User is online   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7852
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5510
Tunngle Master

Posted 12 September 2012 - 11:01

If an EA server emulator was made they would shut it down before you can install it to your computer :D

EA dont take to these kindly :P
0

#6 User is offline   kcptech Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-October 12
  • Tunngle Username: kcptech
Reputation: 1
Neutral

Posted 11 January 2013 - 15:39

I’m looking for the LAN enabled version of Battlefield 3 that we played on the U.S.S. Hornet between October 14 to 16 in 2011. I know it was an early version of the game, very similar to the closed Beta version that was tested internally. Onsite Devs had the LAN running in 64 player mode, on dedicated nVidia Boxes operated by nVidia. The Live release of the game through Origin had LAN disabled due to Origin lacked the resources for dedicated servers.
0

#7 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3946
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1861
Tunngle Master

Posted 11 January 2013 - 18:30

I have no idea about that emulator.
But...

Great news! Team Nexus is working on an emulator for Borderlands 2!
Their project is called venice.
More info:
http://forums.emulat...wforum.php?f=11
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#8 User is offline   khiladi_726 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 12
  • Tunngle Username: khiladi_726
Reputation: 5
Neutral

Posted 31 March 2013 - 09:55

soon there will be an emulator ,nofate is working on it
More info
http://fourdeltaone....hp?f=10&t=26302

2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Malysh1488 Icon : (27 May 2015 - 09:30 PM)
Как создать комнату в властелин колец битва на севере?
martis30003 Icon : (27 May 2015 - 07:45 PM)
i have problem when tonngle starts, it freezes
martis30003 Icon : (27 May 2015 - 07:45 PM)
hi
TheSkyPhoeni... Icon : (27 May 2015 - 04:59 PM)
yo wassup
John The Uns... Icon : (27 May 2015 - 04:25 PM)
hey
jaworznianin3 Icon : (27 May 2015 - 04:24 PM)
hej
theartanhack Icon : (27 May 2015 - 04:01 PM)
hi does naruto fb in tungle have lag?
John The Uns... Icon : (27 May 2015 - 03:24 PM)
I'm new here . just wanted to break the ice :)
Mike Harper Icon : (27 May 2015 - 02:50 PM)
Hello there :)
John The Uns... Icon : (27 May 2015 - 02:26 PM)
hi
Mike Harper Icon : (27 May 2015 - 01:35 PM)
@mshlmc79: Hello mate :). This issue was fixed in Tunngle 5.1 from what i remember (changelog).
Which version of Tunngle are you using?
naras97 Icon : (27 May 2015 - 01:30 PM)
саня
mshlmc79 Icon : (27 May 2015 - 12:52 PM)
// Mike, please don't ignore. Tunngle throws the game to the desktop when a user sends a message in chat. It's not comfortable. Please in the next version make the switch: to Turn the game to the desktop when a chat message is received (localized: "No","Yes")). Thank you.
mshlmc79 Icon : (27 May 2015 - 12:46 PM)
Hello, folks. If UT3, Welcome! ; // The network meeting was a success. It ended with the phrase: Pull over, man. Its a Tunngle! Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
NekitAR Icon : (27 May 2015 - 11:23 AM)
привет !
VachaDN Icon : (27 May 2015 - 10:51 AM)
привет!
Mike Harper Icon : (27 May 2015 - 10:13 AM)
@Gabriel ADM: Which commands, mate? In this forum chat? Or in the network chat in Tunngle client?
Mike Harper Icon : (27 May 2015 - 10:12 AM)
@hidrorayos: Welcome to Tunngle , mate :thumbup:!
Mike Harper Icon : (27 May 2015 - 10:11 AM)
Hi mates :)
Knight of th... Icon : (27 May 2015 - 10:02 AM)
Hello)
Robertaraujo Icon : (27 May 2015 - 04:01 AM)
eae
Robertaraujo Icon : (27 May 2015 - 03:51 AM)
algum brasileiro?
Blacklist#1 ... Icon : (26 May 2015 - 11:42 PM)
Posted Image
Blacklist#1 ... Icon : (26 May 2015 - 11:27 PM)
hello
AleephhGAMING Icon : (26 May 2015 - 10:54 PM)
Alguien quiere grabar?
hidrorayos Icon : (26 May 2015 - 09:40 PM)
I'm new in this web
hidrorayos Icon : (26 May 2015 - 09:40 PM)
hello everybody
tano514 Icon : (26 May 2015 - 09:40 PM)
estas¿
tano514 Icon : (26 May 2015 - 09:39 PM)
Dragoooon, soy ko
Humkee Icon : (26 May 2015 - 08:04 PM)
Koluh
Resize Chat Area