Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: PAYDAY wont open? - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

PAYDAY wont open? Need troubleshooting. Rate Topic: -----

#1 User is offline   Axekicker Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 11-November 11
  • Tunngle Username: axekicker
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 November 2011 - 17:20

Basically, i installed Payday.
Followed the steps found here: Network:PAYDAY:_The_Heist
Launched smart steam. then tried to launch payday_win32_release.exe

the problem is, the game won't start.
tried running as admin, still no luck.

the game doesnt show up. (doesnt show up as in like i didn't do anything.)
no screens, no errors, nothing in the taskbar. none.

any help?
im on win7.

This post has been edited by Axekicker: 11 November 2011 - 17:22

0

#2 User is offline   skyleds Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 04-October 11
  • Tunngle Username: skyleds
Reputation: 0
Neutral

Posted 13 November 2011 - 10:04

I have the same problems too. The game's not starting!
0

#3 User is offline   FrostSIX Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 27-November 11
  • Tunngle Username: FrostSIX
Reputation: 0
Neutral

Posted 27 November 2011 - 22:08

me to but when i look in my game folder there is a file "payday_win32_release_1184909_crash_2011_11_27T20_58_50C0"
the game crashes i have win 7 64-bit HELP
0

#4 User is offline   FrostSIX Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 27-November 11
  • Tunngle Username: FrostSIX
Reputation: 0
Neutral

Posted 28 November 2011 - 00:39

you need to reinstal the game download the singleplayer ***** from RELOADED the copy over the MP ***** and it should work sorry for bad english
0

#5 User is offline   KarloBrsak Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 14-February 11
  • Tunngle Username: BloodyTampon
Reputation: 0
Neutral

Posted 09 December 2011 - 17:17

Did anyone resolve this problem? I'm having FrostSIX's problem. My game starts and crashes immediately.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Bezo25 Icon : (24 October 2014 - 11:12 PM)
Hello :)
jomapisa Icon : (24 October 2014 - 11:00 PM)
ola k ase
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:46 PM)
?
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:46 PM)
i need help i cant log in says i need tunngle network adapter? what is that and do i really need that
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:45 PM)
i sta je to?
BurekSaSirom Icon : (24 October 2014 - 10:45 PM)
treba mi pomoc ne mogu da se ulogujem trazi mi tunngle network adapter da li to mora da se ima?
angljss Icon : (24 October 2014 - 08:22 PM)
Hola amigos
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:59 PM)
My Tunngle says port closed even-though i forwarded the port
ShadowOptics Icon : (24 October 2014 - 07:57 PM)
Hello, i wonder if anyone can help me
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
tiago vc é do brasil
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
rust ip soy
KESS777 Icon : (24 October 2014 - 04:31 PM)
Кто в Borderlends 2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:50 PM)
Eingefügtes Bild
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
кто играет в ил-2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
привет!
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
ДейЗ калл
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
Привет я ика
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:09 PM)
Hello i am ika
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:01 PM)
нажимаю в игре F12 в гта 4 эпизоды а оно не говорит воркинг в чем причина
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:00 PM)
помогите
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 12:49 PM)
Hi :). As far as i know Call of Duty: Black Ops 2 doesn't support LAN, and for this reason, it can't be played with Tunngle.
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and now i need start my game
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and how it works i join into a room
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
for what i need tunngle a trial if i play cod black ops 2 it haves a multiplayer and i read tunngle is for lan games play online
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
i have problem
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 08:27 AM)
Hi :). Do you have another router device? If yes, check this: Port_Forward#Two_Routers
You can start a new topic in the the Support forum with more details for better support ;).
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:59 AM)
no? nothing
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
help
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
nd then i noticed there is a x next to every ones name
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
then i went to play and still no lan servers
Resize Chat Area