Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Counter Strike Source not working - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Counter Strike Source not working Rate Topic: -----

#1 User is offline   zzador Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-August 11
  • Tunngle Username: zzador
Reputation: 3
Neutral

Posted 23 August 2011 - 14:50

Hi there,
For about 3 days my friend and I try to play a css session, but just doesn't want to work. My friend an I have now the same settings -> We both are in the CSS-Tunngle-Lobby (we can see us there and can chat). We both have Router UDP Port 11155 forwarded (Tunngle test reports OK), Firewall does NOT lock tunngle client and tunngle service for local AND for public networks and when my friend or I create a CSS Server we set "sv_lan 0". However we can't see the others server in the LAN-List neither we can directly connect to our tunngle IPs (4 retries but no connection). We have allready tried hamachi vpn, but there we had the same problem. Our CSS-versions are exactly the same. I gave him my version. I hope some of you can help us.

BTW.: My system: Windows 7
My friend's system: Windows XP

This post has been edited by zzador: 23 August 2011 - 14:54

3

#2 User is offline   HelpBot Icon

  • Community Moderator
  • View gallery
  • Group: Community Mod
  • Posts: 1098
  • Joined: 09-July 11
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: HelpBot
Reputation: 1013
Tunngle Master

Posted 23 August 2011 - 16:53

Please try another Game or the Community Connection Test to verify that you both can host/join each other.

Regards
Zocker4Life



If you need help check this and this.
Tunngle Voice Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

#3 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 14167
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 8179
Tunngle Master

Posted 27 August 2011 - 08:46

Hi :). When you use Tunngle you should be able to use "sv_lan 1" since it has the Class_C_Emulator ;).



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

devke20 Icon : (23 December 2014 - 12:08 AM)
can i get a DL link for the main game via pm ?
GmDeny Icon : (22 December 2014 - 11:14 PM)
want joda DayZ and is hurt when open the page to download the Tunngle dis you need activates the account please help
GmDeny Icon : (22 December 2014 - 11:13 PM)
CAN anyone How Can We Help me turn on my account !
GmDeny Icon : (22 December 2014 - 11:11 PM)
hello
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:55 PM)
just to try the game
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:55 PM)
anyone who wants to play Dissidia 012 Final Fantasy?
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:49 PM)
se pudesse digitar português sem ser banido
Shurikjan Icon : (22 December 2014 - 10:44 PM)
помогите пожялуйста люди добрые
denipate Icon : (22 December 2014 - 10:42 PM)
hello AverageP
AverageP Icon : (22 December 2014 - 10:37 PM)
is any one on?
AverageP Icon : (22 December 2014 - 10:37 PM)
helloes
Shurikjan Icon : (22 December 2014 - 10:07 PM)
есть кто живой
Shurikjan Icon : (22 December 2014 - 10:04 PM)
кто играет Rust какая версия нужна
cookins Icon : (22 December 2014 - 08:34 PM)
anyone planet explorers?
cookins Icon : (22 December 2014 - 08:34 PM)
hi guys
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 05:46 PM)
Hi there :)
BlacJacTR Icon : (22 December 2014 - 05:27 PM)
hello everyone
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 05:24 PM)
Hi :). Yes, you can :). But you'll need Tunngle Premium or Lifetime to use that feature ;).
Super99Master Icon : (22 December 2014 - 05:13 PM)
can i change nick ???
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 04:05 PM)
Thanks for your words :) :thumbsup:
denipate Icon : (22 December 2014 - 04:04 PM)
ok thanks you all from tunngle are the best
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 04:02 PM)
Good luck, sir :thumbup:!
denipate Icon : (22 December 2014 - 04:00 PM)
i will take yer advice mister Mike Harper
denipate Icon : (22 December 2014 - 04:00 PM)
just cant see his card on DDFF
denipate Icon : (22 December 2014 - 03:59 PM)
ok but in the tunngle hoster i can see him in the chat looby
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 03:57 PM)
No, you don't need to configure your IPv4 or IPv6 :).
If you and your friend can't see each-other's server then there maybe some connection problems, you can find troubleshooting guide here: Troubleshooting#Can.27t_find-join-host_a_game :).
denipate Icon : (22 December 2014 - 03:52 PM)
and me neither
denipate Icon : (22 December 2014 - 03:51 PM)
ive tried with one brazilian friend of mine i am brazilian too but he never seen me in the room of the game
denipate Icon : (22 December 2014 - 03:50 PM)
thanks btw tunngle needs of configuration with IPvE 4 and IPvE 6?
Mike Harper Icon : (22 December 2014 - 03:49 PM)
You can always get all your friends to play the game with you using Tunngle :). And you can also use the social sites and other gaming forums to let more people know about your game and Tunngle :).
By doing that you should start getting more players :).
Resize Chat Area