Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: EasyBox 803A Problem - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

EasyBox 803A Problem

#1 User is offline   xDIMAx Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 04-March 11
  • Tunngle Username: xDIMAx
Reputation: 2
Neutral

Posted 08 October 2011 - 12:47

Aktuellstes Firmware-Update und Firewall und alles andere, was erwähnt wurde deaktiviert und das Problem besteht immer noch.

DSL-EasyBox 803 A
Firmware Version:30.05.211
0

#2 User is offline   HelpBot Icon

  • Community Moderator
  • View gallery
  • Group: Community Mod
  • Posts: 1098
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: HelpBot
Reputation: 1013
Tunngle Master

Posted 08 October 2011 - 22:06

Hast du im Router auch schon eine Portfreigabe für Tunngle eingerichtet?

Mit freundlichen Grüßen
HelpBot



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   Pixelpaule Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 08-December 12
  • Tunngle Username: Pixelpaule
Reputation: 0
Neutral

Posted 16 December 2012 - 16:54

Hallo zusammen,

ich versuche schon die ganze Zeit bei nem Kumpel die EasyBox 803a zu konfigurieren. Leider funktioniert das ganze nicht wirklich. Ich habe alles so gemacht, wie es im Post von ZAX steht.

ENTER

Also ich habe die Firewall im Router angepasst und das Port Mapping erstellt.

Ich habe auch alles versucht was hier gezeigt wird:
ENTER

Windows-Firewall ist auch konfiguriert und ein anderes Porgramm läuft nicht als Firewall. Leider funktioniert Tunngle in Verbindung mit der EasyBox bei meinem Kollegen nicht. Er kann zwar in meine Netzwerke beitreten und auch Ingame in mein Spiel beitreten. Umgekehrt geht das ganze jedoch nicht. Also Zugriff auf sein Netzwerk erhalte ich. Jedoch nicht Ingame. Bei dem Spiel handelt es sich um Anno 1404.

Kann mir jemand sagen wo da das Problem liegt?

Danke
0

#4 User is offline   Agent-X Icon

  • Profi
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 279
  • Joined: 29-August 08
Reputation: 85
Good

Posted 16 December 2012 - 18:12

Schwer zu sagen, was da genau hakt. Laut deiner Umschreibung sage ich Firewall. Die Easybox arbeitet ja leider, trotz deiner Bemühungen, nicht korrekt.
Deshalb würde ich nicht ausschließen, dass dieses Problem einfach an der EasyBox liegt. Ich habe vor langer Zeit meine Kiste gegen ne FritzBox ausgetauscht. Schwupp, Probleme beseitigt ;)
Wusstest du, daß 90% aller Computerprobleme vor dem Computer sitzen :D

Können Sie das hören? Das ist der Klang des Unvermeidlichen! Das ist der Klang Ihres Todes, Mr. Anderson!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

gb25f2 Icon : (18 December 2014 - 11:54 AM)
hey guys, i need help . naruto ns3 fb , doesn't open , it says no internet connection please help
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 09:28 AM)
He is absolutely right ; // Chat is not designed for such. But, it may be... Posted Image Posted Image
ObeseWhale Icon : (18 December 2014 - 09:15 AM)
Much easier to help there than in the chat here since messages get lost ;)
ObeseWhale Icon : (18 December 2014 - 09:13 AM)
@TC TEAM if you need some support its best to create a forum thread for it :)
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 09:11 AM)
# busy now
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:52 AM)
[ObeseWhale] 'TC TEAM' asks you to help him. Take care... ;
ObeseWhale Icon : (18 December 2014 - 08:52 AM)
What are you talking about mshlmc79? :)
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:45 AM)
First of all, I suggest to download the application again from the site. While turning off anti-virus protection ; // Many modern packaging contain malicious code in the Assembly. And removed 'on the fly' while downloading. Posted Image
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:40 AM)
Another one? Please do not panic and describe 'in detail' what the problem is and what you want to do. Posted Image
mshlmc79 Icon : (18 December 2014 - 08:38 AM)
hello ; Posted Image
serba2nd Icon : (18 December 2014 - 06:48 AM)
left 4 dead 2, create server
tronpedo Icon : (18 December 2014 - 06:00 AM)
??
tronpedo Icon : (18 December 2014 - 05:59 AM)
add me
tronpedo Icon : (18 December 2014 - 05:59 AM)
command and conquer generals:zero hour ....who wanna play?
GABRIEL 13 Icon : (17 December 2014 - 09:03 PM)
i no play splinter
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 09:02 PM)
help me!!!! :wacko:
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 08:54 PM)
spintires "game files in their original packaging writes "can you help me what to do?
GABRIEL 13 Icon : (17 December 2014 - 08:45 PM)
nesesito ayuda con el left 4 dead
brotkillian Icon : (17 December 2014 - 08:32 PM)
thanx though :)happy playing
brotkillian Icon : (17 December 2014 - 08:32 PM)
woow. probloem disapeared.. was something about port-forwarding at that other players side...
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 08:29 PM)
I figured that if I have a problem, but now the more you help another question arose?
:rolleyes:
brotkillian Icon : (17 December 2014 - 08:28 PM)
i ve got a problem. players that joined my network dont connect to me. double clicking on their names trys to connect but it fails. any suggestions?
brotkillian Icon : (17 December 2014 - 08:27 PM)
hy guys!
mshlmc79 Icon : (17 December 2014 - 07:13 PM)
problemState = unknown ; Posted Image
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 07:11 PM)
ok
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 07:10 PM)
What should I do if I did not I'm trying to solve is 4 days

:wacko:
mshlmc79 Icon : (17 December 2014 - 07:09 PM)
// Find some gameHacker ; Posted Image
mshlmc79 Icon : (17 December 2014 - 07:07 PM)
# do you want to play the game for free, son? Posted Image
mshlmc79 Icon : (17 December 2014 - 07:05 PM)
No, this is the usual process in apps ; Posted Image
TC TEAM Icon : (17 December 2014 - 07:04 PM)
Can you tell more clearly?
Resize Chat Area