Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Battlefield 3 Lan Emulator - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Battlefield 3 Lan Emulator Rate Topic: -----

#1 User is offline   GratterWife Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 02-July 12
  • Tunngle Username: cesarSKY
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 July 2012 - 11:45

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks
0

#2 User is offline   roudy5 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 12-February 12
  • Tunngle Username: roudy5
Reputation: 13
Tiny

Posted 04 July 2012 - 13:44

View PostGratterWife, on 04 July 2012 - 11:45, said:

I everyone, in this topic I only would like to know if there is already an emulator for BF3.
If someone knows about a BF3 emulator, pls reply.

Many Thanks


Hi GratterWife :) BattleField 3 doesn't support LAN but after googling i found that there is a small chance that a patch will come out adding LAN , But for now there is no LAN mode.
0

#3 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7937
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5549
Tunngle Master

Posted 04 July 2012 - 14:12

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.
0

#4 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1866
Tunngle Master

Posted 11 September 2012 - 20:10

View PostObeseWhale, on 04 July 2012 - 14:12, said:

The only way to play this game is to use Origin. There will never be a LAN patch like how the previous one in the series didnt have one. Its just not possible and will most likely never be possible to play LAN.

Well, it's not forbidden to hope for an emulator...
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
1

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7937
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5549
Tunngle Master

Posted 12 September 2012 - 11:01

If an EA server emulator was made they would shut it down before you can install it to your computer :D

EA dont take to these kindly :P
0

#6 User is offline   kcptech Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 03-October 12
  • Tunngle Username: kcptech
Reputation: 2
Neutral

Posted 11 January 2013 - 15:39

I’m looking for the LAN enabled version of Battlefield 3 that we played on the U.S.S. Hornet between October 14 to 16 in 2011. I know it was an early version of the game, very similar to the closed Beta version that was tested internally. Onsite Devs had the LAN running in 64 player mode, on dedicated nVidia Boxes operated by nVidia. The Live release of the game through Origin had LAN disabled due to Origin lacked the resources for dedicated servers.
0

#7 User is offline   Royalgamer06 Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Lifetime
  • Posts: 3947
  • Joined: 05-June 11
  • Location: Netherlands
  • Tunngle Username: roy-van-dijk06
Reputation: 1866
Tunngle Master

Posted 11 January 2013 - 18:30

I have no idea about that emulator.
But...

Great news! Team Nexus is working on an emulator for Borderlands 2!
Their project is called venice.
More info:
http://forums.emulat...wforum.php?f=11
REVOLT.LOGINTO.ME
~ REVOLT Forum ~ Downloads ~ Support ~ Tutorials ~ Information ~
__________________________________
Posted Image
0

#8 User is offline   khiladi_726 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 14-December 12
  • Tunngle Username: khiladi_726
Reputation: 5
Neutral

Posted 31 March 2013 - 09:55

soon there will be an emulator ,nofate is working on it
More info
http://fourdeltaone....hp?f=10&t=26302

2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

zombizius Icon : (01 August 2015 - 12:16 PM)
ayuda
zombizius Icon : (01 August 2015 - 12:16 PM)
como ago para que aparezca tunngle en el panel de control?
Baby_Jesus Icon : (01 August 2015 - 04:08 AM)
baby j-c in the house ya ll
Baby_Jesus Icon : (01 August 2015 - 04:08 AM)
sup ******
soyleyenda12 Icon : (31 July 2015 - 04:17 PM)
porfabor
soyleyenda12 Icon : (31 July 2015 - 04:15 PM)
hola alguien quiere jugar a worms 4 mayhem
e4g Icon : (31 July 2015 - 03:26 PM)
haha
Burhaan Icon : (31 July 2015 - 12:15 PM)
could not reach the tunngle master server
Burhaan Icon : (31 July 2015 - 12:11 PM)
что делать?
Burhaan Icon : (31 July 2015 - 12:10 PM)
У меня проблема 4-104
Burhaan Icon : (31 July 2015 - 12:10 PM)
Привет
Vantastic86 Icon : (31 July 2015 - 11:58 AM)
Hi, my tunngle cannot change the adapter priority, I upgraded to windows 10 yesterday. I tried all the solutions tunngle gave me. any help?
Super_Tornado Icon : (31 July 2015 - 10:35 AM)
Всем привет! Кто небуть играэт Ned for Speed?
mixan558 Icon : (31 July 2015 - 10:30 AM)
хай
FBVargas Icon : (31 July 2015 - 03:58 AM)
Would anyone know how to make a personal server for dayz
ksa-king Icon : (31 July 2015 - 03:17 AM)
HI
ksa-king Icon : (31 July 2015 - 03:17 AM)
HO
ksa-king Icon : (31 July 2015 - 03:17 AM)
HO
Danville23 Icon : (30 July 2015 - 08:30 PM)
anybody want to play borderlands pre sequel
flynificent Icon : (30 July 2015 - 07:36 PM)
hi
benkis Icon : (30 July 2015 - 04:15 PM)
HI guys, someone wanna help me open ports on a thomson for tunngle?
NOXIOUSGAMING Icon : (30 July 2015 - 04:01 PM)
guys when i try open tunngle it doesent open how do i fix this
DrizzyReaper Icon : (30 July 2015 - 03:21 PM)
no RUST Here
FARCRYEUR2 Icon : (30 July 2015 - 03:01 PM)
hi
Kona Kona Icon : (30 July 2015 - 02:45 PM)
could not reach the tunngle master server ?? cant log into the application, help pls
coolgugoclan Icon : (30 July 2015 - 11:39 AM)
Spoiler
brian piola Icon : (30 July 2015 - 04:05 AM)
server, rust
brian piola Icon : (30 July 2015 - 04:05 AM)
server, rust?
brian piola Icon : (30 July 2015 - 04:04 AM)
rust alguno??????
Greysilvers Icon : (30 July 2015 - 12:06 AM)
for every one have a probleme to connect follow this tutorial
Resize Chat Area