Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Company of Heroes - Tunngle Community

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Company of Heroes Rate Topic: ***** 1 Votes

#1 User is offline   cloaked Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 26-July 09
Reputation: 2
Neutral

Posted 26 July 2009 - 04:59

EDIT ZAX: Moved

Hi, I've read that Tunngle would work with Company of Heroes, but I still get the timed out message. So far Tunngle is great and I think it's better than Hamachi, but it's just this one problem. My friends and I have Company of Heroes Opposing Fronts version 2.301.
1

#2 User is offline   Ska Icon

  • Schüler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 30-May 09
Reputation: 13
Tiny

Posted 26 July 2009 - 17:29

Brioche he need you !! :thumbsup:
Pour un Tunngle en français !! For a Tunngle in english !! Für einen Tunngle in deutsch !! That's allready done ?? 8|
:P
0

#3 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4457
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2636
Tunngle Master

Posted 26 July 2009 - 17:51

Brioche is out for a little adventure tour (holiday) :thumbsup:

What's about other games in combination with Tunngle?
If you see all Tunnglers in the networks, Tunngle itself is working fine.
I don't know about the game Company of Heroes. But i know guys who play Company of Heroes Tales Of Valor over Tunngle.



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#4 User is offline   cloaked Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 26-July 09
Reputation: 2
Neutral

Posted 26 July 2009 - 18:20

The only game I've tried was Call of Duty World At War and that works perfectly. It's just this game, I may know what the problem is, but won't say.
0

#5 User is offline   ZAX Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 4457
  • Joined: 27-July 08
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: ZAX
Reputation: 2636
Tunngle Master

Posted 26 July 2009 - 18:27

Mhh.. so it seems to be a problem with the game CoH itself. You have both the same version.... Scary. Tried to ask directly the guys who are playing in the Company of heroes Tunngle network?



If you need help check this out.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#6 User is offline   Brabarto Icon

  • Schüler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 33
  • Joined: 18-July 09
  • Tunngle Username: Brabarto
Reputation: 3
Neutral

Posted 27 July 2009 - 14:31

Hey, me and a few friends of mine play CoH over tunngle and it works perfect. Just make sure you can see each other typing in the tunngle network, and that you can see pings.
Also, when you host a game, make sure you select LAN instead of Online game (very important :thumbsup:).
If you can't see each other in the channel and can't see each other typing, forward the port given in the options.
Also, me and my friends use the Left 4 Dead shooter channel. This because i've read somewhere it was monitored, so always functioning.
Hope this works, and if you know what the problem is, and won't tell us, then why ask?
1

#7 User is offline   cloaked Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 26-July 09
Reputation: 2
Neutral

Posted 27 July 2009 - 16:42

I know what the problem was, I was using a no-dvd exe, because I don't want to use my disc. Anyway I found the problem and got it working now, thank you all. Tunngle is the best.
1

#8 User is offline   Versatile Icon

  • Tunngle Enthusiast
  • View gallery
  • Group: Tunngle Elite
  • Posts: 1599
  • Joined: 31-July 09
  • Location: Houston, USA
  • Tunngle Username: versatile
Reputation: 902
Tunngle Master

Posted 01 August 2009 - 22:12

View Postcloaked said:

I know what the problem was, I was using a no-dvd exe, because I don't want to use my disc. Anyway I found the problem and got it working now, thank you all. Tunngle is the best.
I want to learn. What did you do to fix the problem. Get rid of the no-dvd.exe and use the DVD?
0

#9 User is offline   MaZy Icon

  • Schüler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 22
  • Joined: 09-April 09
Reputation: 7
Neutral

Posted 01 August 2009 - 22:57

Don't use cracks for no-cd. Thats why maybe u can't play. Get image. I got probs with nocds too.
0

#10 User is offline   erazer Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 26-November 09
  • Tunngle Username: erazer
Reputation: 1
Neutral

Posted 03 December 2009 - 16:23

alright guys i need a little help. i got company of heroes tales of valor but i can't play it whit a cd image because i can't get pass the login screen but i can play it whit a *****..
0

#11 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 16884
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 10057
Tunngle Master

Posted 03 December 2009 - 18:42

Hi :hmm:. You need to have an unmodified version of the game if you want to play online.
Talk about cracks/serials is not allowed :P.



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#12 User is offline   Jumpy Icon

  • Anfänger
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 02-December 09
Reputation: 15
Tiny

Posted 03 December 2009 - 18:56

Yes orig filez only.
Use mini-image
To remove login scr go 2 c:windowssystem32driversetc and open with ntpad the file "host" (if u dn't c enable hidden filez).

Add thse linez to host file

127.0.0.1 reliclive.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net

Save.
If u uze Win V or 7 run ntepad as admin (right clikc menu).
Done.
4

#13 User is offline   erazer Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 26-November 09
  • Tunngle Username: erazer
Reputation: 1
Neutral

Posted 03 December 2009 - 22:27

thanks :)
0

#14 User is offline   Ivertusen Icon

  • Anfänger
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 23-September 09
  • Tunngle Username: ivertusen
Reputation: 7
Neutral

Posted 24 January 2010 - 12:44

hi guys :) i have COH version 2.601 working on tunngle (make sure you patch the game"on a fresh install" first to the version that u want and make a backup of the original exe"for futur patchs" then use the no cd of that version )---the methode im using does not allow xp point saving ---if you need any help let me know youtube=http://www.youtube.com/user/nococo2413#p/u/4/htNRUonwhSs
:ger: :) 3 vs 3 :en: :)


all official patchs here fast links patch=http://cohpatch.relic.com/
0

#15 User is offline   karam2688 Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 February 2010 - 23:51

