Remember Me


Forgotten Password?

Tunngle Community: Confused - Tunngle Community

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Confused Do people play? Rate Topic: -----

#1 User is offline   doyouknowthejoke Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-February 11
  • Tunngle Username: freetunngleaccount
Reputation: 0
Neutral

Posted 23 April 2011 - 02:41

Hello.

I notice that every time people are in the Crysis 2 room (even with over 20 people) that only like 2 people are in the game. All the time too, yesterday it had 32 players in the room and it only came up with one game featuring 2 players, when i'd refresh it sometimes wouldn't even show that.

Whats going on D:
0

#2 User is offline   eycel Icon

  • Average Tunngler
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Posts: 42
  • Joined: 17-February 11
  • Location: USA
  • Tunngle Username: eycel
Reputation: 12
Tiny

Posted 24 April 2011 - 00:54

yea its always been like that. I useually have a server going that gets busy around 4 am to noon central standard time but I havent had it going for a week or so, ill prob start it again.
Visit my youtube channel youtube.com/notebookplayer
0

#3 User is offline   doyouknowthejoke Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-February 11
  • Tunngle Username: freetunngleaccount
Reputation: 0
Neutral

Posted 25 April 2011 - 05:16

Well, its ******* ***. I myself paid for the complete version of the game but keep getting disconnected AND incorrect serial messages regardless. Something about playing the beta online makes it better to and i'm not even sure what. Its fucked how theres 20 ppl online right now, no one in game and no one joining my game
0

#4 User is offline   doyouknowthejoke Icon

  • First Time Tunngler
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-February 11
  • Tunngle Username: freetunngleaccount
Reputation: 0
Neutral

Posted 02 May 2011 - 02:53

cmon, bump. lets sort this out and start playing again.
0

#5 User is offline   majstor037 Icon

  • Junior Tunngler
  • PipPip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 12-June 11
  • Tunngle Username: majstor037
Reputation: 1
Neutral

Posted 12 June 2011 - 18:49

Is it possible to play LAN in full Crysis 2, or it has to be Beta?
I want to play but I would like to play with full game because I have it installed on my PC. I have the Beta also, but I'm just wondering with which game should I try playing LAN multiplayer over tunngle?
Posted Image

|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅] volume: ııııııııııııııııııııııııııııı[]

I substitute my own reality
0

#6 User is offline   Zocker4Life Icon

  • Tunngle Wiki Police
  • View gallery
  • Group: Enthusiasts
  • Posts: 3917
  • Joined: 21-June 09
  • Location: Germany
  • Tunngle Username: Zocker4Life
Reputation: 2280
Tunngle Master

Posted 12 June 2011 - 22:53

View Postmajstor037, on 12 June 2011 - 18:49, said:

Is it possible to play LAN in full Crysis 2, or it has to be Beta?
I want to play but I would like to play with full game because I have it installed on my PC. I have the Beta also, but I'm just wondering with which game should I try playing LAN multiplayer over tunngle?

If I´m right you can play LAN with the Beta, for the Full game there is a way to play Online (Real, no LAN). For more Information check the Crysis 2 Wikipage.

Regards
Zocker4Life
Posted Image
No Support via PM or Xfire/Raptr! | Kein Support per PN oder Xfire/Raptr!
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


Toggle chat Chat

Greenex1 Icon : (01 February 2015 - 05:25 PM)
PLS help me
Greenex1 Icon : (01 February 2015 - 05:24 PM)
Pls help me
Greenex1 Icon : (01 February 2015 - 05:24 PM)
English
Greenex1 Icon : (01 February 2015 - 05:24 PM)
No
cheese966 Icon : (01 February 2015 - 05:23 PM)
Русские есть?
Greenex1 Icon : (01 February 2015 - 05:22 PM)
HOW I CAN FIX LANGUAGE ERROR ?
Greenex1 Icon : (01 February 2015 - 05:04 PM)
How i can fix langugage error ?
gurpo_youtuber Icon : (01 February 2015 - 04:39 PM)
hola ???
gurpo_youtuber Icon : (01 February 2015 - 04:38 PM)
no
gurpo_youtuber Icon : (01 February 2015 - 04:19 PM)
?(
JrCandy Icon : (01 February 2015 - 04:18 PM)
hi
will001 Icon : (01 February 2015 - 03:01 PM)
clik on skip on the video
will001 Icon : (01 February 2015 - 02:50 PM)
problems on the video sponsors ads???
Choc4holic Icon : (01 February 2015 - 02:46 PM)
i´m german
AlexElking007 Icon : (01 February 2015 - 02:46 PM)
No one speaks German or Arabic ??
AlexElking007 Icon : (01 February 2015 - 02:43 PM)
Hiiii :)
will001 Icon : (01 February 2015 - 02:42 PM)
il ya des francais avec le prob sponsors ads? jai la solution!!!!!
Choc4holic Icon : (01 February 2015 - 02:29 PM)
ok thx :D i found it
davrends Icon : (01 February 2015 - 02:26 PM)
bonjour a tous, Je Voudrais savoir DEPUIS Que Je ai installer La Nouvelle Version, je ouvre Tunngle et je ai une fenetre d'un sponsort qui me fait Beuge le logiciel Tunngle
davrends Icon : (01 February 2015 - 02:24 PM)
bonjour a tous ,je voudrais savoir depuis que j'ai installer la nouvelle version ,j'ouvre tunngle et j'ai une fenetre d'un sponsor que me fait beugé le logiciel tunngle avez-vous une idéé
Choc4holic Icon : (01 February 2015 - 02:21 PM)
have i to install this on my pc?
Mike Harper Icon : (01 February 2015 - 02:17 PM)
Hi :). It should be TAP-Win32 Adapter V9 (Tunngle) :)
Choc4holic Icon : (01 February 2015 - 02:14 PM)
hey :) i have to choose a tunngle adapter, but i don´t know which or what i´ve to do. :/
UNDER_GREY Icon : (01 February 2015 - 02:06 PM)
UkrainianBoy007, у вас вылетает при просмотре Видео спонсоров?
UkrainianBoy007 Icon : (01 February 2015 - 02:05 PM)
?(
UkrainianBoy007 Icon : (01 February 2015 - 02:04 PM)
АДМІН!!!
UkrainianBoy007 Icon : (01 February 2015 - 02:03 PM)
я зареєструвався і підтвердив але там якась помилка
UkrainianBoy007 Icon : (01 February 2015 - 02:02 PM)
адмін
UkrainianBoy007 Icon : (01 February 2015 - 02:02 PM)
?????
UkrainianBoy007 Icon : (01 February 2015 - 02:01 PM)
чому в мене не заходить
Resize Chat Area