Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Hello what happen with battlefield bad company 2 - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Hello what happen with battlefield bad company 2 Rate Topic: -----

#1 User is offline   Lawrence22 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 07-September 11
  • Tunngle Username: Lawrence22
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 September 2011 - 11:06

Hello i want to know what happened with bfbc2 the problems is that i dont see the game in the list of the software[tunngle] what happen with the game??
0

#2 User is offline   SFK Icon

  • The Undead King of L4D2
  • Group: Lifetime
  • Posts: 2711
  • Joined: 06-May 10
  • Location: UK
  • Tunngle Username: kaotik
Reputation: 6360
Tunngle Master

Posted 07 September 2011 - 11:39

View PostLawrence22, on 07 September 2011 - 11:06, said:

Hello i want to know what happened with bfbc2 the problems is that i dont see the game in the list of the software[tunngle] what happen with the game??


The game don't support LAN so it will never be in Tunngle. People have tried to make LAN patches since its been released and nobody has been able to. I highly doubt you will ever see this game playable over LAN.

This post has been edited by SFK: 07 September 2011 - 12:24

Posted ImagePosted Image
0

#3 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 14167
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 8179
Tunngle Master

Posted 07 September 2011 - 12:20

Hi :). You have to buy a game to play it in any case ;). Anything different than this is against the forum rules and cannot be discussed on this forum ;).
About playing games that do not have LAN on Tunngle, it depends on the developer (or the game modders if modding is allowed) releasing LAN/Tunngle patches for these games.
Other than this, it's up to the customers to require LAN from the game developers :).
People, with their choices, have always the power to decide what game developers do, although sometimes we tend to forget ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#4 User is offline   Playeronesvk Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 31
  • Joined: 05-May 11
  • Tunngle Username: Playeronesvk
Reputation: 10
Tiny

Posted 07 September 2011 - 12:30

4 info from BadCompany2 all battlefields series never will support LAN or your OWN dedicated server for ehm c*r etc... you know what i mean.. they choosed very good tactic :P but for BF3 wem ust support em !
0

#5 User is offline   Lawrence22 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 07-September 11
  • Tunngle Username: Lawrence22
Reputation: 0
Neutral

Posted 07 September 2011 - 22:03

oh Now i understand but yesterday i saw this picture having the game battlefield bad company 2 and i was getting confuced but now its ok.. :thumbsup:


Posted Image
0

#6 User is offline   TurkAuralVirus Icon

  • Schüler
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Posts: 60
  • Joined: 02-July 10
  • Tunngle Username: TurkAuralVirus
Reputation: 75
Good

Posted 14 September 2011 - 19:32

Rooms are ofte opened when rumours of being able to play on tunngle are discused.

I think you'll even find a Red Dead Redemption room :P
Posted Image
Posted Image
Posted Image
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

monsterswow Icon : (23 December 2014 - 04:06 AM)
visit my Game Server start Playing in under 5 minutes :)
monsterswow Icon : (23 December 2014 - 04:06 AM)
devke20 Icon : (23 December 2014 - 12:08 AM)
can i get a DL link for the main game via pm ?
GmDeny Icon : (22 December 2014 - 11:14 PM)
want joda DayZ and is hurt when open the page to download the Tunngle dis you need activates the account please help
GmDeny Icon : (22 December 2014 - 11:13 PM)
CAN anyone How Can We Help me turn on my account !
GmDeny Icon : (22 December 2014 - 11:11 PM)
hello
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:55 PM)
just to try the game
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:55 PM)
anyone who wants to play Dissidia 012 Final Fantasy?
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:49 PM)
se pudesse digitar português sem ser banido
Shurikjan Icon : (22 December 2014 - 10:44 PM)
помогите пожялуйста люди добрые
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:42 PM)
hello AverageP
AverageP Icon : (22 December 2014 - 10:37 PM)
is any one on?
AverageP Icon : (22 December 2014 - 10:37 PM)
helloes
Shurikjan Icon : (22 December 2014 - 10:07 PM)
есть кто живой
Shurikjan Icon : (22 December 2014 - 10:04 PM)
кто играет Rust какая версия нужна
cookins Icon : (22 December 2014 - 08:34 PM)
anyone planet explorers?
cookins Icon : (22 December 2014 - 08:34 PM)
hi guys
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 05:46 PM)
Hi there :)
BlacJacTR Icon : (22 December 2014 - 05:27 PM)
hello everyone
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 05:24 PM)
Hi :). Yes, you can :). But you'll need Tunngle Premium or Lifetime to use that feature ;).
Super99Master Icon : (22 December 2014 - 05:13 PM)
can i change nick ???
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 04:05 PM)
Thanks for your words :) :thumbsup:
denipate Icon : (22 December 2014 - 04:04 PM)
ok thanks you all from tunngle are the best
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 04:02 PM)
Good luck, sir :thumbup:!
denipate Icon : (22 December 2014 - 04:00 PM)
i will take yer advice mister Mike Harper
denipate Icon : (22 December 2014 - 04:00 PM)
just cant see his card on DDFF
denipate Icon : (22 December 2014 - 03:59 PM)
ok but in the tunngle hoster i can see him in the chat looby
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 03:57 PM)
No, you don't need to configure your IPv4 or IPv6 :).
If you and your friend can't see each-other's server then there maybe some connection problems, you can find troubleshooting guide here: Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game :).
denipate Icon : (22 December 2014 - 03:52 PM)
and me neither
denipate Icon : (22 December 2014 - 03:51 PM)
ive tried with one brazilian friend of mine i am brazilian too but he never seen me in the room of the game
Resize Chat Area