Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Tunngle Finalizing Bug - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tunngle Finalizing Bug Bug Rate Topic: -----

#1 User is offline   matan13602 Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 09-May 11
  • Tunngle Username: matan13602
Reputation: 0
Neutral

Posted 11 May 2011 - 21:29

Hello I have a problem when opening Tunngle, the program starts normally but in middle logging process, a window with "finalizing..." stays on the screen and the other window of the program is being opened normally but when i connects to a room with my friend and when he ping on my ip it doesn't succeed..

I already tried using the trick with cmd commend "net stop tunngleservice" and then start...
i reinstalled Tunngle
register in a new user
and opened tunngle ports - 11155 TCP/UDP

sorry about the spelling..

Posted Image
0

#2 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3880
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2208
Tunngle Master

Posted 11 May 2011 - 21:35

Maybe this will cause the problem:

Quote

Certain router models forward in such a way that until we find a workaround, is not compatible with Tunngle. This is known to occur for example with certain Zyxel and Belkin models. In this case even though the Port Forward Test is successful you won't be seeing anybody in the nets. If this is your case then:
  • Disable the port forward in your router
  • Uncheck upnp under Tunngle->System->Options
  • If after doing this finalizing seems stuck or you get an error, you can hit cancel to login anyway. This way you should at least see some peers.


Regards
Zocker4Life
Posted Image

Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

#3 User is offline   Brioche Icon

  • Tunngle Team
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Posts: 13819
  • Joined: 25-April 09
  • Location: International Tunngle HQ, Italy
  • Tunngle Username: brioche
Reputation: 7852
Tunngle Master

Posted 11 May 2011 - 22:13

Hi :). What does Tunngle->System->Option->Test say :)?



If you need help check this and this.
Tunngle Voice | Forum Games: #1 #2 #3
Google pattern "Tunngle Wiki" yourquestion (e.g. "Tunngle Wiki Signature"). Check for new version! Click here for help! Follow Tunngle on Facebook Follow Tunngle on YouTubeFollow Tunngle on Twitter
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
tiago vc é do brasil
chaves135 Icon : (24 October 2014 - 05:19 PM)
rust ip soy
KESS777 Icon : (24 October 2014 - 04:31 PM)
Кто в Borderlends 2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:50 PM)
Posted Image
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
кто играет в ил-2
zvezda8 Icon : (24 October 2014 - 03:47 PM)
привет!
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
ДейЗ калл
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:10 PM)
Привет я ика
ikaika055 Icon : (24 October 2014 - 02:09 PM)
Hello i am ika
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:01 PM)
нажимаю в игре F12 в гта 4 эпизоды а оно не говорит воркинг в чем причина
goodjkee Icon : (24 October 2014 - 01:00 PM)
помогите
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 12:49 PM)
Hi :). As far as i know Call of Duty: Black Ops 2 doesn't support LAN, and for this reason, it can't be played with Tunngle.
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and now i need start my game
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:44 AM)
and how it works i join into a room
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
for what i need tunngle a trial if i play cod black ops 2 it haves a multiplayer and i read tunngle is for lan games play online
Terencehill88 Icon : (24 October 2014 - 11:43 AM)
i have problem
Mike Harper Icon : (24 October 2014 - 08:27 AM)
Hi :). Do you have another router device? If yes, check this: Port_Forward#Two_Routers
You can start a new topic in the the Support forum with more details for better support ;).
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:59 AM)
no? nothing
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
help
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:53 AM)
nd then i noticed there is a x next to every ones name
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
then i went to play and still no lan servers
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
i add my 11155 to my router and made my ip static and got the smiley face
yourboychris Icon : (24 October 2014 - 07:52 AM)
hi
TheCommyNinja Icon : (24 October 2014 - 06:32 AM)
Dsaj a hrvaska ?
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:41 AM)
???
Serialkiller121 Icon : (24 October 2014 - 03:40 AM)
como eu jogo DayZ?
Mark Anthony... Icon : (24 October 2014 - 01:58 AM)
Steam not work
Mark Anthony... Icon : (24 October 2014 - 01:57 AM)
how to online invite friends Borderlands Pre-sequel
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:29 PM)
RUST IP??????????????????????????
Tiago Lautner Icon : (23 October 2014 - 10:25 PM)
RUST IP?
Resize Chat Area