Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Same network, different vIP subnet => No LAN games. - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Same network, different vIP subnet => No LAN games. Rate Topic: -----

#1 User is offline   Calamulus Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 24-September 11
  • Tunngle Username: Calamulus
Reputation: 0
Neutral

Posted 26 September 2011 - 02:06

A bunch of friends and I are getting this while trying Dead Island. Even if we all join the same Network, and even if we restart Tunngle several times, our vIP adresses are in different subnets; i.e. Some of us are in 7.21.196.xxx, others in 7.22.86.xxx

This causes games than expect LAN matches to reside in the same subnet to become unfindable. Hamachi has a IP Alias feature for this very same reason. We've tried everything from manually setting the adress in the registry to setting the Tunngle adapter to static IPs, but the client still assigns us incompatible LAN addresses from time to time (One day we are all in the same subnet and everything works, next day half of us can't join the LAN games).

And yes, we see each other in the Networks, we can ping each other, our ports are forwarded, etc. This is purely a subnet issue.

Is there any workaround for this? Any way to ensure we get the same subnet or at least to request a vIP change in some way? Or set Aliases like Hamachi does?
0

#2 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 14165
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 8177
Tunngle Master

Posted 26 September 2011 - 08:58

Hi :). I do not know the game but to my knowledge a lot of people play the game just fine in the Tunngle networks ;).
What you require is a Tunngle feature ;) and is called Class_C_Emulator ;).
If you think that is the issue you can just join a class C network like "Alien Swarm" ;).
You will see that you will automatically have the same subnet as you request ;). You can try to play your game there ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

StefanosMenc... Icon : (22 December 2014 - 12:52 AM)
StefanosMenc... Icon : (22 December 2014 - 12:51 AM)
¿Can anybody help me?
ObeseWhale Icon : (22 December 2014 - 12:14 AM)
Rust was a fun game :)
anjavermelha100 Icon : (22 December 2014 - 12:05 AM)
I want to play rust and your?
anjavermelha100 Icon : (22 December 2014 - 12:05 AM)
I want to pla
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:49 PM)
Laybal, какую ошибку выдает?
Laybal Icon : (21 December 2014 - 09:47 PM)
в тылу врага 2 штурм установил ...захожу ошибку выбивает и выкидывает...хрен пойму
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:46 PM)
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:44 PM)
все равно спасибо тебе большое за помощ
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:43 PM)
хах блин теперь 4-110
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:22 PM)
AlexandrDeev, вот решение ошибки 4-101 http://www.tunngle.n...ost__p__1538943 , а это решение ошибки 4-109 http://www.tunngle.n...ost__p__1538967
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:19 PM)
поменял адаптер и тоже 4-109
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:18 PM)
мы сейчас вместе устанавливаем просто
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:18 PM)
а у друга 4-109
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:18 PM)
нет, 4-101
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:12 PM)
ошибка 4-109?
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:12 PM)
какой?
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:07 PM)
мне в самой программе пишет что невозможно найти сетевой адаптер. что делать?
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 09:06 PM)
все нашел спасибо, а и еще вопросик..
UNDER_GREY Icon : (21 December 2014 - 09:01 PM)
AlexandrDeev, сменить пароль можно перейдя по этой ссылке https://www.tunngle....e&area=password
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 08:56 PM)
я немогу зайти в тингл изза того что пароль большей(
AlexandrDeev Icon : (21 December 2014 - 08:56 PM)
парни как тут поменять пароль?
pitbuls Icon : (21 December 2014 - 07:45 PM)
8EX727H7LUWD7XLDEE6F
BrockLesnar05 Icon : (21 December 2014 - 07:41 PM)
No probs ... :)
Shouvik Talu... Icon : (21 December 2014 - 07:36 PM)
Thanks for your information mate. :thumbsup:
BrockLesnar05 Icon : (21 December 2014 - 07:30 PM)
It's not you only .... it's been like this for over a month now
Shouvik Talu... Icon : (21 December 2014 - 07:28 PM)
Why I am viewing this message?
Shouvik Talu... Icon : (21 December 2014 - 07:27 PM)
[#10221] You do not have permission to view the member listing.
Paapoo Icon : (21 December 2014 - 07:05 PM)
hi
Mike Harper Icon : (21 December 2014 - 04:39 PM)
Du können versuchen mit verwenden Opera 12.17 wie dein Default-browser :).
Auch sehe dass du hab nein Ad-block oder popup-blocker installieren :).

Mehr info: Client:Private_Networks#Troubleshooting
(Ich hoffe du verstehen mir)
Resize Chat Area