Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: FEAR 3 lost connection - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

FEAR 3 lost connection Rate Topic: -----

#1 User is offline   Mickey.Nguyen Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 24-December 11
  • Tunngle Username: zakelong81
Reputation: 0
Neutral

Posted 29 January 2012 - 22:47

I can join or host. But i just can play in 1 min and it say :" Lost Connection " some one help
PS: in campaign and multiplayer same problem
0

#2 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 16482
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 9759
Tunngle Master

Posted 30 January 2012 - 10:55

Hi :). Do other games show the same behavior?



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   Mickey.Nguyen Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 24-December 11
  • Tunngle Username: zakelong81
Reputation: 0
Neutral

Posted 30 January 2012 - 18:26

No just FEAR 3 only. I play Saint Row The Third, Warcraft 3, Titan Quest, Dungeon Defense, Dead Island, Killing floor and more but just FEAR give me the problems

This post has been edited by Mickey.Nguyen: 30 January 2012 - 18:35

0

#4 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Platinum Tunngler
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 3938
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2337
Tunngle Master

Posted 31 January 2012 - 05:30

Maybe that game need a new MP-Fix and/or AppID to work

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Mike Harper Icon : (12 February 2016 - 06:46 AM)
Hello there :)
SpankZorius Icon : (11 February 2016 - 09:49 PM)
Hey guys
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:47 PM)
:thumbup: kk
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:47 PM)
Titan Quest^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:44 PM)
was spiels du im moment
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:44 PM)
XD immer gerne ^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:43 PM)
:rofl: :gamer: :thumbsup: i love tunngle
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:43 PM)
kk dan ist das normal
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:42 PM)
:gamer: lol
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:42 PM)
wichtig ist ein grünes smeili ;)
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:42 PM)
a das ist bei mir auch wenn du dich einlogst ist die weg ^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:40 PM)
zu dem Video werde ich versuhen danke nochmal
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:39 PM)
bei mir leuft alles eigentlich grünes gesicht und leute sehen meine Lobby nur beim start kommt diese fehler Meldung 4-109
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:37 PM)
kd hab 2 tage gebraucht bis es gelaufen ist ^^ bei mir lag es am port^^
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:35 PM)
kk danke mache ich mal
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:34 PM)
Spoiler
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:34 PM)
kuk dir ma das video an vieleicht hilft es dir
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:34 PM)
64bit
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:32 PM)
hast du 32 bit oder 64 bit
IWWG Icon : (11 February 2016 - 07:31 PM)
@Dakowa habe ich gemacht
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 07:29 PM)
iwwg log dich in deine ruter ein und erstelle einen port für tunngel
WarriorTheDa... Icon : (11 February 2016 - 07:25 PM)
i have army men rts and halo part 1 and part 2 and call of duty 4 and left 4 dead 2 >> so i'm Ready to play with anyone ;) and i need to get to know new friends in here ^_^
WarriorTheDa... Icon : (11 February 2016 - 07:17 PM)
i am New Here ^_^
WarriorTheDa... Icon : (11 February 2016 - 07:17 PM)
Hi Guys
IWWG Icon : (11 February 2016 - 06:17 PM)
hallo habe fehler 4-109 weis da jemand wie man das löst danke im voraus
Cyberlady Icon : (11 February 2016 - 03:18 PM)
froh zu helfen :thumbup:
Dakowa Icon : (11 February 2016 - 03:11 PM)
Danke Problem gelöst lag am port Danke danke danke Cyberlady :) :) :)
Dakowa Icon : (10 February 2016 - 11:42 PM)
ach meinen sie Port Mapping
Dakowa Icon : (10 February 2016 - 11:33 PM)
ich hätte da noch DNS und DDNS
Dakowa Icon : (10 February 2016 - 11:25 PM)
sehe nur DHCP dort kann ich Geräte eingeben manu dann taucht ne MC Adresse auf und ne IP die unvollständig ist ??
Resize Chat Area