Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Battlefield 3 Lan Emulator - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Battlefield 3 Lan Emulator Rate Topic: -----

#1 User is offline   GratterWife Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 02-July 12
  • Tunngle Username: cesarSKY
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 July 2012 - 11:45

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks
0

#2 User is offline   roudy5 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 12-February 12
  • Tunngle Username: roudy5
Reputation: 13
Tiny

Posted 04 July 2012 - 13:44

View PostGratterWife, on 04 July 2012 - 11:45, said:

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks


Hi GratterWife :) BattleField 3 doesn't support LAN but after googling i found that there is a small chance that a patch will come out adding LAN , But for now there is no LAN mode.
0

#3 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 8166
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5687
Tunngle Master

Posted 04 July 2012 - 14:12

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3954
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1883
Tunngle Master

Posted 11 September 2012 - 20:10

View PostObeseWhale, on 04 July 2012 - 14:12, said:

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.

Well, it's not forbidden to hope for an emulator...
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 8166
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5687
Tunngle Master

Posted 12 September 2012 - 11:01

If an EA server emulator was made they would shut it down before you can install it to your computer :D

EA dont take to these kindly :P
0

#6 User is offline   kcptech Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-October 12
  • Tunngle Username: kcptech
Reputation: 2
Neutral

Posted 11 January 2013 - 15:39

I’m looking for the LAN enabled version of Battlefield 3 that we played on the U.S.S. Hornet between October 14 to 16 in 2011. I know it was an early version of the game, very similar to the closed Beta version that was tested internally. Onsite Devs had the LAN running in 64 player mode, on dedicated nVidia Boxes operated by nVidia. The Live release of the game through Origin had LAN disabled due to Origin lacked the resources for dedicated servers.
0

#7 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3954
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1883
Tunngle Master

Posted 11 January 2013 - 18:30

I have no idea about that emulator.
But...

Great news! Team Nexus is working on an emulator for Borderlands 2!
Their project is called venice.
More info:
http://forums.emulat...wforum.php?f=11
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#8 User is offline   khiladi_726 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 12
  • Tunngle Username: khiladi_726
Reputation: 5
Neutral

Posted 31 March 2013 - 09:55

soon there will be an emulator ,nofate is working on it
More info
http://fourdeltaone....hp?f=10&t=26302

2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Don_250 Icon : (06 February 2016 - 04:53 AM)
есть
ColdPhobos Icon : (06 February 2016 - 12:17 AM)
Hello, i have problem, when i want open tunngle i have error code 6 : < what is this ?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 10:08 PM)
Hola espania !) Есть и русские и не ток _)
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:52 PM)
Hello guys
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:52 PM)
Есть кто живой
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:51 PM)
Русские есть
SWAGNIAN123123 Icon : (05 February 2016 - 07:50 PM)
Всем привет
jacsot Icon : (05 February 2016 - 06:12 PM)
hola alguien que hable español
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 05:16 PM)
its not troling ) hi wont help ... and i help him_)
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 05:11 PM)
from man ?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 05:11 PM)
babacas ? 0_o
HappySousl Icon : (05 February 2016 - 04:49 PM)
:D
HappySousl Icon : (05 February 2016 - 04:48 PM)
babacas
HappySousl Icon : (05 February 2016 - 04:48 PM)
alguem br ?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:47 PM)
если не помогло перезапусти комп ... должно сработать ... проблемы с сервером мне кажется
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:47 PM)
зайди сначало через браузер потом
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:47 PM)
потом все норм попробуй перезапустить танг пару раз
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 03:46 PM)
у меня тож была пробллемка
M4N1F35TDJ4N35 Icon : (05 February 2016 - 02:57 PM)
ошибку выдает
M4N1F35TDJ4N35 Icon : (05 February 2016 - 02:57 PM)
почему не могу войти в танг хотя пишу все прельно?
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 02:48 PM)
guys go play TOTAL WAR ATILLA !!!!!!
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 02:48 PM)
Живые есть ... Но ни кто не играет... тангл бесплатны, пока что_)
vlados2138 Icon : (05 February 2016 - 02:46 PM)
hi all who play Atilla Total War ? Привет всем , кто играет в Atilla Total War ?
ghosht_2703 Icon : (05 February 2016 - 01:46 PM)
play??
ghosht_2703 Icon : (05 February 2016 - 01:46 PM)
How to cod world at war online?
ASFOMP Icon : (05 February 2016 - 09:42 AM)
Hello?
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:34 AM)
anyone for black ops 2??
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:34 AM)
pls i want to play black ops 2
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:33 AM)
or-the docile
the docile Icon : (05 February 2016 - 05:33 AM)
Add me-antony jerome
Resize Chat Area