Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Battlefield 3 Lan Emulator - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Battlefield 3 Lan Emulator Rate Topic: -----

#1 User is offline   GratterWife Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 02-July 12
  • Tunngle Username: cesarSKY
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 July 2012 - 11:45

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks
0

#2 User is offline   roudy5 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 12-February 12
  • Tunngle Username: roudy5
Reputation: 13
Tiny

Posted 04 July 2012 - 13:44

View PostGratterWife, on 04 July 2012 - 11:45, said:

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks


Hi GratterWife :) BattleField 3 doesn't support LAN but after googling i found that there is a small chance that a patch will come out adding LAN , But for now there is no LAN mode.
0

#3 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7384
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5266
Tunngle Master

Posted 04 July 2012 - 14:12

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3913
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1831
Tunngle Master

Posted 11 September 2012 - 20:10

View PostObeseWhale, on 04 July 2012 - 14:12, said:

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.

Well, it's not forbidden to hope for an emulator...
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7384
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5266
Tunngle Master

Posted 12 September 2012 - 11:01

If an EA server emulator was made they would shut it down before you can install it to your computer :D

EA dont take to these kindly :P
0

#6 User is offline   kcptech Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 03-October 12
  • Tunngle Username: kcptech
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 January 2013 - 15:39

I’m looking for the LAN enabled version of Battlefield 3 that we played on the U.S.S. Hornet between October 14 to 16 in 2011. I know it was an early version of the game, very similar to the closed Beta version that was tested internally. Onsite Devs had the LAN running in 64 player mode, on dedicated nVidia Boxes operated by nVidia. The Live release of the game through Origin had LAN disabled due to Origin lacked the resources for dedicated servers.
0

#7 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3913
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1831
Tunngle Master

Posted 11 January 2013 - 18:30

I have no idea about that emulator.
But...

Great news! Team Nexus is working on an emulator for Borderlands 2!
Their project is called venice.
More info:
http://forums.emulat...wforum.php?f=11
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#8 User is offline   khiladi_726 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 12
  • Tunngle Username: khiladi_726
Reputation: 4
Neutral

Posted 31 March 2013 - 09:55

soon there will be an emulator ,nofate is working on it
More info
http://fourdeltaone....hp?f=10&t=26302

1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 11:17 PM)
введи в поиске клиента таннгл название игры и тебе выдаст список комнат для этой игры))
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 11:17 PM)
andruxa1232, я же тебе пишу, зайди в комнату с названием этой игры))
andruxa1232 Icon : (31 October 2014 - 11:12 PM)
мне надо написать ип а какой не знаю там пока что прочерк стоит, это надо в какую то комнату зайти а в какую?
andruxa1232 Icon : (31 October 2014 - 11:11 PM)
я остановился на этом"Подготовка игры к запуску:

Скачайте и установите последнюю версию игры
Перейдите в папку с установленной игрой и отредактируйте файл server.cfg:
1 - Переименуйте TRUST=xxx.xxx.xxx.xxx в TRUST=255.255.255.255
2 - Переименуйте TRUST_MATCH=%%bind("xxx.xxx.xxx.xxx") в TRUST_MATCH=%%bind("ТвойTunngleIP")
3 - Переименуйте #ADDR=%%bind("159.153.253.82") в ADDR=%%bind("ТвойTunngleIP")
Запустите Tunngle, присоединитесь к сети Need for Speed: Most Wanted или создайте свою частную сеть и пригласите в нее друзей"
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 11:09 PM)
andruxa1232, главное убедись, что все сделал как в этом руководстве http://www.tunngle.n...-через-tunngle/
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 11:08 PM)
andruxa1232, ну логично предположить, что в комнату NFS Most wanted, её ты можешь найти в поиске
andruxa1232 Icon : (31 October 2014 - 11:07 PM)
А в какую комнату идти чтоб играть в NFS Most wanted
?
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 11:04 PM)
andruxa1232. при входе в любую игровую комнату-сеть твой таннгл IP отображается в нижнем левом углу
andruxa1232 Icon : (31 October 2014 - 11:00 PM)
ну хоть кто нибудь?!!!
andruxa1232 Icon : (31 October 2014 - 10:58 PM)
ау
andruxa1232 Icon : (31 October 2014 - 10:57 PM)
Где я могу найти свой Туннгл Ип???? Помогите
-_Sanek_- Icon : (31 October 2014 - 09:22 PM)
Ща проверим!
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 09:21 PM)
-_Sanek_- Icon : (31 October 2014 - 09:17 PM)
А для армы3 как сервак создать?
Aigle50 Icon : (31 October 2014 - 08:39 PM)
hi
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 02:43 PM)
Vitalzist. для какой игры?
Vitalzist Icon : (31 October 2014 - 02:42 PM)
как сервер создать?
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 02:15 PM)
?
SokolHard Icon : (31 October 2014 - 01:06 PM)
Эй
Mihail IO Icon : (31 October 2014 - 01:05 PM)
эй
SokolHard Icon : (31 October 2014 - 01:02 PM)
Эц
UNDER_GREY Icon : (31 October 2014 - 11:48 AM)
-_Sanek_- Icon : (31 October 2014 - 11:43 AM)
Как подсоединиться к АРМА3?
xFuSiiOnZz99 Icon : (31 October 2014 - 11:14 AM)
hi
C7_4K Icon : (31 October 2014 - 07:33 AM)
:P
Mike Harper Icon : (31 October 2014 - 05:49 AM)
@IchigoKun: Hola :)! Bienvenidos a Tunngle :thumbup:!
Ver esto : http://www.tunngle.n...791-como-jugar/ :).
(I don't know Spanish, those are the one or two words that i know :D)
IchigoKun Icon : (31 October 2014 - 05:03 AM)
hi
IchigoKun Icon : (31 October 2014 - 05:02 AM)
hi
IchigoKun Icon : (31 October 2014 - 04:57 AM)
hola
IchigoKun Icon : (31 October 2014 - 04:57 AM)
hi
Resize Chat Area