Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: (Help!) Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

(Help!) Lord of the Rings Battle for Middle Earth 2 can't see servers and other people can't see mine Rate Topic: ***** 1 Votes

#1 User is offline   akatsukilider Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-October 11
  • Tunngle Username: akatsukilider
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 February 2012 - 00:26

So i followed every step in the tutorial

Quote

Install The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 (checked)
NOTE: Don't apply any fixed files!
Download and Install Patch 1.06 (checked)
Download the "Fixed Image #2" at Gamecopyworld (checked)
Google for "Pr0t.St0p", download it and extract to your Desktop (checked)
Mount the "Fixed Image" with Daemon Tools (checked)
Run "Pr0t.St0p" and press "Hide" (checked)
Join the The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 network (checked)
Start the Game (checked)


i can't see any servers and other people can't see my server

i already port forwarded the tunngle ports and tunngle is accepting connections, my friends did the same.
can someone help me with this?
0

#2 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7454
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5294
Tunngle Master

Posted 03 February 2012 - 07:01

do you have any other VPN programs such as hamachi installed at the same time?
1

#3 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 14025
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 8031
Tunngle Master

Posted 03 February 2012 - 10:48

Hi :). You can check this: Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
1

#4 User is offline   szametu Icon

  • Anfänger
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 494
  • Joined: 28-November 09
  • Location: 44.4.223.70
  • Tunngle Username: szametu
Reputation: 2
Neutral

Posted 03 February 2012 - 10:56

Try to do it just like with nfs-mw. Run Tunngle, join network, disconect from internet, launch game - multi, host, connect to internet again. Firend need to do it same way, but under multi he should see your game
[myvpnworld - One of the biggest blog about vpn software]

the only way to accept an insult is to ignore it. if you cant ignore it top it. If you cant top it laugh at it. if you cant laugh at it you probably deserved it


0

#5 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7454
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5294
Tunngle Master

Posted 03 February 2012 - 11:11

The game doesnt require you to disconnect in order to play. You can watch the simple video tutorial if you havent already. Battle for Middle Earth (Series) Video tutorial
0

#6 User is offline   szametu Icon

  • Anfänger
  • PipPipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 494
  • Joined: 28-November 09
  • Location: 44.4.223.70
  • Tunngle Username: szametu
Reputation: 2
Neutral

Posted 03 February 2012 - 12:26

After some google i have found informatuion about patch 1.6 nad that is not allow ppl to play with this game version. And yes, video shows only hot to run game. Nothing about configure/set up.

With friend, try to reinstall game and instal patch 1.3

I'm trying to download game, just to check this tutorial with 1.6 game version.
[myvpnworld - One of the biggest blog about vpn software]

the only way to accept an insult is to ignore it. if you cant ignore it top it. If you cant top it laugh at it. if you cant laugh at it you probably deserved it


0

#7 User is offline   akatsukilider Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-October 11
  • Tunngle Username: akatsukilider
Reputation: 0
Neutral

Posted 03 February 2012 - 22:27

View Postszametu, on 03 February 2012 - 12:26, said:

After some google i have found informatuion about patch 1.6 nad that is not allow ppl to play with this game version. And yes, video shows only hot to run game. Nothing about configure/set up.

With friend, try to reinstall game and instal patch 1.3

I'm trying to download game, just to check this tutorial with 1.6 game version.



thanks i'll try that
btw do i still have to use prot.stop and mount the fixed image #2?
0

#8 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7454
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5294
Tunngle Master

Posted 03 February 2012 - 22:47

You will need to mount the fixed image in order to use it
0

#9 User is offline   akatsukilider Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-October 11
  • Tunngle Username: akatsukilider
Reputation: 0
Neutral

Posted 04 February 2012 - 01:33

View Postszametu, on 03 February 2012 - 12:26, said:

After some google i have found informatuion about patch 1.6 nad that is not allow ppl to play with this game version. And yes, video shows only hot to run game. Nothing about configure/set up.

With friend, try to reinstall game and instal patch 1.3

I'm trying to download game, just to check this tutorial with 1.6 game version.



tried it ... didn't work :S
prot.stop says "nothing to hide"

[EDIT]

so we found out that hamachi was messing up the tunngle connection we had a 5.126... IP instead of 7.---

now we can't join in each others game cause it says "connection timed out"

This post has been edited by akatsukilider: 04 February 2012 - 19:23

0

#10 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7454
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5294
Tunngle Master

Posted 04 February 2012 - 03:47

View Postakatsukilider, on 04 February 2012 - 01:33, said:

tried it ... didn't work :S
prot.stop says "nothing to hide"

[EDIT]

so we found out that hamachi was messing up the tunngle connection we had a 5.126... IP instead of 7.---

As I suspected :) I had the same problem when i first wanted to play :)
0

#11 User is offline   lordzaki Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 17-January 13
  • Tunngle Username: hossam1zaki
Reputation: 0
Neutral

Posted 19 January 2013 - 11:37

The Battle for Middle-earth ™ II I want help The Lord of the Rings The Battle for Middle-earth ™ II join FAILED game has detected a mismatch, this means multiplayer game has lost synchronization data between the players, lt is possidle that your opponent has modified their version of the game
0

#12 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7454
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5294
Tunngle Master

Posted 19 January 2013 - 12:53

Hey :)

This error often happens when you use a fixed exe on the game. Any exe besides the original will cause the game to break and it will become unplayable ;)
0

#13 User is offline   jpi90 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 26-January 13
  • Tunngle Username: jpi90
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 January 2013 - 20:10

La solucion?

