Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: I Cant make an account - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

I Cant make an account Rate Topic: -----

#1 User is offline   ABaDiNHo 23 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 01-June 12
  • Tunngle Username: ABaDiNHo 23
Reputation: 0
Neutral

Posted 27 June 2012 - 17:59

Step 3
Run "PlayMaxPayne3.exe (dont block this file in your firewall) game should update to the latest version 1.0.0.22. After update, game shoud start automaticaly, then next click "Home" and create new social club account. Close game Alt+F4.


After i setup the game and run it from palymaxpayne3.exe it doesn's start without setup socila club it came
sms it says close the programe or serch throw web for fix .
i setup the socail club and and work the update after it done and enter the game i cant make an account .
it says please ensure u have internet connection ?

plz help me .

sorry for my english

best wishes
ABaDiNHo 23
0

#2 User is offline   SIRDAH Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 24-December 10
  • Tunngle Username: SIRDAH
Reputation: 10
Tiny

Posted 27 June 2012 - 19:18

create an acc in social club rockstar dot com....no ingame if u can't lol and in your firewall don't allow the game but don't creaet rule for block maxpayne3.exed and playmaxpayne3.exe.... the game must not appear in list of firewall..sorry bad english too :whistling:

This post has been edited by SIRDAH: 27 June 2012 - 19:19

Posted ImagePosted Image
0

#3 User is offline   ABaDiNHo 23 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 01-June 12
  • Tunngle Username: ABaDiNHo 23
Reputation: 0
Neutral

Posted 27 June 2012 - 22:55

sorry
but i didn,t understand any thing even i dont have firewell in my computer
0

#4 User is offline   HelpBot Icon

  • Community Moderator
  • View gallery
  • Group: Community Mod
  • Posts: 1098
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: HelpBot
Reputation: 1013
Tunngle Master

Posted 28 June 2012 - 16:27

Any newer Windows Operation System (XP and above) has the Windows Firewall build in. Please check Firewall#Windows_Firewall for Help :).

Best Regards
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (19 December 2014 - 08:34 AM)
@Donchic: Привет :). Увидеть это видео: http://www.tunngle.n...та-для-tunngle/ :)
Mike Harper Icon : (19 December 2014 - 08:33 AM)
@JadieLL: Ola :) Bem-vindos a Tunngle :)
Mike Harper Icon : (19 December 2014 - 08:33 AM)
Hello mates :)
JadieLL Icon : (19 December 2014 - 04:46 AM)
alguem on
JadieLL Icon : (19 December 2014 - 04:46 AM)
oi
Donchic Icon : (19 December 2014 - 01:50 AM)
подскажыте пожалуста
Donchic Icon : (19 December 2014 - 01:49 AM)
как открыть порт
Luis Roberto... Icon : (18 December 2014 - 07:02 PM)
chavos que sea hace para jugar imperium 3
Luis Roberto... Icon : (18 December 2014 - 06:56 PM)
imperium?? como lo juego .... ?( ?( ?( :(
carpanchoXD33 Icon : (18 December 2014 - 06:14 PM)
ip?
gb25f2 Icon : (18 December 2014 - 11:54 AM)
hey guys, i need help . naruto ns3 fb , doesn't open , it says no internet connection please help
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 09:28 AM)
He is absolutely right ; // Chat is not designed for such. But, it may be... Posted Image Posted Image
ObeseWhale Icon : (18 December 2014 - 09:15 AM)
Much easier to help there than in the chat here since messages get lost ;)
ObeseWhale Icon : (18 December 2014 - 09:13 AM)
@TC TEAM if you need some support its best to create a forum thread for it :)
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 09:11 AM)
# busy now
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:52 AM)
[ObeseWhale] 'TC TEAM' asks you to help him. Take care... ;
ObeseWhale Icon : (18 December 2014 - 08:52 AM)
What are you talking about mshlmc79? :)
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:45 AM)
First of all, I suggest to download the application again from the site. While turning off anti-virus protection ; // Many modern packaging contain malicious code in the Assembly. And removed 'on the fly' while downloading. Posted Image
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:40 AM)
Another one? Please do not panic and describe 'in detail' what the problem is and what you want to do. Posted Image
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:38 AM)
hello ; Posted Image
serba2nd Icon : (18 December 2014 - 06:48 AM)
left 4 dead 2, create server
tronpedo Icon : (18 December 2014 - 06:00 AM)
??
tronpedo Icon : (18 December 2014 - 05:59 AM)
add me
tronpedo Icon : (18 December 2014 - 05:59 AM)
command and conquer generals:zero hour ....who wanna play?
GABRIEL 13 Icon : (17 December 2014 - 09:03 PM)
i no play splinter
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 09:02 PM)
help me!!!! :wacko:
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 08:54 PM)
spintires "game files in their original packaging writes "can you help me what to do?
GABRIEL 13 Icon : (17 December 2014 - 08:45 PM)
nesesito ayuda con el left 4 dead
brotkillian Icon : (17 December 2014 - 08:32 PM)
thanx though :)happy playing
brotkillian Icon : (17 December 2014 - 08:32 PM)
woow. probloem disapeared.. was something about port-forwarding at that other players side...
Resize Chat Area