Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Sniper Elite V2 - SP save progress gone? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Sniper Elite V2 - SP save progress gone? Rate Topic: ***-- 1 Votes

#1 User is offline   TheGizmoJo Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 02-October 11
  • Tunngle Username: TheGizmoJo
Reputation: 0
Neutral

Posted 06 May 2012 - 05:46

Hello. I recently applied the Sniper Elite V2 LAN fix, but when I did my save progress for single player seemed to have disappeared. In my AppData folder, I found two folders for this game, one called SniperV2 and another inside my SKIDROW folder. But I don't know if this is where my saves are or were they just deleted completely?

Thanks
0

#2 User is offline   matilwsk2234 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 14-November 11
  • Tunngle Username: matilwsk2234
Reputation: 3
Neutral

Posted 06 May 2012 - 17:17

Got the same problem mate. But if you copy previous ***** you will have your progress in the game but you won't be able to play on LAN. Dunno how to fix it but i too noticed it.
0

#3 User is offline   Fila2208 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 06-May 12
  • Tunngle Username: Fila2208
Reputation: 0
Neutral

Posted 08 May 2012 - 22:59

can anyone send me save game so i can play coop with my bro where we stop. We got to church mission, and next day my saves and his are gone. So somebodys save so we can finish at least coop?
thy very much
0

#4 User is offline   ElvisTheKing666 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 05-May 12
  • Tunngle Username: eludo666
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 May 2012 - 18:31

Yes that is bugging me for 3 days now. I started and finished the game 2 times and lost all savegames after shutdown. I can play coop but without singlegame progress no weapons to choose and also no missions to choose
0

#5 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3880
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2208
Tunngle Master

Posted 10 May 2012 - 19:45

I don't have the game, but if you know the Savegame Location you can try to save your Progress before you exit the Game.

Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#6 User is offline   DarkMein Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 17-September 11
  • Tunngle Username: DarkMein
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 May 2012 - 11:02

Lanfix is bugged...
There are a savefix... but you cant play on lan, it fix the savegames.

Save Fix: www.mediafire.com/?493vrrf6qtqk3b6
0

#7 User is offline   spartanRS Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 28-March 11
  • Location: Republic of Serbia
  • Tunngle Username: spartanRS
Reputation: 2
Neutral

Posted 12 May 2012 - 18:18

View PostZocker4Life, on 10 May 2012 - 19:45, said:

I don't have the game, but if you know the Savegame Location you can try to save your Progress before you exit the Game.

Regards
Zocker4Life

I tried that but it doesent work :thumbdown: :cursing:
0

#8 User is offline   mexpress Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 22-September 11
  • Tunngle Username: brad1978
Reputation: 5
Neutral

Posted 13 May 2012 - 18:54

I solved the problem with two installation folders.
One has the LAN fix the other one Skidrows.
On the desktop are two shortcuts for both Single/multiplayer.
1

#9 User is offline   Rotobrush Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 12-May 12
  • Tunngle Username: Rotobrush
Reputation: 0
Neutral

Posted 15 May 2012 - 22:30

View Postmexpress, on 13 May 2012 - 18:54, said:

I solved the problem with two installation folders.
One has the LAN fix the other one Skidrows.
On the desktop are two shortcuts for both Single/multiplayer.


Could you clarify what you mean by two shortcuts on desktop, and also are you saying you got lan co-op saves to work?
0

#10 User is offline   mexpress Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 22-September 11
  • Tunngle Username: brad1978
Reputation: 5
Neutral

Posted 15 May 2012 - 22:55

View PostRotobrush, on 15 May 2012 - 22:30, said:

Could you clarify what you mean by two shortcuts on desktop, and also are you saying you got lan co-op saves to work?

Rename the install map for example in "SniperEliteV2(singleplayer)" and use skidrows files in it.

Install the game again and place in that folder lanfix files

Make one shortcut to SniperEliteV2.exe in the singleplayer folder and one shortcut to SniperEliteV2.exe in the folder with the lanfix.
Now you are able to play single or multi without losing your singleplayer progress. :P
1

#11 User is offline   Bryanonim Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 23-December 11
  • Tunngle Username: Bryanonim
Reputation: 2
Neutral

Posted 17 May 2012 - 03:41

View Postmexpress, on 15 May 2012 - 22:55, said:

Rename the install map for example in "SniperEliteV2(singleplayer)" and use skidrows files in it.

Install the game again and place in that folder lanfix files

Make one shortcut to SniperEliteV2.exe in the singleplayer folder and one shortcut to SniperEliteV2.exe in the folder with the lanfix.
Now you are able to play single or multi without losing your singleplayer progress. :P



ye but we need some fix for coop progress =)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

ObeseWhale Icon : (25 October 2014 - 12:59 AM)
Hey :)
Raz0r_l33t Icon : (25 October 2014 - 12:53 AM)
hi
xdj200 Icon : (25 October 2014 - 12:33 AM)
QUEM JOGAR Resident Evil 6 ME ADD
Bezo25 Icon : (24 October 2014 - 11:12 PM)
Hello :)
jomapisa Icon : (24 October 2014 - 11:00 PM)
ola k ase
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:46 PM)
?
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:46 PM)
i need help i cant log in says i need tunngle network adapter? what is that and do i really need that
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:45 PM)
i sta je to?
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:45 PM)
treba mi pomoc ne mogu da se ulogujem trazi mi tunngle network adapter da li to mora da se ima?
angljss Icon : (24 October 2014 - 08:22 PM)
Hola amigos
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:59 PM)
My Tunngle says port closed even-though i forwarded the port
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:57 PM)
Hello, i wonder if anyone can help me
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
tiago vc é do brasil
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
rust ip soy
KESS777 Icon : (24 October 2014 - 04:31 PM)
Кто в Borderlends 2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:50 PM)
Posted Image
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
кто играет в ил-2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
привет!
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
ДейЗ калл
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
Привет я ика
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:09 PM)
Hello i am ika
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:01 PM)
нажимаю в игре F12 в гта 4 эпизоды а оно не говорит воркинг в чем причина
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:00 PM)
помогите
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 12:49 PM)
Hi :). As far as i know Call of Duty: Black Ops 2 doesn't support LAN, and for this reason, it can't be played with Tunngle.
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and now i need start my game
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and how it works i join into a room
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
for what i need tunngle a trial if i play cod black ops 2 it haves a multiplayer and i read tunngle is for lan games play online
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
i have problem
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 08:27 AM)
Hi :). Do you have another router device? If yes, check this: Port_Forward#Two_Routers
You can start a new topic in the the Support forum with more details for better support ;).
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:59 AM)
no? nothing
Resize Chat Area