COH 1.71 works fine with me when i play alone but when using Tunngle to play in ln the game crashes ,plz help
0

#16 User is offline   karam2688 Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 February 2010 - 02:29

ignoring a post is not a good way to say we dont know
0

#17 User is offline   A.G.A. Icon

  • Schüler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 75
  • Joined: 01-February 10
Reputation: 30
Average

Posted 13 February 2010 - 06:43

You must have the same version as the other buddies.
Posted Image
Burn the heretic, kill the mutant, purge the unclean.
Posted Image
0

#18 User is offline   karam2688 Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 February 2010 - 12:19

'A.G.A. said:

You must have the same version as the other buddies.
if u replaying to my post ,the problem is the game crashes i am able to play but the game still crashes each time
0

#19 User is offline   Du33eD Icon

  • Fortgeschrittener
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 102
  • Joined: 07-December 09
  • Tunngle Username: Du33eD
Reputation: 28
Average

Posted 13 February 2010 - 12:27

'karam2688 said:

ignoring a post is not a good way to say we dont know

might be ur game that is the issue &
the guys DON'T sit in this forum 24 hours a day waiting to reply to posts ;) ..they do have lives u know
Posted Image
0

#20 User is offline   karam2688 Icon

  • Anfänger
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-February 10
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 February 2010 - 12:32

'Du33eD said:

might be ur game that is the issue &
the guys DON'T sit in this forum 24 hours a day waiting to reply to posts ;) ..they do have lives u know
i dont think the game is the problem ,and yes i know they have a live but more than 2 days is too long
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

FuzzyShaque Icon : (01 May 2016 - 10:28 PM)
Hey guys im trying to play factorio with my friend and i cant connect to his server and were in the same private network
SlumDawg187 Icon : (01 May 2016 - 09:24 PM)
SlumDawg187 add me
mrdrysh8t Icon : (01 May 2016 - 06:40 PM)
somebody likes to play the third?
mrdrysh8t Icon : (01 May 2016 - 06:39 PM)
hello
ShallWeDance Icon : (01 May 2016 - 12:06 PM)
ye
NrbbDz Icon : (01 May 2016 - 09:29 AM)
hi
smerttt Icon : (01 May 2016 - 07:31 AM)
кто нибдь знает как щас запустить дарк соулс 2 через тангл?
EstebanCM19_1 Icon : (01 May 2016 - 06:48 AM)
no tengo la menor idea de como manejar esto
EstebanCM19_1 Icon : (01 May 2016 - 06:47 AM)
hola
asskick007 Icon : (01 May 2016 - 05:58 AM)
can any one play empire earth 3 right now
asskick007 Icon : (01 May 2016 - 05:57 AM)
hi everyone
UNDER_GREY Icon : (30 April 2016 - 07:17 PM)
Hakoleni, 16 человек играют.
Hakoleni Icon : (30 April 2016 - 06:11 PM)
кто нибудь играет в саинс роу 3 ?
Brioche Icon : (30 April 2016 - 11:33 AM)
@Scaylor, in that case I think you should film your dogs using your computers and upload the video to YouTube, you would get to 1 Billion views before you can say "dollar" and with the money you'd get from ads shown on your YT channel you would be able to buy several thousands of copies of Magicka for your dogs :), then post more videos and so on, till you beat Bill Gates in the top richest :D.
UNDER_GREY Icon : (30 April 2016 - 10:07 AM)
Maks_240405, зайдите в сеть данной игры в клиенте тангл и спросите там.
Maks_240405 Icon : (30 April 2016 - 09:31 AM)
дайте айпи сервера и порт в гаррис мод
Scaylor Icon : (30 April 2016 - 08:40 AM)
Let's say hypothetically that my dog has downloaded a ******* version ofMagicka and that my other dog has also ******* the game, would they be able to play together via tunngle?
YtseJam-DT Icon : (30 April 2016 - 03:36 AM)
hello
fifkan Icon : (30 April 2016 - 02:53 AM)
Go payday 2
youaredestroid Icon : (30 April 2016 - 02:36 AM)
Hi i need some help with rust
MaerNVKZ Icon : (29 April 2016 - 09:31 PM)
Hi
Mike Harper Icon : (29 April 2016 - 07:34 PM)
That's good :thumbsup:! Testing Tunngle RCs are a good sign :D :thumbsup:
Psystec Icon : (29 April 2016 - 03:31 PM)
Its going good, yea i have been working hard lately. testing the new Tunggle so i don't play that much :)
Mike Harper Icon : (29 April 2016 - 02:55 PM)
Hey mate :). Good to see you after few days ^^. How's it going :)
Psystec Icon : (29 April 2016 - 02:23 PM)
Hello Guys :) Hope you are having a good time :D
Zalmi Icon : (29 April 2016 - 11:21 AM)
i created account here on tungle the game starts bt i cant connect to the server
Zalmi Icon : (29 April 2016 - 11:20 AM)
need sm help here regarding ashes cricket 2009
Zalmi Icon : (29 April 2016 - 11:19 AM)
hii
Babasingh Icon : (29 April 2016 - 10:23 AM)
Hm would "Dying Light The Following Enhanced Edition" work, and the link says version 1.6 but i haven't been able to find a 1.6 download.
Mike Harper Icon : (29 April 2016 - 08:14 AM)
@Charling & @booty3300, Feel free to use the forum for support :)
@HELIOS_ZAR, Yes, ArmA III works great with Tunngle :)
Resize Chat Area