What is the solution?
0

#14 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7454
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5294
Tunngle Master

Posted 27 January 2013 - 00:43

What solutions are you looking for? :)
0

#15 User is offline   xsccwwfe Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 22-July 13
  • Tunngle Username: thespingr
Reputation: 0
Neutral

Posted 22 July 2013 - 17:37

So, game don't work on tunngle? I must have original or what?
0

#16 User is offline   ObeseWhale Icon

  • The Tunngle Whale
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 7454
  • Joined: 05-January 11
  • Location: Australia
  • Tunngle Username: ObeseWhale
Reputation: 5294
Tunngle Master

Posted 23 July 2013 - 00:26

You need a standard copy of the game to play. Make sure you don't use any exe files because they break the game version and make it unplayable in the multiplayer mode. ;)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

bitang90 Icon : (23 November 2014 - 04:57 PM)
F1 2014
bitang90 Icon : (23 November 2014 - 04:57 PM)
Hi all! I have a problem, all car lags in the game ... what is the problem? After install Tunngle version 5 all car lags. I have a green face. Please, help me!
Mike Harper Icon : (23 November 2014 - 04:26 PM)
Hallo :). Dass ist nicht ein problem - dass ist normal :).
Das Tunngle Netzwerk adapter wird verwendung internet aus dein Internet adapter :).
(Mein Deutsch ist nicht sehr gut :P)
synox1990 Icon : (23 November 2014 - 03:08 PM)
weis jemand wie die Internet Verbindung wieder hergestellt werden kann?
synox1990 Icon : (23 November 2014 - 03:06 PM)
hallo ich habe ein kleines Problem! Tunngle Netzwerk kein Internetzugriff
UNDER_GREY Icon : (23 November 2014 - 12:13 PM)
MaxBravin, а чем тебе games for windows live мешает?)
MaxBravin Icon : (23 November 2014 - 12:08 PM)
привт всем как отвязать игру от games for windows live
UNDER_GREY Icon : (23 November 2014 - 11:48 AM)
predator2608, руководство по игре оба смотрели?
predator2608 Icon : (23 November 2014 - 11:47 AM)
ПОЧЕМУ МОЙ ДРУГ НЕ МОЖЕТ ВОЙТИ В СОВМЕСТНУЮ ИГРУ CoDWaW
predator2608 Icon : (23 November 2014 - 11:44 AM)
как найти друга в call of duty world at war ?
predator2608 Icon : (23 November 2014 - 11:41 AM)
как в call of duty world at war найти друга ?
baffo1982 Icon : (23 November 2014 - 10:53 AM)
salve ,scusate sto cercando di recuperare la mia vecchia password e ho fatto tutte le operazione, ora sono al step finale solo che per cambiarla mi dice di rimettere la password corrente, la se non la so perche' sto cercando di recuperarla come faccio???
VelvetJane Icon : (23 November 2014 - 04:41 AM)
wat
ObeseWhale Icon : (23 November 2014 - 01:04 AM)
Hey, did you try one of the mirror download links? :)
provinground Icon : (23 November 2014 - 12:00 AM)
hi every one why i cannot download the tunngle program
Undeadhero1212 Icon : (22 November 2014 - 11:58 PM)
Probably because your internet is slow...
FredLongchamp Icon : (22 November 2014 - 10:51 PM)
why its so long to install this ?
Adanz Icon : (22 November 2014 - 10:33 PM)
hi
JesusGamerXx11 Icon : (22 November 2014 - 09:32 PM)
Alguien quiere Jugar Homefornt?
JesusGamerXx11 Icon : (22 November 2014 - 09:31 PM)
Hola
Karmaobserver Icon : (22 November 2014 - 08:44 PM)
i am gona start
Karmaobserver Icon : (22 November 2014 - 08:44 PM)
Is there someone who wants to start playing Titan Quest Immortal Thrones from beging?
Karmaobserver Icon : (22 November 2014 - 08:43 PM)
hey
artyr3A Icon : (22 November 2014 - 07:55 PM)
is there anyon who want to lay generals contra 007
SuZliK Icon : (22 November 2014 - 06:45 PM)
Tunngle adapter (10Mbps) goes up to 100% on hosting computer but only 50% on Client. Game will not function normally. How to fix this?
danylalex Icon : (22 November 2014 - 06:40 PM)
?
danylalex Icon : (22 November 2014 - 06:40 PM)
how i play minecraft with tangle
SuZliK Icon : (22 November 2014 - 06:35 PM)
Hey! Has anyone here used Steam In-Home streaming before?
milanp98 Icon : (22 November 2014 - 06:28 PM)
anyone wanna play pd2?
Kelilson Icon : (22 November 2014 - 05:15 PM)
IP?
Resize Chat Area